Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2019 11:27 - Кому пречи Историята на Човечеството?
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 2960 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 16.04.2019 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image На 16-ти април 1925 г. е извършен най-големият атентат в историята на България - атентата в катедралата „Св. Неделя“.

Храмът е взривен от терористи, наричащи себе си „дейци на комунистическата партия“, а жертвите са над 200 души. Светла им памет! Да посегнеш на духовната светиня на един духовен народ като Българския, означава само едно – ти се каниш да поведеш война срещу този народ и да унищожиш моралните му, материалните му и духовни устои. Само след две десетилетия в България е наложен централизиран политически режим, който изземва земите, фабриките, средствата за препитание на Българите. И превръща народа в тълпа от безимотници, готови да служат за шепа монети на всеки господар. Църквите са забранени за посещение под страх от доноси, религията е обявена за опиум на народа, избит е елитът на народа под един или друг предлог. И въпреки мракобесието на онези години, Българите оцеляват – никой не може да потъпка техния дух и творчески пламък. Построяват отново своя роден дом, възвръщат икономиката си, вярата си, силата си.

Този народен подем отново не се харесва на Световните кукловоди – режимът е сменен поредно в нежна революция: „Върнете ни властта, която Ви дадохме“, е ключовата фраза на тази „демократична“ промяна. И тогавашните политически ръководители я връщат. На техните места се настаняват следващите кукли на конци в ръцете на душманите на Българите. Тяхната задача е да заличат постигнатия икономичеси и духовен напредък в Родината ни, да заличат материалните придобивки на народа ни, но най-вече да унищожат духа и морала му. Връщат земите и частната собственост, но без необходимите субсидии за закупуване на земеделска техника, която да обработва върнатите земи. В резултат само след няколко години – Българинът е принуден да продава отново земята си за жълти стотинки. На чужди инвеститори, които отдавна искат тази свещена земя, но без Българите върху нея. Ето защо Българинът е оставен в мизерия от собствените си управници, постигнатите социални придобивки постепенно унищожавани в безсмислени реформи, заводите му разрушавани, децата му прокудени навън и обезверявани в човеконенавистни култури, слугинаж по чужди земи, мизерия на възпитанието и духа. Храмовете остават, но в конкуренция с богатите молове с лъскави витрини.

И точно когато си мислиш, че дъното е стигнато, братята европейци избиват хиляди братя сърби в ужасни мръсни бомбардировки. Особено старателно се целят в техните православни християнски храмове, и все на Великден. По подобие на атентата в Света София...

И ти си благодарен, че теб са те подминали...

image И пак по Великден, в началото на Великата седмица друг прекрасен символ на християнството храмът Парижката Света Богородица е подпален. И то как – въпреки вековните камъни и издържалата столетия каменна конструкция, храмът гори с часове. Като че ли нарочно отпочнатата и изградена ремонтна дървена конструкция е така поставена, че да обхване максимално лесно запалимия покрив и Кулата стрела на храма. image
Кладата е предварително приготвена, а запалителната течност определено е много мощна, и дума не може да става за късо съединение и цигара. А и часът е добре избран – минути след като работниците са напуснали скелето и там няма никой. Борбата с пожара е твърде бавна и неповратлива - катедралата гори с часове, а френското правителсво пренебрегва съвета на Тръмп да се включат самолети в пожарогасенето ?!

Подпалено е сърцето на Париж.

Така, както беше подпалено сърцето на Ню Йорк със символа на Кулите близнаци.

Подобни здрави конструкции издържали проверката на времето могат да бъдат разрушавани само с оръжие – подмолно, предварително планирано, модерно технологично. 

И все пак – кому са притрябвали тези шоу спектакли в центъра на градовете на хората!?

Чия е тази пъклена ръка, която си играе със страховете и вярванията на хората и най-вече, какво цели Кукловодът?! 

Нека да си спомним какво последва след сгромолясването на Кулите близнаци – САЩ и НАТО започнаха световна офанзивна война за налагане на „демокрацията“ почти по целия свят – много страни от Северна Африка и Близкия Изток бях обляни и продължават да бъдат обливани в кръв. Заедно с изтребването на населението им, неумолимо, систематично, с подходящите дълбочинни бомби бяха унищожавани Древните им храмове и особено храмовете, посветени на древнобългарската Богиня майка (Храмът на Бел / Бъл в Палмира) и нейния син Бога Слънце (храмът на Бал / Бъл Самин пак в Палмира) .  

Снощи отоново бе посегнато на Богинята майка – Парижката Света Богородица е храм в чест на Богинята и Божията майка, издигнат върху останките на по-древен Римски храм. Налице е приемственост на духовните храмове по цялата земя. Приемственост на световните религии една от друга и най-вече, те всички се основават върху първата човешка духовност Древнобългарската, почитаща Богинята майка и нейния син Бога Слънце и Бог на Човешката душа.

Посягането на този свещен храм идва едновременно с провеждането на официалната политика на Европейския съюз Анти-жена! Узаконяването на еднополовите бракове, на сурогатното „майчинство“, на законовото отнемане на децата от майките им и предаването им в ръцете на институции и гей семейства и така нат.

 Със снощното посегателство върху най-емблематичния храм посветен на Божията майка, се прави скрита декларация пред лицето на целия свят – войната срещу Жената и нейните деца продължава!

 Продължава и войната срещу християнството, особено срещу Православието – то е запазило богопочитанието си към Божията майка. В последните години много християнски храмове във Франция бяха съборени под претекст, че не са издържали реконструкцията!? (така, както не издържа реконструкцията и Парижката Дама). В други западно европейски страни, като Холандия например, катедралите са превръщани в търговски базари, че и в дискотеки. -  https://politikus.ru/events/33489-vo-francii-nachalas-kampaniya-po-snosu-hristianskih-cerkvey.html

 А католическият папа е отявлен радетел за икуменизъм, което ще рече за едно общо безлично християнство, одобряващо хомосексуализма, наводняването на Европа с ислямистки „бежанци“, целуването на крака на тъмнокожи мъже от Африка, но никога папата не целуна краката на нито една жена!?

С опожаряването на Нашата Дама на Париж, се посяга върху духа на най-борбения и непримирим европейски народ – Френския! Изгорял е Петелът, който е бил на върха на кулата „Стрелата”. В него през 1935 година са открити реликви - миниатюрни останки от Св.Дени и Св. Женевиев (двамата светци-закрилници на града), които са били вкарани в металното тяло на птицата. image

Горят символите на Французите, гори вярата им, историята им, корена им!

И едва ли е съвпадение, че вечерта на 15 април в молитвената зона „Ал-Марвани“ от източната страна на джамията „Ал-Акса“ е възникнал пожар – гори символът на още една световна религия с корени в първата човешка духовност. http://aliya.blog.bg/history/2014/04/10/bogyt-slynce-na-drevnite-bylgari-i-proizhod-na-koleda.1255876

 На Глобализаторите не им трябват народи с история, хора с корени в духовността и историческата памет. Трябват им безполови, безумни, отнесени от банковия вихър безимотници, стадо от лесно управляеми полудели същества, избиващи се за късче хляб ( Игрите на глада!).

За целта средствата не се жалят – не могат да подпалят световна война поради сдържащата сила на Русия, но са намерили по-перфиден и манипулативен начин – играят с колективното подсъзнание на цялото човечество. Тази форма на водене на война не беше възможна преди навлизането на медиите в човешкия живот.

Днес тя е практика – с малко средства се постига максимален ефект. Удря се в установеното колективно подсъзнание на хората – в тяхната вяра, традиции, морал, психически устои. Методично се унищожава цялата човешка цивилизация, основана върху Духа на Древните българи, първите Божии чеда и отци на човешката цивилизация до сега.

 Засега у нас галят с мекия бруст – не започват кървава война като при съседите – убиват ни бавно, за да не би да се събуди Духът ни.  

Вместо бомби, реставрират историческата ни памет: Защо ли Американското посолство ударно се е заело да реставрира българските древни гробници, храмове и църкви?! ... Особено онези, които пазят символиката на първата човешка духовност Древнобългарската, и нейното почитание към Богинята Майка и Нейния син Бог Себази?!

Нека да си спомним че съвсем неотдавна Американското посолство реставрира с пари от специално създаден фонд към посолството една стара недовършена църква в Несебър "Йоан Алитургетос“.  image
Местното население говори, че тази църква е останала недовършена и неосветена, защото работник е загинал при строежа й. А християнската ни традиция не позволява при смърт в храм той да бъде осветен.  Въпреки проклятието обаче, Американското посолство изведнъж решава да реставрира именно тази църква. И незнайно как при реставрацията свастиката, която се виждаше по външната стена на църквата, изчезна и бе заличена от нищо незначещи подредени червени тухлички.  С какво тази прокълната църква привлече парите и вниманието на Американското посолство!? Дали не с това, че на стените й ясно се виждаше изображение на Слънцето и Древнобългарският слънчев календар, по начина, по който се изобразяваха и Древноиндианските символи?! - https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11319-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

Нима не иска Американското посолство да научат поколенията за духовните Древни българи, основателите на Индианската американска цивилизация!? -https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11421-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

И така, както през 1940 година, точно преди появата на Хитлер, САЩ забраниха на индианците употребата на свастиката като тяхна духовна руна, така и сега реставрират Древнобългарските свастики по стените на нашите антични църкви.

Защо Американското посолство създава специален фонд за реставриране на Древнобългарското духовно наследство?! Нима една нация на едва 200 години, отдала цялата си енергия в преследване на финансово благополучие, удавила в кръв цял един континент на коренното индианско население, пряк наследник на Древните българи и на техните традиции, шевици, руни и духовност; нима една такава съшита с бели конци и все още недосъздадена нация, милее за Древнобългарското духовно наследство?! Същата тази американска управляваща върхушка, с чието специализирано оръжие се разрушаваха мегалитните храмове на Древна Сирия, запазили следите на Древнобългарската духовност и нейното почитание към Богинята майка Бъл / Бел и нейния син Бог Слънце Бал Самин (Самият Бал)?! - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1199921890127432&set=pb.100003288970327.-2207520000.1540316958.&type=3&theater

Как така американските политици, тези, които финансираха джихадизма в Близкия изток и войната му срещу древното духовно наследство в региона, как така тези същите световни хегемони на войната и разрушението, се загрижиха за Древнобългарското духовно наследство?! И дават ли дават пари да реставрират, пардон, замажат величието на Древните българи, просветлените мъдреци и основатели на човечеството?!

Днес вече посягат и на Свещарската ни гробница - и там щели да реставрират... Дали защото гробницата е очевидно свидетелство към Древнобългарския култ към Богинята Майка и към жената!? - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=838418539611104&set=pb.100003288970327.-2207520000.1540317265.&type=3&theater

Тази Богиня майка, без чието благоволение и благословия нито един воин не е посмявал да влезе в битка. Тази Богиня майка, която е изобразена в Свещарската гробница да крепи света върху милостивите си ръце; и да благославя конника воин със слънчевия знак. image

Тази Богиня Майка, която е родила Бога на Човешкия дух, често символизиран от Орела, Бог СебАзи. - https://www.facebook.com/oshoaliya/photos/a.1071747432965121/1255140984625764/?type=3&theater

И именно този символ се вижда запазен в Свещарската гробница - image

Искам да призова моите сънародници и Фейсбук приятели - правете и съхранявайте снимки от Свещарската гробница отпреди тази планирана реставрация, пазете паметта на народа ни. Защото след реставрацията ще ни бъде наложена нова народна памет, а снимките от Интернет ще бъдат изтрити. Все пак в гейска епоха живеем и всяко богопочитание на Жената е кощунство за новите управители на света... :(   Народна памет се изтрива не само с американските дълбочинни бомби за разрушаване на подземни културни хранилища (както беше в Ирак и Сирия), не само с обезглавяване и обесване на националните археолози (както се случи в Сирийска Палмира), а и с подмолно "реставриране" на неудобни исторически паметници. А България е пълна с тях...  Къде са обаче родните светила в археологическата ни наука?! Защо мълчат?!... :(

- https://offnews.bg/kultura/posolstvoto-na-sasht-shte-finansira-restavratciata-na-antichnata-grobn-690528.html

- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=801891836597108&set=pb.100003288970327.-2207520000.1540317272.&type=3&theater

- Алия Ошо




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016045
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031