Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 20:01 - Палеоконтакт. Изображения на НЛО и хуманоиди от древността в Мексико
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 1996 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 23.02.2020 18:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди няколко години руски изследователи, включително и изследователя, кандидат на историческите науки Андрей Жуков, който в момента се занимава с това забелязват, че в частни колекции присъстват древни изображения на НЛО и извънземни хуманоиди. В десет от щатите в Мексико се намират различни такива изображения, но само на едно място са придружени и с някаква странна писменост. От Акуелас де Халиско, в близост до планината Ел Торо, когато местни ентусиасти намерили подобни изображения писали до археологическите институции в столицата Мексико, като казали че артефактите са страшно много да дойдат да си ги копаят, на което те им отговорили, че няма извънземни, значи и артефактите са им ги направили комшиите и те ги продават на туристите и са направили това с цел привличане на туристи. И въобще не им обръщат внимание и никой не отива дори да ги погледне, а камо ли да ги изследва. А местността въобще не е посещавана от туристи и няма никакви пирамиди, за да е имало по-рано официални разкопки и археолози, които да проявят интерес към местността.
Една от намерените находки преди време била дадена за изследване в Берлин и радиовъглеродния анализ показал хиляда години. При последното си пътуване до Мексико Андрей Жуков прави снимки от колекции и дори намират няколко артефакта с присъствието и разрешението на местните. След изследването им (включая една неголяма летящя чиниия) датировката показва две хиляди и петстотин години. Предполага се, като работна хипотеза, че това е Астлан - древната родина на мехиките (ацтеките), които живеели около планина в центъра на езеро, преди да се отправят към мястото, където е основан град Мексико. До момента са открити над двадесет хиляди находки с изображение на летящи чинии извънземни и дори така наречените каменни книги - камъни така подбрани, че подредени да влизат един в друг и се подреждат, като книги по 3-4-5 камъка в една "папка". За да може да бъде постигнато това вероятно самите камъни са били подлагани на древната технология да бъдат размеквани, както примерно е с огромните блокове в Саксайуаман (Перу). Някои от колекционерите са наследствени колекционери и техните бащи и дядовци преди 70-80 са имали подобни (част от) артефактите. Предполага се, че извънземния елемент и летящите чинии е представен при около 10-15% от артефактите сред колекционерите.

image

В околността на Ел торо ентусиастите, които през свободното си време от време на време отиват да изкопаят по нещо, направо държат артефактите по дворовете си

image

image

image
image

image

image

image

image

image

.   image

image

image

image

image

image

image

image



image

image

image

image

image

image

image

image

Колекционер военен лекар, който има амбицията да отвори официален музей, ако му позволят. Хората, които са намирили артефактите са му ги подарявали и така започнал колекцията.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


Отдясно отпечатък от пръст на извънземен, тепърва подлежи да бъде направен анализ

image

image

image

Саркофази на извънземни хуманоиди

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Каменни книги

image

image

image

image

Каменни книги с причудливи форми влизащи едно в друго

image

image

image

image

image

image

image

Странен уред с надписи

image



Много хора са чували за Камъните от Ика в Перу събирани от Кабрера. През 1975 г. той зарибил негов познат и започнал да събира камъни с изображения, но Дон Франциско решил да не включва черните камъни на Кабрера, но нормални кафяви и сиви камъни и има колекция около хиляда камъка. Тематиката по камъните е динозаври, хора с увеличителни тръби, трансплантации и летателни устройства.

image







Гласувай:
4



1. barin - Много изображения си показал, e...
17.02.2020 22:11
Много изображения си показал, ernest. Дано скептиците повярват, че НЛО съществуват. Трябва да е ясно, че планетите не са за украшение и все някаква форма на живот на тях има. По-напредналите могат да ни посещават, но съм сигурен, че има такива, които са в каменната ера.
Поздрави!
цитирай
2. dobrodan - Не мога да се отърва от усещането
18.02.2020 10:30
за късен фалшификат с цел туризъм... Смятам, че има живот и на други места освен Земята.....но да обработваш камъни при наличие на технология за междузвезден полет....не е ли малко учудващо....
На всичко отгоре и ритуално убийство...с нож....на нечовек от човек? Трудна работа, много неяснота?
Цивилизация, преодоляла светлинни години разстояние, лети с реактивен двигател?
Нещо не се връзва...
цитирай
3. ernest - Моето мнение е
18.02.2020 11:28
че при толкова много материал из Мексико, тук-таме може и да има по нещо съвременно, затова нещата трябва да се изследват. Примерно на мен ми се вижда доста модернистична пластиката, където лицето е на две половини, въпреки че долу едната от фигурите е точно като при културата на олмеките с огромните глави - статуи от негроиден тип. Умишлено не съм включил още 6-7 снимки, на творби, които не са от района на Ел торо и ми изглеждат леко съмнителни по начина на изработка. Нали ви е ясно, че не може 20 000 творби да са фалшификати. Това би изисквало цяла фабрика и планомерна работа с разработване на различните сцени, а и самите мексиканци не биха си ги колекционирали.
Относно жертвоприношенията - те са били достатъчно луди и да принасят в жертвоприношение, който им падне. Така по времето на завоюването на Мексико от Кортес, въпреки че те са го считали за превъплъщение на Кецалкоатл - тоест нещо, като техен бог те са пренесли няколко бели от неговите хора, които са хванали.
В края на 30-те години на ХХ век е открита една пирамида и при отварянето й изследователя прави снимки (по-късно мухлясват от влагата и липса на поддръжка). На изображения във вътрешността се виждат рисунки на кораби, от които идват лодки и битки с индианците и как биват залавяни и са принасяни бели и черни хора в жертвоприношение. Това е от периода преди официалното откриване на Америка. Така че да убият някой бил той хибрид или извънземен и да го принесат в жертвоприношение не е чак толкова невъзможно.
Да припомня и за официално откритите малки самолетчета в Колумбия и др. Латиноамерикански страни, които първоначално откривателите и археолозите приели за изображения на птици, които по-късно е доказано че нямат нищо общо с птиците с отвесната задна перка на летателното устройство. Показателно е, че още преди официално да се приеме хипотезата за летателни устройства на изложба през 1956 г. в Ню Йоркския Метрополитан и дошла делегация от авиоконстуктури и военнновъздушните сили на САЩ специално да ги разгледат.
http://ernest/history/2015/12/01/tehnologii-na-drevnite-visokorazviti-civilizacii.1411412
Кой е имал такива летателни устройства и ако е извинземен защо според предния коментар на Добродан ще карат на реактивни двигатели. А дали изображенията са непременно реактивни? - Ние виждаме всичко от гледна точка на нашите технологични познания.
цитирай
4. dobrodan - Може, друже, може....
18.02.2020 14:07
Как пък никой не се хвана да датира металните златни самолетчета, камъните на д-р Кабрера, хилядите ! статуйки на динозаври, яздени от хора? Мисля, че технологиите за датировка са налични, за находището, дало метала още повече?
Светът е пълен с необясними артефакти......има колекции с неща, които ум не ми ги побира... Абсурд е да сме се появили според обясненията на Дарвин; как пък една маймуна ей-тоничко отпосле не тръгна да се очовечава?
От друга страна тези същества приличат на днешните "сиви" с подробности.
Даже прекалено.
По-вероятно би изглеждало времевото пътуване.
Защо цялата ни наука мълчи.....като за пред масите нищичко...
Като прилично стъпил на земята човек винаги търся печелившия, за да си обясня случващото се. Работи в девет от десет случая.
Не сме първата цивилизация от хора, но може да сме последната.
Някои от снимките съм виждал, повечето не.
Тази "писменост" не може да принадлежи на хиперразвита цивилизация, категоричен съм. Книги от камък? ХМ? Който е имал машини да гравира камъка преди 2000 години, точно каменни плочи ли ще обработи?
Каква би била целта на подобно занятие?
Доколумбова Америка не познава желязото....долитат сивите и почват да режат камъни.....не става. Другото са легенди и митове.
цитирай
5. ernest - Нe всичко е ясно
18.02.2020 22:23
по-точно неяснотиите са повече от ясните неща. Относно камъните в Ика на Кабрера има разлики в правените по подобен начин изпечени съвремени камъни за туристите. Като се погледне под микроскоп веднага си личат по патината и си личат, кои са оригинални. Има едно хубаво филмче, където ги обясняват много добре нещата:

Находка в Перу вызвала изумление даже у бывалых археологов.Тайны древней цивилизации

https://www.youtube/watch?v=xux-ontjYFo

От същия материал от който са правели ацтекските мечовете - обсидиан са правели някакви писци за рязане по камъните. Ацтеките по времето, когато се е развила цивилизацията им са имали 43 места за производство на хартия (за писане) и са произвеждали по тон и половина хартия годишно. Но тези евентуални експонати по камъните са по-раншни. От многото написани неща от ацтеките и маите няма останали и 20 текста. И да речем, че в частни колекции има още толкова. Но каменните рисунки и надписи от онези времена са останали.
Експонатите на Клаус Дона от Еквадор са невероятни и чрез съвременни технологии все още не могат да се направят такива неща.
Нали има и някакви златни листи с писменост от някакви пещери от Еквадор. Но изгаря къщата на католическия свещеник, където е пазел артефактите и Ерих фон Деникен (според мен тоя често попрекалява) показва снимки. Да има артефакти. Никак не сме първата развита цивилизация на тази планета. Май сме четвъртата.
цитирай
6. ernest - Да не забравяме
19.02.2020 11:56
и десетките находки, които макар и съвсем официално открити изчезват, тъй като противоречат на официалната версия в учебниците по история и някой е заинтересован да ги няма. Да си припомним за скандалния Смитсънски институт в САЩ, където изчезват находките на гиганти и дори работници в института подеха жалба по въпроса и бяха уволнени. Така и има алтернативна история с независими изследователи и крипто археология с различни неща, които официалната наука не признава, независимо от това дали експонатите са истински артефакти или не.
Или пък другия въпрос, да се пазят в тайна дълги години разни открития. През 2001 г. примерно китайците съобщават, че на територията на тяхната страна има около 400 пирамиди. Най-голяма е
Бялата пирамида висока 300 метра.
цитирай
7. ernest - Добавих и една снимка
19.02.2020 13:22
на камъните на Дон Фернандо, приятел на Кабрера от Перу.

dobrodan написа:
Как пък никой не се хвана да датира металните златни самолетчета, камъните на д-р Кабрера, хилядите ! статуйки на динозаври, яздени от хора? Мисля, че технологиите за датировка са налични, за находището, дало метала още повече?
Светът е пълен с необясними артефакти......има колекции с неща, които ум не ми ги побира... Абсурд е да сме се появили според обясненията на Дарвин; как пък една маймуна ей-тоничко отпосле не тръгна да се очовечава?
От друга страна тези същества приличат на днешните "сиви" с подробности.
Даже прекалено.
По-вероятно би изглеждало времевото пътуване.
Защо цялата ни наука мълчи.....като за пред масите нищичко...
Като прилично стъпил на земята човек винаги търся печелившия, за да си обясня случващото се. Работи в девет от десет случая.
Не сме първата цивилизация от хора, но може да сме последната.
Някои от снимките съм виждал, повечето не.
Тази "писменост" не може да принадлежи на хиперразвита цивилизация, категоричен съм. Книги от камък? ХМ? Който е имал машини да гравира камъка преди 2000 години, точно каменни плочи ли ще обработи?
Каква би била целта на подобно занятие?
Доколумбова Америка не познава желязото....долитат сивите и почват да режат камъни.....не става. Другото са легенди и митове.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665214
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031