Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2018 08:56 - почистване лимфата
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 745 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Трябва да правите физкултура - желателно някаква японска. Казах ви го преди - но вдигнете ръце кой все още не е започнал да прави физкултура - аз първа ще вдигна - само се каня. Купете си каквато и да било книга - системата на Ниши, в идеален вариант може йога, но ще са необходими някакви учители, а системата на Ниши е съвсем проста. Изобщо, гимнастиката трябва да бъде индивидуална, но на глава веднага не заставайте.
Между другото, всичко в живота е хранене и движение - нищо повече няма - даже сексът е някакво движение, хаотично; ако всичко е направено правилно, в резултат ще се проведе очистване на лимфната система;
Норбеков? За това ще говорим, когато говорим за очните болести - те не искат да разберат, че без бета каротин човек не вижда по принцип - нито надалеч, нито наблизо; затова системата е добра, но не комплексна, не е идеална. По принцип всички хора са добри - иглотерапия, екстрасенси, хомеопати, хирурзи, енерготерапевти; за най-добър диагностик е признат патологоанатома.
Какво представлява отокът на белия дроб - блокиране на изкарването на течностите чрез храчките в слузта. А това блокиране може да е причинено от гъбички, паразити, бактерии, хламидии, от сгъстена слуз и т.н.

Лимфната система е съвсем уникално нещо. Трябва поне мъничко да я познаваме. Разбира се, ние не ви подготвяме за специалисти-лимфолози, но преди 5 години първият доклад, който направих, беше за лимфната система и вероятно вече хиляди дистрибутори преминаха очистване на лимфната система и много от тях получиха много добри резултати, така че ние с вас няма да спасяваме цялото човечество - ще се занимаваме с най-просто, обикновено, банално очист ване на лимфата.

В течение на 30 години са проведени десетки хиляди експерименти с радиоизотопни методи на изследване, с които било доказано, че всички вещества се делят на два типа, както и всички болести. В живота всичко се дели на два типа - ин-ян, плюс-минус - или губиш, каквото ти е нужно (памет, потенция), или придобиваш това, което ти е ненужно (пърхот, хемороиди). Затова всички вещества се делят на 2 типа по отношение на лимфата: те или я стимулират да излезе, или спират нейното движение. Хиалуроновите киселини могат да бъдат или гел (гъста) или колоиден разтвор (течна) - стане течно - потича, след това се сгъсти - в банята отидете - ту потича- ту се сгъстява, в басейна се върнете - след това отново - в банята. Тече-сгъстява се, тече-сгъстява се - температурният фактор. Затова казваме, че веднъж седмично трябва да ходите на сауна - но за да потече лимфата, сауната трябва да бъде 60-80 градуса - иначе нищо наникъде не тече. Белтъците се разрушават при температура 60 градуса, кожата издържа, но не много.

И така, за да принудите тази течност да се движи, трябва да използвате доказан лимфостимулатор. Ние имаме един такъв доказан лимфостимулатор - Солодка (женско биле) (лакричник, Glycyrrhiza). Когато вземем солодка, цялата лимфа в организма започва рязко да се суети и да се движи към изхода. Процедурата се нарича лимфостимулация - взема се на гладно. Лимфата се придвижва къзм изхода  и заедно с нея тръгват отровите - най-много лимфни възли има в червата - десетки хиляди. И ако в този момент в червата постъпва абсорбент (келп - какъвто искате, започвайки от активен въглен и завършвайки с някакви други абсорбенти, се извършва филтриране на тези отрови от абсорбента. Затова първият етап се нарича лимфостимулация, вторият етап се нарича абсобрция, но в момента на абсорбцията, се извършва, за съжаление, и излизане навън на минерали, витамини, енергетика, затова третия, четвъртия и петия етапи се наричат витаминизация, минерали зация, попълване на енергий ния запас - първата част се нарича извеждане, втората - въвеждане обратно на онова, което сте извели, или програма за очистване и програма за възстановяване.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - Колко малко знаем за лимфата...
13.06.2018 20:07
Благодаря за инфото!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14915456
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава