Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2020 04:44 - Български титани на Духа и Словото:поетът езотерик Никола Гигов и тъстът му Николай Хайтов – правнук на Васил Левски и племенник на Ванга. Магията на Даркая
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3016 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 22.09.2020 18:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви посветим в поредната епична родова сага на култови духовни идоли на Българския род и титани на съпреживяното импресивно слово в световен мащаб.
 
Не го познавам!
Яна Шишманова, Майка на цяло село

Увиха трупа на Кольо в платнище. Вързаха го на самара на муле, а от другата страна вързаха боров труп. В раницата на Кольо намериха само три печени картофа. И го подкараха към Славейно.
Беше 5 часа следобед на 27 май 1904 година. Прострелян на няколко места и посинял от отровата, той беше неузнаваем. Но от раните му още се стичаше кръв… Кръвта се процеждаше в улей и капеше от платнището с всяка стъпка на мулето.
Детето-очевидец, вече старец – Костадин Шишманов – продължи прекъснатия си разказ: – Когато избягахме от гората, ние разказахме всичко в къщи. Баща ни веднага напусна къщата. Мама ни помоли да й помагаме – извадихме от избата четири скрити пушки и торба с патрони. Закопахме ги в градината, мушнати в един чувал. Ние вече знаехме всичко. Сега ще дойдат – ще запалят Славейно. Защото сме комитско село и убитият Знаменосец е от него.
Не след дълго чухме тропот и глъчка. Идваше главното ядро аскери. Водеше ги юзбашията, който яздеше кон. На главата си бе сложил бяла кърпа. Аскерите го следваха пеша – викаха и псуваха. Бяха с кървясали очи. Готови бяха да убиват и палят.

Хората се скриха по къщите. Някои скришно надничаха от прозорците. Юзбашията разпореди:
– Викни кмета. Ако е тукашен тоя харамия (убитият), все ще изплаче нечие майчино гърло. И изсъхнало да е гърлото, пак ще изплаче. Да се следят всички къщи, за да разберем къде се носи плач. И тогава ще изравним цялото село, барабар със земята.
Караули започнаха да сноват из селските улици и да следят къщите. Юзбашията навлезе с коня си на мегдана. След него вървеше барабанчик – биеше барабан. Той водеше колона с муле. Мулето вървеше тежко – от едната страна носеше убития, увит в платнище, а от другата страна имаше боров труп.
Тръпка обзе всинца ни. Процесията изпълни мегдана. Разтовариха мулето до училищния двор, накрая на селския площад, близо до големия орех и църквата. Картината беше страшна. Разгънаха платнището – цялото кърваво. Младежът лежеше безмълвен. Кестенявата му възчерна коса се спускаше на кървави кичури, като че запалена с огън. Някой му бе затворил очите, но лицето му бе напръскано с кръв. Устата беше полуотворена, сякаш при изстрела на самоубийството нещо беше извикал.
Юзбашията слезе от коня и наближи до трупа. С камшика си за коня взе да удря трупа на Кольо – плющеше с такава ярост по главата, тялото и краката му, че камшикът поаленя от кръвта и пръски се посипаха наоколо. Юзбашията сам се напръска с комитска кръв. Спря да го бие.
Хората се събираха по заповед на кмета. Юзбашията извика на първия славейновец:
– Познаваш ли този гяурин? Тоя размирник? – очите му се плъзнаха по селяните. – Бързо казвайте, познавате ли този комита? От вашето село ли е? Кой е той?
Приближи до две уплашени жени и им кресна:
– Селото ви ще изгорим. Цялото село ще изгорим, ако не кажете кой е този бунтовник!
Двете жени се смушиха зад мъжете. И един от тях се обади:
– Не го познаваме, ефенди юзбаши! Той не е от Славейно.
– Така ли? – кресна турчинът. – Я извикайте папаза (попа). Поповете се кълнат в Евангелието и не лъжат.
Затърси с очи свещеника, откри го и извика:
– Папаз ефенди, приближи!
Свещеникът Емануил Беев мина през навалицата и каза бързо:
– Не го познавам. Не е от нашето село.
Юзбашията се обърка. Защо на попа гласът е така отънял. Лъже ли тоя поп? Тогава той разпореди:
– Един по един, всеки от вас да мине покрай трупа и да каже ясно – познава ли тоя комита, или не!
А патрули ходеха из селото, влизаха в къщите и следяха къде ще се понесе майчин плач.
Кметът Стойчо Струнчевски също познаваше Кольо Шишманов, но не го издаде. Тоя младеж, проснат в кървищата на мегдана, харесваше една мома от Струнчевите и можеше да им стане зет.
Свещеникът излъга, после кметът излъга. Спасяваха селото и поемаха своя грях.
Едно дете отзад, провирайки главицата си в навалицата, тихо извика:
– Вай, това е Кольо чичин Пейвичин! – но голяма мъжка длан мигом запуши детската устица, околните взеха да викат нещо, а мъжът измъкна детето назад и го скри. Да не е посмяло да гъкне.
Един по един започнаха да преминават селяните покрай трупа. Всеки го гледаше и с пресъхнали устни казваше:
– Не го познавам!
И така дойде ред на Майката. Родната майчица на Кольо Шишманов. И на още шест сина и една дъщеря.
Мили Боже, дай й сили да издържи! Пожали това сърце. Подкрепи я да не изплаче, да не се строполи върху сина си, да не изпищи, да не завие от мъка...
Тя се зададе откъм къщите към мегдана.
Всяка друга жена беше вече минала.
Яна вървеше смъртно бледа. Стъпваше бавно, като да не се препъне.
Идеше с родопските си дрехи. Втъкнала бе ръцете си в пояса и миндила, за да не се види как треперят. Някои жени вече бяха готови да проплачат, та да поемат вината върху себе си. Но Яна вървеше изправена и снагата й не излъчваше жалост, а някаква потаена гордост. Нарочно бе дръпнала кърпата над главата си, та да не се видят много очите.
И като съзря сина си отдалеч, се спря и чу от кървавите му устни ония думи: „Мале, ти не знаеш, но аз съм се посветил на свободата. С мене може да се случи нещо неочаквано, намери сили да понесеш всичко”!
Видя кървавите кичури и едва не припадна. Леко се олюля. С дървени нозе доближи до платнището. Всичко се беше смълчало. Почернената жена застана права до трупа на сина си, сякаш тя беше умряла.
Но видя людете и си помисли, че сега не е майка на Кольо, а е майка на цялото село и трябва да го спаси.
Прималя й, причерня й, пребледня, но видя Славейно в пламъци и с напукани устни прошепна:
– Не го... Не го познавам.
Устните й плачеха. Едва сдържаше сълзите си. Юзбашията усети особения глас и я спря до трупа. Тогава лицето й се вкамени – сълзите се дръпнаха назад. Миндилът леко потреперваше. Тя изпревари питането и каза по-ясно:
– Не го познавам!
Черната й забрадка малко се свлече. Но не смееше да си извади ръцете и да я оправи. Лицето й потъмня. Някой в навалицата изхлипа и юзбашията се обърна. Това бе секунда отдих. И пак настъпи мълчание. През това време Яна се поклони на сина си с дълбок поклон.
– Защо се покланяш на този хаирсъзин? – попита я турчинът.
– От почит към умрелия.
– Да не ти е роднина! Да не е твой син? – пристъпи към Яна юзбашията и се взря в очите й.
– Не – твърдо отвърна тя, като отново повтори:
– Не го познавам!
И отмина. Сякаш не ходеше по земята. А по облаците.
След няколко метра взе да й става лошо и добри женски ръце я поеха. Бързо я заведоха в къщата й.
Залостиха всички врати и прозорци. Ей сега ще завие и ще се издаде. Но тя приближи пещта, където се пекат хлябове. И както си беше облечена – с черната кърпа и миндила – се въвря в нея и започна да вие вътре.
Виеше от самота като ранена вълчица. Виеше от болка. Виеше като при неизмерим комос – неописуем плач и мъка. Тя плачеше, кордеше и редеше: „Кольо, Кольо, мамин Кольо, няма кой да те омие, няма кой да те облече, няма кой да те оплаче, няма кой да те опее, няма кой да ти запали свещица, няма кой да ти положи цвете”!
Другите жени също се разплакаха. Една от тях се усети, че ще се издадат и отиде до бурилката за мляко, та я заблъска и заудря колкото може по-силно, та да заглуши с този шум виенето на майката. А сълзите й капеха в млякото...
Яна припадна в пещта. Обичливи ръце измъкнаха великата българка и взеха да я милват и утешават.
Славейно бе спасено.

Кольо Шишманов е представител на големия бунтовен род Шишманови, който по произход е от смолянското село Славейно. Той е знаменосецът на славейновата чета на ВМОРО преди и по време на Илинденско-Преображенското въстание през 1903 г. Племенник е на войводата Пейо Шишманов. Загива в сражение с турска потеря през 1904 г. Това е първата жертва, която дават Шишманови в борбата за свободата на Родопите.

Автор: Никола Гигов
 
Свети Никола Гигов, който сега разпостранява из Фейса с помощта на http://www.desant.net/show-news/25219 тази покъртителна история, която обобщава нагледно екстремалните ужаси на Българския народ по време на пет вековното страшно турско робство и дори десетилетия още след Освобождението!
Затова за този титаничен Български просветен Дух във Википедия сега има точно 4 изречения!
https://bg.wikipedia.org/wiki/Никола_Гигов

–––––––––––––––––––– 

– Кольо, Кольо, как си писал тази потресаваща епична елегия!
– Как издържат Душите ви, Българи?!
– Как е издържала чувствената ти ранима Душа, Приятелю и Братко Никола, докато си съпреживявал с клетото сърце на саможертвената самовзривила се от майчиния ужас на неизплакания ѝ син Яна Шишманова!
Ти обгръщаше с Любов тревичките и буболечките и милваше и целуваше скалите, когато те водех и посвещавах на светилищата на Зайчи връх на Кабиле и на Даркая... –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

От тази покъртителна епична елегия ще разсекретим няколко документа от кулминацията на майчината трагедия.

"Ей сега ще завие и ще се издаде. Но тя приближи пещта, където се пекат хлябове. И както си беше облечена – с черната кърпа и миндила – се въвря в нея и започна да вие вътре. 
Виеше от самота като ранена вълчица. Виеше от болка. Виеше като при неизмерим комос – неописуем плач и мъка. Тя плачеше, кордеше и редеше: „Кольо, Кольо, мамин Кольо, няма кой да те омие, няма кой да те облече, няма кой да те оплаче, няма кой да те опее, няма кой да ти запали свещица, няма кой да ти положи цвете”! "

ЗАПОЧНА ДА ВИЕ към=към Бог Изуш и Богиня Диана 

Бог Исуш и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ВИЕШЕ ОТ САМОТА към=към Богиня Мат Диана и Исуш

НЕИЗМЕРИМ КОМОС без=КОМОС без Ма (Богиня Майка) Мария и Иза 

НЕИЗМЕРИМ КОМОС за=за Кан (Жреци, Жрици) на Мама Мария и Исуз

*** Комос буквално означава биене в гърдите, раздиране на гърдите като израз на върховна скръб. Комоса е общ плач на хора и актьорите, представя се най-висшата степен на страдание. Той е незадължителна част от структурата на трагедията

КОМОС=Кан (Жреци) на Ма (Богиня Майка) и Иса 

Разкриваме сакралната етимология и тайна на големия бунтовен род Шишманови, за който се вижда от пръв поглед, че са от жреческо – царския род Шишман, но само посветените, от които сте вече и вие, знаят Божественият му генезиз:

ШИШМАН=Ешуш и Ма (Богиня Майка)

ШИШМАНОВИ=Ешуш и Богиня Ма (Майка)

Първосвещен жречески род от Българските Богове Демиурзи, от който род е Яна Шишманова.
Великомъченица Майка Яна Шишманова.

image

Света Великомъченица Яна Шишманова, Майка на цяло село и на Свети Великомъченик Кольо Шишманов.

–– Наскоро догматичен и фанатичен православен християнин ни скръцна със зъби, че сме нямали право да титуловаме за светии хора без да са официално канонизирани от църквата.
Ние от екипа ни, ревностни православни и универсални християни, кръстени на висшето посвещенческо ниво със Святият Дух, въобще не го удостоихме с внимание да му обясняваме, че жертвените и саможертвени Българи от Божия жречески род Дуло въобще не се нуждаят нито зависят от санкция от църквата или която и да е друга земна инстанция и всякакви смъртни субекти,

ЖЕРТВЕНИЦИ=ЖЕРТВЕНИТСИ=Братя от Диана и Исуж

САМОЖЕРТВЕНИ БЪЛГАРИ от=БЪЛГАРИ от Исуж и Богиня Матара

ЗАВИСЯТ от=от Богиня Диана и Исуз

СМЪРТНИ СУБЕКТИ без=без Бокиня Матара Диана и Исус

защото те от момента на жертвения акт и настъпването на земната им смърт,

ЖЕРТВЕН АКТ за=за Богиня Диана и Ежуа от Тракия 

ЗЕМНА СМЪРТ водеща при=водеща при Мат Мария и Исуз

по силата на Божествения им статут и наследствено право преминават в Божието измерение, и в свръхестествен реален и рационален режим придобиват и светейши сан и статут, и Безсмъртие и Вечен живот!
 
image


И още духовна езотерична храна от големият Български дух и посветен орфист и аргонавт Никола Гигов, сега Свети Никола Гигов, който е зет на Николай Хайтов, който е правнук на Васил Левски, от спомените му за Ванга, която е леля на Хайтов, защото е сестра на баща му Петър Димков.

ОРФЕИСТЪТ НИКОЛА ГИГОВ: ВАНГА ЗНАЕШЕ КОГА ЩЕ УМРЕ!
МИСТЕРИИ
https://blitz.bg/article/3102

image

Няколко възлови момента и документа от това интервю с посветения езотерик Никола Гигов, започвайки с анонсовото указание, че Ванга знаеше кога ще умре и че тази материя е от мистериите:

Всеки ЩЕ УМРЕ и ще отиде при=Всеки ШТЕ УМРЕ и ще отиде при=
Всеки ще отиде при Ешуа и Матара

Авторите и Продуцентите на мистериите и техни семантични етимоложки прототипи са:

МИСТЕРИИ=Матара и Иса 

"Никола Гигов е единственият наш аргонавт, стигнал Колхида със световноизвестния пътешественик Тим Северин".

Тим Северин (на английскиTim Severin), е британски писател и пътешественик-изследовател. Той участва и описва в книгите си голям брой експерименти, възпроизвеждащи легендарни пътешествия.

Въобще не се съмнявайте, че Тим Северин е елитен представител на крипто Българският духовен интелектуален творчески и прогресивен елит на всички племена по света, който е от феноменни Българи от Божия жречески род Дуло!
Ето автентичният документ за Българския му Божествен генезис:

TIM SEVERIN от=от Иса и Богиня Матара 

TIM SEVERIN от=от Ма (Богиня Майка) Диана и Орфеус,
където Орфеус е старо епохалното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Творецът преди 4000 години в Тракия пред Българите:

ОРФЕУС=ОСУ ФЕР=Иса Вер (Змей)

"Орфистът Гигов пръв доказва, че траките са имали писменост, заради което не е долюбван от маститите корифеи на БАН"

ИМАМЕ ПИСМЕНОСТ от=
от Исус и Богиня Диана Ма Ма Ма=
от Исус и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

МАСТИТИ КОРИФЕИ все=все Кан (Жреци непосветени) от Иса и Богиня Матара Диана 

Никола Гигов бе обсебен от идеята, че траките са имали писменост и че тази висша културно – цивилизационна опция те са я дали на всички други хора и племена и народи по света, и неуморно и всеотдайно прокарваше във всичките си изследвания и творчески научни работи това фундаментално символ верую, като отдаде целия си живот на него.
И целият му пламенен и метежен живот и дейност на отчаян саможертвен Българолюбец и патриот бе поставен на тази абсолютно погрешна и невярна идея и кауза! 

ИДЕА И КАУЗА на=на Кан (Жреци) на Диана и Иза 

Опитах се да го посветя в истината за тракийската цивилизация и писменост и му дам документи и познание за тайната на взаимовръзката на траките и Българите, но той бе на такива световно признати творчески висоти и обществени институционални висини и резонно високо самочувствие, от които добронамерените съвети и просвещения на простосмъртни като мене и екипа ни не се чуват! 
Сега заедно с него в синергитичен земно – небесен екип, ви припомняме истината за траките и Българите или по – точно за Българите и траките, която сега вече и той в светейши режим я знае и работи за нейното скорошно оповестяване на целия свят!

Пасажи от постинга ни

Джинавис Пенджерите – мистериозните агенти и телепортационни портали на Извънземните, които екстренно ни разкриват тайните си!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/08/02/djinavis-pendjerite-misterioznite-agenti-i-teleportacionni-p.1721816

... Заговорниците срещу Българите дефинираха Българската култура и цивилизация на Балканите като тракийска и ни съчиниха азиатския произход и дошляшката теория за идването на някакви измислени безкултурни монголоидни първични праБългари от дива Азия на Балканите, за да не посмеем и за миг да допуснем дори когато след вече няколко десетилетия с безпорни открития на независимите неказионни изследователи доказваме категорично, че Българите сме автохтонно местно население от памтивека (Сътворенческо време), да не посмеем да допуснем дори, че няма никаква митична древна Тракийска култура и цивилизация, въпреки че има безброй доказателства за феноменна материална и духовна култура на Балканите и в Тракия, вече официално доказана като първа за човешката цивилизация, а тази т.нар. "Тракийска цивилизация" е 100 % Българска!

Спомнете си как упорито въпреки всички безспорни доказателства твърдяха и продължават да твърдят и отричат абсурдно всички български анти – Български историци и чуждите им господари – заговорници срещу Българите, че траките са били безписмен народ, а всички ние – истинските Български неказионни изследователи – патриоти, хабим сили, енергия, собствените си оскъдни средства, време, емоции, авторитет и собствената си безопасност, да доказваме че траките са имали писменост!

И ако след десетилетия изтощителна безмислена (на пръв поглед) битка да доказваме, че траките са имали писменост, официално учените кажат: "Е, добре де, имали са траките писменост и кво от тва!" – това да бъде вече венецът и апогей на нашите търсения и то в грешната посока да се отъждествяваме с едно от стотиците нефеноменни тракийски племена, което ще е вече без никакво значение защото първо Българите не сме траки, и най – вече защото сроковете, темповете и етапите на операцията за окончателното ни затриване като Български етнос ще са вече безвъзвратно напреднали и в крайна фаза, и тези признания че Българи и траки са тъждествени и траките и Българите имали писменост, не само няма да променят статуквото и положението на Българите в скотобойната държава България, в която Българите сме вкарани вече за изтребление с юдовия пъклен план Калерги, но ще го утежнят още повече, скрили и чрез нашите искрени и добронамерени търсения истината за Божественият произход и свръх феноменен статут на Българите!

Цялата тази заблуждаваща отвличаща маскировъчна операция "траките нямат писменост" и "Българите не/са траки", се прави от заговорниците за да ни въвлекат в грешната посока на нашите търсения и борби – в посоката да доказваме, че Българи и траки сме едно и също, и че траките са имали писменост, което автоматично би довело до признанието и познанието че Българите сме имали писменост, щом и ние сме траки – важно познание, но отново в примката на огромна фалшификация, защото тази ловка манипулация ни отъждествява с траките, за което ние независимите родолюбиви изследователи толкова отчаяно и наивно се борим и тръшкаме и хабим цялата си енергия, което обаче въобще не е напразно, защото така надскачаме огражденията на капана и зандана на историческата фалшификация ! 

Тракийци сме, обаче никакви траки не сме Българите!
 
Тракийци сме защото живеем първи от всички на планетата Земя в географската и историческата територия Тракия, която е истинският Сътворенчески Земен Рай и Обетованата земя, но първичният ни сътворенчески етнически индекс е Българи –истинските Божии генетични деца, богове като Тях – Боговете Исус и Диана от Тракия!

ЗЕМЕН РАЙ=
Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза 

Тия наши твърдения и всички други документи в поста ще разшифроваме с помощта на инструментариумът на Декодиращата програма на Свещения шифър, които трябва да ги усвоите, за да проумеете Божиите послания които разшифроваме за вас в тази наша просветителска статия

ТРАКИЙЦИ от=ТРАКИЙТСИ от=от Тракия на Диана и Иса 

Няма никаква Тракийска култура и цивилизация!

Може да се каже "Тракийска", доколкото е дефинирана в рамките на географската локация на Тракия, но основната определяща и класифицираща характеристика е етносният произход на субектите, авторите и творците на тази цивилизация, който са Българите! 
Ние ви затрупваме с неопровержими автентични документи, че тракийските племена нямат никаква духовна и материална култура, защото те нямат Божествените феноменни интелектуални свойства да творят и градят култура.

Творците и авторите на култура и цивилизация са Българите, които са повече от етнос, защото те са Божията потомствена първородна генетична феноменна жреческа каста, родени според документа за акта за раждането им от глава 1 на Битие от Светото писание от постингите ни за Българите – децата на Боговете, и тракийските племена от синтетични човекоподобни биороботи, произведени от алхимични и метафизични материали:
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
 „
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

Тракийските племена са синтетичните изкуствени генно – инжерни био продукти, човекоподобни биороботи, произведени по техниката и алхимичната и метафизична технология и рецепти на глава 2 от Битие, в които не е заложен генно Божественият феноменен интелект, който единствено е способен да твори култура и цивилизация.

Произведените в Тракия – Сътворенческата Райска експериментална лаборатория и производствена и развойна база, стотици тракийски племена, които са продукцията на Българските Богове и техните асистенти и подизпълнители на Божия проект – Българите, са разселвани по целия свят от Духовните им водачи и обгрижвачи –Българските жреци, буквално като стадо овце, умеещи само да хрупат трева и се възпроизвеждат инстинктивно, зависими изцяло от волята, благоволението и грижите на пастиря им.

ПРОДУКЦИЯ от=ПРОДУКТСИЯ от=
РОПОТИ от Кан (Жреци) на Диана и Иса=Роботи от Кан (Жреци) на Диана и Иса

ПРОИЗВОДСТВО на=на РОПОТИ В СОЗ В Д=на Роботи на Бог Исуз и Богиня Диана

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА за=БАЗА за Роботи на Бог Исуз и Богиня Диана

ПАСТИР на=на РАПТ ИС=на Роботи на Иса 

ХРУПАТ САМО ТРЕВА=РОВЕТА БОХМАТАР СА=Роботи на Бохиня Матара и Иса

Документиран исторически библейски христоматиен пример за този цивилизационен надзор и опекунство на Българските жреци над безкултурните тракийски племена, е дългият екстремално ударен културно – цивилизационен експеримент за очовековечаването на читавата племенна подгрупа израелтяни от тракийското племе евреи (юдеите са изродената подплеменна група на евреите) проведен от Българският жрец Мойсей (подробна информация ще намерите с паролата безистена и Мойсей в търсачката на Гугъл), когато всеки негов рутинен феноменен жречески акт, операция и мероприятие, са възприемани и историографирани в племенната им памет като необясними свръхчудеса и вълшебства, немислими и непостижими за израелтяните!
 
Тези описани събития са се състояли още повече в много напреднал стадий на развитие на  цивилизационните програма и процеси на очовековечаване на това тракийско племе, когато вече в продължение на хиляди години и векове  върху него Българските му духовни водачи и генно – инженери са извършвали продължителни генни операции по насаждане на Български феноменен интелектуален продукт и имплант по естествен генетичен път и грижовно направляване на тези процеси.

Затова ние въвеждаме със санкцията на Боговете ни новите термини и фундаментални правила в тематиката "Българи – Траки" при изследването на Българската история, които постулати са истинските:
 
Българите не са траки и траките не са Българи, 

а параметрите и характеристиките на Българи и траки са документирани по горните два постинга за генезиса на човечеството.


* Българите са феноменните майстори – алхимици и метафици,

помагали на Боговете ни за производството на тракийските синтетични човекоподобни биороботи, впоследствие техни Духовни водачи, надзорници и обгрижвачи, култиватори и цивилизатори и техен интелектуален имплант.


Няма тракийски език – 

има Български сътворенчески език, от който са производни всички до един човешки езици, дадени от Българите на тракийските племена за тяхно културно развитие и очовековечаване. 


Няма тракийска писменост

има Българска жреческа писменост, диференцирана и преекспонирана за всички човешки писмености по технологията и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език върху Матрицата от Божиите имена, титули и характеристики, и дарени тези писмености както за ползване от всички тракийски племена, заселили целия свят, така и да бъдат непробиваеми неизтриваеми непреходни трезори – съкровищници за съхранение и пренос на засекретената Свещена Българска история и информация, която сега по обратен път ръзсекретяваме с помощта на същият този кодиращ Свещен шифър!


Няма никаква тракийска духовна култура!  

Абсолютно прави са историците – антиБългари и заговорници срещу нас, които твърдят упорито, че траките са били бездуховни и безкултурни племена!
Траките наистина са били бездуховни и безкултурни племена навремето, защото духовни и културни са били само Българите – жреческата аристократична каста на всички тракийски племена, които единствено са можели да творят и градят духовност и култура!
Твърдението на учените,че тракийските племена са били бездуховни и безкултурни е абсолютно верно и важи с пълна сила за началния етап на култивирането на всички тракийски племена без изключение, и в най – голяма степен за емблематичните тракийски племена, върху които Българските жреци са полагали най – големи усилия и грижи с Любов да ги очовечават – евреи, (състоящи се от израелтяни и юдеи), гърци (данаи=юдеи) и тюрки, като за жалост резултатите за тия три тракийски племена никак не са добри в сравнение с култивирането на другите синтетични тракийски племена !

Затова пак казваме и подчертаваме:

Няма абсолютно никаква тракийска духовна култура – има само Българска духовна култура, творена от Българските феноменни жреци в Тракия за тракийските племена!

Отчаяната съпротива на българските анти – Български учени да отричат и да не признават висшата духовна и материална култура в Тракия, визирайки тракийските племена като субекти на тази култура, както и да продължават абсурдно да твърдят, че Българите сме диви безкултурни азиатски монголоидни племена дошляци – навлеци на Бълканите през 7 век, е за да не се допусне познанието в което ви просвещаваме – а именно,че Българите сме първичното автохтонно население на Тракия и ние сме Божествената феноменна каста, носители на цялата духовна и материална култура и цивилизация за тракийски племена, които са Български генно – инженерен синтетичен продукт, с който Българите са заселили цялата планета и са ги култивирали и обгрижвали на место от тогава до сега чрез Българският жречески елит, саможертвено имплантиран във всяко тракийско племе за негов духовен интелектуален творчески прогресивен и управленчески елит – комплексна културна цивилицационна база и надстройка, плод на които са всички съвременни народи, култури и цивилизации на Земята!

* Няма никакви тракийски народни песни, хора и танци, няма никакъв тракийски фолклор 
има само Български народни песни, хора и танци и фолклор в различни географски етнографски райони, чрез които Българните са оцелявали и се зареждали и въздигали  през вековете и с които са обучавали и възпитавали тракийските племена от био – роботи по време на дългохилядолетния трансепохален процес по тяхното очовечяване и култивиране 

* Няма никаква древна тракийска митология и легенди – 
има само 
древна Бълтарска митология и легенди, които са откраднати от данайо=юдеите=гърците 

* Няма никакви древно тракийски традиции – 
има само древно Български традиции

Няма никакви златни тракийски съкровища!
Има само Български златни съкровища, произведени в Тракия от Българските Жреци, фалшифицирани по – късно като древно азиатски и древно гръцки !

Няма тракийска материална култура!
Всичко построено в материалния свят в Тракия – мегалитното инженерно строителство и архитектурното храмово и сградово строителство, е с индекс Българско и производствен щемпъл и марка "Произведено от Българи"!
Монументалното великанско мегалитно светилищно строителство в Тракия е налице над земята, прикрито като "природни геоложки феномени", а архитектурното сградово, храмово и обществено жилищно строителство и наследство е фалшифицирано като "римско" или е унищожено и превърнато в строителни материали и киреч, като е съхранено само останалото скрито под земята, (примерно основи на сгради и фундаменти) което сега нашите светейши Ръководители Отгоре изкарват с ускорени темпове наяве, а ние разсекретяваме строителните му документи, както в този случай:

РИМСКИ СГРАДИ от=
от Кан (Жреци) на Мария и Грисдос=
от Кан (Жреци) на Мария и Исус от Драгия (Тракия)

РИМСКО НАСЛЕДСТВО от=НАСЛЕДСТВО от Кан (Жреци) от Иса и Мария 

РИМСКО НАСЛЕДСТВО от=от Кан (Жреци) и Саре (Царе) от Дуло от Богиня Мат и Исус

*
 Няма тракийски мегалитни скални светилища и тракийска мегалитна култура 
има Български мегалитни скални светилища, построени от Българските жреци инженери – енергетици в Тракия и в концентрична експанзия на мегалитното строителство, започнало от Тракия, разпостранени към целия свят! 

* Няма тракийско езичество!
Има само Българско свещено езичество, което е Познание на Българските Богове и живот по Техните правила и закони и феноменни Божествени практики и технологии!

*
 Няма тракийски жреци и тракийски мистерии –
има Български жреци на тракийските племена и Български мистерии. 

ТРАКИЙСКИТЕ ЖРЕЦИ са=са 
Кан (Жреци) и Царе на Траките от Исуж и Диана 

ТРАКИЙСКИ МИСТЕРИИ на=
на Кан (Жреци) на Матара и Кристос=
на 
Кан (Жреци) на Матара и Исус от Тракия 

Констатацията, която правят напоследък официалните съвременни учени археолози и историци, че  тракийските мистерии, изкуства и култура въобще са присъщи единствено само за аристокрацията на траките, е абсолютно вярна, но е непълна и манипулационно некоректна, защото крие, че точно тази тракийска аристокрация са Българската жреческа каста и общество, които жреци единствено са авторите и производителите на цялата тракийска материална и духовна култура, която пак повтаряме и подчертаваме изрично – е Българска!

АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Рода на Иса 

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе на Иса от Тракия

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе на Траки на Иса 

ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА на=на Кан (Жреци) на Траки от Ямбол –
тъй като вече сме ви разкрили, че сакралната етимология на думата, понятието и термина племе е елементарна анаграмна производна от Ямбол 

ЯМБОЛ=БЛЯМО=Плямо=Племе,

защото в Ямбол е сътворенческата експериментална лаборатория и производствена база за създаването и производството на всички човешки племена.

––

И така обобщаваме:

Не е съществувала никаква тракийска духовна и материална култура и цивилизация : има Българска пост – сътворенческа духовна и материална култура и цивилизация в Тракия, с която са изградени и развити всички култури и цивилизации по света, започвайки от Тракия!

Ето автентичните документи за това:

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Тракия

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Траки на Иса –

това е цивилизация на Жреците на траките, които траки са всички човешки племена в света, създадени в Тракия от Боговете – Демиурзи и чрез Жреците – Българите са разселени и култивирани и цивилизовани по целия свят в дълъг многохилядолетен цивилизационен еволюционен процес, та до сега.

ШУМЕРСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исуш и Мария

МЕСОПОТАМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мама Диана

ЕГИПЕТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

ИНДИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Диана и Иса

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Диана и Исуз

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Дионисиуз

РИМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария

ГРЪТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Трагия

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан ( Жреци) на Диана и Иса 

Обобщено заключение:

Всички цивилизации по света са цивилизационен продукт на Българската цивилизация!

 
Сещате ли се за още някоя пропусната древна цивилизация на Земята, да разсекретим и нейните документи? 

А, ето – цялата земна цивилизация!

ЦЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ТСЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Дуло от Исуз и Мат 

Остана и най – първата, най – древната, сътворенческата – Българската цивилизация !

БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Българи Кан (Жреци) на Диана и Иса 

Ей тези истини за Божественото цивилизационно величие и статут на Българите ги пише във всички откраднати древни Български документи,които заговорниците срещу Българите отмъкнаха от България, унищожиха и скриха, от това най – се плашеха да не научим и се познаем, че сме Божиите генетични потомци с Божествени феноменни способности, и че светът е бил на Българите и пак ще бъде по наследственото ни Бащино и Майчино право и обещаното ни от Тях!

Обаче ние вече познахме, че сме Божиите деца!

НИЕ СМЕ БОЖИИТЕ ДЕЦА от=ДЕЦА от Богиня Мат и Исуж 

Познахме се и въвеждаме в употреба отново вярната терминология за обозначение на тракийската, която е Българската, култура и цивилизация!

–––––––––

– край на пасажите от този постинг, продължаваме с разсекретяване на възлови документи от интервюто с Никола Гигов. 

..."Страдалецът се поставяше под хипноза, стоматологът вади клещите и… по лицето на пациента не трепва и мускулче."

ПОСТАВЯШЕ ПОД ХИПНОЗА от=ПОД ХИПНОЗА от Бог Исуш и Богиня Диана 

ПОД ХИПНОЗА от=от Богиня Диана и Бох Иза 

Ето и Българският жречески генезис на култова пророцица Касандра, с която сравняват Света Ванга:

КАСАНДРА от=от Иса от Дракия  

"...уверих се за сетен път, че темата за Орфей ще бъде моята вечна тема."

УВЕРИХ СЕ за СЕТЕН ПЪТ=
за Бог Кристос и Богиня Диана=
за Бог Исус от Трахия и Богиня Диана 

МОЯ ВЕЧНА ТЕМА са=са Богиня Диана Мама и Ешуа 

"... съединителната нишка беше Ванга"

СЪЕДИНИТЕЛНА НИШКА беше=беше Кан (Жрица) от Дуло на Диана и Исуш 

" Мъдрите й съвети бяха “база” за всяко следващо мое начинание."

МЪДРИ СЪВЕТИ от=от Богиня Матара Диана и Иса 

НАЧИНАНИЕ от=НАТШИНАНИЕ от=от Диана и Ешуа 

БАЗА И ФУНДАМЕНТ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

Интервюиращият казва на Гигов, че eдна-единствена среща с Ванга се превръща в кармична и го пита имате ли някакво обяснение?

КАРМИЧНА СРЕЩА с=СРЕЩА с Кан (Жрица) на Матара и Ешуа

ИМАМЕ ОБЯСНЕНИЕ за=
за Богиня МаМа и Иса=
за Богиня Мария Магдалена и Иса 

Задължително ще разкрием тайната на 40 – те маниста от посмъртния списък на Света Ванга, за да ви разсекретим поредното епохално епично уникално кодирано послание на по – малката внучка на Васил Левски и по – малка дъщеря на Петър Дънов, който е феномен №1 на Земята през първата половина на 20 век и Лидер на световните фримасони от Бялото Братство от династичните потомци на Исус и Мария Магдалена:

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария

ПОСМЪРТЕН СПИСЪК на=на Кан (Жрица) на Богиня Матара и Бог Исус 

Ето тайната на четиридесетте мъниста:

ЧЕТИРИДЕСЕТ МЪНИСТА=Сина на Тати Исуш и Матара Диана 

В тези 40 мъниста Света Ванга е скрила поредното нейно прорицание за идващият Божи Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

Накрая на разговора Никола Гигов прокламира "...вече съм наясно със себе си", като сакралният превод ще ни каже при Кой ни води този емблематичен израз, яснота и познание, които Никола до тогава и няколко години по – късно не проумя!

НАЯСНО СЪМ С СЕБЕ СИ=НАЯСНО СЪМ С Бог Исус

При едно от поредните посещения на Никола Гигов в Ямбол за среща с пламенните му почитатели, организирано както винаги от НТС Ямбол, той пожела да го заведа на култовото тракийско светилище Даркая на величествения каньон на река Тунджа преди напускането ѝ на Българската свещена земя, впечатлен от възторжените отзиви на ръководството на НТС Ямбол и екип извисени езотерици, които бях водил преди няколко месеца на този грандиозен светилищен комплекс и им разкривах изкуствения му строеж и тайните му.

image

Светилищният олтар, централното место за опериране (свещенослужение) на Първожрицата – оператор на светилищната енергийна каскада Даркая 

И още за Даркая в 

Възловото Тракийско светилище ДАРКАЯ на Тунджа и защо турските служби искат да го унищожат.Как Сара Брайтман разкри плановете йм. http://bezistena.blog.bg/drugi/2014/11/18/vyzlovoto-trakiisko-svetilishte-darkaia-na-tundja-i-zashto-t.1314885

––

Беше 2 ноември 2014 година топъл и слънчев есенен ден. Никола и Елена, които взех от хотела, бяха с официални костюми и с багажите си и носеха огромен букет от цветята от възторжените им почитатели от предната вечер, който им бе най – скъпият подарък и отплата от жадните за езотеричното им познание и просвещение ямболии.
Бяхме само тримата в колата ми, защото на домакините им от НТС се беше отворила някаква работа.
Пътувахме сред дивната природа на лонгозите на мистичната Тунджа в участъка между село Княжево, Срем и Устрем, край която се виеше пътят със живописни картини на ниските хълмове, опасващи двата бряга на реката с безброй изкуствено построени и чинно подредени скални мегалитни светилища, върху които аз спирах възторженото внимание на гостите ми, свикнали да разпознават светилищните конструкции от Родопите.

КНЯЖЕВО=Бок Ежуа=Кан (Жреци) на Бог Ежуа 

СРЕМ < обратен прочит > МЕРС=МЕР С=Мария и Иса 

УСТРЕМ=С МУТЕР=Иса и Матара 

Разбира се, че основните теми и акценти от моята почетна мисия на екскурзовод и просветител по пътя ни към Даркая, бяха Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Тяхното духовно и материално вездесъщие по тези места, които теми бяха същите и от другите ни срещи с Гигов от предните години, когато го просвещавах в тайните на Ямбол и на място на първосвещения енергиен светилищен център на планетата – пирамидалния могилен хълм Зайчи връх и Кабиле.  

ОСНОВНИТЕ ТЕМИ СА за=за Богиня Мат Диана и Исуз

ПОЧЕТНА МИСИЯ за=за Богиня Мат Диана и Исуш

ЕКСКУРЗОВОД=
Кан ( Жрец) на Бог Крисдоз=
Кан (Жрец) на Бог Исуз от Даркая (Дракия, Тракия) 

Оставихме колата на равното поле и се спуснахме пеша по изровения коларски път в продължение на половин километър стръмно надолу към величествения каньон на светилищния мегалитен комплекс Даркая, на дъното на който бавно и величествено реката се прощаваше с Българската райска земя.
Никола вървеше от скала на скала, обсебен от магията им и ги прегръщаше и ги милваше и разговаряше с негов си език с тях, като най – се взираше по тях за неговата неутолима откривателска и изследователска страст и всеотдайна жертвена мисия – скрити тайни "тракийски" знаци и нишани и писменост.
Имаше още много неща да му покажа и разкажа, но изведнъж от ясното слънчево небе затрещяха зловещи гръмотевици, който дънеха земята и скалите край нас с непрестанна канонада и всичко в тесния каньон подскачаше и громолеше.
И тримата забързахме по стръмния път нагоре, съпридружавани през целия път до колата от двадесетина минути от мощния артилерийски гръмотевечен обстрел, примесен с удивително едри единични капки дъжд!
В момента когато влезнахме в колата и затворихме вратите, небето се продъни и рукнаха потоци вода.
Елена и Никола се гушнаха влюбени на задната седалка, а зз подкарах бавно колата, едва виждайки калдаръмения път, и продължих просветителската си мисия презареден и превъзбуден от енергийната мистерия край нас, като темата естествено беше свръхестествената неслучайна намеса и проявление и в тия климатични екстремални процеси на Светиите, феноменните свръхестествени потомци и служители на Исус и Мария Магдалена и наши предци, като зървах от време на време двамата да ме слушат и гледат в огледалото с напрегнати лица. 
След обстойно разкриване на поредната свръхсекретна тайна от Познанието за Боговете ни, чух Никола да казва "Исус е измислица, Иване, няма Бог Исус!".
Ударих с всички сили спирачка и добре че бяхме сред поройния дъжд и кал на грапав асфалт за да не се запързаля колата по деретата.
Не помня какво им казах, но Никола отново кротко каза същото, жена му и тя.
Не помня друг момент в живота си на такава изненада и потрес, аз от няколко години го имах Кольо като най – близък духовен и генетичен родственик, събрат и приятел!
Освестих се и подкарах колата като водех едностранен яростен триалог в душната обстановка на изпотени от влагата стъкла и огледалото на колата и изговорих много укорителни неща към Елена и основно към Никола, че и обидни в яда си без да очаквам отговор от тях и без да ги поглеждам, като по едно време дори им казах май, че ми идва да ги оставя насред пътя и дъжда.
След време запитах за нещо Никола, нищо не ми отговори, настойчиво му зададох същия въпрос – пак не ми отговори. Обърнах се назад ядосан да го питам директно.
Никола и Елена спяха сладко и влюбено прегърнати...
Събудих ги на гарата в Ямбол и се запрегръщахме и изпращахме с най – добри чувства и пожелания, те доволни че са ме вразумили, аз най – доволен, че от Горе ги приспаха в точния момент да не чуват заслужилите си ги мои укори и квалификации.

Един от най – духовно извисените и жертвени феноменни генетични потомци на езическите Богове Исус и Мария Магдалена и висш езичник и езотерик, живя земния си живот без да познае в своя обоготворен кумир Орфеус и неговата възлюбена Евредика, Които той възпяваше жертвено и всеотдайно, че Те са староепохалните аватарни проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати в Техните новоепохални аватарни проявления като Христос и Мария Магдалена!

Никола Гигов, певецът на Орфей и на Родопите, който със сърцето си обгръщаше с Любов тревичките и буболечките и милваше и целуваше скалите, когато го водех и посвещавах на светилищата на Зайчи връх на Кабиле и на Даркая, който съпреживяваше с клетото си сърце клетото сърце на саможертвената самовзривила се от майчиния ужас на неизплакания ѝ син Яна Шишманова – с това голямо сърце, в което течеше свещената кръв и гени на Исус и Мария Магдалена, и пулсираше с пулса на разпънатия на кръста Божи Български народ, с това сърце, с което той изплака и изпя Божествени елегии и епични оди и химни за Българския народ, и с което сърце само могат да се виждат хубавите неща в живота и Боговете ни – това Кольово сърце не видя и не позна Боговете ни, от Които той е чист саможертвен израстък и потомък!

Какъв животински страх и ужас, унаследени от предците си, имат от Църквата и нейната Инквизиция чистите и праведни Български жречески потомци, преминали в презрение и отрицание към Исус Христос и непозволяващи им да Го познаят!
Затова пък от м. декември 2016 г Никола вече с наследствен светейши сан и статут наваксва при Тях с бързи темпове пропуснатата свещена теория и практика на Земята.  
 
––––––––––––––

И пасажи с информация за Николай Хайтов от наш емблематичен постинг:

Защо скрива правнукът на Левски – Николай Хайтов, информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов! Първи урок по телепортация за Дънов.
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/21/zashto-skriva-pravnukyt-na-levski-nikolai-haitov-informaciia.1466083

Казахме в предния постинг, че освен практическото посвещаване на Левски в жреческите тайни и сан по време на знаменателния поход с четата на Патайот Хитов през април – август 1867 г в Стара планина и основно в Сливенския Балкан, Левски извършва свръхсекретна операция с неговия родственик и побратим и верен съзаклятник Константин Дъновски и с войводата Панайот Хитов – лидерът на тайното жреческо каракачанско общество, като подготвят завеждането в пълна конспиративна тайна и конфидициалност на тригодишния син на Васил – Петър, в село Хадърча, Варненско, където Констатин в статута и пълномощията му на свещеник във Варна и в селото, вписва в църковните регистри на ражданите, женените и починалите Българи, които регистри (сега ЕСГРАОН) той държи, малкия Петър като свое дете – сиреч става приемен баща на сина на Васил Левски, като му създава официалната легенда – алиби на негово дете.
След напускането на село Войнягово през март 1866г година, Левски завежда Мария и малкия им син Петър при свои доверени верни съзаклятници – никъде нерегистрираните и никому неотчитащите се каракачани на Карандила, които скриват синеокото дете при своите синеоки деца сред големите стадни поселения и сезонни преселения между Карандила и Беломорието.
Разсекретихме основни фундаментални автентични документи за каракачаните, които доказват категорично техният свещен Български жречески произход от феноменната Божия династия Дуло, сега продължаваме да отваряме нови документи за тях...

...В края на нашия филмов и документален разказ за поляната и светилищните комплекси на Карандила стигаме до възловия за ония епични събития обект – скалното светилищно съоръжение с идеалната форма и конфигурация на Сфинкс, разположен на 50 – тина метра североизточно и надолу по стръмнината от култовата поляна. 

image
 
Сфинксът е построен от четири отделни огромни пирамидални скални секции – енергийни светилищни панели, най – големият от които е с приблизително тегло от 600 тона, и категорично и безспорно личащи, че са от друга скална порода и доставени от друго место на безскалната полянка, и са поставени и монтирани в прецизна строителна конструкция в балансирано равновестно положение с характерната конфигурация на Сфинкс, и то първообраз и прототип на египетския сфинкс!  

Сфинксът е ориентиран с лице към абсолютния юг и с изгревни и залезни повърхнини с възможност за постоянно енергийно захранване, въпреки местонахождението му в ниска котелна част на стръмнината.

Ето и тайната на Сфинксовете и посланията, вложени в тях с лингва магията на Свещения шифър, които са и техните входящи оперативни пароли: 
 
СФИНКС=ФОК СИС=Бок Исус

СФИНКС=Кан (Жрец) на Бог Исус  

СФИНКС=Кая (Скално светилище) на Бог Исус 

ВХОДЯЩИ ПАРОЛИ за връзка с=за връзка с Богиня Диана и Ешуа Бълхарина  

На Сфинкса е монтирана паметна плоча с означение, че на това место се е водила битка на четата на Панайот Хитов и Левски с турската потеря през лятото на 1867 година
 
Казахме, че през м.март 1866 г – в края на две годишният му странен и необясним за непосветените, но вече изяснен за вас престой в село Войнягово за раждането на сина му, Левски завежда любимата си и законна пред Боговете ни съпруга Мария – монахинята сестра Серафима, и малкия им син Петър, при посветени в заверата и в дейността му каракачани на Карандила, и ги оставя на техните грижи далече и защитени от перманентните му преследвачи, които са го подушили в родното на сина му и родата и родителите му село Войнягово от Ямболски посветени жреци. 
Колибите на тия каракачани, които са ръководителите на посветеното жреческо Братство на каракачаните, са точно на култовата поляна сред скалните светилища, за която говорихме досега.

Една от най – важните свръхсекретни мисии на четата на Панайот Хитов и на Левски, е да вземе малкия Петър от каракачаните и номадския им начин на живот и го установи и легализира на обществено место за живеене при неговия приемен баща – Константин Дъновски, кръвен роднина и закълнат духовен побратим на Левски.
 
На 29 юни (нов стил 11 юли) 1867 година, в деня на навършване на 3 годинки на Петър, четата се установява на бивак на потуленото место около сфинкса, като Левски, Хитов и Констатнин Дъновски заедно с посветените в заверата и акцията старейшини на каракачаните, подготвят пътуването с каракачански коне и екскорта на безценният скъпоценен ВИП персон – Петър, синът на Левски, който е прекият продължител на първосвещената златна линия на феноменната Божия династия Дуло на Исус и Мария Магдалена, от която линия е Спасителят на Българите и човечеството.
В херметичната Българска жреческа библейска митология този ВИП – персон е зашифрован като култовият Ковчег на завета!
 
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=ГЕН ВОК ЕЗАШ В ТЕАНА=Гена на Бок Изуш и Богиня Диана
 
Черна предателска душа от гърчеещи се каракачани от друга целинката (фамилия) подушва за операцията и съобщава на турската полиция в Сливен.
Разбира се, че и сред каракачаните има Българо – предатели, продали се на фанариотите и на полицията!
Техните потомци сега са някои от богаташите – първенци на каракачаните в Гърция и в България, назначени за такива от юдео – ционистката върхушка, управляваща и сега тия два народа. 
 
Управляващата върхушка и богаташите на България са от същата предателска анти –българска клика на потомците на предателите и преследвачите на Левски.

В късния след обяд на 29 юни/11 юли 1867 се завръзва битка между потерята и четниците, която продължава до тъмно през нощта, когато останалите четници заедно с Левски и скъпоценния му антураж са обградени долу в ниското около сфинкса.
В сюблименния момент на битката, водеща се под ярката светлина на луната, когато положението на защитниците на Левски е вече безнадеждно, изведнъж тъмни облаци скриват яркия месец и настъпва непрогледен мрак, в който четниците се втурват по дерето и успяват да пробият блокадата и изчезват в тъмнината.
Когато спират за кратък отдих, оказва се, че сред тях не са Левски, Мария, малкият им син Петър и Дъновски.
Четниците в отчаянито си пожелават да се върнат и се бият с турците за спасяването им, но войводата им Хитов ги възпира и уверява, че те са минали по другият, по най –сигурният път и никой не може вече да ги хване, защото портата се е затворила след тях!

ПО НАЙ – СИГУРНИЯТ ПЪТ на=на Бог Иса от Трагия и Богиня Диана

Тази порта за другия път е скалното светилище Сфинкса, което във върховния и фатален момент за спасяването на свещеното Божие потомство Първожрецът Левски активира в неговия режим на пропускателно – телепортационен транспространствен портал, порта към другото измерение, в което той е посветен и упълномощен да пътува!  

Крайната дестинация на телепортационното транспространствено пътуване на екипът на Левски на рождения ден на сина му Петър, е църквата Св. Атанасий в село Хадърча, на която олтарят, както на всички други православни християнски църкви, е изходният/входящият портал на този транспортен канал, тъй като се знае категоричния статистически закон, изпълняващ се на 100 %, че всички християнски (и мюсюлмански, будистки и юдейски) храмове, са построени върху раннохристиянски храмове, които са пък точно Българските езически постсътворенчески високотехнологични скални мултифункционални светилищни съоръжения, на които една от функцията е да бъдат портал между измеренията и телепортационни стартови и приемни площадки на пътуващите жреци – Българи през тях, и с които ви запознаваме в много постове във блога ни и конкретно в поста 
 
Вратите към другите измерения,през които минаваше жрецът Левски и заради които Хитлер дойде при неговата внучка Ванга.МЪТЕНИЦА–част 1 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/03/vratite-kym-drugite-izmereniia-prez-koito-minavashe-jrecyt-l.1373636

ПОРТАЛ МЕЖДУ ИЗМЕРЕНИЯТА на=ПОРТАЛ на Изуж и Диана Мат Мария
    
Това феноменно свръхестествено събитие в прав текст бе описал в спомените си Панайот Хитов, затова това е и другата причина Николай Хайтов да ги скрие и не ги публикува, защото от сфинкса нямаше да остане и помен, взривен на баластра, както и от упоменатите други скални светилища по Карандила и Сините камъни, една от многото им функции на които е на портали между измеренията, по които четата от посветени Българи и жречески потомци обучаваха и посвещаваха на практика и в реални екстремални условия Левски във висшият му първосвещен жречески сан!   

image 

Бащата на Петър Дънов
image
 Синът на Васил Левски




image
 
Николай Хайтов – правнук на Васил Левски, комуто прадядо му Свети Левски му възложи жертвената мисия по спасяването на документите от Яна Язова за него и епичната сага с гроба му.

image 

Никола Гигов и съпругата му Елена Хайтова по време на среща с възторжените им почитатели при едно от многото техни посещения в Ямбол

image

с посредничеството и организацията на тогавашният директор на НТС инж. Ангел Ангелов и заместника му и сегашен директор Милен Михайлов – удивителен будителски тандем от високо интелуктуални извисени Български Духове, родолюбци и патриоти и организатори на културни и исторически възпоменателни и просветителски мероприятия извън всякакви държавни и институционални казионни рамки и ограничения – създаване и финансиране на читалище "Тракийска лира" и хор "проф. Г. Димитров" и национални хорови песенни фестивали, периодични срещи на будните ямболци с Международната академия по българознание, иновации и култура (МАБИК) и изявени присветителски и будителски личности от тази Академия, срещи с известни ямболски и други личности от национален мащаб, срещи с Българи от духовния елит на Волжка България, прокламирането на първосвещения исторически комплекс Кабиле и древната Българска цивилизация и история в Тракия, провеждането на VІІІ Световен Конгрес по Тракология през 2000 г!

На тях Българите и света дължим осветяването и пропагандирането с единствените в страната и в света институционални ежегодни тържествени чествания с разкриване на истината за Бащата на компютъра – Джон Атанасов (чието име и патронаж носи НТС Ямбол),

image

ямболските му феноменни жречески корени и Българския произход на най – голямото цивилизационно достижение на съвременната човешка цивилизация – компютърът! 

image

Честване на рождения ден на Джон Атанасов пред неговата статуята в родното село на баща му Бояджик.
 

Благословени сте, Будители Български, достойни жертвени жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния феноменен род Дуло!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Свети Левски, Свети Кольо Шишманов, Светя Яна Шишманов, Свети Петър Дънов, Света Ванга, Свети Джон Атанасов, Свети Николай Хайтов, Свети Никола Гигов
––––––&n








Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.09.2020 04:48
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Във фейсгрупата администратор...
20.09.2020 13:16
Във фейсгрупата администраторката Ваня Методиева писа:

Vania Metodieva

Точно така е как някой хора не го разбраха целия свят го знае затова искат да ни смачкат
––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––

ДА НИ СМАЧКАТ=Кан (Жреци) на Исуш и Мат Диана

Да ни смачкат нас – феноменните и Божествени потомци и жреци на Българските Богове Демиурзи?!
Гледайте скоро какво има да се случва по целия свят с център България и главни действащи лица ние Божиите Българи!
С Любов за Ваня Методиева!

ВАНЯ=Бог, Богиня

МЕТОДИЕВА от=от Богиня Мат Диана

ВАНЯ МЕТОДИЕВА от=от Бог и Богиня Мат Диана
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
21.09.2020 10:13
Адаш, аз ако реагирам на просташките писания по мой адрес, е именно затова !Че не разбират напсаното и го маскират с атаки срещу мен ? И ред други причини има!но не са важни!
Но има стара приказка за такива!
Че слепите птички Господ ги храни!?
Явно на това разчитат и то им е достатъчно!

Хубав ден , Адаш!
цитирай
4. bezistena - Адаш, аз ако реагирам на просташ...
21.09.2020 12:53
leonleonovpom2 написа:
Адаш, аз ако реагирам на просташките писания по мой адрес, е именно затова !Че не разбират напсаното и го маскират с атаки срещу мен ? И ред други причини има!но не са важни!
Но има стара приказка за такива!
Че слепите птички Господ ги храни!?
Явно на това разчитат и то им е достатъчно!

Хубав ден , Адаш!


Ето как аз и екипа ни реагираме на просташките и всякакви други писания по нашите документи, Адаш:

ПРОСТАШКИ ПИСАНИЯ срещу=
ПИСАНИЯ срещу Бог Кристош=
ПИСАНИЯ срещу Бог Исуш от Тракия

ПИСАНИЯ ПО МОЙ АДРЕС срещу=срещу Бог Исуш и Богиня Мадара

ИМЕННО ЗАТОВА СА=Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз

НЕ РАЗБИРАТ НАПИСАНОТО=НЕ РАЗБИРАТ Богиня Диана и Иса

ТЕ НЕ СА ВАЖНИ, важни са=важни са Богиня Диана и Исуж

ИМА ПРИЧИНИ ЗА=ИМА ПРИТШИТИ ЗА=Богиня Матара Диана и Изуш

ИМА СТАРА ПРИКАЗКА за=ПРИКАЗКА за Матара и Иса

––––––––––––––––––––––––

Вземаме черно енергийните думи и изрази от писанията на мърсуващите връз нас с помощта на Свещения шифър ги утилизираме като трансформираме смъртоносните им заряди в живото творящи и ги складираме в нашия арсенал за наше непобедимо оръжие!

ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за Мадара и Изуз

МЪРСУВАЩИ срещу=МЪРСУВАШТИ срещу=срещу Богиня Матара и Исуш

СМЪРТОНОСНИ без=без Матара и Исус

НЕПОБЕДИМО ОРЪЖИЕ от=от Бог Ежуа и Богиня Мадара

Колко е лесно и възхитително чудесно и епично е, нали Адаш!

Винаги те съветвам:

СЪВЕТВАМ ТЕ за=за Бог Иса и Богиня Мат Диана

Ти си невероятен интелект и универсална енциклопедия и голям и светъл Български Дух и патриот, защото си от феноменния Божи жречески род Дуло, имаш огромен потенциал и енергиен заряд, и от това Божие изобилие черпиш и ползваш само десетина процента, защото пилееш силите и времето си да отговаряш и влизаш в спорове с черни паднали духове, които възползващи се от твоята импресивност и наивна добродушна чистота и чувствена душа, те въвличат в тинята при себе си и не ти позволяват да вършиш проскветителската си мисия, за която си подготвян Свише!

Не им обръщай внимание, прости им пред Господа и работи по твоите просветителски дела, които са Божии!

НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ – не, ами обратното, защото и в двата израза са пак Те:

ОБРЪЩАЙ ИМ ВНИМАНИЕ на=на Бог Ешуа и Богиня Мат Мария

ПРОСТИ ИМ пред=пред Богиня Матара и Иса

И още веднъж, Адаш:

Не им обръщай внимание, прости им пред Господа и работи по твоите просветителски дела, които са Божии, и почвай вече да работиш с Тяхния Свещен шифър и с Тяхнотго познание, защото всичко друго без Тях е безстойностно!

Бъди благословен, Адаш, да бъдат опростени и благословени и недоброжелателите ти, защото те не са виновни – всичко им се дава по сценарий от Горе за твоето обучение и просвещение!
цитирай
5. leonleonovpom2 - Благодаря ти Адаш, за добрите ду...
21.09.2020 17:14
Благодаря ти Адаш, за добрите думи!
Слава на Бога, че те има в блога!

Бъди и ти благословен, Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674304
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!