Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2010 19:06 - Духът на рейки - част 2
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1197 Коментари: 0 Гласове:
2                         Специалната лечебна енергия на рейки

В продължение на повече от десет години, през които непрекъснато водя курсове по рейки и съм посветил повече от 35 000 души, имах щастието да работя с много ученици, които още преди обучението по рейки вече бяха сензитивни лечители. Обичайната реакция на повечето хора от тази гру­па и особено на най-чувствителните и сензитивните е, че в сравнение с лечебните енергии, които те вече използват, рейки е с друга вибрация. Обучението увеличаваше силата на техните лечебни енергии и подобряваше качеството на тяхното лечение. Всички бяха много доволни, че са преми­нали през курса на обучение по рейки. Изглежда, всеки ле­чител, дори и тези с много мощни лечебни способности, ви­наги има полза от получаването на настройката на рейки.

От казаното става ясно, че рейки е специфична лечебна енергия, която е нещо много повече от обикновена ки. Рейки е ки, управлявана директно от една по-висша сила, която ня­кои наричат Бог, Върховно същество, Вселената, Космичес­кия разум, Всичко съществуващо, Йехова, Кришна, Буда, Великия дух и пр.

85


П. Енергийната основа на Рейки

Тъй като рейки се управлява от една по-висша сила, тя знае точно какво да направи, за да помогне на човек да оз­дравее и знае точно къде е разположена отрицателната ки във фината енергийна система на човека. Обикновено рейки тече към тези места и променя вибрацията на отрицателната ки. В повечето случаи това става с увеличаване на честотата на вибрацията (трептенето), докато настъпи моментът, в който отрицателната ки вече не може да се задържи за мяс­тото, за което се е прикрепила и го напуска. В друг случай е възможно отрицателната ки да бъде препрограмирана от енергията рейки и да бъде трансформирана в положителна ки, която се натрупва и поддържа здравето. Когато тялото е слабо, поради внезапен срив или продължително заболяване, рейки може да го снабди с голям и укрепващ запас от ки, който помага на органите да възстановят нормалните си функции. На едно по-дълбоко ниво рейки може, и често на­истина го прави, да препрограмира подсъзнанието на чове­ка, освобождавайки го от елементите, отговорни за създава­нето на отрицателната ки - а именно отрицателните мисли, чувства и спомени - като балансира дори кармата му и по то­зи начин стига до нивото на причината за болестта и я леку­ва, създавайки един непрекъснат лечебен процес!

Тъй като рейки се управлява от една по-висша сила, тя не може да нанесе вреда и винаги действа в полза на паци­ента. Тази техника е много лесна за усвояване и използване й може лесно да се усвои в рамките на един уикенд. Резулта­тите от лечението варират от обикновена релаксация и усе­щането за благополучие до истинско чудо. Понякога удиви­телни лечения идват от хора, които са изкарали току-що своя първи курс на обучение! Забележително е, че рейки не изисква специални способности или години обучение. Всеки може да я усвои за един или два дни и незабавно да почувст­ва резултатите от нея!


Гласувай:
2
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10435083
Постинги: 2244
Коментари: 12164
Гласове: 32119
Архив
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031