Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2016 11:06 - Няма да сте сами.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 5838 Коментари: 19 Гласове:
6

Последна промяна: 09.10.2016 11:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Гаден свят. Какво им прави Русия, какво им пречи, че винаги е заобиколена с хиени. Като почнеш от полската шляхта и завършиш с английските и американските задници, все ръмжат, все търсят поводи, все насъскват хората срещу Русия. 1800 военни бази по цял свят и плътен обръч от враждебни страни са подготвили САЩ за войната си с Русия. Нападение с 20 000 крилати ракети в залп трябва да унищожи в миг 30 милиона руснаци и командните пунктове на армията. Каква е тая демокрация, какво е тая зверска злоба и защо. Защото Русия има ресурси и голяма територия или защото не желае да се подчинява. 
Гнусни американски задници и български подлоги, ще ви напомня една свещена истина, която понякога забравяте. Русия няма да започне войната, но ще я завърши. И тоя път веднъж завинаги. Ще загинат може би 200 милиона души, а държави като България ще изчезнат от картата, но в края на краищата тия, които останат, ще живеят в един щастлив свят без САЩ.



ЛУКАШЕНКО пред CNN: Ние сме сами. Ние винаги сме били сами. Русия и Беларус. Онзи ден говорих с Путин. Знаете ли какво ми каза? Саша сами сме и ще се наложи както през 1941г рамо до рамо да воюваме. Или ние тях или те нас. И аз отговорих че ще умираме за пореден път, но сега няма да спрем в Берлин и да подписваме капитуация. Този път ще спрем когато няма да има кой да капитулира!"

image

image



Тагове:   война,   Беларус,   сащ,   Русия,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dartanjan - Ако бещше чел блога ми щеше да знаеш ...
09.10.2016 11:14
Ако бещше чел блога ми щеше да знаеш каква е причината за състоянието на света днес. Но ти не искаш да приемеш истината. Ти си искапш своитъе страсти. Затова ще търсиш всякаква абсурдни обяснения и ще се задоволяваш с полуистини. А полуистините са 100 % ва лъжа.

Фактите са пред очите ти. Но ти търсиш спасители сре дхората, а такива гарантирано няма. Приготви се за най-тежките време в човешката история. И да да имаш Библия под ръка.
И когато всички заговоря за мир и просперитет, тогава ще дойде свършекът. И тези които не са приели да обичат истината, а са избрали да вярват на лъжите на лукавият за илюзорно удобство, ще бъдат плява.
цитирай
2. kuschel - Дартаняне, библията предпазва ли ...
09.10.2016 11:17
Дартаняне, библията предпазва ли от радиация? Само питам.
цитирай
3. olivie - Кушеле, нали не мислиш, че еженето и ръмженето са като истинската битка?
09.10.2016 11:43
Тия дет ръмжат първи ще си намерят медицински основания вкл. психиатричните, че са ограничено годни за военна служба. Нека те си защитават приказките на бойното поле. Основното за ХХ1 век е че на никой истински не му се воюва. Е, виж дори мигрантите бягат от военни конфликти, камо ли да ги търсиш за "интегрирани" наемници. Като няма армии за война какво остава? Това което казва Путин - ядрен конфликт а ла Мао дзе Дун (китайците отдавна са готови да го понесат) И най - страшното - вече има технологии за унищожаване на последващата радиация.
цитирай
4. kuschel - Нека краварите не забравят, че във ...
09.10.2016 11:44
Нека краварите не забравят, че във всички предишни войни, Русия беше техен съюзник и изнасяше основната тежест на военните действия. Русия устоя на най-страшната военна машина в историята - вермахта и макар с колосални човешки и материални жертви победи. Кравари, половината ви армия е от педали и лесбийки и вие гледате на войната като на компютърна игра. В истински бойни действия винаги ви пердашат и в Корея и във Виетнам и навсякъде. Вие сте колос на глинени крака и когато го осъзнаете, ще е вече късно. Жалко, че имаме деца и внуци, които ще станат курбан на вашата безпределна алчност и грандомания.
цитирай
5. olivie - Кушеле, нали не мислиш, че еженето и ръмженето са като истинската битка?
09.10.2016 11:45
Тия дет ръмжат първи ще си намерят медицински основания вкл. психиатричните, че са ограничено годни за военна служба. Нека те си защитават приказките на бойното поле. Основното за ХХ1 век е че на никой истински не му се воюва. Е, виж дори мигрантите бягат от военни конфликти, камо ли да ги търсиш за "интегрирани" наемници. Като няма армии за война какво остава? Това което казва Путин - ядрен конфликт а ла Мао дзе Дун (китайците отдавна са готови да го понесат) И най - страшното - вече има технологии за унищожаване на последващата радиация.
цитирай
6. kuschel - Оливие, мисля само, че ако амери...
09.10.2016 11:49
Оливие, мисля само, че ако американците бяха сигурни в победата, нямаше да се бавят нито миг.
И от друго ме е страх. Имам невероятна политическа интуиция, може би защото от ученик се занимавам с религии и геополитика. Запечетвали сме пликове с мои предвиждания за 5 години и се оказват 80-90% верни. А, сега ти казвам, че нещата са на косъм. На много тънък косъм и само страха от пълно унищожение крепи относителния мир.
цитирай
7. kuschel - http://www.pan.bg/view_article-58-29344-NATO-NYAMA-ZAShtITA-OT-RUSKITE-RAKETNI-SISTEMI-ISKANDER-M-IDEALNIYAT-UBIEC.html
09.10.2016 12:28
НАТО НЯМА ЗАЩИТА ОТ РУСКИТЕ РАКЕТНИ СИСТЕМИ "ИСКАНДЕР-М" - ИДЕАЛНИЯТ УБИЕЦ

Един Искандер идва от Крим до Варна за 12 минути и защита от него няма. Носи до 6 50 килотонки, като само една от тях унищожава площ колкото два окръга. А, кажете ми сега, кой ще го яде дебелия при една война. Да не забравяме за четирите американски военни бази у нас, които са задължителни мишени.
Тикво, мислиш ли по тия въпроси???
цитирай
8. olivie - Ако ти е вярна интуицията, значи приличаш на Мохамед, когато е писал Корана
09.10.2016 14:51
kuschel написа:
Оливие, мисля само, че ако американците бяха сигурни в победата, нямаше да се бавят нито миг..... Имам невероятна политическа интуиция, може би защото от ученик се занимавам с религии и геополитика. Запечетвали сме пликове с мои предвиждания за 5 години и се оказват 80-90% верни. А, сега ти казвам, че нещата са на косъм. На много тънък косъм и само страха от пълно унищожение крепи относителния мир.

Интересно ще е ако погледнеш на геополитическите процеси като ционист за да приемеш, че ако пълното унищожение се покриваше с написаното в Библията, то отдавна да се е случило. ИСТИНСКИЯТ ИМ СТРАХ Е ЧЕ НЕЩО ЩЕ ОСТАНЕ И ЩЕ ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА СЛЕД ТОВА И ТОВА НЕЩО НЯМА ДА Е БОГ.
цитирай
9. krumbelosvet - Сладка е вярата в месии,
09.10.2016 17:08
както и в исторически примери. НО, НО никога до сега лукавият не е имал такива оръжия, надхвърлящи представите за магия. Надеждата е в едно фундаментално свойство на научно-техническип прогрес и изобщо на новостите - във.всеки юомент съществува МАЛКА НО РЕАЛНА ВЕРОЯТНОСТ нова новост да обърне съотношението на силите. Бог управлпва чрез вероптности, а не си играе с тях, както правилно подозира колегата Айнщайн.
цитирай
10. kuschel - Искам да е ясно едно. В тоя конфликт ...
09.10.2016 18:46
Искам да е ясно едно. В тоя конфликт първи ще изгорят българите и румънците, защото са най-близо и имат на своя територия военни бази и командни пунктове. Руснаците ни обичат, но когато става въпрос на живот и смърт... Затова, да свалим продажната шайка. Друг изход нямаме.
цитирай
11. kuschel - Знам кой изрод слага минусите, п...
09.10.2016 21:43
Знам кой изрод слага минусите, просто се чудя дали е готов да умре, само и само да смуче американски кур. Какво падение на седераската сган. Срам и позор!
цитирай
12. krumbelosvet - Някога Франция изгони базите на НАТО.
09.10.2016 21:45
После Гърция. За нас не знам. Други времена са. Дано няма у нас ядрени ракети. Комшиите и новият брат може да се сговорят за наша сметка...
цитирай
13. kuschel - След една година няма да има Бълг...
09.10.2016 22:15
След една година няма да има България, ако започне война, а тя май започва.
цитирай
14. apostapostoloff - Не са, не са сами-
10.10.2016 07:18
подкрепят ги тук- таме разни посерковци като теб.

Войната отдавна започна- ние, нормалните хора, водим война с такива реакционери и галфони като теб.
цитирай
15. kuschel - Вие, нормалните хора?
10.10.2016 08:06
Вие, нормалните хора?
цитирай
16. lightsaber123 - Никоя сама държава, колкото и да е могъща
10.10.2016 08:56
Не може да победи целия свят. Това е исторически доказана авантюра. Мнозина са се пробвали, никой не е успял.
Ако се стигне до употреба на ядрено оръжие - просто няма да има победители. Всички ще са загубили.

Това са простите факти.

цитирай
17. kuschel - Дори и да започне конвенционална ...
10.10.2016 09:18
Дори и да започне конвенционална война, губещият ще прибегне до ядрено оръжие, след което ще настъпи ефекта на снежната топка.
цитирай
18. lightsaber123 - Да,
10.10.2016 09:21
ще прехвърчат ракети от едно място на друго и просто всичко ще бъде унищожено.
Такъв е животът - който се е родил - все някога ще умре... след време даже спомен за него няма да остане.
цитирай
19. oia - Ще си позволя да се намеся във вашите ...
10.10.2016 10:05
Ще си позволя да се намеся във вашите коментари, не за да правя някакви корекции.
Относно всичко онова, което се случва в света, като размирици, и ни го представят
за страшно, и как само едните са прави, а другите са криви,---всичко е много добре
съставено посредством алгоритъм. Всичките тези идеологии, които натрисат на човечеството, са именно това, а за да съществува измамата им, не може да е само
една измислица, Така се поляризира обществото--превръщат го в генератор за
алгоритъма им. Едните подържат едната страна, единия алгоритъм, другите другата страна---противоположната Какво мислите, че правят тези така наречени
тайни общества.???? Темата е много дълга, но се надявам и от малкото, което опитах да напиша, ще се разбере. Те се страхуват от БАЛАНСА, който е ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Идеологиий, като социализъм, капитализъм--са равни на едно
ИДИОТИЗЪМ ако щете и католицизъм ,,ислямизъм, А ПАРТИЙКИТЕ с техните членове са малките колелца на измамата--ДЕМОКРАЦИЯ. Всичко е една заблуда, която поддържа и храни, нисши твари. Дошъл е края и на това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377191
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031