Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2017 07:34 - хората и делфините
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 1105 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
            /превод от книгата на а.куан ин "Наследството на Плеядите"/

.....
Свободните делфини, използвайки целия си мозък, са духовно развити същества, обединени от тялото и духа със Земята, Слънцето, звездите и колективното съзнание, т.е. с Бог / Богиня / Всичко, което Е.

Делфините са образец на това,  в което трябва да се превърне  човешката  раса; те съхраняват вибрационните вериги и честоти, необходими за еволюцията на човека на Земята. Тяхното присъствие на Земята е от голяма полза за човека, жизненоважно за духовното му развитие.   Делфините, свободните,  използват едновременно двете полукълба на мозъка, докато повечето хора в момента използват само едното или другото и много рядко - двете  едновременно. Говори се, че делфините гледат на хората, като на  спящи. Факт е, че делфините спят, явявайки се  "по-големите братя и сестри" на човешката раса.
..................................................................................................................................................
 Въпросът е, че делфините спят, освобождавайки първо едното полукълбо на мозъка, а след това второто, т.е. едно полукълбо в тях функционира постоянно. Всеки знае, че средният човек използва само 5-10% от обема на мозъка. Това се дължи на еволюционния процес и не е нормално за хората. Вие сте предопределени да станете "цял мозък", т.е. да управлявате целия мозък наведнъж, както и делфините, които са "по-големи братя и сестри" на човешката раса.

Делфините бяха изпратени на Земята, преди да бъде заселена  с хора, за да подготвят еволюционните  честоти и структури. Те са високо развити светлинни същества, които любящо служат на целите на духовната еволюция на човека. Защо тогава трябва да станете същество, което оперира с целия мозък наведнъж? Ако целият мозък не функционира, вие ще останете отделени от собствената си духовна еволюция, от вашата връзка на единство с Бога / Богинята / Всичко, което е. За да постигнете функционирането на целия мозък, трябва едновременно да следвате пътя на духовната еволюция и на физическо ниво, да лекувате електрическата система на мозъка и тялото.
Тази електрическа система е буквално комуникационна линия, чрез която духът ви говори и твори  във физическия свят. Всяко блокиране  във вашата електрическа система предотвратява пълното въплъщаване на вашия дух и присъствието на Христос.  
...................................................................................................................................................

Когато се ражда делфинче,  първо се докосва до него с тялото и носа си неговата майка, а след това, един след друг, другите делфини на ятото, които са наблизо. Във водата се изпраща призив  до всички, които искат да поздравят бебето и "да го вземат в стадото",  оформяйки кръг около него и майка му. Плуват в кръг първо в една посока, а след това в другата, изпращайки  сигнали за поздравления и благословии на новороденото с помощта на сонар. Тези звуци се използват и за създаване на хармонични тонове, необходими за осъществяване на пълно осъзнаване  неговия  дух в тялото му и активиране  на Ка-тялото, което свързва енергията на новороденото със звездите  през аксиатоналните  линии , или каналите  Ка. После възрастните делфини се обръщат към  тялото на бебето с носа си и се търкат в тялото му. Това продължава, докато душата на делфинчето  не е напълно закрепена в тялото му и не  засвети в очите му.  



Тагове:   земя,   Делфини,   плеяди,   ка-тяло,


Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14900315
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава