Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 20:35 - Духът на Рейки - част II
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 2545 Коментари: 4 Гласове:
6



телите и много други обстоятелства. Тези първоначални по­нятия се набиват в нашето подсъзнание, а то, на свой ред, формира модел на положителна и отрицателна ки в нашата аура, чакри и тяло. Моделът оказва непосредствено въздейс­твие върху нашето здраве, както и върху всичко, което пра­вим или преживяваме.

Другите също могат да внесат отрицателна ки в енер­гийното ни поле. Понякога го правят несъзнателно, когато в съзнанието им има отрицателни мисли към нас. Отрицател­ната ки ще въздейства върху тези от нас, които имат някакво слабо място в аурата или чакрите. Много често отрицателна­та енергия се нарича лоши флуиди и може да има временен ефект. Но може да причини и по-трайна вреда, ако индиви-дът-приемник е слаб, ако е уязвим по някакъв друг начин за отрицателната енергия и ако тя е насочена мощно и предна­мерено.

Умът и финото енергийно поле се влияят и от прежи­вявания, останали от минали прераждания. Този ефект, на­речен карма, се появява в живота чрез аурата, когато при раждането душата влиза в тялото. По време на нашия живот кармата от миналите прераждания привлича към нас раз­лични ситуации и преживявания, които на свой ред засилват кармичния заряд в нашата аура, който, в последна сметка, може да се премести в чакрите, а накрая и във физическото тяло. Колкото по-дълбоко в енергийната система си пробива път ки, толкова по-очебийни стават ефектите от нея и в за­висимост от това дали е положителна или отрицателна, тя може да ни въздейства по различни начини, привличайки благоприятни или неблагоприятни обстоятелства и ситуа­ции, в които попадаме и оказвайки въздействие върху наше­то здраве. Това е основата на лошото здраве и болестите.

Отрицателните мисли, идващи от собствения ни ум, от миналите ни прераждания или тези, които сме получили от другите, привличат или дори създават отрицателна ки и въз-

81


II. Енергийната основа на Рейки

действат върху енергийното поле на човека, ограничавайки лечебната ки и отслабвайки функциите на телесните органи. Лечителите лекуват чрез създаването на положителна ки и изпращането й към местата в аурата, чакрите или тялото, в които е разположена отрицателната ки, с намерението за превръщането на отрицателната ки в положителна или за от­страняването и разсейването й. Това довежда до възстановя­ването на естествения поток на положителната ки. Незави­симо от използвания метод, всички процеси на лекуване и на индивидуално и духовно развитие включват освобождаване­то на енергийното поле на индивида от отрицателната ки, както и на отрицателните мисли и емоции, които я създават. Това е основният процес, използван от всички шамани и ле­чители по целия свят. Те използват най-различни техники, за да го правят, но целта е една и съща. Разбрах това от ли­чен опит при работата си с моята ки и с енергията на други хора, както и от хавайския кахуна и от много други лечите­ли, с които работих.





Тагове:   отрицателна ки,


Гласувай:
6



1. panazea - Здравей!
24.03.2010 20:43
Когато имам разговор с определен човек , се чувствам като смачкано цвете!Той ли има много силно хищническо въздействие или аз съм много чувствителна!
Гледам винаги поне една стена да ме дели ,щото ....
Поздрав!
цитирай
2. bven - Наблюдавай се
24.03.2010 21:08
Има хора , които несъзнателно въздействат така, а може и да е съвсем умишлено. Във всички случаи внимавай и намали контактите. Повече ще има по-нататък в материала
цитирай
3. universalnite000 - Много полезна информация, особено ...
24.03.2010 22:51
Много полезна информация, особено за конфигурацията от преражданията със случващото се в сегашното превъплъщение ... Поздравления !
цитирай
4. bven - Радвам се, че намирате интересна информация!
25.03.2010 19:10
Въпросите, които се решават с рейки енергията и лечението са важни - те се отнасят за всеки един от нас - живота ни, минало, настояще и бъдещи събития, всичко, което ни заобикаля до необятния Космос и взаимовръзките ни. Затова чрез тази енергия ние можем да променим всичко това в посоката,която ни интересува - към добро, към светлината и любовта.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867397
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава