Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2012 08:00 - Едно Мнение на Един Българин
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 10249 Коментари: 16 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
Ето още нещо интересно за българите.
Интересна теза:
 
Ние, съвременните Българи сме най-преки наследници на човешкият род , колкото и шокиращо да звучи за някои лаици.

Има няколко тона доказателствен материaл в хранилищата на Ермитажа, които са извадени на бял свят в края на 50 години, когато Съветският съюз изстреля първият спътник в околоземна орбита бяха направени рентгенови снимки на планетата Земя. Руските учени забелязват, че на тяхна територия има огромно очертание с пунктирана линия на югоизточната си граница (над китайската стена).

Изпращат екип от учени да проверят, откриват на метър под земята следи от стена от реден дялан камък с очертание 150 на 300 километра. Започват активна археологическа дейност и откриват останки от няколко древни града с невероятна и непонятна архитектура, артефакти като изобразените геометрии в нашите народни носии (арийските символи) свастики, прабългарският календар и скелети на Европеиди като всички Нас.

Към средата на 60-те години под натискът на световната историческа общност руските историци дават пресконференция и на въпросът какво са открили те заявяват,Че това е родината на Българите! и че притежават и други праисторически документи, в които се споменава за съществуването на "родината на Боговете" УРА-АРА.

След многократни датировки и анализи е установено, че са открили праисторическа Развита цивилизация на поне 30 000 години и това е така наречената Арийска цивилизация, а в по-наши дни се доказа под сурдинка, че ДНК съвпада с нашето.

Преди 20 години китайски учени откриха и прикриваха допреди 7-8 г. мумии на европеиди в северозападен Китай, засега най-старите са на 8000г. с добре запазени български народни носии , китайците ги наричат народа Гури.
Добре е известно на истинските историци ,че тракииските племена са идентични наследници на Ариите и че са заели Балканският полуостров и днешна Анатолия преди 15 000 години.

След като се замисля и съпоставя информация, събития и даденост установих, че:

Преди хиляди години извънземна цивилизация се е спасила на планетата Земя и се е оградила с каменна стена не от страх от армии , а да се предпазят от диви зверове.Известно е, че допреди 10 000 години са се срещали човекоподобни маймуни - кроманьонци по пещерите и др. и др. опасни животинки.

Тази "божествена" цивилизация се казва както и днес БУЛГАР.

Само ние, българите, сме известни с това, че когато излизаме на бой - викаме УРА, думата ареа–ерия-ареал означава "заграждение"

Светът, както и Вселената, са изградени от"противоположности" например - топло и студено; светлина и тъмнина; меко и твърдо; положително и отрицателно и т.н. , аз установих нещо важно, което видях в мотивите на българските носии в архитектурата тракийските (ще ма извиняват Гърците замалко) мраморни колони и строежи, а вече повече от сигурно е ,че така наречената "гръцка" азбука пак си е наша , тракийска, понеже Гърците са дошли тук и са успели да ни отнемат земи , а и цивилизация наготово преди 3500 г.

Доказано е също, че преди създаването на Рим ,там вече е отишло едно наше племе - Етрусите и са построили мраморните сгради и са дали писменост - така наречената "латинска" писменост. Ние сме представители на геометричната култура, изобразяваме с ръбове и прави форми.Това е присъщо за нашата култура, това е присъщо за мъжкото начало. Нашите древни родители, повече от сигурно според мен, са се чифтосвали с човекоподобни маймунки , за да продължат рода. И повече от сигурно те са били - черни , бели, жълти. Така днес можем да видим най различни "хора" по земята , въпросът днес е въпреки превратностите на хилядите години и смяната на различни моди и религии , кой е успял да хване най-много от гена на "другия" родител, а не на маймунката!

Ние сме донесли на Света - светлината(човещината) това са: мисъл; език; писменост; наука; добродетел; светли бъднини и за "местните" жители на планетата Земя тези чисточовешки работи са Божествени и все още недостижими за много.

http://indigota.com/index.php?topic=137.15Тагове:   носии,   българи,   историци,   арии,   Гури,


Гласувай:
28
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. kiarasoto - БЛАГОДАРЯ !!!
09.09.2012 09:38
Горда съм, когато чета подобни факти и най-вече, че има живи българи, които са будни и вярват в духа на сътворението на Бог Тангра. Винаги съм вярвала, че духът на България е нещо различно от света, такъв, какъвто го познаваме. Духът на българите е онази сила, която балансира в света и ще му покаже и другата истина, която е извън лъжата, истината за сътворението на една космическа цивилизация, попаднала в измерението на времената и доказала се единствено с дух и истина, макар и последни, но осъзнати в началото, което се свързва с настоящето, за да разкрие корените си, защото плодовете на дървото му са навсякъде в света.
Истината за МАЙКАТА, БОГИНЯТА, РОДИНАТА наречена с различни имена ПАЗИТЕЛКА, ДАРИТЕЛКА от незапомнени времена вече се завръща и нейните деца, децата на СВЕТЛИНАТА ще разкрият пред света нейната ЛЮБОВ И СИЛА, която е преминала от НАЧАЛОТО ДО КРАЯ, за да даде на света ИСТИНАТА.
СЛОВОТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ДЕЦА НА СЛОВОТО НА СВЕТЛИНАТА.
ТО СЕ ОТВАРЯ И ПРОГОВАРЯ, НЕ ФАКТИ, А СИЛА Е БОЖИЕТО СЛОВО !
БЪЛГАРИЯ Е СВЕТЛИНАТА.
В духът на българите е силата на словото, а ТО е словото на СЪРЦЕТО !
ТО Е СЛОВОТО НА ЛЮБОВТА !
Кирилицата ни разкрива тази същност на СЪТВОРЕНИЕТО НА СЛОВОТО, а фактите ще бъдат само доказателства за онези, които нямаха сърце да приемат ИСТИНАТА.
МИР, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ЗА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА !!!
цитирай
2. mariniki - изключително съм впечатлена...
09.09.2012 10:37
вярвам в това... и се чувствам щастлива и горда...
пък и казано е... че Господ е българин...
прегръщам те, мила Татяна...
цитирай
3. tota - Благодаря, Бвен!
09.09.2012 11:07
Интересна е тезата и дано повече да се докоснат до нея и до посланието й!! "Ние сме донесли на Света - светлината(човещината) това са:
мисъл; език; писменост; наука; добродетел; светли бъднини и за "местните" жители на планетата Земя тези чисточовешки работи са Божествени и все още недостижими за много."

Хубав ден!

цитирай
4. injir - Тезата е само теза. А доказателс...
09.09.2012 14:12
Тезата е само теза. А доказателствата са оспорими. Колкото повече минава време, толкова повече истината трудно ще излиза. Поздрави! Хоп! Мина още една минута...
цитирай
5. stela50 - Поздрави за постинга, Бвен ...
09.09.2012 14:56
Интересно, впечатляващо ... не зная дали има нужда
от повече доказателства, а те винаги са оспорими...
Чела съм на тази тема и вярвам, че е така ...
Благодаря !
цитирай
6. yotovava - Вярваш ли, че някой ще го признае :)))))))))))
10.09.2012 13:51
Аз не.
цитирай
7. kostas - Мога да кажа само...
10.09.2012 13:55
УРА !!!!!!
цитирай
8. shtaparov - Народа Гури- това е народът...
10.09.2012 17:19
Народа Гури- това е народът Хури (Хора) или Ора (Ари). Което означава Българите.
цитирай
9. анонимен - "Изпращат екип от учени да ...
11.09.2012 05:14
"Изпращат екип от учени да проверят, откриват на метър под земята следи от стена от реден дялан камък с очертание 150 на 300 километра. Започват активна археологическа дейност и откриват останки от няколко древни града с невероятна и непонятна архитектура, артефакти като изобразените геометрии в нашите народни носии (арийските символи) свастики, прабългарският календар и скелети на Европеиди като всички Нас.

Към средата на 60-те години под натискът на световната историческа общност руските историци дават пресконференция и на въпросът какво са открили те заявяват,Че това е родината на Българите! и че притежават и други праисторически документи, в които се споменава за съществуването на "родината на Боговете" УРА-АРА.

След многократни датировки и анализи е установено, че са открили праисторическа Развита цивилизация на поне 30 000 години и това е така наречената Арийска цивилизация, а в по-наши дни се доказа под сурдинка, че ДНК съвпада с нашето. "


Искам повече доказателства. Кажете ми моля, къде мога да ги намеря?
Авторката от кои източници е черпала познания?
цитирай
10. анонимен - Къде се намира прабългарския ка...
11.09.2012 05:16
Къде се намира прабългарския календар? Може ли да се види?
цитирай
11. анонимен - Не говореше ли Хитлер за арийска ...
11.09.2012 05:18
Не говореше ли Хитлер за арийска раса?
Може ли някой да ми каже каква е тя и какво общо има с Хитлер?
цитирай
12. анонимен - T.N.T.
11.09.2012 08:32
ТОЛКОЗ МНОГО НЕЩА ИМА ЗА НАС,КОИТО КРЕМЪЛ КРИЕ...БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДЯТ.
цитирай
13. анонимен - Като нямаме с какво друго да се по...
11.09.2012 10:03
Като нямаме с какво друго да се похвалим, търсим утеха във фантасмагории и мечти за древно величие... но от това няма кой знае каква полза днес, в настоящето.
цитирай
14. strrelez - Не смесвайте легенди с измищльотини
11.09.2012 11:28
Чел съм някъде за такива легенди, но смесването им със съвременна измислица е неоправдано. Първият изкуствен спътник на СССР е бил твърде скромен по размери и технологично оборудване, за да може да направи рентгенови снимки и да ги изпрати към Земята. Имал е на борда си радиостанция, която излъчвала някаква проста мелодийка"ти-ри-ти-тид", обикаляйки около Земята, за да може радиолюбителите да я засекат и да се убедят в успеха на СССР.
цитирай
15. анонимен - Винаги са ми били интересни тези ...
11.09.2012 19:12
Винаги са ми били интересни тези напъни да се търсят "доказателства" за едва ли не божествения произход на нацията ни в най-дълбоките дебри на недоказуемата античност, а да се изопачава най-новата ни история - тази, на която има все още живи свидетели:)
цитирай
16. анонимен - Постингът Ви е логичен завършек на истеричната и
16.09.2012 02:12
митологизирана псевдоистория, която се съчинява в блог.бг. Следващият фантаст ще доразвие идеите Ви, доказвайки, че Слънчевата система е българско творение.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10577950
Постинги: 2262
Коментари: 12218
Гласове: 32373
Архив
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031