Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2020 23:23 - Да бръкнеш с гола ръка в разтопен метал от 1250 градуса – трик, номер и фокус или реален феномен?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 967 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 03.01.2020 13:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви покажем потресаващи кадри от един изгубен древен жречески ритуал, в който съвременен стоманолеяр бърка с гола ръка в огнения поток на разтопен метал с температура 1250 0С, и ще ви разкрием не вестникарската тайна на този "трик, номер и фокус", както непосветените коментатори го дефинират, а истинската свръхестествена порода на тази елементарна рутинна жреческа практика.  

В интернете раскрыли секрет неуязвимости «бессмертного сталевара» из России. Оказалось, что мужчина, моющий голые руки в раскаленной стали, просто очень хорошо знает физику.  
Речь идет о видеоролике, в котором русскоговорящий мужчина разбивает руками поток расплавленной стали.
Видео было размещено на американском сайте Reddit в разделе Crazy Russians («Безумные русские») и в короткое время набрало бешеную популярность.  

image


https://zen.yandex.ru/media/id/5bb63eedc626f000b84808e7/bezumnyi-metallurg-5a7473e27242ebbf4c440a5e

Безумный металлург

image

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=s-7NbtggYnA&feature=emb_logo

Игры с огнем. Металлург из Алаверди. Армения.

image

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=s-7NbtggYnA&feature=emb_logo
Игры с огнем. Металлург из Алаверди. Армения.

Оказалось, что видео никакой не фейк. Оно было снято в Армении, а металлурга в кадре зовут Аркадий Мгдсян. В записи не используются никакие спецэффекты - только законы физики. На видео можно наблюдать эффект Лейденфроста. Если заранее намочить руки водой, то при соприкосновении с раскаленным металлом создается слой пара, который ненадолго защищает кожу. Именно этим трюком и воспользовался «бессмертный металлург», чтобы удивить зрителей. 

–––––––––––––––––

–– няколко коментара под видеото:

Nikita Polyanov
мокрой рукой можно) делал так... пишу носом  

     
nordvoda
кто в литейках работал а особенно где небольшие вагранки есть тот знает этот старый фокус! Эти законы физики знали наши прадеды.
   
     
 image 
Аркадий Мгдсян
Шлак - сливание из печи. 1250 градусов целси.    

Amur Go
Аркадий Мгдсян но как? В чем секрет то ?    
     
Jiřн Škvrna
eto Fe, Al, Cu?    
 
Сс с
Секрет - не ссать! )))  
       
Олег Литвинов
У нас за токие приколы увольняют  

 image 
Аркадий Мгдсян
мне повезло... )))    
       
Дмитрий Трофимов
в следующий раз попробуй пенисом и немного подержать под струёй этого шлака    
     
Дмитрий Зарубин
Старый фокус, спирт детектед.    
     
nordvoda 
включите утюг, переверните плоскостью к верху и уроните каплю воды на максимально нагретую поверхность утюга. Первое, что произойдет это капля начнет прыгать. Первые доли секунды температура воды не меняется.

Andrew
Если вас кинуть в костёр, то вы будете прыгать, а ваша температура первые секунды также не изменится.    
     
nordvoda
Улыбнуло! Но это уже другие законы физики. С начало начните изучение этой темы с Ньютона. По поводу костра конечно это Вы пошутили но пример не подходящий. А как же хождение по углям, умный Вы наш?!


Stalker Rentgen
то есть нужно просто руку намочить и быстро ударить?  
     
Дмитрий Зарубин
В спирте намочить, а не в воде.    
     
Stalker Rentgen
Дмитрий Зарубин спирт не горит?
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това са само част от многобройните коментари по тази тема на нашите предишни братушки, които са едни от най – любознателните и търсещите отговор на светоустройствените тайни из социалните мрежи на СМИ, и също така отличаващи се с езотерична духовност, и въпреки това никой не допуска и за миг дори, че това е свръестествена проява и намеса Свише, сиреч Божие дело!
На нашият екип пък точно това ни е работата – да разкриваме тайните на необясними Божии дела и проявления в живота ни.

Във филма гледаме нагледна демонстрация на свръхестествените феномени, които са заложени у Българите от жреческата каста от рода Дуло на Боговете Демиурзи, нищожна частица от които наследствени феномени, временно заключени в латентна форма, Те ни демонстрират за нашето просвещение в тази немислима и невъзможна за непосветените ужасяваща потресаваща постъпка на "безумния металург", който си няма никакво понятие как става това "чудо", което само нашият блог разкрива с помощта на   

Свещения шифър, с който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

ЧУДО от=от Ешуа и Диана   

БЕЗУМЕН МЕТАЛУРГ=
Българин от Иза и Диана МаМа=
Българин от Иза и Диана Мария Магдалена   

ФЕНОМЕНИ ВРЕМЕННО ЗАКЛЮЧЕНИ В ЛАТЕНТНА ФОРМА=
ФЕНОМЕНИ на Българи от Дуло от Бог Изуш и Богиня Диана Матара Мария   

ГОЛА РЪКА В РАЗТОПЕН МЕТАЛ=Българин Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Матара и Иза   

Исус и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, и Които в тази сценка поставят непроницаема енергийна защитна обвивка около ръката на непосвететния криптБългарин, с която технология защитават и нестинарките от пояждащата плътта жарава.  

НЕСТИНАРКИ от=от Иса от Тракия 

И още веднъж коментарът под публикацията:

Оказалось, что видео никакой не фейк. Оно было снято в Армении, а металлурга в кадре зовут Аркадий Мгдсян. В записи не используются никакие спецэффекты - только законы физики. На видео можно наблюдать эффект Лейденфроста. Если заранее намочить руки водой, то при соприкосновении с раскаленным металлом создается слой пара, который ненадолго защищает кожу. Именно этим трюком и воспользовался «бессмертный металлург», чтобы удивить зрителей. 

Ето българският жречески генезис на безсмъртния безумен металург:

АРКАДИЙ МГДСЯН=Маг (феномен, чудотворец) от Диана и Иса от Дракия 

БЕЗСМЪРТЕН МЕТАЛУРГ от=МЕТАЛУРГ от Богиня Матара и Исуз

За любознателните ще преведем какво означава на руски език и на нашия жречески език изразът Секрет - не ссать! на един от коментаторите:

Този израз на руски език означава в прав текст "секретът/тайната е да не пикаеш", и който посветените Български словосъставители на прекрасния руски език, който е прекрасен Български цивилизационен дериватен диалект от Свещения Български език, са съставили като пореден кодиран документ с информация за Българските Богове: 

СЕКРЕТ – НЕ ССАТЫ=СЕКРЕТ – Диана и Исус

Вижте на Кои се подчиняват законите на физиката при тази демонстрация без спецефекти:

ЗАКОНИ на ФИЗИКАТА=ЗАКОНИ на Бокиня Диана и Иза

ЗАКОНИ на ФИЗИКАТА подчиняващи се на=подчиняващи се на Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Изуз
на феноменните потомци на Българските жреци – нашите предци, преминали временно в светейшо служение в Божието измерение 

СПЕЦЕФЕКТИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

Та този "трик, номер и фокус" с разтопения метал, както непосветените коментатори го дефинират като "старый фокус", е демонстрация на безбройните и безкрайни свръхестествени феноменни практики и промоции на чудеса, които имаме във Божествените гени в потенциална форма всички Българи от жреческия род Дуло :

ТРИК НОМЕР И ФОКУС=от Мария и Бок Иса от Тракия 

СТАРЫЙ ФОКУС=от Бог Кристос=от Бог Исус от Тракия 

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Матара Диана и Исус

Ако посветен в тайната на тия феномени примерно като Динамо или Копърфийлд прокламира, че този "трик, номер и фокус" не е трик, номер и фокус и че по никакви закони на физиката не може да се проведе и обясни, а е демонстрация от Горе чрез него на Божествени свръестествени феномени и свойства, то той със сигурност ще бъде репресиран и обстрелян от езотеричните служби на заговорниците срещу Българите, чиято задача е да не позволяват на Българите да проумеят, че са феноменни генетични Божии потомци и на какви характеристики и способности носители са. 

––––––––––––––––––––––––––

Нашият съвет към вас, които знаете, че сте приносители на тия свръхестествени жречески феномени и Божествени промоции – 

ПРОМОЦИИ от=ПРОМОТСИИ от=от Богиня Матара и Иса,

е да не бързате да опитвате този жречески ритуал докато не сте още познали Боговете ни и бъдете официално лицензирани от Горе.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и свръестествени Светии от Вси Светии, все Блъгари, специалисти в тази област 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 

В режим на редакция добавям коментар – свидетелство по темата на мой приятел – родственик под публикация на постинга във фейсбук:

Ridvan Ali

Kato ucenik i Mehanotehnikuma prez 60 -te az saschto sam probval metala po tozi nacin dali e gotov za palnene na otlivkite . Rakata mi nikoga ne izgarjasche!

Инж. Иван Дунчев
Не случайно имаме отдавнашни отношения с тебе, Ритко, и сега сме приятели, като твоето свидетелство сега потвърждава както основната идея на постинга за тайната на феномена, така и роднинската ни връзка по жреческата Божия линия на Дуло, от която си и ти категорично!

––––

Ритко беше специалист от Инвеститорска дирекция в Химическия комбинат Ямболен, участвал в монтажа и инвеститорския контрол и в пускането в експлоатация на машините и инсталациите на завода по моята специалност и бе първият човек, който ме посрещна и въведе в подробностите и познанието за тях и от където стартира професионалната ми практика като току що дипломирал се машинен инженер.
Ритко ме впечатли с компетентното си професионално и приятелско отношение към мене, отговорно и съвестно ме запознаваше с работата и тънкостите на новите инсталации, които ми предаде за експлоатация!

Неведоми са Божиите пътища и схеми, по които от Горе събират родствениците от техния род Дуло, разпръснати по всички племена по света за техен духовен интелектуален творческие прогресивен елит!

НЕВЕДОМИ СА БОЖИИТЕ ПЪТИЩА на=ПЪТИЩА на Богиня Мат Диана и Бог Исуж 







Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.01.2020 23:25
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7733092
Постинги: 1793
Коментари: 3515
Гласове: 44410
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!