Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2020 23:54 - Защо Извънземните проведоха мистериоизното бучене на Земята на 11. 11. 2019 г., ужасило учените!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3824 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 15.09.2020 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече повече от 10 месеца учените продължават да гадаят ошашавени на какво се дължи мистериозното бучене и страховито ръмжене на Земята на 11. 11. 2019 г. в продължение на 40 минути!
Вижте подробности по темата от филма на сладкодумния водещ Стойчо Керев и неговият гост проф. Бойко Рангелов от МГУ "Свети Иван Рилски", който като стои с двата крака и тялото си в лоното и прангите на материалистичната наука геология, а с Душата си и с помощта на патрона на Университета Свети Иван Рилски, фърка волно из  езотериката .

https://www.youtube.com/watch?v=oYVG9gY4X9o

Мистериозното бучене на Земята

Учeни зa първи път уcпяхa дa зaпишaт тaйнcтвeнo бучeнe, пoрoдeнo oт движeниeтo нa Зeмятa дълбoкo нa дънoтo нa oкeaнa. Тoвa явлeниe мoжe дa пoмoгнe дa ce рaзбeрe кaк вcъщнocт e уcтрoeнa oтвътрe плaнeтaтa ни.
Бучeнeтo e нaрeчeнo "cвoбoднo кoлeбaниe", a учeнитe cмятaт, чe мoжe дa e прeдизвикaнo oт нeгoлямoтo рaзширeниe и cвивaнe нa Зeмятa. Никoй, oбaчe, нe e oбяcнил нa кaквo тoчнo ce дължaт тeзи кoлeбaния. 

Епизод 12/Сезон 02_2020 Автор и водещ: Стойчо Керев 
Продуцент: АРК България

––––––––––––––––––––––––––

image

Каква е тайната на мистериозното бучение, което започна на 11. 11. 2019 г ?

Започваме с разсекретяването на кодираното послание, вложено в анонсовото встъпление на разяснителния текст под филма : "Учeни зa първи път уcпяхa дa зaпишaт тaйнcтвeнo бучeнe, пoрoдeнo oт движeниeтo нa Зeмятa дълбoкo нa дънoтo нa oкeaнa."

ПОРОДЕНО от ДВИЖЕНИЕ НА ЗЕМЯТА=ПОРОДЕНО от Ежуз и Богиня Мат Диана 

Ежуз и Богиня Мат Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Хипотетичната формулировка на учените геолози, че тaйнcтвeнoто бучeнe от 11 ноември 2019 г. е пoрoдeнo oт движeниeтo нa Зeмятa, ни съобщи с кода на Свещения шифър, че това мистериозно бучене е организирано и проведено от Българските Богове, за да ни изпратят чрез него поредното уникално макро планетарно послание отново за Себе си!

ПОСЛАНИЕ ОТНОВО за СЕБЕ СИ=ПОСЛАНИЕ за Богиня Диана и Бог Исус 

И защото посветените ни съкурсници от нашата Сакра Духовна Лингва Академия Форум на Безистена знаете отлично кои са Извънземните, за да не се чудят непосветените кои са те, ето Тяхната разсекретена визитка:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  – 
 
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация", чиято разсекретена визитка ви представяме: 

РАЗСЕКРЕТЕНА ВИЗИТКА на=
на Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Богиня Диана и Кристоз=
на Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Богиня Диана и Исуз от Тракия   

Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци от феноменния жреческо – царски род Дуло, са техническите изпълнители и оператори на мистериозното бучене на Земята, взело акъла на учените – материалисти, и съобщаващо ни в кодиран текст за Българските Богове:

БУЧЕНЕ от=БУТШЕНЕ от=от Богиня Диана и Ешуа 

МИСТЕРИОЗНО БУЧЕНЕ от=БУЧЕНЕ от Матара и Исуз

Другото научно наименование на мистериозното бучене – "cвoбoднo кoлeбaниe", ни съобщава за:

СВОБОДНО КОЛЕБАНИЕ=Иса и Богиня Диана Балки (Българи)

От филма на двамата сладкодумци селектирахме емблематични техни изказвания, в които изрази са имплантирани кодираните Божии послания.

СЛАДКОДУМЦИ=СЛАДКОДУМТСИ=Кан (Жреци) от Дуло на Мат Диана и Исус

Професорът сподели, че има много хипотези за произхода на мистериозното бучене, които граничат с научната фантастика и нямат адекватно обяснение.

ХИПОТЕЗИ от/за=от/за ПОХ ТИЕ ИЗ=от/за Бохиня Диана и Иза 

НЯМА АДЕКВАТНО ОБЯСНЕНИЕ за=за Бокиня Мат Диана и Бог Иса

И защото и нашите документи изглеждат за непосветените, че граничат с научната фантастика, ето Божествените безгранични рамки на този израз, лимитиращи Познанието за Боговете ни, което засега е на най – ниското ниво и на най – смелите ни фантазии:

ГРАНИЧИ с ФАНТАСТИКА=
с Богиня Диана и Кристош=
с Богиня Диана и Исуш от Тракия 

ПОЗНАНИЕТО ЗА=Богиня Диана и Изуз 

ФАНТАЗИЯ от/за=от/за Богиня Диана и Иза 

НАЙ НИСКО НИВО НА ПОЗНАНИЕТО за=за Бок Исуз и Богиня Диана 

Това мистериозно бучене професорът оприличи като необичайно ръмжене, в което стряскащо сравнение отново откриваме Боговете ни!

РЪМЖЕНЕ=Мария и Ежуа 

НЕОБИЧАЙНО РЪМЖЕНЕ=НЕОБИТШАЙНО РЪМЖЕНЕ=Богиня Матара и Ежуш 

Защо Светиите на Извънземните провеждат това макро информационно мероприятие  на 11. 11. 2019 г и защо то продължава 40 минути?
За да ни изпратят поредния кодиран датен документ:

11 НОЕМВРИ=ЕДИНАДЕСЕТИ НОЕМВРИ=Тати Иса и Богиня Матара  

40 МИНУТИ=ЧЕТИРИДЕСЕТ МИНУТИ=Матара Диана и Тати Исуш 

Затова е това странно съвпадение на числата 11. 11. 2019 г, за което в невидение спомена професорът!

СЪВПАДЕНИЕ=Бог Иса и Богиня Диана 

Осцилографите, сеизмографите и другите уреди локализират източника на мистериозното бучене в Индийския океан в района на остров Mayotte, като сигналите имали абсолютно идеална форма на синусоида.

Ето защо учените, изобретили тия прибори, (които задължително са от Българския феноменен жречески род Дуло, от който са интелектуалните творчески елити на всички племена и народи!) са ги кръстили така:

ОСЦИЛОГРАФ=ОСТСИЛОГРАФ=Диана и Исус България

СЕИЗМОГРАФ=Бог Исуз и Мария

Разсекретяваме сакралната етимология на името на Индийския океан и на избрания от Боговете ни/Извънземните остров Mayotte за провеждане на този експеримент:

ИНДИЙСКИ ОКЕАН кръстен от=ОКЕАН кръстен от Кан (Жреци) на Диана и Иса 

Mayotte=Мат Диана 

Името на острова непосветените превеждат като "остров на смъртта" на арабски, обяснение вменено от Българските цивиризатори и кръстници, за да може в тази му травиална етимология да се съхрани от цензурата през вековете:

ОСТРОВ на СМЪРТТА=ОСТРОВ на Иса и Матара Диана 

image

Най – големият град и община на острова е кръстен от Българските цивилизатори и кръстници по тези места с красивото име Мамотзу, за да можем когато му дойде времето (сега вече!) да открем в него Вездесъщите ни Богове!

МАМОТЗУ=МАМО Т ЗУ=Мама Диана и Иза 

Имената на другите два града на острова са също лесно разгадаеми:

SADA=Иса и Диана

BANDELE=DABELEN=Дабилин, Дъбилин

едно от култовите древни имена на първопрестолния Божи град Ямбол, откъдето са тръгвали жреците от Божия род Дуло на своите генно – инженерни културно – цивилизаторски мисии по целия свят, както и към Азия и Индийския океан, като са го зашифровали в тази му форма, а в далечна Ирландия като Дъблин

image

Към общината Mayotte спада и остров Памандзи, което име почти в прав текст дава сакралната синкретична комбинация на Боговете ни, като всички топоними ни демонстрират и прокламират настойчиво географския алгоритъм на кодировъчната традиция на пресвятите ни Предци – цивилизатори на племената по целия свят, че колкото по – далеч от България – Метрополията на човешката цивилизация, е даден обект, толкова степента на зашифровка е по – ниска:

ПАМАНДЗИ=ПА МАД ЗИ=Богиня Мад и и Иза  

Хелън Робинзон от университета в Глазгоув казва, че сигналите от мистериозното бучене са толкова симетрични и имат идеална форма на синусоида, че не могат да имат естествен произход и са изкуствени, като след тази нейна формулировка от тогава тръгват конспиративните теории за произхода на природния геоложки феномен.

ХЕЛЪН РОБИНЗЪН от=от Иза Бълхарина

ХЕЛЪН РОБИНЗЪН от=Бълхарин от Иза – криптоБългарка

Ето поредните документи и отговори на всички хипотези и конспиративни теории:

СИМЕТРИЧНИ СИГНАЛИ от=СИГНАЛИ от Исуш и Матара Диана 

ФОРМА НА СИНУСОИДА=Богиня Мадара и Исус

ИМАТ ИДЕАЛНА ФОРМА НА СИНУСОИДА от=от Дуло на Богиня Диана Мат Мария и Исус 

image


Случайна демонстративна картинка с нереалната Земя във форма на кълбо, обхваната от симетричните синусоидални вълни на мистериозното бучене, поради липса на подходяща композиция с истинската плоска форма на Земята.


И защото стана дума за синусоидалниата форма на сигналите от мистериозното бучене, ще ви припомним сакралната езотерика на тази тригонометрична функция и графика от наш култов тематичен постинг по песента на Сигнал "Между Ад и Рай":

По епичния гигантски слалом на живота ни между Ада и Рая. Падаме и ставаме, лазиме и летиме – все в една посока!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/01/15/po-epichniia-gigantski-slalom-na-jivota-ni-mejdu-ada-i-raia-.1503353

... Основният документ и послание на това песенно терзание на Барда е в името на песента и двете крайни дестинации на лутането му – между Ада и Рая : 

Между Ад и Рай
влакът просто продължава
и всяка спирка е една Любов 
  

МЕЖДУ АДА И РАЯ=Ежуа и Мадара Диана 

това е екстремалният реалити график и графиката на експерименталното ни натоварване в целия диапазон на максимумите и минимумите на синусоидата на положителните и отрицателните физически и психо – емоционални натоварвания на живота на Българите, която графика указва, че всичко това се движи и контролира от Българските Богове   

СИНУСОИДА=ИСУС ДИОН=Исус и Диана=ДИОН ИСУС=Дионисиус 

 image
 
Затова и Посветените Българи дадоха това име на на тригонометричната функция – синус, и на нейната графика – синусоида!

СИНУС=ИСУС ± Н (кодировъчен назал)=ИСУС=Исус 

СИНУСОИДА=ИСУС ДИОНА=Исус и Диана

СИНУСОИДА=ДИОН ИСУС=Дионисиус 

синкретизираният сдвоен митологичен херметичен образ на Българските Богове

 
За да се знае, че синусоидата и цялата наука математика, и всички други науки, са на Българските Богове, спуснати от Тях на човеците чрез Българите – Духовният елит и интелект на човечеството! 

НАУКА=КАУАН=Кан – Жрец, Жрица, Жреци 

ВСИЧКИ НАУКИ са от=ВСИТШКИ НАУКИ са от=са от Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Исуш

Думата математика произлиза от старогръцката дума μάθημα (ма̀тема), която означава „наука, знание, познание“, но още в Древна Гърция се използва и в смисъла на „математическа наука“. 
Първоначалният термин μαθηματικός (математиктс) означава „свързан с учението".
До около XVII-ти век в Европа под „математика“ повече се е разбирало това, което днес наричаме астрология

Ето и тайната на произхода и значението на термина математика, който документира Българските Богове и Техните феноменни жречески потомци – Българите, като обезателно ще направим изричната забележка,
че цялата т. нар. "древно – гръцка цивилизация и култура" е на 100 % Древно Българска култура, цивилизация и история, открадната от данайо=юдеите с многовековен геноцид и тотална цензура и фалшификация
 
МАТЕМА=Диана Мама –
Богиня Диана, Великата Богиня Майка, Съавтор на науката математика и на всички науки 
 
МАТЕМАТИКОС=Кан (Жреци) на Тати Иса и Мама –
Българите от жреческо – светейшите небесно – земни екипи на Боговете Демиурзи Отец Исус и Богинята Майка, които дават всички науки на човеците  

НАУКА=Кан – Жреци

ЗНАНИЕ=Иза 

ПОЗНАНИЕ=Бог Иза 

А астрологията е висшата Божествена наука, науката на всички науки, която разчита директните послания на Българските Богове Демиурзи за глобалните и локални процеси в света и графика за организацията на съдбите на човеците и подреждането, класифицирането и администрирането им в небесния ЕСГРАОН, поради което тази наука е анатемосана след 17 век от Инквизицията на псевдо – Исусовата анти – Българска юдео – византийска полицейска доктрина "Християнство", а нейните представители – феноменните Българи от Божията потомствена династия Дуло сред Европейските народи и по целия свят, са сатанизирани и инкриминирани на държавно ниво и са подложени на тотален геноцид по кладите и гилогините на Средновековието и са заклеймени като врагове на Исус и съратници на Дявола – те, чистите и святи праведни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, изпратени на Земята да даряват на хората Любов, надежда, превенция и Познание за истинските Богове, временно прикрити и закодирани със Свещения шифър. 
От този род и жреческа категория е и нашата екипна свръхфеноменна иновативна астроложка Лада Дунчева, кръстена със Святият Божи Дух, Дух Святи!

СВЯТИЯ БОЖИ ДУХ на=ДУХ на Бог Исуж и Богиня Диана 

ДУХ СВЯТИ на=ДУХ на Иса и Богиня Диана 

www.astrolada.com

https://www.facebook.com/AstroLada-200036536701188

По екстремалните правила и графика на синусоидата бе отглеждан, култивиран и селектиран и Първосвещения златен династичен род на Исус и Мария Магдалена, от който е Божият Син, Човешкият Син, Спасителят на Света и човешкия род, и който е закодиран в сакралния термин Синусоида:

СИНУСОИДА=Сина на Иса и Диана 
– Спасителят

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

Синусоидата е графиката на тригонометричната функция Синус.
 
Вижте къде ни заведоха нашите небесни съекипници и ръководители на днешната тема:

СЪЕКИПНИЦИ=СЪЕКИПНИТСИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

СЪЕКИПНИЦИ=СЪЕКИПНИТСИ=Кан (Жреци) от ПИСИСТЕН=Кан (Жреци) от Безистена 

Българските Жреци и Светии от Първосвещения Сътворенчески Божи храм и Команден център на Време – пространстгвения континиум в Първопрестолния Божи град Олим/Импол/Иампол/Ямбол

Заведоха ни от душевните изживявания и терзания на лиричния герой до епичното просвещение във висшите тайни на Исусово – Марииното свещено потомство, сега пък ни въведоха в час и лекция по висша математика...!  
 
ВИСША МАТЕМАТИКА на=на Кан (Жреци) на Бог Тати Исуш и МаМа (Мария Магдалена)
image

Така ни обучават, просвещават, тренират и закаляват нас Учителите и Надзорниците ни: 
– в огъня до червено малко преди разтопяването и изгарянето, после бой с чука върху наковалнята за да се оформи проектираната форма и структура и оттам веднага в студената вода на другия полюс!
И после пак отначало ... нагоре надолу по полюсите и пътищата на максимумите и минимумите на синусоидата – както се закалява стоманата, така се отглежда и нежния и финен крехък духовен разсад от Българите – жертвените потомци на Исус и Мария Магдалена 

МАКСИМУМ=
Кан (Жреци) на Иса и Ма Ма Ма=
Кан (Жреци) на Иса и Майка Мария Магдалена

МИНИМУМ=Ма Ма Ма=Майка Мария Магдалена

ЗАКАЛЯВАНЕ на СТОМАНАТА=
на Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Богиня Мат
 
НЕЖЕН И ФИНЕН РАЗСАД от=
от Жрези (Жреци) на Богиня Диана и Иса=
от Заре (Царе) на Исуж и Богиня Диана – 

потомците на Исус и Мария Магдалена – Българите династи от жреческо –
 царския род Дуло.

Тази екстремална реалити закалителна процедура на Българите е символизирана и в разпъването на кръста на нашия Отец, Господ Бог Исус Творецът.

РАЗПЪВАНЕ НА КРЪСТА с=РАЗПЪВАНЕ с Иса от Тракия 

Затова и графиката на тригонометричната фунция синус, чието име е елементарната анаграмка на Исус без пълнежния кодировъчен назал Н, е кръстена от Посветените Българи – авторите на цялата математическа наука и на всички други науки, на имената на Исус и Мария Магдалена със същият елементарен зашифровъчен лесно разгадаем от просветените код –

СИНУСОИДА=СИНУС ОИДА=ИСУС ДИОНА=Исус и Диана

А графичният вид и конфигурация на графиката на тригонометричната функция е змиевиден, за да въведе и в тази област на човешкото познание сакралната календарна животинска змийско – змейска династична хералдическа символика на Исусово – Марииният потомствен аристократичен род Дуло – дванадесетте рептилски синонима 
Змия, Ел, Змей, Ламя, Дракон, Вер, Селен, Слав, Хидра, Хала, Кала, Гала,

image

чрез които херметични рептилски лингва – хералдически елементи сега ние откриваме Българските династи в духовния и интелектуален прогресивен елит на народите, както и временно скаталите се безотговорни и ненаказуеми изродили се Б/български династи по високите управленчески места и богаташката аристокрация на всички народи и държави, и ги изкарваме на открито пред всички, за да им дадем и на тях шанс с това Познание за тяхното спасение! 
 
ТРИГОНОМЕТРИЧНА ФУНКЦИЯ=Бокиня Матара Диана и Исуш от Тракия

ТРИГОНОМЕТРИЧНА ФУНКЦИЯ=Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Исуш от Тракия 

учените математици, автори на цялата математическа наука, които задължително са крипто – Българи от феноменния Божи Български жречески род Дуло, насадени сред различните племена за техен прогресивен интелектуален научен елит 
 
ЗМИЕВИДНА ГРАФИКА на=на Кан (Жреци) от Гена на Бог Иза и Богиня Мадара

–– край на пасажа
–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

Продължаваме да разсекретяваме вложените в устата на професор Рангелов и Стойчо Керев кодирани послания от това риалити екстремално мега планетарно съобщение на Боговете ни.

* Една от хипотезите е, че това е било изпитание на геотектонично оръжие от което Земята трепери

ИЗПИТАНИЕ от=от Богиня Диана и Иза 

изпитание на ГЕОТЕКТОНИЧНО ОРЪЖИЯ проведено от=
изпитание проведено от Кан (Жреци) на Диана и Гризтош=
изпитание проведено от Кан (Жреци) на Диана и Ежуш от Трагия (Тракия)

Ето и от кои трепери Земята в геофизически и в преносен смисъл:

ЗЕМЯТА ТРЕПЕРИ от=от Братя от Матара и Иза

от Българските Светии от Всемирното Бяло Братство от генетичните потомци на Боговете ни, провели експеримента, и от Братята генетични потомци на Боговете ни от черното Братство, управляващи в безчестие народите 

* Мистериозното бучене е дело на рептилите, които ни казват "Внимавайте, тука сме!" и започват да се активират публично.

ДЕЛО на РЕПТИЛИТЕ=на РЕПТИЛИТЕ от Дуло 

Ето пак кои ни казват и просветителски, и превантивно "Внимавайте, тука сме!":

ВНИМАВАЙТЕ ТУКА СМЕ=Бог Тати Иса и Бокиня Мама

ВНИМАВАЙТЕ ТУКА СМЕ=Кан (Жреци) на Бог Тати Иса и Богиня Мама

И отново внимавайте, за да проумеете кой е главният шеф диригент и продуцент на това посланическо мега планетарно мероприятие на мистериозното бучене,

ШЕФ ДИРИГЕНТ от=от Богиня Диана и Ешуа от Трагия 

ПРОДУЦЕНТ=Брат от Иса и Диана

както и на всички новоепохални събития и процеси в света, който активира публично всички рептили за добрите и лошите им дела:

АКТИВИРАТ СЕ ПУБЛИЧНО от=
от Павел Сина на Богиня Диана и Кричтос (Христос)=
от Павел Сина на Богиня Диана и Ичус (Исус) от Тракия

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето",

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още. Ето един https://www.livescience.com/underwater-volcano-hum.html

МИСТЕРИОЗНО БУЧЕНЕ продуцирано от=продуцирано от Сина на Богиня Матара Диана и Изуш
–––––––––––––––
–––––––––––––––

Ето един нескопосан псевдо научен пример за обяснение на мистериозното бучене, който облечен с академичен статут и авторитет, въпреки че е в категорията "хипотеза – недоказуемо допускане" и е абсолютно далече от истината, се налага като академичен постулат, което е традиционната практика на материалистичната лъже наука геология, както и на всички други материалистични анти Божии науки, които по възловите им и върховите им места и позиции се управляват само от юдео – ционисти!:

Mystery of Weird Hum Heard Around the World Solved
https://www.livescience.com/underwater-volcano-hum.html



image

* Както и да се мъчат да ни будалкат геолозите с академичната хипотеза, че синусуидалният сигнал се генерира от акустична подземна тръба в канал между две подземни магмени камери, за да не ни позволят да си помислим за свръхестествени Божествени субекти и сили, то всички документи пак ни водят при Боговете ни и при Тяхния новоепохален син Павел:

ПОДЗЕМНА ТРЪБА от=от Богиня Матара Диана и Бог Иза

генерира се от АКУСТИЧНА ПОДЗЕМНА ТРЪБА=
генерира се от Кан (Жрец) Син на Бог Тати Езуш и Богиня Матара Диана

генерира се от ДВЕ ПОДЗЕМНИ КАМЕРИ=
генерира се от Кан (Жрец) на Богиня Диана Мад Мария и Бог Иза  

image

На въпроса на интересуващите се изследователи какъв е механизмът и как Извънземните/Боговете ни са произвели това мощно мистериозно бучене, ще отговорим че Те имат всякакви технически средства, които в случая формулираме като "мощна сирена", производство на:

МОЩНА СИРЕНА=МОШТНА СИРЕНА=МАТАР ИСОШ=Матара и Исуш

Знаете, че сирените са уреди за екстремална масова информация и превенция на хората за някаква опасност или в памет на национални герои.
В този случай мистериозното бучене по цялата планета във всичките си формулировки ни съобщава все за Боговете ни и с демонстрации за Тяхното все по – явно присъствие и скорошно Явяване!

МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ за=МАСОВА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Богиня Мат Мария и Бог Исус

ОПАСНОСТ=Богиня Диана и Исус

В ПАМЕТ НА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ от=В ПАМЕТ НА НАТСИОНАЛНИ ГЕРОИ от=
от Богиня Мат Диана и Иса Българина

В ПАМЕТ НА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ=В ПАМЕТ НА НАТСИОНАЛНИ ГЕРОИ=
на Българи от Богиня Мат Диана и Иса 

В разговора професорът констатира по инерция, че "само Господ е един и то не е сигурно!", което за непосветените може да прозвучи откровено атеистично и Богохулно, но за посветените веднага става ясно поредното кодирано послание, вложено в устата на геолога, че съмнението "Господ е един" ни води до резонното логическо заключение, че щом Господ не е един, то следва да има още един Господ, сиреч още един Бог, Богиня!

ГОСПОД=ПОГ Д СО=Богиня Диана и Иса

САМО ГОСПОД Е ЕДИН=Богиня Мад Диана и Исус

Професорът предложи да разсъждаваме свободно и "да фантазираме",

ДА ФАНТАЗИРАМЕ за/с=за/с Богиня Матара Диана и Иза

че причината може да е миниатюрна черна дупка.

МИНИАТЮРНА ТШЕРНА ДУПКА=Богиня Матара Диана и Ешуа от Тракия 

В синхрон с човешкото невежо познание и академичния песимисъм, професорът профилософства как "мислим, че знаем всичко, а всъщност нищо не знаем!", а ние ще му разкрием в този израз следващите документи от Божието познание :

ЗНАЕМ ВСИЧКО за=ЗНАЕМ ВСИТШКО за=ЗНАЕМ за Бокиня Диана и Исуш

НИЩО НЕ ЗНАЕМ за=НИШТО НЕ ЗНАЕМ за=за Изуш и Ма (Майка) Диана 

Професор Рангелов чистосърдечно призна, че в света и в науката има непонятни процеси и без да иска премина в света на езотериката, като предположи, че мистериозното бучене може да е от извънземни сили и се оказа съвсем близо до истината!

ИМА НЕПОНЯТНИ ПРОЦЕСИ от=от Богиня Матара Диана и Бог Исус 

ИЗВЪНЗЕМНИ СИЛИ от=СИЛИ от ИЗВЪНЗЕМНИ

които Извънземни вие знаете категорично, че са Българските Богове и Светейшото им войнство!

И още два оригинални кодирани документа в съобщението от професора, че измервателните апарати са засекли гравитационни вълни с импулс 0,14 милисекунди:

ГРАВИТАЦИОННИ ВЪЛНИ от=от Богиня Диана и Иса Българина

ГРАВИТАЦИОННИ ВЪЛНИ от=от Българи на Богиня Диана и Иса

Ето сакралниата семантика на импулсите:

ИМПУЛС от=от С ИМПУЛ=от Иса от Импол=от Иса от Ямбол

ИМПУЛС от=от Импулис=от Иамполис=от Ямполис
едно от основните древни имена на първосътворенческия и първосвещения Божи град Ямбол 

image

Водещият Стойчо Керев предположи, че това са начало на нови процеси, непознати и извън човешкото съзнание, а професорът им дефинира обобщената характеристика, блокираща човешкото познание, че случилото се е непознат свят, тъмна енергия, непозната материя, тъмна материя, тъмна индия (последното е от нас), за да ни даде на нашия екип да ги трансформираме в спектъра на човешкото познание и ги осветем за вашето просвещение:

НЕПОЗНАТИ ПРОЦЕСИ от=ПРОЦЕСИ от Богиня Диана и Иза 

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

НЕПОЗНАТ СВЯТ на=на Бог Исуз и Богиня Диана

ТЪМНА ЕНЕРГИЯ от=ЕНЕРГИЯ от Диана Ма (Майка)

НЕПОЗНАТА МАТЕРИЯ от=от Богиня Матара Диана и Иза 

ТЪМНА ИНДИЯ от=от Мат Диана

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана

Кръстницата на тази чудна цивилизация, прекрасен генно – инженерен експеримент на Българските жреци култиватори и цивилизатори на това бивше нефеноменно тракийско племе, заселено от тях по тези места

Професорът деликатно прекрачи постулираните строги граници на официалната материалистична антиБожия геоложка наука и влезе в предизвикващата всички езотерика, като заяви уверено, че шаманите са давали обяснение на тайнствените неща в света, за което е абсолютно прав, без да знае разбира се, какви са шаманите и технологията и механизма на шаманизма!

ШАМАНИ потомци на=потомци на Ешуа и Ма (Богиня Майка)

ШАМАНИЗЪМ феноменно познание и свръхестествени практики на=
феноменно познание и свръхестествени практики на Ешуз и МаМа=
феноменно познание и свръхестествени практики на Ешуз и Мария Магдалена

ЕЗОТЕРИКА от=от Иза от Тракия 

Няма да оставим професора в безизходицата на финалните му философски резонни  умозаключения, че "Колкото повече знания и познания добиваме, толкова повече остава неизвестното за нас! Ние не сме върхът на сътворението – това е абсолютна заблуда! Не сме господари на света, не сме господари на Вселената!"

– Сме, сме върхът на Сътворението, професоре, гледай!
Гледай и ти, Стойчо, феноменен активиран на високи обороти генетичен потомък на Васил Левски, негов високопросветен и жертвен прапрапраправнук!
Гледайте и вие, просветени феноменни Българи, познали в тези документи Боговете ни и познали се в Тях!

НИЕ СМЕ ВЪРХЪТ НА СЪТВОРЕНИЕТО на=на Бох Христос и Богиня Матара Диана

– Ние сме и господарите на Света, професоре, гледай! Гледай и ти, Стойчо!
Гледайте и вие, просветени феноменни Българи, познали в тези документи Боговете ни и познали се в Тях!

ГОСПОДАРИ НА СВЕТА от=от Бог Гристос и Богиня Диана 

Ние сме и господарите на Вселената, професоре, гледай! Гледай и ти, Стойчо!
Гледайте и вие, просветени феноменни Българи, познали в тези документи Боговете ни и познали се в Тях!

ГОСПОДАРИ НА ВСЕЛЕНАТА=Богиня Диана и Исус Българинът

ГОСПОДАРИ НА ВСЕЛЕНАТА=Българите на Богиня Диана и Исус

ГОСПОДАРИ НА ВСЕЛЕНАТА=Българите от Безистена 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
image

Ще благодарим на двамата сладкодумни участници в поредната просветителска лекция на Новото познание – водещия Стойчо Керев и неговия гост проф. Бойко Рангелов от МГУ "Свети Иван Рилски", за когото казахме вече, че стои с двата крака и тялото си в лоното и прангите на материалистичната наука геология, а с Душата си и с помощта на патрона на Университета – Свети Иван Рилски, фърка волно из  езотериката, и ще им разсекретим и покажем техния свещен жречески Божествен генезис и статут:

СТОЙЧО от=от Диана и Исуш=от Дионисиуш

СТОЙЧО КЕРЕВ=СТОЙТШО КЕРЕВ от=
от Богиня Диана и Кристош=
от Богиня Диана и Исуш от Тракия 

Конкретната Божия династична родова генеалогия на Стойчо е по линията на :

СТОЙЧО КЕРЕВ от=СТОЙТШО КЕРЕВ от=
от Ешуа от Тракия чрез Беинса Дуно 

Стойчо Керев е династичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната първосвещена златна линия на рода Дуло, продължител на която е неговият прапрапрадядо Петър Дънов/Беинса Дуно, който е синът на Васил Левски.
Свети Петър Дънов сега ни казва, че Стойчо Керев е праправнук на сина му Свети Петър Димков, който му е възложил и покровителства най – издържаното езотерично предаване в България и в света Новото познание:

НОВОТО ПОЗНАНИЕ за=за Богиня Диана и Бог Иза 

Сладкодумният професор Бойко Рангелов е от съхранените читави династични издънки на първосвещената златна Божия родова линия на рода Дуло, преминала през генеалогията на патрона на МГУ – Свети Иван Рилски, законният първожрец и цар на Българското царство, на когото е отнета властта от изродените му родственици и брат му Петър I, продал се на византийците.

БОЙКО=БОК=Бог

БОЙКО РАНГЕЛОВ=Бок е Българин

БОЙКО РАНГЕЛОВ=Кан (Жрец) на Бога Българин

ИВАН РИЛСКИ от=от Иса Бълкарина

ИВАН РИЛСКИ=Бълкарин от Иса

–––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––

И накрая разкриваме и тайната на пророческото послание, имплантирано в това макропланетарно свръхестествено мероприятие и инсценировка Мистериозно бучене, и съобщаващо ни за другия Божи Син:

МИСТЕРИОЗНО БУЧЕНЕ съобщаващо ни за=
съобщаващо ни за Сина на Богиня Матара Диана и Изуш

Синът на Богиня Матара Диана и Изуш, Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация".

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светейши екип от Вси Светии, вси Българи, водени от Свети Павел, Свети Иван Рилски, Свети Васил Левски, Свети Петър Дънов и Свети Петър Димков. 
Исус и Мария и Те...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!









Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.09.2020 23:55

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарните форуми на публикацията във фейсбук групите:
16.09.2020 20:01
група ТАЙНИ И ЗАГАДКИ

Ljubomir Raev
Учените с големия адронен колайдер са произвели черни дупки, които няма как да разпаднем. Те са паднали до центъра на земята поради голямото си тегло и сега засмукват планетата Земя навътре! Ако съм прав ще се увеличи бученето и ще започнат да се появяват повече дупки по повърхността на Земята! Не искам никого да плаша. Това е хипотеза, която не бих искал да е вярна, но трябва да се работи против сбъдването ѝ! Да се забранят опитите с големия адронен колайдер! Вече знаем достатъчно за разцепването на атомите!
цитирай
3. bezistena - Инж. Иван Дунчев Author
16.09.2020 20:05
Тънка и коварна тарикатска йеузуитска юдео – ционистка дезинформация, чиято скрита цел е постулирането на фалшивия модел на кълбовидната Земя и хелиоцентричната система, които все повече не издържат и се срутват епично сред безбройните безапелационни факти и доказателства за истинската форма на Земята – кръгъл плосък диск в космическото енергийно яйце, и геоцентричен модел на света. А всичко с т. нар. "адронен колайдер" е тотална фалшификация като цялата менте космическа програма на НАСА и СССР/Русия с никога не състоявалите се космически полети около Земята, до Луната, на Луната, на Марс, бутафорни студийни МКС и компютърни анимации на сателити и ракети на космическия мошеник Мъск!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7680185
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!