Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2015 18:06 - Ние може да сме Живот в Матрицата, казва инженер
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1496 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ние може да сме Живот в Матрицата, казва инженер Виж ТУК  Чрез Tara MacIsaac , Epoch Times | 31 Октомври 2014 г. image

(Shutterstock *)

Вселената е пълна с мистерии, които оспорват нашата практика.В "Отвъд науката" Epoch Times събира истории за тези странни явления да стимулират въображението и да се отворят преди невъобразими възможности. Верни ли са те? Вие решавате.

Джим Elvidge ще обсъдят своите наблюдения върху това как нашият свят е като компютърна програма, при  Следвайте Истината: Conspiracy Show Срещата на високо равнище  в Oshawa, Ontario, Canada, на 16. ноември Срещата ще събере учени, изследващи силата на ума, минали животи, пътуване във времето, и повече.

image

Джим Elvidge (С любезното съдействие на Джим Elvidge)

Нашият свят не е непременно компютърна програма проектирана от паразитни футуристични роботи като във филма "Матрицата". Но тя не носи поразително прилича на цифрова симулация или компютърна програма, според инженер Джим Elvidge.

Elvidge е работил с най-съвременни цифрови технологии в продължение на десетилетия. Той има магистърска степен по електроинженерство от университета Корнел, както и множество патенти в цифрова обработка на сигнала, а той е публикувал статии за дистанционно наблюдение и за други свързани теми в специализирани списания. Комбинирайки знанията си на цифрови системи с квантовата механика, Elvidge е установено, че ние може да се живее в нещо като компютърна програма.

Въпросът, на "неща" като че ли да се докоснат и да се чувстват, е всъщност най-вече празно пространство. Нашите сетива ни измами.

Ранни физици снимката атома като ПИН-топка частици струпани плътно заедно, за да образуват молекули. Учените късно открили, че съществува един много пространство между тези атоми. И в рамките на атомите, има един куп пространство също. Колкото повече се ровим в субатомната света, толкова повече пространство ще открием, и по-малко материал, всичко изглежда. Твърдата и осезаеми стане ефирна.

image

Top: (Frank Peters / iStock / Thinkstock) Left: (Dorling Kindersley / Thinkstock) Center: (Ясна Ten / iStock / Thinkstock) Право: (Antares_J / iStock / Thinkstock)

Що се отнася до това, което, че пространството е точно, има различни разбирания или теории. Elvidge разбира, че е данни.Elvidge вярва, че, тъй като тенденциите в напредъка физиката на елементарните частици, ние в крайна сметка ще откриете, че няма "неща" изобщо; материята е само на данните. И какво се крие зад тези данни е нещо като двоичен код на компютърна програма. Освен това, човешкото съзнание може да живеем в нещо като космическа интернет, само за да бъдат достъпни чрез интерфейса на нашите мозъчни компютри.

Световни данни

Elvidge се основава на идеите на влиятелна теоретичен физик Джон Уилър (1911-2008), който пише в книгата си "Geons, черните дупки и Quantum Foam: A Life по физика": "Не е разумно да си представим, че информацията седи в основата на физиката, така както той се намира в центъра на компютър. "

image

Джон Уилър (Emielke / Wikimedia Commons)

Wheeler обобщи своята теория в думите "Тя от малко."

Всичко се състои от битове; думата "бит" се определя като основна единица на информация, наричан също двоична цифра, използван във връзка с компютри.

В статията си "Информация, физика, Quantum: В търсене на връзки," Уилър пише: "Всеки" it"-всяка частица, всяка сфера на сила, дори и на пространство-времето континуум самата-черпи своята функция, значението му, неговата много съществуване изцяло (дори ако в някои контексти индиректно) от отговорите на апарата, предизвикан на Да или по-никакви въпроси, двукомпонентни избор, бита. "Това, от малко" символизира идеята, че всеки елемент на физическия свят има най-отдолу-много дълбоко дъно, в повечето случаи, един нематериален източник и обяснения; това, което ние наричаме реалност възниква в крайна сметка от позира на Yes-никакви въпроси и регистриране на оборудване предизвикана отговори. "

В двоични избори, тогава да, или-без въпроси, човешкото съзнание може да отстоява своята свободна воля. Wheeler го нарича "Вселена на участието." Elvidge го нарича "съзнание задвижване цифрова реалност."

image

Двоичен код (Shutterstock)

Физици Квантови са показали, че съществуват независимо в неопределен или вибриращо състояние до наблюдател той определя в определена форма. Например, фотоните могат да съществуват в една вълна или форма на частиците, но това е акт на наблюдение, който определя коя образуват те вземе; това е човешкото съзнание, която управлява промяната.

Ето един мисловен експеримент, за да илюстрира как Elvidge прилага тези наблюдения в квантовата физика към нашата ежедневна реалност в "цифрова система."

A Trippy мисловен експеримент image

Flower (Shutterstock)

Престори се около вас в момента са част от цифровата виртуална реалност. Писалката на масата или на цвете в градината могат да съществуват в една по същество неопределена форма. Всичко, което е необходимо е информация или битове, които определят външния му вид. Само когато се разбие тази писалка или погледнете венчелистчета, че цветето под микроскоп прави програмата трябва да попълните повече данни.

Само, когато някой отбелязва нещо е това да стане "истински". В противен случай, от вътрешната страна на писалката или молекулярната структура на цветето съществува като вид неопределен потенциал. Elvidge сравнява това с начина, субатомни частици, като че ли да се определи от неопределен или колебания форма в по-стабилна форма на наблюдение.

Как Вашият мозък е като компютър image

(Vladgrin / iStock / Thinkstock)

Elvidge не мисли съзнание произхожда от мозъка. Тя е по-скоро, достъпни чрез мозъка. Съзнанието може да съществува в нещо като интернет мрежа. Той каза, че можете да се обадите на тази мрежа, това място на произход, Бог или божественото, ако искате, макар че той не използва тези думи.

Виж ТУК 

* Снимки на двоичен код , с цвете , а дупка , и абстрактна илюстрация, изобразяващаядрената очистително и чрез Shutterstock



Тагове:   може,   Матрицата,   Ние,   живот,   дасме,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742359
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031