Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2014 09:00 - тайната за иисус христос
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 5448 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
...Наскоро прочетох едно сериозно твърдение от теолог, че Христос е роден три хиляди години преди новата ера. И това го твърди не кой и да е, а преподавател по теология  - италианецът Логари Пужол. Той е завършил три университета и заедно с жена си пишат книгата "Исус, 3000 години преди Христа. Фараонът на име ИсусЮ.

-Да започнем с раждането на Христа - внимателно започна обясненията Учителят.
-Колко хора биха разбрали мистериите на Голгота?
-Намекваш, че смъртта на Христос е мнима? Не е умрял, а е възкръснал, или за какво е било нужна смъртта му?
-Питам за изводите от смъртта и възкресението, от саможертвата в името на човешките грехове.
-Мога да обобщя така: Доказване на божествения произход на Исус Христос, проповядващ законите на Вярата, Любовта и Смирението. Но искам да те запозная с написаното от Пужол и после да разискваме по темата. Може ли?
Учителят погледна препечатката в ръката ми и кимна . Зачетох:
-...Пужол твърди-зачетох аз, - идеята за Сина Божи като Спасител се появява преди 5000 години. Само че този "син божи" е фараон. Неопровержими аргументи са следните :

*3000 години преди новата ера фараонът е смятан за син на бога, както по-късно и Исус;
*фараонът е едновременно и бог и човек, както след това и Исус.
*фараонът е посредник между бога и хората, както и Исус;
*фараонът възкръсва, както след това и Исус;
*фараонът се възнася на небесата, както и Исус.
*Пужол твърди, молитвата "Отче наш" е препис на древноегипетската "Молитва на слепия".
*Че светото зачатие също идва от Египет: царицата
на фараона зачева от бога. В "Мит за Сатни" пише следното: "сянката на бога се представи пред Махитускет и обяви: ще имаш син и ще бъде наречен той Сатни-Озирис!" А самото име Махитускет означава "благодатна". Сатни от този мит е
мъжът на Махитускет, името му означава "този, който почита бога".

Според Пужол това съответствало на прозвището на Йосиф - Благочестивия. Безбройни са паралелите на сходствата и трудно могат да се изброят. Ето някои от тях: за обрязването, за поклонението на тримата влъхви, за кръщението във водите на Нил, за ходенето по вода, за нахранването с няколко риби. В гробницата на Пахир върху едно изображение се вижда как фараонът превръща водата във вино - също като чудото на Христос в Кана Галилейска. И на рисунката, и в евангелския текст стомните са шест. Невероятни съвпадения...В митът за Синуха се разказва за принц, който напуска двореца и се оттегля в пустинята. По- късно се завръща триумфално, яхнал магарето Сет (богът убил Озирис).
В древен Египет имало ритуали, при които бог е давал на всички да се хранят от плътта му и да пият от кръвта му. Това не е ли "Тайната вечеря"? Дни след смъртта на фараона , жените се събирали да посрещнат духа му. (Възкресение).

Обобщавайки всички данни, Пужол изразява окончателното си мнение: не е имало никакви евангелисти. Текстовете са съставени от свещеници ерудити - юдеи и египтяни -от  храма на Сарапис в Сакара. Самият Сарапис е странен бог, принадлежи на дрвногръцката митология, а коренът му е египетски - името му е комбинация на египетските богове Озирис и Апис.
-Нищо ново под слънцето -отвърна Учителят, щом спрях да чета.

-Това, което е писано за фараона е истина. Но въпросът е, коя истина? Това, че библията е претворен препис от древността и пригоден за по - новите времена, или това, че Месията Христос се е родил преди 5000 години. Аз бих казал, че и преди споменатите 5000 години, пак е имало писания от рода на библията. За да се напише библия, се изисква невероятно знание. Знания, по-големи от тези, които притежава човек. Известно е, че една малка част от библията днес вече се дешифрира чрез компютри от учените. Допускаш ли, че човек без помощта на сложна изчислителна техника, би могъл да напише текст, в който са скрити вековни истини? Нека в заключение да кажа, че библията в съответните времена се преправя, но пак под ръководството и диктовка на висшата духовна йерархия. А що се отнася до "Шифъра на Леонардо" нещата са съвсем ясни - роман , написан с комерческа цел. В него няма капка истина. Поне авторът да се бе потрудил да понаучи нещо повече за живота на Исус Христос...
Спря да говори, вдигна глава към небето, което изглеждаше безкрайно дълбоко, нежно бледосиньо, без нито едно облаче и продължи:
- Колкото по - нежносиньо е небето над държавата, която се намира под него, толкова по-духовни ще бъдат и хората в нея. За съжаление днес небето в цялата ни страна не е като това над нас...

Да се върнем на въпроса за Христос. Ще ти разкрия една истина, а ти сам ще си направиш изводи от нея. -замълча, отново погледна небето и продължи:

-След потопа в древността, народите по земята живеели тежък и нерадостен живот. За тях нямало почивки, били изнурени от непосилен труд. Живеели без вяра и надежда в съществуванието си. И тогава в помощ на човечеството се притекъл синът на Слънцето Христос, който с двеста слънчеви синове слязъл на Земята. Светещата Витлеемска звезда -това са душите на Христос и двестате божи синове... Тяхното присъствие на Земята били най - щастливите и радостни дни за хората. Любовта, светлината, и надеждата греели в техните сърца. Но със слизането на Христос Земята натежала. Настъпило времето да я напусне и Христос със слънчевите синове "отлетели" от Земята, преминавайки през центъра й, през нейната огненост. Не всички слънчеви синове преминали през центъра на земната огненост. Някои от тях останали на земята и станали учители на човечеството, живеещи и до днес в Шамбала. А на земята отново настанали тежки времена... Човечеството отново има нужда от Месия.. Да, Исус Христос е реална личност.


В диска на Фест, който носиш и копнееш да бъде дешифриран, ще видиш по-късно фигурата на момче, седнало с разтворена книга върху коленете, а до него се извисява житен клас... Това е Исус. В диска са описани пристигането на влъхвите, убийствата на две хиляди младенци по нареждане на Фараона. Едва в по-нататъш ния ред на събития се споменава за Соломон, който издигнал своя светъл храм на мъдростта. В този уникален текст може да се открие част от истината за сътворението на света, макар текстът да започва от развитието на петата коренна раса на земята. В текста липсва началото за сътворението на земята, казано е само в общи линии, че живота е възникнал от Слънцето. А как се е стигнало до петата раса, не се казва. Но и това, което вече ни е дадено в текста, като разкритие никак не е малко. Правят впечатление факти за идването на Земята на извънземни цивилизации, които да помогнат на земните хора. За първи път се спомена - ва и идването на Месия в помощ на Земята, след това за втори път Месия посещава Земята, за да помогне на човечеството и за трети път, когато при фараона пристигат мъдреци и му съобщават за раждане на Месия (Исус Христос), след което Соломон издига своя светъл храм на учението. Това означава, че Исус Христос се е родил преди Соломон! А Соломон е историческа, реална личност. Той е цар на обединеното Израелско-юдейско царство, около 960-935 година преди новата ера и при неговото царуване държавата достига най-голям разцвет. От преданията се знае, Соломон е считан за мъдрец, и на него се приписва авторството на множество глави от Библията.
Така е, Христос е живял преди него-внедрен Слънчев Дух в детето Исус, чието тяло е било подготвено столетия преди да се роди. Исус реално е съществувал, а след като е изпълнил мисията си на Земята  и с помощта на земния и небесния гений, се е върнал обратно на Слънцето.
Исус е възобновил любовта в нашите сърца, угаснала вследствие на последиците от потопа и настъпилите промени в нашето съзнание, и оттогава винаги, и навсякъде е с нас. Трябва само да го потърсим в сърцата си..


копие от: http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20obshtestva/milan.milanov-tainite.podzemia.na.bulgaria.1%20tom.pdf
 



Гласувай:
10



1. horos - Това е пълна глупост.
24.07.2014 00:40
Ти си умна жена и друг път никога не преписвай от този мошеник Милан Миланов.
цитирай
2. bven - На 1:
24.07.2014 09:16
Благодаря.
Благодаря.
Благодаря:)))
цитирай
3. bogomil - относно новоиздадена книга от www.bogomil.blog.bg
10.08.2014 09:58
Тъй като установявам ваша любознателност, позволявам си да ви предложа настоящото писмо
Писмо!

Относно; Издадена книга под заглавие; „Произход и еволюция на Вселената, Земята (планетите) и живота. Древни и съвременни цивилизации (тайни-загадки-хипотези-артефакти)”

Уважаеми Дами/Господа
,
Най-учтиво ви уведомявам, че излезе от печат книга с посоченото по-горе заглавие от издателство ”Издавам.Ком” град Плевен, която може да бъде обнародвана сред познати и колеги, доставена (закупена) за библиотека (лична или служебна), само чрез поискване от издателството за покупка по Интернет, кликвайки на посочения сайт (www.izdavam.com). Можете да контактувате и договорите с издателството на телефон в Плевен 0894468901 или по електронна поща E-mail; support@izdavam.com. За Ваша по-конкретна ориентация изпращам заглавната страница на книгата, кратка обща анотация, която при одобрение от вас, би могла да бъде обнародвана, т.е представена на вниманието на широката българска общественост.
За допълнителна справка в Интернет, отворете линк; http://izdavam.com/bg/profile/user/books. След отваряне на сайта отгоре има лента с надписи ”Български” „вход/регистравция” и „количка”, кликва се на „регистрация” и след това се търсят разни указания ”покупка”. При затруднения по сайта, по телефона служителите на издателството са много любезни, и могат да дадат обяснения, как може да се закупи и достави една или повече бройки от книгата на посочен от вас адрес и т.н.
.

С уважение; Авторът Богомил Великов Колев

За контакти;
Е-mail; kolev.b.v.2000@abv.bg
Или b.v.kolev@abv.bg









БОГОМИЛ ВЕЛИКОВ КОЛЕВ




ПРОИЗХОД И ЕВОЛЮЦИЯ НА ВСЕЛЕНАТА
ЗЕМЯТА (ПЛАНЕТИТЕ) И ЖИВОТА
ДРЕВНИ И СЪВРЕМЕННИ ЦИВИЛИЗАЦИИ

(ТАЙНИ – ЗАГАДКИ – ХИПОТЕЗИ - AРТЕФАКТИ)























Плевен, 2014
СЪДЪРЖАНИЕ

Въведение 7

ГЛАВА ПЪРВА. ПРОИЗХОД И ЕВОЛЮЦИЯ НА ВСЕЛЕНАТА
-ЗЕМЯТА(Планетите)................................................................................ 8
Някои встъпителни бележки........................................................ 8
1.Теория за „Големия взрив”. Ранният Космос............................. 8
-Същност на „Големия взрив”.................................................... 11
-Невидимият космос. материя.................................................... 13
-По следите н звезди.................................................................... 15
-Какво показва опитът от миналото?......................................... 16
-Антиматерия............................................................................... 19
-Зараждане на планетите............................................................ 19
2. Как се променят представите за света........................................ 23
-Космология без телескоп. Антични системи............................ 23
-Космология без телескопи. Проблеми на Новото време........ 24
-Изобретяване на телескопа. Решаващ пробив!......................... 25
-Телескопите и радикалната промяна в Атмосферара...............25
-Революционният телескоп „Хъбъл”.......................................... 27
-Ускорител на елементарните частици-Адронен Колайдер..... 30
-Някои резултати от досегашната работа на Колайдера..... .... 30
-Извадки от интервюто на Д.Узунова с доц. д-р Пламен
Физиев ........................................................................................................... 31
-Из лекцията на ръководителя на българската делегация
в Церн, доц. Леандър Литов...................................................................... 33
3. Произход на живота..................................................................... 35
-Как изследователите си представят началния етап на еволюцията? ................................................................................................. 36
4. Литература.................................................................................. 40

ГЛАВА ВТОРА. МЯСТО И РОЛЯ НА МАТЕРИАЛОЗНАНИЕТО ПРИ ИЗЯСНЯВАНЕ НА ФУНДАМЕНТАЛНИ И ГЛОБАЛНИ ПРОБЛЕМИ. ХИПОТЕЗИ.................................................................................................... 41
1. Класификация на науките........................................................ 41
- Заключение (приноси).......................................................... 47
- Литература................................................................................ 47
2. Нови хипотези за произхода и еволюцията на Земята (Планетите)
и на живота от Земен тип.................................................................................... 48
А. Възможности на Материалознанието за обяснение на процеси, свързани с формирането и еволюцията на Вселената, респ. на Земята (Планетите)............................................................................................................ 48
-Същност на процесите на формиране и еволюция на Земята
(Планетите).............................................................................................................51
-Кристализация (втвърдяване) на течната „сфера” Земя.
Хипотеза................................................................................................................ 52
-Абиогенен-биогенен процес. Раждане на живот от Земен тип... 60
-Някои катастрофални Земни (Планетни) процеси....................... 63
а/ Вулканизъм
б/ Тектонски процеси. Земетресения (Планетотресения)
-Пътища за решаване на някои глобални катастрофални проблеми.. 69
-Изводи..............................................................................................70
-Литература....................................................................................... 72
-The Origin (Evolution) of the Earth, Hypotesis (Abstract)……….. 73
Б. Възможности на Материалознанието за обяснение на произходa
на живота и на някои биологически процеси в живите организми. Хипотеза.................................................................................................................74
-Предпоставки и средства за решаване на проблема.................. 75
-Обобщени резултати и дискусия.................................................. 76
-Процеси (болести) и термодинамика............................................84
-Класификация на вредните ПГЕ и канцерогенни вещества..... 88
а/ Основни............................................................................... 88
б/ Допълнителние.................................................................... 90
-Заключение (приноси).................................................................. 94
-Литература...................................................................................... 96
-Possibilities of Material Science for Explanation of Certain
Biological Processes in Living Sistems, Related to the Origin of the Univers and
the Life on Earth (Abstract)………………………………………………… ....... 98
В. Явлението „внедряване в Природата”-ключов момент в някои
качествени промени, дължащи се на количествените натрупвания.............. 98
-Въведение....................................................................................... 98
-Примери от Металургията-Металознанието............................... 99
-Примери от Физиката.................................................................. 101
-Примери от физиката на твърдото тяло-полупроводникови материали............................................................................................................ 105
-Примери от Минералогията, Геологията и неорганичната Химия....................................................................................................................106
-Примери от органичната Химия.................................................117
-Примери от Биологията и Медицината..................................... 122
-Композиционни материали........................................................ 125
-Примери от Микро и Макрокосмоса......................................... 130
-Обществен, социален и духовен живот..................................... 132
-Обобщение................................................................................... 134
-Приноси........................................................................................ 136
-Литература................................................................................... 137
-The Phenomena “Implantation in Nature”- a Key Мoment of Some Qualitative Accomulations (Abstract)…………………………………….......... 139

ГЛАВА ТРЕТА. ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ. ЗАГАДКИ. ХИПОТЕЗИ ..... 140
1. Десетте най-големи древни цивилизации с напреднали
технологии............................................................................................................140
-Древният Мю или Лемюрия........................................................ 140
-Древна Атлантида....................................................................... 140
-Индийската империя Рама.......................................................... 141
-Озирийската цивилизация на Средиземно море....................... 142
-Цивилизацията Уигер на пустинята Гоби............................. ....143
-Тиахуанако.................................................................................... 143
-Маи............................................................................................... 147
-Древен Китай.................................................................................145
-Аройското царство на слънцето в Тихи океан...........................145
2. Десетте най-странни места на Планетата................................... 146
-Северен полюс (сияние)..............................................................146
-Голямата синя дупка в Белиз..................................................... 147
-Рио Тинто.................................................................................... 147
-Роторуа......................................................................................... 147
-Летящият гейзер.......................................................................... 147
-Вратата към ада........................................................................... 148
-Окото на Африка.........................................................................148
-Петнистото езеро.........................................................................148
-Планината Рорайма..................................................................... 148
-Бермудският триъгълник.......................................................... 149
3. Някои от най-впечатляващите факти и мистерии в
древността. Тайни. Загадки. Находки. Традиции............................................149
-Обобщение
4. Седемте мистични места на света............................................. 169
-Наска, Перу.................................................................................169
-Мачу Пикчу, Перу.................................................................... 170
-Пирамидите край Гиза, Египет..................................................171
-Загадки на мегалитите.............................................................. 171
(Монументални каменни съоръжения по света)..................174
-Бермудски триъгълник, Сарагосово море................................175
-Чийто Ступа, Мианмар..............................................................176
-Меото-Ива, Япония................................................................... 176
5. Чудесата на света.......................................................................... 177
6. Литература.....................................................................................178
7. Атлантида. Знаели ли са древните народи за нейното съществуване?.................................................................................................... 178
-Разказите на Платон за съществуването на Атлантида...........179
-Начало на търсене на местонахождението на загадъчната Атлантида......................................................................................................... 181
-Истината, според съвременните твърдения на проф. дмн.
Ернст Мулдашев................................................................................................. 185
-Земни катаклизми и космически катастрофи. Възможна
гибел на Атлантида.............................................................................................189
-Може ли да се вярва на Платон, Блаватская и Мулдашев...... 191
-Хипотеза на д-р инж. Богомил Великов Колев за
потъването и издигането на Земни огромни маси........................................... 195
-Заключение.................................................................................. 196
-Литература....................................................................................199
8. Съществувала ли е цивилизация на Антарктида?.................... 200
-Праисторическа цивилизация на Антарктида........................ 202
-Най-новите изследвания на проф. дмн. Ернст Мулдашев......205
-Секретите на Антарктида...........................................................207
-Литература...................................................................................209
9. Разгадан ли е Библейският разказ за „Всемирния Потоп”?.....210
-Литература...................................................................................218
10. Възможни ли са резки промени на климата?............................ 220
-Влияние на човешката дейност, т.е на антропогенния
фактор върху климата........................................................................................ 224
-Исторически преглед върху проблема......................................225
-Литература.................................................................................. 231
11. Египетските пирамиди............................................................... 232
-Строителна техника...................................................................232
-Инструменти, добив и обработка............................................ 233
-Транспортни средства и начин за вдигане на камъните........235
-Извънземни строители на пирамидите................................... 239
-Великата пирамида в Гиза........................................................239
-Световна система от пирамиди и монументи от
Древността 240
-Литература..................................................................................243
12. Лабиринтът на остров Крит и Минотавъра............................. 244
13. Любопитни факти за древните маи.......................................... 246
14. Загадъчният континент Лемурия - мит или реалност?........... 245
-Съобщения от древна Индия и Вавилон..................................250
-Езиковедчески наблюдения и изследвания............................ 251
-Други митологични източници на информация..................... 252
-Съобщения от антични източници и от арабската литература....................................................................................................... ... 254
-Съвременни наблюдения. Кои са Лемурийците?.................. 255
-Заключение................................................................................ 259
-Литература..................................................................................262
15. Загадката Гибралтар...................................................................263
16. Великите изобретения в мореплаването, преди началото на географските открития....................................................................................... 269
-Компасът.................................................................................. 269
-Кога и кой е измислил и нарисувал карта............................. 271
-За какво са спорели учените космографи.............................. 278
-Бойно оборудване на корабите, преди началото на
великите географски открития. Бойни кули.................................................. 279
-Бойни механични машини......................................................280
-Огънят-оръжие........................................................................ 282
-Барут и оръдия........................................................................ 283
-Литература................................................................................286

ВЪВЕДЕНИЕ (Анотация)
Книгата е написана на достъпен език. Оформена e в три глави. В Първата глава са разгледани съвременните представи за произхода и еволюцията на Вселената, Земята (планетите). Дадени са кратки обобщени схващания за „Големия взрив”, тъмната материя, антиматерията, раждането на звездите, планетите и галактиките. Показано е как се промянят представите за света; от епохата преди откриването на телескопа и решаващия пробив с неговото изобретяване. Направено е кратко описание на революционния телескоп „Хъбъл”, на ускорителя на елементарни частици - Адронния Колайдер в Церн, Швейцария и на досегашната му работа. Разгледани са проблеми, свързани с произхода на живота и как изследователите си представят началния етап на еволюцията.
Във Втора глава са представени разработки на автора с определен приносен характер. Направен е опит да се установи какво е мястото и каква е ролята на Материалознанието при изясняване на фундаментални и глобални проблеми. На базата на извършена нова класификация на фундаменталните науки, от чисто техническа наука, Материалознанието е представено като фундаментална и е поставено, между гигантите Химия и Геология (Космология). Въз основа на това са описани в обобщен вид, разработени от автора хипотези, свързани с възможностите на Материалознанието за обяснение на процеси, относно същността на процесите на формиране и еволюция на Земята, като са използвани натрупани познания от тази наука за; кристализация на вещество от течно състояние (стопилка), формиране на структурата под влияние на трите основни фактора, определящи процесите и явленията във веществото въобще, в Земята (планетите), респ. във Вселената; химически състав, температура и налягане. Направен е опит да се даде отговор на такива проблемни въпроси като; разширение на Вселената, издигане и хлътване на земни (планетни) маси, вулканизъм, земетресения (планетотресения) и други тектонски и структурни процеси. Разработена е хипотеза, относно възможностите на Материалознанието за обяснение на произхода на живота и на някои биологични процеси в живите организми, с аргументирана обосновка на абиогенния и биогенен процес. Във връзка с Екологията е направен опит за класификация на вредните емисии и канцерогенни вещества. Представено е явлението „внедряване‘ като фундаментално философско понятие с евристична значимост, доказавайки твърденията с примери от основните фундаментални науки
В Трета глава са представени загадки, хипотези, тайни, артефакти, мистерии, относно древните цивилизации; 10-те най-напреднали технически древни цивилизации, 10-те най-странните места на планетата, 7-те мистични места и чудесата на света. Посочено е по-важното, свързано с тайните и загадките за Атлантида, и Лемурия, за тяхното съществуване и гибел, разгледан е проблемът за възможно съществуваща цивилизация на Антарктида, за потопа, промените в климата, пирамидите, мегалитите, лабиринта на остров Kрит и Минотавъра, любопитни факти за маите, загадките на Гибралтар и великите изобретения в мореплаването, преди началото на географските открития. Към всяка глава и съответните раздели са посочени ползваните литературни и други източници.
Книгата е предназначена за широк кръг любознателни читатели, проявяващи интерес към загадки, тайни и хипотези, относно произхода на Вселената, Земята, (планетите) и живота, както и към тайните и загадките на древните цивилизации...

С уважение авторът д-р Богомил Великов Колев
www.bogomil.blog.bg
цитирай
4. metlichina - интересно предположение...
16.08.2014 23:51
но за едно съм сигурна, че Исус е навсякъде с нас, стига да го носим
в сърцето си... прегръщам те, мила Татьяна..
цитирай
5. bven - Благоодаря, приятели metlichina и bogomil ..
30.08.2014 20:23
Нека всеки намери своя път към истината.
Благодаря и хубави есенни дни от мен!
цитирай
6. bezistena - Който вярва в Исус, той вярва без...
01.09.2014 11:15
Който вярва в Исус,той вярва безприкословно,че Той Е Бог!
Който вярва в Бог,вярва,че Той е Безначален,Безкраен и Безграничен,без начало и без край!
Не преди две,пет,десет хиляди години или преди милиони,е роден Бог Исус,а е преди Сътворението на световете,защото Той ги е построил заедно с Великата Богиня Майка,Която Е позната от последното Й аватарно явяване на Земята като Мария Магдалена!
Те двамата постоянно ви доказват с безспорни документи в блога на БЕЗИСТЕНА,че Те Са Боговете-Демиурзи на Вселената и Световете,явяващи Се пред хората периодично под различни аватарни проявления и имена,за да инспектират и корегират развитието на генетичния си експериментален продукт-Човечеството,и да посеят поредната порция свежа и свята Божия кръв чрез свещеното Божие семе и да регенерират човешкия род!
Периодично събитие,което съвсем скоро предстои!
Разшифроването на всички сакрални исторически документирани имена в горната статия доказва безапелационно участието на Българските Богове в тях,както и Българския произход и принадлежност на споменатите династични персони,което доказва за сетен път,че цялата Египетска,Древногръцка и други древни култури и цивилизации са изконни Древно Български феноменни продукти,създадени по Божият проект!
СПАСИТЕЛ=Бог Исус Дуло=Сина на Бог Иса Дуло
МИТ ЗА САТНИ=МИТ за Иса и Диана-където Иса+Диана=САТАНА-СВРЪХСЕКРЕТЕН СИНКРЕТИЧЕН СДВОЕН ХЕРМЕТИЧЕН ОБРАЗ НА Исус и Мария Магдалена,създаден от Българските посветени зашифровчици да всява паника и ужас сред душманите на Българския народ!
МАХИТУСКЕТ=Кая(Жрец) на Тати Иса Маха(магьосника,вълшебника,свръхфеномена)
ОЗИРИС=Зар Иса–Царят Исус,или Цар от рода на Исус
БЛАГОЧЕСТИВИ=Балг Исуш и Богиня Диана
СЕТ=Иса и Диана
САРАПИС=Сар Бог Иса=Царя Бог Исус
АПИС=Бог Иса
ШАМБАЛА=ША АМБАЛ=Ешуа от Ямбол=Исус от Първосвещения Божи град Ямбол
ТРИМАТА ВЛЪХВИ=Диана Матара Бълха Богиня=Богиня Диана Матара Балха(Българката)-жреци на Мария Магдалена
ВИТЛЕЕМ=Диана от Ямбол=Ямбол на Диана-което е и древното име на Ямбол!

Диска от Фест е информационен носител,съставен от Българските Исусово-Мариини жреци по правилата на Свещения шифър и съдържа Свещената Божия именно-титулна матрица:
ФЕСТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса-с предимство на Дамата!
ДАМА=Мад(Майка)=Диана Ма=Диана Мама

СОЛОМОН=Иса Ламя,Исус Ламята–––а толкова търсеният и все ненамиран в Иерусалим емблематичен храм на Соломон,е храмът на Исус и Мария Магдалена в центъра на Ямбол,кодиран като БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз,и в който от една година бърникат нечистивци под прикритието за извършване на ремонт и реконструкция,със скритото намерение да прекъснат връзката на БЪЛГАРСКАТА СВЕТОВНА МЕГАЛИТНА СВЕТИЛИЩНА СИСТЕМА С ГЛАВНИЯТ Й КОМАНДЕН КОМПЮТЪР И РЕГУЛАТОР,без да си дават сметка какво могат да предизвикат в световен мащаб!
Но каквото и да са замислили и да направят,Българските Богове ще го трасформират в полза на Българите и Спасението на човечеството!
В постинга е спомената и една от многото секретни херметични форми и наименования на Първосвещения храм на Исус и Мария в Ямбол–че Соломон построил храм на мъдростта.Разшифроването на категорийното понятие МЪДРОСТ указва категорично Чий храм е построен в Ямбол:
МЪДРОСТ=Мадара Диана и Иса
ХРАМ НА МЪДРОСТТА=ХРАМ на Диана Мадара и Иса=ХРАМ на Мария Магдалена и Исус
И още едно паралелно закодирано име на Първосвещения Божи храм има в постинга-ХРАМ НА УЧЕНИЕТО:
ХРАМ НА УЧЕНИЕ=ХРАМ НА УТШЕНИЕ=ХРАМ на Диана и Ешуа–сиреч БЕЗИСТЕНА!

Констатацията на края на постинга,че"Исус реално е съществувал,а след като е изпълнил мисията си на Земята и с помощта на земния и небесния гений,се е върнал обратно на Слънцето",е абслютно невярна:
Бог Исус никъде и по никакви Слънца не се е връщал,защото Неговото извечно постоянно местообиталище,светилище,база, резиденция,дворец,покои,селения...и т.н.,винаги е била,е и ще бъде Земята––България––Ямбол––Безистена,но временно в техните невидими съседни измерения!
МЕСТООБИТАЛИЩЕ=Богиня Диана Мат и Ешуа Дуло
ПОСТОЯННО МЯСТО=Богиня Диана Мат и Исус
СВЕТИЛИЩЕ на=на Богиня Диана и Исуш Дуло
БАЗА на=на Бог Иза
РЕЗИДЕНЦИЯ=Цар Иза и Диана
ДВОРЕЦ=Цар Богиня Диана=Иса Барда=
ДВОРЕЦ=ДВОРЕТС=Братя(деца) от Иса и Диана
НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Богиня Мад Мария и Иза

Разсекретяването на финалното заключение,че
"Исус оттогава винаги,и навсякъде Е с нас.Трябва само да Го потърсим в сърцата си!",
ни съобщава епохалната тайна,че Бог Исус оставя при всяко свое аватарно появяване сред хората своят Божествен ген, имплантиран в Святата Му кръв сред династичните Му потомци,и която кръв и ген текат през сърцата на тия потомци!
В сърцата и кръвта на Българите,които са Всемирното Бяло(и Черно) Братство и Сестринство!

Благословена си,Татяна,активирана Исусова потомка от Всемирното Бяло Сестринство!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868368
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава