Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2020 08:17 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Бизнес   
Прочетен: 857 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Веднъж щом мисловният модел е внедрен, после медиите го правят, без да е необходима манипулация, въпреки че има ключови хора като медийни собственици и други такива, които определено са въвлечени в това. Принципно какво правят медиите? Те защитават и използват за критерий “нормата” в обществото, по която съдят всекиго и всичко – с други думи, каквото е нормално според комфортната зона.
Пример: ако преди няколко века имахме днешната преса, тя щеше тотално да помисли за луд или да критикува яростно всеки, който твърди, че Земята е сфера, защото според версията за реалността на комфортната зона по това време, Земята е била плоска. Веднага щом тази реалност коренно се променила чрез множество доказателства и нормата на комфортната зона се сменила в: “
Земята е всъщност една сфера.”, изведнъж всеки, който твърдял, че Земята е плоска, бил смятан за ненормален.

Та значи по всяко време всеки, който публично говори или действа по начини, които са извън “нормата” на обществото в този период, е веднага атакуван и обявяван за луд или за лош от пресата, защото критериите им за нормалност и реалност са съгласувани със съществуващата норма. Този тотален контрол над съзнанието, който се извършва от векове от тайните общества над човечеството, е апогеят на човешкия отказ да бъде себе си!!! Това е една ужасяваща машина, през която минава всеки един от нас от самото си раждане!

Програмирането с матрични модели започва да се извършва незабавно! Поколенията, заемащи предни позиции при осъществяването на промяната, поемат програмирането от техните родители, не защото родителите ни са лоши хора, а защото предават на децата си собственото си програмиране. А то е: “
Придържай се към стадото! Не прави проблеми! Дръж си главата наведена!” И японците имат една поговорка: “Не бъди пиронът, който се откроява от другите, защото той е първият, който ще бъде ударен.” Няма нужда дори от психогенератори – догмата върши всичко това! Създава се едно-канален модел на възприятие и мислене, който ампутира изначално всякаква идея за алтернативна перцепция на себе си и света! Ние извършваме това със самите себе си от векове и продължаваме да го правим! Обричаме се на ограничено разбиране за Вселената завинаги. Всичко това са форми на програмиране и контрол над съзнанието. Всички те са създадени от тайните общества, предадени им от негативно настроения към хората извънземен разум. Свобода? Помислете пак? Коя по-точно егрегориална структура би ви дала свобода? Свободни сте да отидете и да си купите един стек бира от хипермаркета. Свободните сте да си пуснете своя чалга-канал по телевизията. Свободни сте да гледате “Парламентарен контрол”. Но не сте свободни да казвате, каквото наистина мислите, без да изпаднете в конфликтна ситуация. Не сте свободни да бъдете и да изразявате това, което наистина сте. Не сте свободни да живеете живота си, както сметнете за добре, ако “както сметнете” е извън измислената норма!

 




Гласувай:
7



1. elizabethborislavova - Нищо не можем да направим
12.01.2020 12:58
Животът на земята отива към края си в тази форма. Предстои второто пришествие. Всичко така или иначе ще бъде унищожено, когато праведните бъдат взети на небето за 1000 години.
В това малко време остава едно най-важно нещо - разнасянето на тази информация, наричана от Библията светлина до всички хора да се подготвят.
Детайлите са в публикациите в блога ми.
цитирай
2. bven - elizabethborislavova, приемам изказаното като твое лично мнение.
12.01.2020 18:41
Защото, ако е съставено на база библейските притчи и разкази, то следва потоп и след потопа - нов живот в нова форма? А до светлината всеки може дасе докосне и да я види сам.
Светлина и Любов!
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за изказаните Истини Бвен!
13.01.2020 10:49
Процесът на Осъзнаване вече е започнал и нищо не може да го спре, защото това е единствения полезен ход на Човечеството, за да избегне своята несъстоятелност и произтичащото от нея унищожение, като започне да следва съзнателно Духа си и Висшите Вселенски Принципи на Развитието.
Светлина и Истина!
цитирай
4. bven - Благодаря за оценката и мнението, batogo!
13.01.2020 22:00
Безспорно е израстването на цялата Земя, колкото и да ни се струва бавно и незначително това. Но всеки живее своя живот и промените се натрупват постепенно, за да доведат до качествена промяна. И все пак Духът и благословията на Космическите ни създатели водят към еволюцията, отредена както за майката-Земя, нас и целия Космос!
Лека и спокойна нощ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867959
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава