Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2017 09:10 - джошуа
Автор: bven Категория: Бизнес   
Прочетен: 1041 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 20.08.2017 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                             

                                            Проектите "Джошуа"

Написано от H. Петък, 29 Януари 2010 17:29

"Джошуа" това е оръжие, пленено от немците по времето на Втората Световна Война, способно да пробива броня с дебелина десет сантиметра от два километра разстояние. Оръжието е разработено въз основа на ниско-честотни звукови колебания. Планирало се да бъде използвано срещу летателните апарати и лъчевото оръжие на извънземните."Ескалибур" - това е вид оръжие, доставяно до целта с ракети. Височина на полета до 10 000 метра, отклонение от целта - 50 метра, поразяване на земни цели с дълбочина до 1000 метра. Оръжието е с мощност един мегатон на ядрена глава и било предназначено за унищожаване на подземните бази и бункери на пришълците. Междувременно през 1956 г. САЩ и СССР осъществяват операция под заглавие "Deep Freeze" за акустиране на континента Антарктида с цел унищожаване на базови лагери на извънземните там. В операцията участват 3000 човека, 200 самолета, 12 кораба и 300 автомашини. За резултатите от операцията няма точна информация.

Сътрудничеството между САЩ и СССР по отношение на придобилия вече глобален проблем от първостепенна важност за човечеството и цивилизацията - "Интервенция на планета отвън", продължава и по проектите "Алтернатива "1, 2 и 3. По линия на тези проекти, представителите на двете свръхсили ежегодно се срещат на специални подводни лодки под ледовете на Арктика. На тези срещи в частност е било взето и решението за отстраняване на общите врагове, които могли да завземат Земята. Протоколите от заседанията на тези срещи се пазят във Вашингтон, Москва и Женева - щаб квартирите на проекта "Алтернатива".

От тези факти излиза, че Съединените Щати и Съветския Съюз са били условно противници, а в действителност, както ще разберем и по - натам, те най-тясно са си сътрудничили в почти всички сфери на науката, техниката и технологиите. Сътрудничество, обединило ги в името на противодействието срещу външния фактор "Де факто" излиза, че Студената война и надпреварата във въоръжаването са представлявали паравана, зад който огромните финансови и материални средства, изсмуквани от обществата са били впрегнати в осъществяването на тези тайни проекти и програми.

Идването на власт на демократическата партия начело с Джон Кенеди до този момент изобщо не нарушава програмите, но при Кенеди се засилват и гражданските проекти по овладяване на Космоса. В своята реч по случай встъпването си в длъжност като президент на САЩ, Кенеди отправи апел към американския народ до края на 60-те години американците да изпратят човек на Луната (ясно е, че Кенеди като не-член на Тайната група, изобщо не е знаел, че "де факто" първото кацане на Луната, е осъществено още през 1959 година с помощта на кораби на Грейовете).

Апелът на Кенеди беше ловко използван от заинтересованите лица за прехвърлянето на огромни финансови средства, отклонени от явните проекти и приляти в тайните... Същото нещо, но под друга форма се правеше и в Съветския Съюз, в резултат на което на 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и руски език. Астронавтите предават: "Ние сме на Марс и имаме въздух". Има заснет, дори и филм, който е бил строго засекретен . Този факт, обаче не успява да остане скрит, защото кацането на Марс е било регистрирано и заснето от английския астроном Сър Уилиам Балентайм с помощта на телескопа "Jordell-Bank." Лентата на филма, заснет от Балентайм е разшифрована значително по-късно с помощта на декодер на НАСА. Сър Балентайм загива при странни обстоятелства в автомобилна катастрофа на 06.02.1977 г. Заповедта за неговото физическо унищожаване е дадена от съветско-американския Директивен комитет, създаден по линия на проект "Алтернатива - 3". По време на своето президенство, президентът Джон Кенеди успява да проникне в някои тайни, касаещи пришълците, както и участието на ЦРУ в търговията с наркотици за финансиране на тайните проекти. През 1963 година той постави пред "MJ - 12" ултиматум като заплаши групировката, че ако те не прекратят своите машинации, Кенеди официално ще оповести пред обществото за съществуването им и най-вече за тяхните намерения - въвеждане на Нов Световен Ред на планетата с помощта на Грейовете, при който те ще бъдат господарите...

Президентът Кенеди не е бил член нито на Съвета за Чуждестранни Връзки, нито пък е бил осведомен за тайните проекти "Алтернатива"1, 2 и 3, осъществявани зад гърба му. Той беше убит в Далас на 22 ноември 1963 година от собствения си шофьор по заповед на "Majestic 12".

Последни материали:   Отвъд дуалния код на повторяемост (практически семинари по шаманизъм и алхимия) Фокус, настройка и обстоятелства по време на прехода в отвъдните реалности
Из записките на абстракциониста-ексхибиционист: работилница за фенери Зараждане и рециклиране на протосъзнанието в сериала „Westworld“
Излизане на тиража на „Първият тунел“, график на пратките и нова е-книжарница


Тагове:   оръжие,   Кенеди,   нср,   грейове,


Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833571
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава