Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 08:00 - за нашата древна земя
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 8042 Коментари: 7 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Под тепетата (гр. Пловдив), се намира древният библейски град Йерусалим. Истинският Йерусалим Преди 20 000 год. тепетата в Пловдив са били високи хълмове, а градът е бил разположен в подножието между тях. Над Йерусалим е имало красиви въздушни мостове, които са свързвали отделните хълмове.

- Как тогава градът се намира под тепетата? Потънал ли е?
- Не, градът, както ти казах, се е намирал между хълмовете. Бил е красив град, но е разрушен от силни трусове и засипан от свлачища. Там е и Голгота....
- Какво искаш да кажеш с това, Голгота?
- Това, че тук е Голгота... Тук е бил Исус Христос...

- Мостовете се срутили и затрупали за вечни времена - хора, животни и постройки. Останали са единствено високите части на хълмовете, които днес представляват прочутите тепета на Пловдив.
...
- Някъде под амфитеатъра се намира истинската Голгота.
...
- Под тепетата в Пловдив има 2 подземни града. Единият, който е бил винаги под земята е изграден от друга цимилизация преди повече от 20 000 г. и 2-ят, затрупан от свличащите се камъни и пръст.
- Може ли човек да проникне в тях?
- В подземния град се влиза от 3 места...
...
- Друг път повече...Тук, в древния Йерусалим се съхраняват няколко кристални сфери...
- Основното предназначение на града е било да координира енергийните потоци, идващи от различни краища на галактикатаи да ги отправя в правилната посока, след навлизането им в земното пространство. в този град няма съкровища. Самият град е съкровище като енергиен ретланслатор, с извора и кристалните сфери.

- Объркан съм. Ти говори за Голгота, за Исус Христос. Да не би в подземния град да се намира тялото му? И за кой Исус Христос става въпрос?

- Говоря за първия Исус Христос, който е живял преди 14 000 г. Не, тялото на Исус Христос не е погребвано тук. След Голгота неговото Светлинно тяло е затворено в прозрачен кристал. Кристалът е с кръгла форма и има размери около 60-70 см. в диаметър. Пренесен е от посветените последователи на Исус в Музея под Витоша, където е положен. И днес е там, поставен на висока колона от син мрамор, на която горната част представлява разтворена водна лилия, изработена от синьозелен кристал.
- Ти знаеш, че посетих Музея под Витоша, но не видях този прозрачен кристал. Имаше статуя на Христос...
- Ще го видиш. Всяко нещо с времето си. Причината да не го видиш е неземната светлина, която обгръща тялото.

- А свещеният Граал, каква е истината за него? Какво всъщност се крие под понятието Граал?
- Свещеният Граал като предмет не съществува. Граалът, това е архив на историята на Учителя.

- Моля те, изясни ми истината за Исус. Зная, че човекът, когото наричаме Исус е носител на Христовото съзнание.
- Знай, че преди 14 000 г. Исус Христос пристига в човешки облик в Йерусалим. Това е истинският Христос - носител на Христовото съзнание. Този, за който пише в Библията е земен човек от династичен род, притежаващ част от знанията и уменията на истинския Христос. Така хората приемат земния Христос за Месията и Божия син, а истинският Исус е забравен през хилядолетията.
- Но в Библията пише съвсем друго...

- Някой чел ли е истинската Библия? Не е чел, защото не съществува в нашето съвремие. Много неща са променени и ние не помним корените, историята и произхода си. Но идва време!

- Тогава река Йордан...
- Истинската река Йордан е Рилската река. И пустинята... Още много тайни ще бъдат разкрити. скоро, много скоро.

- Още един въпрос, за посещението на Исус Христос в Тибет.
- Истинският Исус никога не е бил в Тибет. Пребивавал е в земите на днешна България. Тук е преподавал знания на учениците си. Трябва да се проумее, че с наименованието Древен Египет някога са се именували земите на днешна България. Древен Египет се намира тук, в България. Тук са и всички спомени, описани в Библията, древни земи. Тук е началото, тук е ядрото.

Уточнихме, че Древен Египет и голяма част от библейските земи се намират тук, в България. Това от своя страна е факт, доказващ "рожденото място" на Исус Христос. Да, той е бил на територията на днешна България. Живял е и е пътувал по нашите земи. Под раждане разбирай поява, защото Исус Христос не е представител на нашата цивилизация. Той идва от друг свят с мисията да положи началото на нов морал, нови убеждения, нови критерии за оценяване на събитията, поведението и отношенията между хората. Той, както и други Учители, появили се в други времена и по други места на земята, са носители на по-висша идея за живот и жизнен път и са имали задачата да предадат тази идея чрез посланията, съдържащи се в техните учения. Появата на Христос по нашите земи не е случайна. Тук, в България, се преплитат каналите за достъп до Висшата информационна банка, тук земите са свещени и какво по-подходящо място за "раждане" на нещо ново и много по-възвишено.

- Щом Исус не е роден на земята, как се е появил тук?
- Появата на Исус е станала с космически кораб, който при наближаването на Земята е започнал да излъчва силна светлина, в резултат на комбинирани енергийни мощности. Много хора са видели високо в небето тази светлина - силна, ярка и са я възприели като Витлеемската звезда. Като всеки Учител, Исус е имал също свои помощници, които да го подкрепят при изпълнението на нелеката му мисия. Те са пристигнали заедно с него и са поели немалка част от земния товар на задачата. Тръгнали са в различни посоки и са имали различни персонални мисии. Броят им не е бил малък - 200 извънземни помощника. Някои от тях са останали до края тук, на Земята, други са отпътували по-рано.

При приключване на мисията Учителят Исус Христос е трябвало да отпътува, но е оставил част от енергийната си мощ под формата на т.нар. светлинно тяло. То е все още тук, "погребано" в недрата на красив хълм с уникална природа, с много гъста растителност и много птици. Мястото е уникално не само с природната си красота. То е мощен излъчвател на сигматични вълни, които образуват щит, предпазващ от проникване в мястото, допускащ само най-чистите и достойни. Да, отново ти напомням за Музея под Витоша.
- Би ли обяснил защо Библията започва с живота на евреите, а не с българите?
- Започва с евреите, защото има забравени спомени и умишлено укрити факти.
- Тогава, с кого е воювал Моисей?...
- Воювал е с 3-ят фараон от 4-тата додинастична власт на Египет, който не е имал Космически код и е нямал познанието на Висшите учители. Откраднал е властта от законния фараон. Но жреците впоследствие са организирали свалянето му от власт и прогонването му от тези земи. Умира в изгнание като скитника-цар.

- По тази логика следва, че библейските Содом и Гомор трябва да се намират в България?
- Да, намират се в България. Търсят ги в Палестина, защото според сегашната Библия - там са библейските земи.
- Ще ме ориентираш ли къде се намират днес тези земи?
- В равнинната част на Северна Б-я. Това, което пише в Библията за наказанието на двата града, има друго значение. Истинската причина за потъването на Содом и Гомор е небалансираното енергийно поле, което е създадено, за да се осъществи транспортен коридор за пристигащи и заминаващи кораби от други планети. Били са зададени грешни параметри на енергийните стойности и се е стигнало до енергиен взрив. И дната града, както и още 7 по-малки селища, са потънали под земята, а пространството около тях се е превърнало в равнина.

- А Витлеем?
- Не случайно и древният Витлеем не е открит, след като не го търсят там, където трябва. Витлеем, където се е появил Христос е в Странджа планина, близо до гробницата на Бастет. По-точно в местността "Мишкова нива". Това място и днес е притегателно за нестинарите. Има изключително силно излъчване..

Запомни, египетският народ от старите библейски времена, населявал днешните български земи и основал първия Древен додинастичен Египет е клон на траките, предприели разселване по тези земи векове преди това. Тази е причината да се намират общи символи и прилики в древните писмености на траките и египтяните. Това обяснява и управлението на част от българските земи от фараони.
...
- Във вековете, преди описаните събития, древните траки-българи са дали началото на юдите (юдеите), еврите (евреите) и първите египтяни (егирати - идващи от траките, от Ра). В по-късните библейски времена е имало вражди, борби за власт и поробване, надмощие, асимилация и т.н. между народи с общ корен, с общ произход - между братя, каквито са помежду си евреите и египтяните. Това е основата на тежката карма, която придобива България още в най-древни времена - кръвта, пролята между произлизащите от един род, братоубийството.

Вие, българите, притежавате слънчев ген...
Това е една видима, лека слънчева нишчица, намираща се в 5-тото преплитане на ДНК - спиралата на българина. Слънчевия ген отличава генезиса на българина от този на другите народи. Той показва и генетичната връзка на българина с Космоса.
...
Бълг. ген е в основата на генезиса на човечеството. ДНК-генът е съставен от белтък и кристал. Генът синтезира белтък на основата на гел. А гелът е течен кристал на основата на силиция. Хората с повече силиций в кръвта са носители на Слънчевата памет, т.нар. слънчев ген.

...Да се съсредоточим на темата за слънчевата нишка и за идентичността на личности от типа на Ел. Блаватска. Да, има прилика, но с определени нюанси, тъй като всяка човешка душа е надарена с възможности за постигане на определена цил - да работи на различни честоти и нива. Вие, българите, може да се гордеете със заминалите си вече от този свят екстрасенси, като знаменитата пророчица Ванга, Божествената Слава Севрюкова, дядо Влайчо, Стефанка Мирчева, Веса Маркова... Именно чрез този силициев заряд са възможни делата на чудотворството. Светците, ангелите, учителите като Исус, Орфей и Дънов, са такива носители и чудотворци. Силициевият ген прави мисълта лечебна и променяща гравитацията.
Той е зърното, посято в почвата, очакващо подходящи условия да поникне и се развие. Но това поникване и развитие зависи от Учителя, който поема отговорността за дадената личност.
...
Хипофизата е микрочипът на главния компютър - мозъка на човека. "Ключът" на този механизъм се намира в сърцето.
...
Българските учени, а и ти като доктор, сигурно се учудвате и не можете да проумеете, как така 7% от българите не могат да се разболеят от СПИН, макар да са имали сексуални контакти с вирусоносителите на болестта.
- Поради това, че притежават слънчевия ген?
- Да, притежават голяма доза силиций в хипофизата и кръвта си...."


Българският език е също носител на високи и чисти енергийни вибрации. Първите заселници по тези земи – араните или траките, са говорили и пишели на отдавна изчезнал вече език с космически произход. Част от писмените знаци на този език се намират в древните египетски текстове. Те са били използвани от вече обособилите се като отделен народ египтяни. Древният арански или тракийски език е космически език. На него се говори на различни места във Вселената, но с различни фонетични и диалектни особености.

След време, когато започнат да се разкриват древните подземия и книгите и ръкописите в тях, написани на тракийски, езикът ще бъде открит и разчетен отново. Езикът и писмеността на араните или първотраките е загубена. С течение на времето само определени посветени са ги знаели и съхранявали. Един от тези посветени е бил Орфей, чиито ръкописи в по-голямата си част са на древния език. Древният арански език е известен още и като арамейски език. На този език те написват първата, оригиналната Библия, която се съхранява заедно с няколко копия, преписани от нея в последствие, в подземията на остров св. Иван, в специални златни сандъчета със специални обкови и инкрустации. Те се намират в помещението, където се съхраняват и скрижалите на Мойсей. Има специална въздушно – енергийна защита. Времето за изваждането им наближава, но това няма да стане преди отварянето на Голямата врата.

В съвременния си вид българската азбука е основен ключ към отварянето на Вселенските тайни. Разкодирайки тази система, ще се отвори вратата към Новото време.

"... Англичаните и ирландците са твърде много свързани с българите. Хиладолетна е връзката ни с тях... В древността българите се разселват и заселват днешната територия на Англия и Ирландия и се смесват с автохтонното им население...
...
- Е, ще кажеш, че тогава българите още не са живеели на територията на днешна България. Не, българите сме живели тук през времето на Атлантида и отново живеем пак тук. Отиваме и се връщаме във вековете. ...
Не се знае кога, но в недалечно бъдеще островът (Англия и Ирландия) ще загуби част от територията си. Вълните на океана са опасни..."

Изненада, както за мен, така и за всички вас, е местонахождението на древния град Троя, в България. Къде ли не е откривана и търсена с векове Троя. Дори и днес се търси Троя, въпреки разкопаното селище на Хисарлъка, в Турция, от Шлиман и наречено Троя. И изведнъж - Троя се намира в България. Вярно, само у нас не бе търсена. Как ли пък не, Омир ясно пише, че е в Азия. И някакъв си българин, нито археолог, нито историк, неочаквано получил "сведение свише" твърди, че родният му град Царево (бивш гр. Василико и Мичурин) е Троя. Колко сме ги слушали такива...Знам. Колкото и невероятно, и неприятно да е това известие за някои учени, приели непотвърденото откритие на Шлимановата Троя е предстоящ факт. Надявам се скоро българските археолози да направят проучване и Троя, истинската Троя на Омир, да разкрие древната легенда за съществуването си и за Троянската война. Сега пък какво, да не би писателят да иска да докаже, че древната култура е тръгнала от Троя? Една култура, сравнима с Гръцката? Дали да не напомня, че Орфей е тракиец, предал ученията и знанията на Бялото братство на гърците, за да изкристализира гръцката култура? А нима бог Дионис е гръцки бог? Заимстван е от траките, така е станал и гръцки бог. Чудно ли е тогава, че с боговете се определя продължител- ността, развитието и упадъка на дадена култура? Боговете идват, ръководят народите по света и след като изтече "мандатът" им, се заменят с нови.

Троя, една многовековна, неразгадана одисея. Безброй проучвания и разкопки се извършат в очакване да бъде открита истинската Троя. А тя все остава далечна, загадъчна и тайна. И въпреки това, книги, филми и театрални постановки представят и величаят града там, където никога не е съществувал. За в бъдеще телевизионните "археолози" няма да показват Хисарлъка в Турция, застанали на "мястото на двореца на цар Приам и да наблюдават гръцките кораби". А те, корабите, незнайно защо, са толкова далеч, че почти не се виждат от това място.
Да не избързваме да оповестим, че сме открили града на Омир. Нужни са разкопки, доказателства, а те тепърва предстоят. Но съм уверен, че Троя е там, където я посочи моят Учител. Описал съм града така, както го видях. За да улесня археолозите, ще уточня, че Троя се намира на 700 м зад стария, недоизграден до скоро, хотел в началото на квартал "Василико". Там се намира и дворецът на цар Приам, изграден от две части - външна и вътрешна.

Троянците са били смес от късни атланти и заселили се, покъсно по тези земи, тракийски племена, които са се отличавали от другите траки с по- високото ниво на информационни комуникации. Те са приели от атлантите техните знания и постепенно са се смесили с тях. В късната история на Троя е имало единици чисти атланти, които изпълнявали специална мисия, свързана не толкова с бита на царството, а по-скоро с приемането, предаването и съхраняването на информация от висшите енергийни нива.
Древна е историята ни и е време, да се разкрие пред света, какви личности и богове са живели и какви съкровища има по нашите български земи.

- Легендата е сътворена по действителен случай. Евридика произхожда от знатен тракийски род. Тя е високо духовна личност, с отворени сетива за общуване с Висшите светове. Владеела е много тайнства, наследени от атлантите. Орфей също е посветен във висшите духовни знания. След смъртта на Евридика той влиза в подземния свят като се надява чрез знанията, които притежава и силата на мисълта си, да я върне към земния живот. Не успява и се оттегля от светския живот, разочарован от нивото на знанията и силата си. Орфей и Евридика имат две деца - момче, което е първородно и момиче, което по-късно умира при ритуално посвещение.
Гените но Орфей и Евридика са съхранени и предадени чрез сина им. Севт II е втори син на баща си, потомък на Орфеевия син.

Орфей е с царско потекло. Баща му е бил владетел на бесите, а майка му е била тракийка от династичен род, свързващ я с владетелите на първите траки, дошли по тези земи.
- Орфеевата школа?
- Орфей е имал школа за духовно развитие и тълкование на мъдростта на древните атланти. Уменията му и високото му духовно ниво го правят търсен духовен учител не само от траките, но и от ученици, насочили се по пътя на мъдростта и познанието от всички царства по бреговете на Средиземноморието.
- Краят на живота на Орфей е тъжен...
- В поемата, да. А в действителност той умира спокоен, защото е убеден, че част от знанията му са предадени на най-добрите му ученици. А това, което не е успял да предаде на учениците си е съхранено в ръкописи, пазени и до днес в храма на Орфей. Погребан е със специален ритуал и е положен в подземието до саркофага на Евридика.
- И това подземие Учителю, се намира...
- В района на светилището на Орфей. Там има малка могила, почти незабележима, сраснала се с местния релеф. Под нея е входът за гробницата на Евридика и Орфей. Под гробницата има и друго подземие, което е било използвано за съхранение на ценни ръкописи от стари епохи. Мястото е свещено.

Копирано от : тайните подземия на българия - http://silverunicorn.org/forum/index.php?topic=35.0




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostadin - Явно Христос е е можел да размножава ...
27.02.2013 09:25
Явно Христос е е можел да размножава образа си ,защото за неговото съществуване държавите се борят да докажат ,че той е бил в тяхната държава .
За него претендираме сега и ние Ще трябва да се борим за тази чест защото за нея претендилат и руснаци и еврей.Изхода е да си направим секта и да проповядваме нашата си "истина"
цитирай
2. mariniki - невероятни неща прочетох тук...
27.02.2013 09:30
и много ми се иска, поне част от тях да са истински...
да се преоткрият... особено ме впечатли слънчевият ген на българите...
благодаря ти, мила Татяна... слънчева прегръдка за теб...
цитирай
3. stela50 - Много интересно, много хубаво разказано,
27.02.2013 17:49
обяснено. Доста факти ми бяха познати,
но имаше и такива новости, които ме заинтригуваха
и впечатлиха. Благодарна съм на твоите постинги,
които не само обогатяват, но и размислят,обясняват,
провокират. С удоволствие ги чета.
Поздрави, Бвен !
цитирай
4. bven - На 1: kostadin - Явно Христос е е можел да размножава ..- не Христос, а църквата го е правила това!
27.02.2013 19:43
Единствената цел на Христовите служители е била да знаят истината и да я крият от народа. Затова и библиите са с толкова различно съдържание, а за интерпретациите - всеки може да даде примери. Затова и митологизирането дори не обяснява действията , а само ги преповтаря. От което губят всички хора по света, поколения наред.Според мен няма защо ние да се напъваме да доказваме истината, а тези, които са лъгали и продължават да лъжат - да се опитат да поискат извинение за деянията си. Всъщност, времето на разкриване на истината наближава и книгите на Милан Миланов са едно откровение.
Благодаря за включването, Костадин и хубава вечер!
цитирай
5. bven - На 2: Мариники, аз смятам, че когато човек напише 9 -10 книги с откровения и отговори от Акаша -
27.02.2013 19:48
най-малкото може да му се вярва. А щом тези книги дават и обяснението защо досега сме тънели в неведение , а се напъват за присъствие тук и руснаци и американци и още други, но не казват за тайните си цели, значи истината е такава. Остава да я приемем и дано компютрите ни започнат работа на по-висок режим, че да влезем в синхрон с космическите енергии:))) За носители на космически ген трябва да се докажем, нали?
Привет и на теб, Мариники и благодаря за топлите думи:)))
цитирай
6. bven - На 3: Благодаря за хубавия коментар, Стела!
27.02.2013 19:53
Така е с контактьорите - дават по малко информация, но и това дотук е достатъчно, за да се гордеем и станем по-отговорни в мислите, делата и осъзнаването си! Все пак връзката ни със всички народи се доказва по безспорен начин , но това трябва да се разбере от всеки човек - че ние сме едно и трябва да действаме като Едно!
Много съм щастлива от добрите думи - все пак заслугата е на Милан Миланов и Гергана Герасимова! Поклон за тяхната работа!!! (http://bven.blog.bg/novini/2012/05/03/bylgariia-e-edin-ot-trite-osnovni-energiini-centyra-na-plane.948836).
Лека вечер и на теб, мила!
цитирай
7. ckarlet - Информацията за Пловдив ме изне...
08.06.2013 20:54
Информацията за Пловдив ме изненада много. Не бях чела нещо подобно.
Прекрасно лято ти желая!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14872340
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава