Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2017 18:32 - ЦРУ Използва Remote Viewing да се запознаят с Марс Пирамидите и Обитателите
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.06.2017 18:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ЦРУ Използва Remote Viewing да се запознаят с Марс Пирамидите и Обитателите

НАПИСАНО ОТ Д-Р МАЙКЪЛ САЛА НА17 ФЕВ 2017, ПУБЛИКУВАНО В EXOARCHEOLOGY , НАУКАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ

 

А разсекретени Централно разузнавателно документ разкрива, че през 1984 г., ЦРУ заети екстрасенс "дистанционно зрителя", за да разгледаме един район на Марс, както е било преди около един милион години. Дистанционното зрителя, който не е знаел, че координатите, дадени са на планетата Марс, описани виждат пирамиди, футуристични технологии и много висок човешки вид цивилизация, изправени пред надвисналата бедствие за околната среда.

image

Малка част от региона Cydonia, взето от орбиталния комплекс на Викинг 1 и освобождава от NASA / JPL на 25 юли, 1976 г.

Това, което прави документа CIA забележително е, че координатите предоставени на неизвестен дистанционно зрителя бяха на региона Cydonia, както е показано в поредица от Viking Orbiter снимки на Марс през 1976 година Cydonia стана известна след поредица от изследователи твърди, че в региона съдържаше лицето , руини на град и пирамиди.

Първото позоваване на изкуствени структури, намиращи се в Cydonia дата до 25-ти Октомври 1977, National Enquirer статия, озаглавена "Знаете НАСА Снимайте руини на древен град на Марс? "Това е да се подчертае, че Enquirer бил управляван от таблоид Джийн папа, а активите на ЦРУ , който е бил обучен в психологическа война.

Папа и Националната Enquirer на главен цел е била да се скрие истината пред очите, като го освобождава в сензационни новини с съмнителни източници, които ще бъдат широко осмиван от широката общественост. Впоследствие всички университетски преподаватели или учени подготвени да разследва такива сензационни твърдения изправени подигравки от връстниците си и съсипват професионалната си кариера.

Независимо от това, компетентни изследователи направиха насочат вниманието си към вече спорни изображения Viking Orbiter и е установено, че те наистина се появи, за да покаже на изкуствено създаден "Лицето на Марс", в близост до руините под надслов "инките град", а дори и пирамиди.

Първата цел Анализът на данните Viking е публикувана през 1982 г. вOmni Magazine от изследователите Винсънт ди Пиетро предизвика скандал, електроинженер, и Грегъри Molenaar, компютърен инженер.Тяхната 1982 Omni статия е откъс от тяхната 77-те страници на книгата, Необичайни марсианската повърхност функции , също освободени тази година. Скоро те бяха последвани от други независими изследователи като Ричард Хоугланд, който през 1987 г. е автор на паметниците на Марс: град на ръба на Forever .

Какво този кратък преглед на историята на изображенията на викингите от Cydonia ни казва, е, че докато изследователи като ди Пиетро предизвика скандал, Molenaar и Хоугланд бяха широко осмиван от своите научни връстници за своите анализи и изводи, ЦРУ се обръща голямо внимание.

Разсекретени документи на ЦРУ потвърждават, че виждане от разстояние се приема много сериозно от Агенцията и други разузнавателни служби. Значително финансиране влезе в изучаване на полезността на виждане от разстояние и като инструмент за събиране на разузнавателна информация.

Заключението беше, че виждане от разстояние, има достатъчна точност, за да бъдат използвани за работа на полето, както следва разсекретен документ на ЦРУ с дата 09 май 1984 ясно посочва.

image

Сред най-точните на отдалечени зрители, описани в документите на ЦРУ е на известния психически Инго Суон. В книгата си 1998 г.,проникване , Суон е описано подробно как ЦРУ използва отдалечени уменията си на гледане.

Една задача през 1975 г. е била да шпионира тайни бази на Луната, които са управлявани от един или повече извънземни цивилизации. В глава пета, Суон се отваря, като описва дистанционното му гледане на Луната за Акселрод / Axel, служител на ЦРУ:

imageКато се има предвид по-ранните места извън планетата, възложени на най-отдалечените зрители като Суон, не е изненадващо, че ЦРУ заети дистанционно зрителя да научат повече за произхода на пирамидите и други изкуствени Марс структури в региона Cydonia.

Използваният протокол за сесията е описан на страница 2 надокумента CIA , която е с дата 22-ри май 1984:

imageВ останалата част от документа CIA (стр. 3-9) е препис на дистанционното зрителят отговори на въпроси за различни места и периоди от време, дадени му (през 1984 г., всички известни отдалечени рецензенти са мъже). Дистанционното зрителя е посочена като "SUB.", Докато неговият вносител "пн"

Това е, което съобщава за дистанционно зрителя, след като е дал първия си въпрос:

image

Координатите са за региона Cydonia, и веднага дистанционното зрителят описва някаква пирамида седи в една долина. Това е забележително потвърждение за множество изследователи, които са идентифицирани пирамиди в изображенията на викингите на точно тази област на Марс.

image

На следващо място, дистанционното зрителят реагира сериозно на въпроси, свързани с населението, живеещо в района малко преди цялата планета геоложки нарушения, които са възникнали преди около един милион години. Той описва населението като много висок и слаб, и се стреми да избяга от безредиците, които са включвали много силна буря дейност:

image

Марсианският цивилизация е умиращ и населението знае за него:

imageМарсианците, които чакат да пътуват някъде другаде, за да оцелее.Някои от тях са в състояние да избяга в отдалечени райони, вероятно извън планетата, както следния цитат препоръчва:

image

На следващо място, дистанционното зрителят описва какво ясно се вижда, че е космически кораб, като оцелелите до друга планета преди милиони години през:

imageГорното описание е много показателен за това, което Земята може да изглежда като по това време. Така направи бягство марсианци пътуване до Земята преди около един милион години оставяйки зад тях пирамиди и други руини в региона Cydonia, които са били наблюдавани от орбиталния Viking през 1976 г. и дистанционно зрителя на ЦРУ през 1984 г.?

Продължава в част 2

© Michael E. Сала, Ph.D. Уведомление за авторско право 

Допълнителна информация



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749022
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031