Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2010 14:00 - За "Тангра - знак на българите"
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 7547 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 27.07.2011 15:52


               Книгата "ТАНГРА" -  ЗНАК НА БЪЛГАРИТЕ е написана за българите. Книгата е предназначена за Всеки българин (за всеки човек,който е напреднал в развитието), който живее на територията на България или в която и да било друга точка на планетата Земя. Знак "Тангра" може да впечатли само хората, които са достигнали до необходимото достатъчно Високо еволюционно ниво, за да са в състояние да възприемат силата на енергетиката на знака. (На низшите духом този знак не може да направи впечатление. ) Затова тази книга може да бъде разбрана само от хората с високо еволюционно ниво. От друга страна, това означава, че всеки човек сам може да прецени себе си (да си направи самооценка) за своята принадлежност към българската народност и на своето еволюционно ниво.
На редица места в текста на книгата се предоставя Възможност на читателя сам да направи преценка чрез сравнение от позициите на другите светогледни системи Научна (или според Науката), Религиозна (или според Религията), Езотерична (или според Езотеризма) и предполагаемото виждане на бъдещата нова Космическа мирогледна система (или според Космоса). Тези понятия в текста са шрифтово отделени.
Дебело подчертаваме: не предлагаме на читателя да повярва в написаното, а се стремим да събудим интерес за самостоятелно осмисляне на поставените проблеми.
Авторът съзнава, че написаното 8 книгата не е само негово лично мнение, а е резултат от труда на множество изследователи преди него, с трудовете на които той се е запознавал в продължение на години. Освен това тук са включени и сведенията, които са получени от Космоса чрез земни човешки същества,поддържащи контакт с космически Същности. Това налага изказът в текста да е безличен или във форма на колективно мнение с използване на първо лице множествено лице. Освен това през цялото време мисълта на автора е била насочена към читателя,на вниманието на който се предлага съвместно осмисляне на проблемите.
   На появата на настоящата книга, от една страна, би следвало да се гледа като опит за съвременно представяне на "Тангра" и на знак "Тангра", но вече на следващата стъпка по спиралата на
еволюцията.
От друга страна се цели да бъдат повдигнати, да бъдат поставени на дневен ред жизненоважните човешки български проблеми, които настоятелно очакват решение. Ясно съзнаваме риска при такова начинание, но все пак ние, човешките същества,сме устроени така, че не можем да спрем и да чакаме; многократно е доказано, че човешката мисъл се стреми да проникне в бъдещето, поради което изпреварва ежедневието.

  
                                            image
     /част от увода на книгата "Тангра-знак на българите" от В.Томов/


Тагове:   знак,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Георги Векилски
17.04.2010 14:12
Къде го видяхте този знак, че е знак на Тангра.
Къде ги видяхте тез тангристи
Колко извори сочат, че Тангра е бил почитан от българите
Какво означава този ззнак.

И изобщо - някой търси популярност за сметка на исторята ни

НИКОГА ПО НИКОЕ ВРЕМЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ПОЧИТАЛИ ТАНГРА

И ТОВА НЕ Е ЗНАК НА БОГА ТАНГРА

Пак тюрски шегом-мегом ефенди глупости :(((((((((
цитирай
2. анонимен - Иво
17.04.2010 14:15
Автора В.Томово нещо се е объркал, защото това дето го виждам не е знака на Тангра. Знака на Тангра е образуван от ромб, а не от ипсилон!
И другото - тангра е алтайско божество. Нима автора иска да ни каже, че ние българите сме тюрки???
Аз не съм монголец. Ако автора се смята за такъв то това си е негова работа. Ама да ми натриса тюркско божество и да твърди, че то е българско..... моите извинения.
цитирай
3. bven - всеки човек сам може да прецени себе си (да си направи самооценка) за своята принадлежност към българската народност
17.04.2010 15:05
Може би ще прочетете в увода каква е целта на тази книга , а коментарите да изпращате на г.В.Томов. Той не прави анкета за вашите вярвания и убеждения - те са си ваши лични и можете да ги изложите там, където намерите за добре. Сигурна съм обаче, че няма да декларирате и вяра в Ленин и Сталин - въпреки че техните трудове 50-70 години прашасваха по библиотеки и бяха налагани за четене и цитати.За тях също не сте сигурни, че са верую и народностност на руси, китайци, поляци, чехи, монголци и т.н. СИВ-народности, но никой не ви и питаше. Тогава дори нямахте и собствено мнение.
цитирай
4. divna8 - Да отричаш Танг-Ра като Бог на древните българи е равносилно да кажеш, че не си българин !
17.04.2010 15:23
Преди да нападате - размислете!!! Това, че някой псевдо-учен, по партийна поръчка, е написал, че Танг-Ра е с тюркски произход, все още не е причина да отречете най-съществената част от историята на БАЛГ-УРите и човечеството.
Прочетете и книгите на Спас Мавров, където е написана - вече - част от истината, предавана от поколение на поколение УСТНО...
Всичко добро желая на коментиращите. Съгласна съм с абзаца, че БЪЛГАРИТЕ не са монголци, тюрки и т.н. Тук сме единни в мнението си. По-късно ще напиша повече, сега просто нямам време...
Всичко добро на авторката на блога, постингът е чудесна идея! За БЪЛГАРИ, ИСТИНСКИ :):):)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14900315
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава