Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2012 08:00 - Едно Мнение на Един Българин
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 11831 Коментари: 16 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
Ето още нещо интересно за българите.
Интересна теза:
 
Ние, съвременните Българи сме най-преки наследници на човешкият род , колкото и шокиращо да звучи за някои лаици.

Има няколко тона доказателствен материaл в хранилищата на Ермитажа, които са извадени на бял свят в края на 50 години, когато Съветският съюз изстреля първият спътник в околоземна орбита бяха направени рентгенови снимки на планетата Земя. Руските учени забелязват, че на тяхна територия има огромно очертание с пунктирана линия на югоизточната си граница (над китайската стена).

Изпращат екип от учени да проверят, откриват на метър под земята следи от стена от реден дялан камък с очертание 150 на 300 километра. Започват активна археологическа дейност и откриват останки от няколко древни града с невероятна и непонятна архитектура, артефакти като изобразените геометрии в нашите народни носии (арийските символи) свастики, прабългарският календар и скелети на Европеиди като всички Нас.

Към средата на 60-те години под натискът на световната историческа общност руските историци дават пресконференция и на въпросът какво са открили те заявяват,Че това е родината на Българите! и че притежават и други праисторически документи, в които се споменава за съществуването на "родината на Боговете" УРА-АРА.

След многократни датировки и анализи е установено, че са открили праисторическа Развита цивилизация на поне 30 000 години и това е така наречената Арийска цивилизация, а в по-наши дни се доказа под сурдинка, че ДНК съвпада с нашето.

Преди 20 години китайски учени откриха и прикриваха допреди 7-8 г. мумии на европеиди в северозападен Китай, засега най-старите са на 8000г. с добре запазени български народни носии , китайците ги наричат народа Гури.
Добре е известно на истинските историци ,че тракииските племена са идентични наследници на Ариите и че са заели Балканският полуостров и днешна Анатолия преди 15 000 години.

След като се замисля и съпоставя информация, събития и даденост установих, че:

Преди хиляди години извънземна цивилизация се е спасила на планетата Земя и се е оградила с каменна стена не от страх от армии , а да се предпазят от диви зверове.Известно е, че допреди 10 000 години са се срещали човекоподобни маймуни - кроманьонци по пещерите и др. и др. опасни животинки.

Тази "божествена" цивилизация се казва както и днес БУЛГАР.

Само ние, българите, сме известни с това, че когато излизаме на бой - викаме УРА, думата ареа–ерия-ареал означава "заграждение"

Светът, както и Вселената, са изградени от"противоположности" например - топло и студено; светлина и тъмнина; меко и твърдо; положително и отрицателно и т.н. , аз установих нещо важно, което видях в мотивите на българските носии в архитектурата тракийските (ще ма извиняват Гърците замалко) мраморни колони и строежи, а вече повече от сигурно е ,че така наречената "гръцка" азбука пак си е наша , тракийска, понеже Гърците са дошли тук и са успели да ни отнемат земи , а и цивилизация наготово преди 3500 г.

Доказано е също, че преди създаването на Рим ,там вече е отишло едно наше племе - Етрусите и са построили мраморните сгради и са дали писменост - така наречената "латинска" писменост. Ние сме представители на геометричната култура, изобразяваме с ръбове и прави форми.Това е присъщо за нашата култура, това е присъщо за мъжкото начало. Нашите древни родители, повече от сигурно според мен, са се чифтосвали с човекоподобни маймунки , за да продължат рода. И повече от сигурно те са били - черни , бели, жълти. Така днес можем да видим най различни "хора" по земята , въпросът днес е въпреки превратностите на хилядите години и смяната на различни моди и религии , кой е успял да хване най-много от гена на "другия" родител, а не на маймунката!

Ние сме донесли на Света - светлината(човещината) това са: мисъл; език; писменост; наука; добродетел; светли бъднини и за "местните" жители на планетата Земя тези чисточовешки работи са Божествени и все още недостижими за много.

http://indigota.com/index.php?topic=137.15



Тагове:   носии,   българи,   историци,   арии,   Гури,


Гласувай:
28



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kiarasoto - БЛАГОДАРЯ !!!
09.09.2012 09:38
Горда съм, когато чета подобни факти и най-вече, че има живи българи, които са будни и вярват в духа на сътворението на Бог Тангра. Винаги съм вярвала, че духът на България е нещо различно от света, такъв, какъвто го познаваме. Духът на българите е онази сила, която балансира в света и ще му покаже и другата истина, която е извън лъжата, истината за сътворението на една космическа цивилизация, попаднала в измерението на времената и доказала се единствено с дух и истина, макар и последни, но осъзнати в началото, което се свързва с настоящето, за да разкрие корените си, защото плодовете на дървото му са навсякъде в света.
Истината за МАЙКАТА, БОГИНЯТА, РОДИНАТА наречена с различни имена ПАЗИТЕЛКА, ДАРИТЕЛКА от незапомнени времена вече се завръща и нейните деца, децата на СВЕТЛИНАТА ще разкрият пред света нейната ЛЮБОВ И СИЛА, която е преминала от НАЧАЛОТО ДО КРАЯ, за да даде на света ИСТИНАТА.
СЛОВОТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ДЕЦА НА СЛОВОТО НА СВЕТЛИНАТА.
ТО СЕ ОТВАРЯ И ПРОГОВАРЯ, НЕ ФАКТИ, А СИЛА Е БОЖИЕТО СЛОВО !
БЪЛГАРИЯ Е СВЕТЛИНАТА.
В духът на българите е силата на словото, а ТО е словото на СЪРЦЕТО !
ТО Е СЛОВОТО НА ЛЮБОВТА !
Кирилицата ни разкрива тази същност на СЪТВОРЕНИЕТО НА СЛОВОТО, а фактите ще бъдат само доказателства за онези, които нямаха сърце да приемат ИСТИНАТА.
МИР, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ЗА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА !!!
цитирай
2. mariniki - изключително съм впечатлена...
09.09.2012 10:37
вярвам в това... и се чувствам щастлива и горда...
пък и казано е... че Господ е българин...
прегръщам те, мила Татяна...
цитирай
3. tota - Благодаря, Бвен!
09.09.2012 11:07
Интересна е тезата и дано повече да се докоснат до нея и до посланието й!! "Ние сме донесли на Света - светлината(човещината) това са:
мисъл; език; писменост; наука; добродетел; светли бъднини и за "местните" жители на планетата Земя тези чисточовешки работи са Божествени и все още недостижими за много."

Хубав ден!

цитирай
4. injir - Тезата е само теза. А доказателс...
09.09.2012 14:12
Тезата е само теза. А доказателствата са оспорими. Колкото повече минава време, толкова повече истината трудно ще излиза. Поздрави! Хоп! Мина още една минута...
цитирай
5. stela50 - Поздрави за постинга, Бвен ...
09.09.2012 14:56
Интересно, впечатляващо ... не зная дали има нужда
от повече доказателства, а те винаги са оспорими...
Чела съм на тази тема и вярвам, че е така ...
Благодаря !
цитирай
6. yotovava - Вярваш ли, че някой ще го признае :)))))))))))
10.09.2012 13:51
Аз не.
цитирай
7. kostas - Мога да кажа само...
10.09.2012 13:55
УРА !!!!!!
цитирай
8. shtaparov - Народа Гури- това е народът...
10.09.2012 17:19
Народа Гури- това е народът Хури (Хора) или Ора (Ари). Което означава Българите.
цитирай
9. анонимен - "Изпращат екип от учени да ...
11.09.2012 05:14
"Изпращат екип от учени да проверят, откриват на метър под земята следи от стена от реден дялан камък с очертание 150 на 300 километра. Започват активна археологическа дейност и откриват останки от няколко древни града с невероятна и непонятна архитектура, артефакти като изобразените геометрии в нашите народни носии (арийските символи) свастики, прабългарският календар и скелети на Европеиди като всички Нас.

Към средата на 60-те години под натискът на световната историческа общност руските историци дават пресконференция и на въпросът какво са открили те заявяват,Че това е родината на Българите! и че притежават и други праисторически документи, в които се споменава за съществуването на "родината на Боговете" УРА-АРА.

След многократни датировки и анализи е установено, че са открили праисторическа Развита цивилизация на поне 30 000 години и това е така наречената Арийска цивилизация, а в по-наши дни се доказа под сурдинка, че ДНК съвпада с нашето. "


Искам повече доказателства. Кажете ми моля, къде мога да ги намеря?
Авторката от кои източници е черпала познания?
цитирай
10. анонимен - Къде се намира прабългарския ка...
11.09.2012 05:16
Къде се намира прабългарския календар? Може ли да се види?
цитирай
11. анонимен - Не говореше ли Хитлер за арийска ...
11.09.2012 05:18
Не говореше ли Хитлер за арийска раса?
Може ли някой да ми каже каква е тя и какво общо има с Хитлер?
цитирай
12. анонимен - T.N.T.
11.09.2012 08:32
ТОЛКОЗ МНОГО НЕЩА ИМА ЗА НАС,КОИТО КРЕМЪЛ КРИЕ...БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДЯТ.
цитирай
13. анонимен - Като нямаме с какво друго да се по...
11.09.2012 10:03
Като нямаме с какво друго да се похвалим, търсим утеха във фантасмагории и мечти за древно величие... но от това няма кой знае каква полза днес, в настоящето.
цитирай
14. strrelez - Не смесвайте легенди с измищльотини
11.09.2012 11:28
Чел съм някъде за такива легенди, но смесването им със съвременна измислица е неоправдано. Първият изкуствен спътник на СССР е бил твърде скромен по размери и технологично оборудване, за да може да направи рентгенови снимки и да ги изпрати към Земята. Имал е на борда си радиостанция, която излъчвала някаква проста мелодийка"ти-ри-ти-тид", обикаляйки около Земята, за да може радиолюбителите да я засекат и да се убедят в успеха на СССР.
цитирай
15. анонимен - Винаги са ми били интересни тези ...
11.09.2012 19:12
Винаги са ми били интересни тези напъни да се търсят "доказателства" за едва ли не божествения произход на нацията ни в най-дълбоките дебри на недоказуемата античност, а да се изопачава най-новата ни история - тази, на която има все още живи свидетели:)
цитирай
16. анонимен - Постингът Ви е логичен завършек на истеричната и
16.09.2012 02:12
митологизирана псевдоистория, която се съчинява в блог.бг. Следващият фантаст ще доразвие идеите Ви, доказвайки, че Слънчевата система е българско творение.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868250
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава