Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въпрос 40 - Какво са, проектът WingMakers и останалите 5 или 6 проекта, свързани с появяване отново на Христос или световен учител?
Отговор: 40 - Йерархията - не Христовия Един - ще се появят първо и те ще се концентрират върху донасянето на новата психология и метафизика на 21-ви век. Ученията на WingMakers са едни от първите етапи на този процес на екстернализация, който се състои от предаване на каталитични сили на Поточни Зони до комуникационните мрежи на световното население. Христос е енергийно поле, което придружава тези учения и лицата, които се задълбочават в рамките на Поточните Зони с намерение ускоряване на тяхното съзнание, имащо за цел откриване на Великия портал. (Това е обяснено по-подробно в Камара Философия четири.)
Христовият Един няма да се върне, дотогава докато стане признат в периода след-откриването на Великия портал. Това е промяна на съзнанието на планетата и човешките видове. Определен набор от технологии ще направят възможно потвърждаването на Христа, които са били споменавани като връщането на Майсторите. В действителност, световният учител ще бъде Великият портал.

Въпрос 41 - В светлината на неотдавнашната трагедия (11 септември) как да възстановим някакво възприятие в голямата картина и мястото на тези събития от тероризма в перспектива?
Отговор: 41 - Светът е фрагментиран на религиозни и политически перспективи, които се приземяват, върху различни позиции на разширяващия се континуум. Това фрагментиране е изразяване на колективното невежество на човечеството по отношение на Навигатора на Целостността, или безсмъртната същина. Това невежество и самото това незнание е, което ви отделя възприемчиво не само от Първия източник или Бог, но също така и онези от вашите човешки семейства и широката общност на форми на живот, които обхващат цялата територия на Великата Вселена.

Това специфично състояние на невежество създава двойствеността на добро и зло и неговите изпитаната сянка на греха. Както е изобразен така възхитително в медиите, врагът на Съединените щати и наистина свободния свят като цяло, е изваян в неразкрита мрежа от терористи, които олицетворяват злото, докато ние, свободния свят, стоим настръхнали като олицетворение на доброто. Приканвам ви да размислим върху уязвимостта на тази парадигма.

В концептуалната структура на успеха на човечеството не лежи в опростенческото понятие на триумфа на доброто над злото. Вместо това той лежи в инвестирането на научни и технически ресурси, свързани към самоуверената находчивост на човешката раса да открива Навигатора на Целостността и да споделя това откритие с населението на света. Това няма да бъде направено с пълното сътрудничество на човешката раса. Всъщност, то никога не е. Винаги е налице възпиращ ефект на онези, които се боят от промените, които ще следват при събуждането от това жизнено важно откритие.

Терористичната мрежа е аспект на това възпиращо въздействие, което ще връхлита върху всички усилия за обединяване на човечеството и това няма да бъде единствената форма на съпротива. Както влиза човечеството при разгъване на следващите три поколения, тази мрежа ще го изпитва многократно и понякога, както свидетелства тази седмица, с брутална ефективност. По ирония на съдбата, тероризъм, изпълни самата роля от която се въздържа, дотолкова, доколкото като общ враг обединява.
Тези елементи от населението, независимо дали те са страни като Северна Корея и Ирак или радикални религиозни фракции, имат нещо общо: те се ужасяват от обединението на хората по света, защото те се опасяват, че техния уникален етнос, култура, религиозни обичаи ще бъдат погасени, докато тези населения, които се стремят към обединяване вярват, че тяхната култура ще бъде камък в основите на ново, глобално общество. Това е едно от основните опасения на нашето време.

След като световното население достига до етап на глобални комуникации, тези народи, които могат да прилагат платформата на глобалните комуникации, естествено търсят идейна структура, която обединява населението, първо икономически, а след това, във военно отношение. Земята е в ход на двете арени, но възпиращия ефект на терористичната мрежа е това, което ще помогне да се смекчи волята на населението да се обедини. След като обединението се установи, населението ще бъде по-добре способно да си сътрудничи и да споделя, а точно това е онова, което изисква научното откриване на Навигатора на целостността.

Напълно смислено е да бъде негодуващо от бруталността на тези последни атентати, но също е разумно да ги разбере в по-широкия контекст. Нашите политически, военни и медийни лидери не споделят тази гледна точка, не защото им липсва чувствителност, а защото техните референтни системи са по скоро предназначени да защитят това, което е установено от предишни поколения, като наш собствен интерес, отколкото да разберат по-широкия контекст, както той е свързан с жизнените открития, които ни очакват.
Знам, че в ума на всеки от вас лежат разяждащи въпроси: къде ще доведе този инвазивен тероризъм и колко далече ще отиде? Ще доведе до световна война? В резултат световната икономика ще отслабва ли? Мога да отговоря да на последните два въпроса, но тя няма да настигне прогреса на света към обединяване, а по-скоро насърчава неговата реализация. Докато ще изисква жертви, той ще генерира ново чувство за колективна цел и връзката между народите и племената на Земята.

Ако останете абсорбирани в медийно дефинираните изразявания на протичането на тази драматична история, може да бъдете накарани да мислите и действате както нашите лидери правят, което е съсредоточено върху защитата на себелюбието на свободния свят. Вместо това можете да изберете да разчитате повече на ръководството на съкровения ви аз през следващите времена и да разположите събитията в по-широкия контекст на пътуването, което предстои - както за вас като индивид така и човечеството като цяло.

Всеки от вас трябва да се чувства като че ли е преминал несъзнателно през портала и като е видял какво е от другата страна, вие искате да се върнете от където сте излязъл, но портала е заключен зад вас. Ние сте влезли в нов свят, където вашата уязвимост е била изтеглена в остър релеф. Това което предстои не е проектирано от нашето съзнание, а по-скоро е израз на нашето натрупано себелюбие и невежество по отношение на Навигатора на Целостността и подсъзнателно, има малцина по света, които не осъзнават това.

Няма кой да виним за това състояние. Еволюционен елемент от дълъг процес на хуманоидните видове е постигането на научното откриване на по-високи измерения, от които човечеството е тъкан. При това пътуване човечеството се бореше преди, но то винаги намира пътя си напред към своята крайна цел и тя е тази цел - тънка, както тя може да бъде - която се опитва да артикулира нея самата в сърцата и умовете на всички вас, които сте въплътени в този момент.

Ще има нови тестове, които ще връхлитат върху човечеството през 21-ви век; някои ще бъдат по-дълбоко разстройващи, отколкото тези, на които бяхме свидетели тази седмица. Неизменно, вашите лидери ще чертаят линията между добро и зло и ще се стремят да изкоренят злото и във всеки случай целта само ще се разширява допълнително в дълбоката рецесия на мрак и де-централизация.

Налице е стратегически план за всички живото- носещи планети и този план не е установен в самото начало и след това отхвърлен. Той постоянно е подложен на уточнения и корекции. Единственото стабилно в този план е крайната цел, а самото пътуване лъкатуши, запъва се, ускорява се, а понякога дори променя посока. Налице е, обаче, ръководната ръка на Първия източник, която никога не прекъсва, нито се отдалечава в безразличие, а същата тази ръка ви докосва в най-дълбоката част - особено във времена като тези, което предполага проницателност.


Моето послание към всеки от вас е да слуша тази проницателност в тишината на нощта или сутрин, по естествени начини от небето, океана, гората или нивите и да я покани да разкрива емоционалния интелект, който надживява физическото тяло. Позволете това да надделее в сърцето ви и ума ви дори сред не настроените времена на днес и в бъдеще. Когато уловите тази проницателност, закответе я в своя живот, чрез изразяване през вашите сетива за допир, зрение, слух и звук. Можете да мислите за това като успокояваща вибрация. Тя е вибрацията, която ще искате да носите вътре във вас и да споделяте.

Въпрос 61 - Има ли конкретен начин да се обяви мантрата "ohn-haktu-samo" или това е нещо, което самите ние трябва да открием?
Отговор 61 - Мантра се произнася фонетически, както е писано. Аз бих само добавил, че както при всяка мантра, тя оперира ритмично с дишането (навън) и умственото изображение (навътре). Умственото изображение не е черен екран на неутралитет, както някои преподават. Тя е образа на вашия основен аз - и все пак изберете как да го изобразите. (Очаквайте тази картина да се променя с течение на времето.)

Въпрос 68 - Точно както ние имаме физическа майка и баща, които засяват нашите физически ДНК, имаме ли също духовни майка и баща, които засяват нашата духовна ДНК? Ако не, какво са тези - духовните ДНК - създадени и придобити? Ако е да, какви начини има да контактуваме или да се свържем с тези духовни майка и баща? "Какви начини" не означава непременно медитативни техники? Потоците от сензорни данни помагат ли за това?
Отговор: 68 - ДНК не е по-различна от всички други органични съединения, в смисъл, че той се състои от под-атомни структури, които се разширяват извън нашата триизмерна област на наблюдение и анализ. Платформата или "скелетната" структура за човешкия ДНК се състои от прототип от Първия Източник свързан с нашата свръх вселена Не бих се отнасял към този прототип като духовна майка или баща повече, от план за къща, който е наситен с такива качества. Материалите на Wingmakers произвеждат вибрации (светлина и звук), които "се смесват" на субатомни нива и са в състояние да променят предразположението поддържано в рамките на клъстерите на ДНК, които обуславят духовната воля. При този случай, решимостта да се извайва времето в духовен опит - не е просто физически или материален опит.

Въпрос 72 - Масовото съзнание същото ли е както генетичния ум?
Отговор: 72 – Не. Масово съзнание е колективно подмножество на събуждащия се разум на човечеството в определено време. Генетичният ум (хуманоидна версия), за целите на сравнение, е колективното хранилище на опита на хуманоидните видове във всички време / пространства.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14926010
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава