Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2017 17:10 - Записки по българските въпроси - март 2017
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 963 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Забавих с половин седмица поредния постинг от онази поредица, която бих избрал “да остане” и след мен, ако трябва да се закривам за Света. Заради Великдена, който тази година попадна точно във времето му. Моите “записки по българските въпроси” са твърде тъжни и безрадостни като констатация за мирогледа на Народа ми, за да ги публикувах в тия светли дни на надежда.

Закъснях, защото не исках, не искам да се вписвам в лайняните постинги на Първа - “Христос воскресе, ... м?”, “Лапай чурки за зелено, деде”, “Великият Алхимик откри тетрахлор в гъза на баба си” или пък “Червен съм като знамето на Първа Конна”, “а Боко е вол, Смърт,смърт,смърт за него”, с които о.р. собствениците на БЛОГ.БГ любезно избраха да отбележат този Великден. Пък после се чудят, защо уж Господ бил техен, а ги режат отвсякъде, дори от песенната “Евровизия”?! На този Свят всичко се отбелязва в “тефтера”, още повече, ако е взето на вересия!

Те, скарани с логиката на Еволюцията, после Демокрацията им била виновна. Ха, де!?

Преди да разясня възклицанието “ХА, ДЕ!” (което правя по-надолу за не знам кой пореден път), да напиша кои са ТЕ (пак за не знам кой пореден път):  говоря за частта от българите, самонаричащи се “леви”. Правя го, защото трябва да съм максимално конкретен и съвсем ясен за една друга част от българите, които искат “да са нахранени”, но поемат само “сдъвкана храна”. И е много важно за всички българи от кого е “сдъвкана”.

Мисля си, че ТОЗИ ВЪПРОС е  може би най-важният БЪЛГАРСКИ ВЪПРОС за съвременна България, ако искаме да я бъде в бъдещето. Не мисля, че онези, дето се смеят на усилията ми, наричайки ги, най-меко, “безполезни”, са прави. Дори шансът да помогна на моя народ по моя начин (свидетелствувам писмено за събитията и лицата около мен) да е едно на един милион, то пак съм поне десет пъти по-полезен за държавата си. Нали сме десет милиона българи по света!

Аз не съм политик, за “да давам насоки и кова закони”. Не съм “войник” на никой “фронт”. Аз съм само гражданин на новия демократичен Свят, от български произход! Което значи, че :

- НЕ СЪМ самовлюбен и самозаблуждаващ се левак, който твърди, че всички останали човеци са длъжни да му целуват ръка, защото Неговите предци са “родили господ”. Или че Неговата партия е единствено правата, вечната и святата. Което в края на краищата е едно и също, защото води до еднакъв  самоубийствен резултат!

- НЕ СЪМ мързеливец, чакащ някоя партия “да го нахрани”, за да заобича само нея. И затова мразещ всички други хора, които не споделят “правилните й мисли”. Мразещ до такава степен, че в края на краищата - въпрос на време и обстоятелства - се превръща в убиец. При това не в обикновен убиец, защото не убива поради собствените си лични причини, а поради личните причини на хранещия го. В зловещ убиец, защото всеки обикновен кол или мотика “му върши работа”.

- НЕ СЪМ глупак, който не осъзнава, че да си господар на себе си и семейството си, а не слуга някому, е много по-труден живот, но далеч по-стойностен и пълноценен живот. Не само за него самия, но повече и за бъдещето на света в който живее той и ще живеят децата му.

- И СЪМ ДОБРОНАМЕРЕН, защото знам, че основната характеристика на Новия Свят е толерантността между всички негови поселители – леви-десни, горни-долни, бели-черни, християни-мохамедани, вярващи-невярващи и може би след много време - не само онези, които имат А, Б, АБ или 0-ва кръвна група.

УЧА СЕ ДА БЪДА ДОБРОНАМЕРЕН. Защото българският свят (за него свидетествувам) е буквално отровен от 45-те години 1944/1989 на див и варварски комунизмо-социализъм и последвалият го повече от четвърт век период в който комунистите се мъчат да преобразуват политическата си власт в икономическа. Сигурно знаете колко обезкуражително изглеждат шансовете да се пребори вековният генно наследен мързел и андрешковщината на народа: “Ти мен не ми давай акъл, пари ми дай!”. И колко всъщност права е тезата, че “Не комунизмът намери нас, българите, а ние него!”.

Мислите ли, че ми е лесно да го напиша? И аз съм българин.

- Като онези българи от Котел за които съм учил в училище, че са сред първите будители на нацията, а днес един простак (varg1) ни ги представя в лицето на десетина беззъби и невчесани негови приятели мангали, които интервюира в деня на парламентарните избори този месец. И се мъчи да ни убеди, че тяхното мнение е “мнението на народния парламент”. Поне да беше махнал при монтажа на видеото притеснението на един такъв: “Дано да няма втори тур на изборите!” ?!

- Като Първата дама на предишния президент Плевнелиев, която нито веднъж не застана до него. Че щял да й падне “имиджа”. И като сегашният президент Радев, чиято дама не е Първа, а Поредна, но това никак не й пречи да го държи изкъсо под ръка навсякъде. Като че ли нея са избрали българите. После се чудите на самочувствието на онези дърти курви от блога Санки, Манки, Анки, Катанки... Недейте бе, българи, не се чудете.

- Като другарката Нинова, представляваща най-водещата партия - “единствената алтернатива на България”, но тръгнала в голямата политика от коленете на Доган-Ага само по едни черни дантелени гащички. И като другарката Буруджиева, чийто баща-комунист е физическият убиец на “фашиста” ген.Луков. Като Елена Йончева, Анна Заркова ..., дъщери на “отговорни наши другари” ... прекъсвам тази женска редица от “будителки”.

- Като онзи Тома Томов, също син на физически убиец на “врагове на народа”, който ще открие на 19 април новия демократично избран 44-ти Парламент. Като онзи Кутев, чийто дядовци преди век са притежавали 1/3 от землището на Бояна, но днес “грее” нагло в ИБ на БСП. Като онзи прекалено дърт курвар вече Ламбо. Като грешката на цар Борис III да помилва терориста в годините 1942-1943 Анжел Вагенщайн с благородния мотив, че е бил прекалено млад. Има ли нещо по-отвратително от евреин-комунист?! Няма значение на колко е години. Спомнете си Марко Фридман, оня ден се навършиха 92 години от злодеянието му.

- Като ония от блога, дето в “светлите дни на комунистическа България” са били охранители, камериери, келнери, шофьори на Властта, прескачам убийците-момчета за мокри поръчки оттогава, които имат непростими грехове към европейското бъдеще на българите. И никак не са поумнели. Днес мерят мен и такива като мен с техните си мерки - наричайки ни, при това презрително!, “деде” (mileidi style), “чикин” (blackpredator style), “кастрате” (theeconomist style).

Ами ТОВА са виждали в Службите си, с ТОВА са си изкарвали хляба... Те друго не знаят, друго не могат да си представят, че може да съществува. Мръсници. И преди, и сега! Държейки ни извън Европа и Света. И това, ако не е български въпрос, здраве му кажи! Еднозначно трябва да се каже и да се настоява – тези “леви българи” ПРЕЧАТ на България! Защото текущите избори отминаха, но нови и нови предстоят.

А какво донесоха новите избори в България?

При “90% подкрепа сред българите за левите идеи и дружбата ни с Путинска Русия”, както твърдяха някои, (няма да ми стигне мястото, което допуска БЛОГ.БГ за таквиз Е.Г. като мене, да изредя всички социоагенции, НПО-та, тролчета от интернет сайтовете им...) на изборите същите тези българи вкараха в Парламента 95 депутати от ГЕРБ и само 80 депутати от БСП. Последната маниакално наречена от лидерите си “БСП за България”. При това забележете, че ГЕРБ е пак първа политическа сила ЗА ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ след двата “леви опита за пълна промяна” на Орешарски и Радев.

Напоследък прочетох коментар с който съм напълно съгласен. Цитирам: “Ако искате Бойко да ви се махне от главата с “недовършените си мандати”, оставете го спокойно да изкара един пълен мандат.” Така, де. Лошото е, за вас у лево, че след пълния мандат на Бойко, ще дойде друг демократ, тикваци. Отбележете, че дори не слагам удивителна след тази констатация. Защото няма нищо удивително в нея. Такъв е Светът. Такова е Времето. Колкото и да му се иска да ни уязвява един krumbelosvet-ец например, питайки тъпо и упорито: “Какво стана със СДС? Нали времето беше ваше?” – За кое СДС питаш, бе вредльо? Онова на Желю Желев, Петър Дертлиев, Петко Симеонов и Иван Костов ли? Или за МОЕТО СДС? Първите са подпъхнатите червени агенти в сините надежди, Второто сме КАУЗАТА за нова демократична България без комунисти от Путинов вид. ВРЕМЕТО е наше наистина. Още преди 25 години, в 1992-ра Филип Димитров ви го каза директно: “Победихме с малко, но завинаги.” Не му повярвахте, смеехте му се, оплювахте го, бяхте готови да го убиете. И какво? Вече 10-та година сме там, където ни е мястото като нормална държава – в голямото европейско семейство. А вие къде сте? На  Мачу Пикчу у царевичака. Казах вече – Това ви чака! У лево! И не се надайте и нас да завлечете там. Няма как да се случи:

- С напъните на Ердоган да стане център на света, размахвайки смешния си огромен ятаган (спомнете си какво му се случи на един такъв ятаганец при срещата му с Индиана Джонс на пазара в Кайро);

- Със още по-смешните заплахи на севернокорееца Ким, че ще гръмне САЩ с късата си пишка, пардон – пушка, дето плюе балистични ракети най-много на 60 километра вътре в Корейско море. Ако не се взриви още на стартовата площадка;

- Надявате се на сириеца Башар Асад, комуто още преди 6 години предсказах, че самите сирийци ще го извадят треперещ от страх от една дупка и ще го гръмнат, като Саддам, като Кадафи... Ама кой да чете?

- Путин ще го прескоча. Защото според едни от Първа стр. на блога, той  вече бил сменен с двойник. Истинският Путин се намирал в пещерите на Боливия, където се е крил и Хитлер. И колкото него, ще дочака “пробуждането на народите и бъдещия комунистически ред на земята”.

- Тръмп щеше “да ви вади”. Той че е луд, луд е, но не може нищо да промени. Няма да може да ви помогне, ЗАЩОТО Е ПРЕЗИДЕНТ НА ДЕМОКРАЦИЯ, а не комунистически вожд, султан или дори цяла група от 1997 комуниста, свити в юмрук.

- Йелоустоун щял да гръмне и да оправи положението ви?! Боже, Боже. Този вулкан Йелоустоун се намира в САЩ и дори да изригне, американците ще се справят. Както японците се справиха с Фукушима. За разлика от руснаците, които затриха държавата си, за да се справят с Чернобил и пак не успяха. Представяте ли какво ще им се случи тям, ако гръмне един също така много голям вулкан на полуостров Камчатка?! Не случайно разните червени икономисти избягаха в САЩ, а не в Русия.

- Само че и най-умният, си е малко прост. Те червените ще оживеят при изригването, ама от дългата ръка на Революцията няма да се спасят, дори в долния край на Чили да се заврат. По две причини – вие ги класирайте коя първа, коя втора – Пари са давани за тяхното обучение, ей. И те знаят имената на шефовете си и могат да се разприказват. Ето ви историята за съдбата на радикалните бойци от Ал Кайда, ИДИЛ, Миндил и другите, разказана по друг начин.

 

Утре се свиква новото Народно Събрание. Макар това да е вече история от следващия месец април 2017-та, гледайте го. Ще бъде много интересно, според мен. Най-малкото, за да видим как перхидроленият пудел на Путин Волен Сидеров ще се гърчи от мястото си, разкъсван между съветските рубли и насрания си имидж в България като “лице в пробация”. И като член на коалиция “Обединени патриоти”, които ще участват в демократичното “Борисов 3” правителство. Впрочем знаете ли, че една рубла е горе-долу 3 стотинки, значи 1,5 евроцента или под 2 щатски цента? Ако видите някъде онзи глупак-икономист Венци Валериев (и Krizata, и Krizata също) или пък родилите се около смъртта на Ленин видни комунистически идеолози Железови, Гиндеви, Металообработки, Червени Армии, кажете им го. Възможно е да не го пише в книжките с които са израснали и да не го знаят. Все пак нека умрат просветлени.

А колкото до новото НС, да се върна на темата, препоръчвам ви да гледате откриването му по Канал 3. Камерите на К3 са по-освободени от идейните съображения на БНТ и показват повече лицата на депутатите и настроенията в залата. От време на време превключвайте на телевизия СКАТ и телевизия ALFA. За да си отговорите по-точно на въпроса колко време има, докато депутатите на АТАКА, поискат да излязат от “обединените” патриоти и станат независими. (Независими, защото са само 7, а за отделна ПГ трябват 10. Кой ще им даде недостигащите 3-ма?) И кога 12-те депутата на Марешки ще се престрашат да се позиционират във властта? Обяснението за това тяхно решение също ще е много интересно.

Ами, засега толкова от мен. Много поздрави на Вашите от Нашите. Ах, този Ваш Мой живот.

П.П. Търся информация коя е лявата гола маха до Доган. Онази, изрязаната от снимката, публикувана от агенция ПИК преди 20-тина дни. Защо ме интересува това ли? Отговарям ви с виц:

Баба и дядо гледали хард порно на телевизора. По едно време дядото задърпал бабата да си лягат вече. Бабата обаче отказвала: “Чакай, чакай да видя тия двамата накрая дали ще се оженят.”




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873110
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031