Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2020 08:00 - Измамата коронавирус
Автор: bven Категория: Бизнес   
Прочетен: 1431 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Ще ви прочета една статия,публикувана отGlobalResearch на 27.03.2020 г.Линкът към тази статия е в бележките под това видео.

Тази статия, публикувана от автора Джулиан Роуз, е по същество копие на презентация от медицински форум. Оригиналният презентатор, приет за широко уважаван професионален учен в САЩ, предпочита да остане анонимен. Защото представянето на факти и информация, които противоречат на официалната позиция,може да породи негативни последствия за всеки медицински професионалист,който разкрие тази информация.

Аз редактирах статията за повече яснота, без да променям значението и изводите от нея. Сега ще я цитирам:

„Работя в сферата на здравеопазването.Ето какъв е проблемът.

Тестваме хората за общия коронавирус, а не за конкретен щам, какъвто е COVID-19. Няма надеждни тестове за конкретния COVID-19 вирус. Няма и надеждни агенции или медии, които да докладват за реални случаи на COVID-19.

Това трябва да се разгледа първо и преди всичко друго.

Всяко действие и реакция на COVID-19 се основава на напълно грешни данни и ние просто не можем да направим точни изчисления. Затова чувате, че повечето хора с COVID-19 не показват нищо друго освен типичните симптоми за настинка и грип.

Това е така, защото повечето щамове на коронавирус не пораждат никакви други освен тези симптоми. Има няколко нови вида коронавируси и в тези случаи се наблюдават някои влошени респираторни реакции. Но и при тях има висок процент на възстановяване особено за хората с предишни проблеми. 

Златният стандарт за тестване на COVID-19, с който може да се установи наличието му, използва лабораторно изолирани и пречистени частици от коронавируса, изчистени от всякакви замърсители и частици, които изглеждат като вируси, но не са, и за които е доказано, че са причината за синдрома, известен като COVD-19, и са получени чрез използването на подходящи методи и контроли за изолиране на вируса.

Но тестовете, които се правят, някои от които се наричат PCR, не установяват наличието на вируса като такъв. PCR (полимеразна верижна реакция) тестовете по същество взимат извадка от ваши клетки и уголемяват ДНК, за да се види дали има някакви вирусни поредици като частици нечовешка ДНК, които може да съответстват на познат вирусен геном.

Проблемът е, че тези тестове не работят добре.

Те използват уголемяване, което означава, че се взима много малко количество ДНК, след което тя се уголемява експоненциално в лаборатория, докато се получи достатъчно за нуждите на анализа. Очевидно е, че всякакви мънички замърсители в извадката също ще бъдат уголемени, което може да доведе до големи грешки при разчитането.

Освен това те търсят само частични вирусни поредици (секвенции), а не цял геном. Така идентифицирането на отделен патоген е почти невъзможно дори ако се пренебрегнат другите проблеми.

Тестовите комплекти, давани на болниците, са напълно неподходящи и непрофесионални. В най-добрия случай те казват на анализаторите, че има някаква вирусна ДНК в клетките ви, което важи за повечето от нас през повечето време.

Тези тестове могат да ви кажат, че вирусната поредица е свързана с конкретен вид вирус, например голямото семейство на коронавирусите, но това е всичко. Идеята, че тези тестове могат да изолират конкретен вирус като COVID-19 е пълна заблуда. 

И то ако не разгледаме другия проблем – вирусния товар. 

Както си спомняте, PCR тестовете работят, като уголемяват миниатюрни количества ДНК. 

Поради това те са безполезни за това да ви кажат какво количество от вируса носите. А това е единственият въпрос, който има значение, що се отнася диагностицирането на болестта. Всеки има някакви вируси в организма си във всеки един момент. Повечето няма да причинят болест, защото количествата им са прекалено малки.

За да може един вирус да ви разболее, е необходимо голямо количество. Но PCR тестовете не тестват вирусния товар и следователно не могат да определят дали има достатъчно количество, за да ви разболее.

Ако се чувствате болни и си направите PCR тест, всякаква случайна вирусна ДНК може да бъде идентифицирана, дори и да няма нищо общо със заболяването ви.

                               А това води до погрешни диагнози.

Коронавирусите са изключително често срещани. Голям процент от световното население има COVID ДНК в малки количества дори и да са съвършено здрави или имат някакъв друг патоген.

Така че изводите са доста ясни.

Ако искате да създадете напълно фалшива паника за напълно фалшива пандемия, изберете си коронавирус. Те са изключително често срещани и имат най-различни разновидности. Голям процент от хората, заболели по различни причини като грип или бактериална пневмония и т.н., ще имат позитивен PCR тест за COVID, дори ако направите теста правилно и премахнете замърсяването. Просто защото COVID са много често срещани.

Има стотици хиляди жертви на грип и пневмония в болниците из целия свят по всяко време. За да създадете невярно твърдение, пандемия, всичко, което трябва да направите, е да подберете най-болните сред тях от едно място, например Ухан,  да им направите PCR тестове и да заявите, че тези конкретни хора с вирусни секвенции подобни на корона вирус, страдат от предполагаема нова болест.

Тъй като вече сте подбрали най-тежките случаи на грип, голям процент от тази извадка ще умре. След това можете да кажете, че този нов вирус има по-голяма смъртност от обикновен грип. И използвате това, за да всеете още повече тревога и да направите още тестове, които, разбира се, пораждат още повече фалшиви случаи, което увеличава още повече тестването, а то – още повече фалшиви случаи и т.н.

Не след дълго вече ще имате пандемия.

                                 Напълно изфабрикувана.

Всичко, което сте направили, е, че сте използвали един трик с тестове, за да превърнете най-тежките случаи на грип и пневмония в нещо друго, което в действителност не съществува. След това можете да приложите същата измамна схема и в други страни.

Уверете се, че страховитите послания валят силно, така че хората да се паникьосат и да не могат да мислят критично. Единственият ви проблем ще бъде това, че понеже не съществува нов смъртоносен патоген, а просто обикновени болни хора, ще посочвате грешни числа за случаите, особено смъртните.

Така действителните смъртни случаи от коронавирус ще бъдат твърде малко за нова смъртоносна вирусна пандемия.

Но те възпрепятстват хората да посочат това по няколко начина.

Първо заявяват, че това е само началото и повече смъртни случаи ще се последват. Използват това като извинение, за да вкарат всички в карантина, а след това ще твърдят, че карантината е предотвратила очакваните милиони смъртни случаи.

Второ, казват на хората, че омаловажаването на опасността е безотговорно и тормозят хората да не говорят за реалните числа.

Трето, говорят небивалици относно измислени числа, като се надяват да заслепят хората с псевдо наука.

И четвърто, започват да тестват здрави хора, които, разбира се, също може да имат частици от ДНК на коронавирус в себе си.

И по този начин раздуват статистиката с хора без никакви симптоми.

След това го обръщат, за да звучи смъртоносно, въпреки че всеки вирусолог знае, че колкото повече несимптоматични случаи имате, толкова по-малко смъртоносен е патогенът ви.

Направете тези четири прости стъпки и можете да си направите собственоръчно изфабрикувана пандемия за няколко седмици.

Но факт е, че никой не може да каже, че има пандемия, когато не се прави точно или правилно тестване. Затова на повечето места няма да видите много умрели. А ако има място, където много хора умират, никой в действителност няма да знае дали това се дължи на COVID-19.

И така, това е статията в Global Research от края на март 2020 г.

Ако смятате, че каквато и да било информация в тази статия е неточна или подвеждаща, моля оставете отговора си в коментарите или се свържете с продуцента на това видео. Когато отговаряте, моля поставете фактически доказателства зад позицията си. Без значение дали вярвате, че COVID-19 ще убие милиони или не, вие имате право на собствено мнение.  И имате право да отговорите, както намерите за добре.

Обществото може да бъде сериозно разделено и увредено от хора, които настояват всички да реагират по един и същи начин като тях.

Трябва ли да носим маски? Трябва ли да използваме белина? Трябва ли да се ваксинираме?

Това не е избор, който правителствата трябва да направят. Това е ваш избор. Не само че сами трябва да се погрижим за себе си, но трябва да уважаваме и начина, по който другите хора се грижат за себе си.

Ако смятате, че някой е небрежен и поражда опасност, бъдете учтиви и проявете уважение.

Ако смятате, че хората реагират прекомерно, бъдете учтиви и проявете уважение.

Когато се борим едни с други, ние просто приканваме държавата да се намеси със сила, насилие и контрол. Никой няма нужда от това.

Сега ще поразсъждавам защо медиите и политиците раздуват тази истерия около идеята за глобална пандемия.

Нашите централни банки и правителства създадоха финансова криза, като използват декретни пари, основани на дълг и без обезпечение, неограничено заемане на средства от правителствата и невъзможно нарастващи нива на данъчно облагане за обслужване на целия този дълг.

Ние сме много близо сега до края на монетарния цикъл, когато дългът не може повече да бъде поддържан.

Всички валути навсякъде се печатат прекомерно и са близо да рухване.

Пазарите на акции са непоправимо надценени и валутните системи трябва да бъдат рестартирани.

Докато отчаяно емитират хеликоптърни пари за спасяване и подаряване, валутите рязко ще се обезценят и парична стойност за трилиони долари просто ще се изпари за повечето от нас.

А тези, които контролират тези валути, ще приберат това богатство.

В този процес много хора по целия свят ще търпят загуби, бедност, нарушения и жертви. Повечето хора не осъзнават, че това бедствие беше предвидимо и неизбежно.

Банкерите и представителите на елита добре знаят какво се задава.

И знаят, че хората ще ги обвиняват за това бедствие, освен ако не намерят изкупителна жертва. Изкупителните жертви идват във вида на неща като тероризъм, глобално затопляне и глобални вирусни пандемии. Създаването или експлоатирането на глобална заплаха не само позволява отклоняването на вината за икономическото бедствие от централните банкери и правителството, но и им дава извинение да наложат авторитарни публични политики, така че бунтове и граждански протести да бъдат грубо потушавани с държано насилие и сила.

Подвеждат ни да приемем много нови ограничения върху начина ни на живот и личните свободи, така че да сме безсилни пред официалната политика и някакъв нов вид световен ред да бъде наложен, който без някаква изфабрикувана криза би срещнал жестока съпротива от обществото. 

Накараха ни да вярваме, че трябва радикално да променим живота си заради някаква пандемия. Но всъщност променяме живота си, за да освободим централните банкери и законодателите ни от вината за това, което се случва с икономиката ни.

Видяхме големи сривове на фондовите пазари, видяхме години на лихвени проценти близо до нулата. Виждаме как публичният дълг се увеличава с трилиони долари всяка година.

Точно както централните банкери и правителствените лица очакваха, нашите корумпирани глобални икономически и валутни системи се разпадат.

Сега виждаме, че не само публичният дълг е неустойчив, но дори и корпоративният и частен дълг е на нива, на които този дълг никога не може да бъде изплатен.

Това е математически невъзможно.

Причината за срива, депресията, мерките за строги икономии, бедността и социално безредие, не е пандемията на COVID-19.

           Причината за икономическия срив са валутите, основани на дълг и без       всякаква стойност, лошата икономическа политика, алчността и безотговорното поведение на централните банки и правителствата.

Те вярват, че десетилетие след десетилетие могат да ограбват работниците и собствениците на бизнеси по света, докато накрая всичко рухне, а след това го припишат на някакво несвързано бедствие, което сами създават или експлоатират в своя полза.

През 1913 г., когато беше създаден Федералният резерв, бъдещите икономически бедствия като днешното станаха неизбежни. Но вас ви карат да вините един вирус за този привидно неочакван икономически крах.

Затварянето, забраняването на хората да работят, забраняването на фирмите на произвеждат, невъзможността на длъжниците да се изплатят, карантините, полицейският час, извънредното положение, цялата тази безумна реакция срещу предполагаемата пандемия ще навреди сериозно на икономиката. Това е и целта им.

Така че всички икономически провали и кризи отсега нататък могат да бъдат приписани на един вирус. А не на хората, които създадоха икономическата корупция на първо време.

Няма нужда да побеждаваме вирус. Трябва да предотвратим нова, фалшива валута без обезпечение да замести последната. Трябва да предотвратим натрупването на дългове и нарастването на данъчната тежест за плащането на експлодиращия публичен дълг и погрешно финансово управление. Трябва да заявим, че никой няма право да залага бъдещия ни труд за плащането на алчността им.

Докато заливаме жилищата си с токсични санитарни химикали, докато се отказваме от истинските социални контакти и ставаме още по-пристрастени към проследяваните и наблюдавани електронни платформи на социалните медии, докато позволяваме малоумни правителствени политики да затварят бизнеса ни и да унищожават работните ни места, не е ли сега времето да помислим за себе си и да помислим дали ни казват истината, дали сме използвани от лъжци и корумпирани чиновници за тяхна собствена полза?

Можем ли да направим нещо, за да си върнем живота, благоденствието и надеждата? Или просто ще вярваме на всичко, което ни кажат, и се подчиняваме на всичко, което ни кажат да правим?

Покорството и самозадоволството могат да бъдат нещо добро или ужасна грешка.  Доверяването на медиите и политиците може да бъдат нещо добро или ужасна грешка.

                    Аз бих казал, че да вярваш в тази пандемична истерия
                                                         е ужасна грешка!

 https://www.youtube.com/watch?v=AiieQAMdTYg&fbclid=IwAR04--APm-VLkgZUvedg7CnmVnbmFuO8IyFnrL1mN53bItECZzJ9zF2owTw




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fun1001 - така е...точно...)
14.05.2020 08:19
ами, Организирайте Протести, какво пишете по 25ч..на кого?
в Европа ,и Германия, има протести, и ще има, въпреки С'трогите мерки"
......
гледам и Петиция подписват във ФБ..
така, че,ДЕЙСТВИЕ,му е Майката...
поздрав,танчее..
цитирай
2. bven - Затова имаме Оборище, а не жълти павета ...
14.05.2020 08:25
Дано апелът ти е силен, Юлия!
Ползотворен ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14907620
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава