Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2019 11:09 - Звездата на мага
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 5988 Коментари: 9 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


(Четвъртък) 05 Октомври 2017, 12:52 »
              Розетката от Плиска- отключващ код за генома ни


Или по известна в древността като,, Звездата на мага,,

Чрез знаците върху нея, седемлъчната розета задейства енергиите в тялото. Като жречески истроментариум крие знания, чрез които древните българи са възприемали и оправляват света си. Върху повърхността му и от двете страни има знаци, които са свързани с космически символи. Черноризец Храбър в произведението си,, За буквите" споменава,че българското рунно писмо е служило за гадаене. Писаното слово за древния човек е било равносилно на магически код и е имало глобално съдържание. То е било привилегия за малцина, достигнали вътрешно познание и мъдрост. Най-старата писменост в света е българският ,,куниг,, на чиято основа е създадена глаголицата. Писмените знаци са се наричали ,,Кун". В Шумер и Акад,, думата ,,кунуку" означавала ,, царски надпис".

Древното българско писмо е открито по всички места, населявани от нашите прадеди от Иран, Вложско-камското междуречие, Северен Кавказ, Добруджа и днешна България. Петър Осоговец в ,, Съдбата на народите" от 956г. от н.е. Той споменава ,че Господ създал звездите, за да красят небесата Твърд и като знамение на хората през вековете и всеки ангел на съществуващите основни народи, измолил звезда за своят довереник, но за България не останало : и тогава Господ се смилил и дал на българите Млечният път.

В Египет небесната кожа на РА, Богът-Слънце е изобразявана като Млечният път. Ако излезем от митологията на апокрифа, ще видим следното. Седемте лъча на розетата олицетворяват небесните тела, а българите имат привилегията да имат достъп до Млечния път, купища звезди чрез портал, който са забравили как се отваря.
За да са имали толкова голяма сила българите, те са знаели какво ще ни е бъдещето и по какъв начин да нагласят нещата, за да може ние да преоткрием силата си. Ванга е казвала - другите страни имат звезди и планети, България има цяло съзвездие. В книга на мъртвите пише: ,,Изискване на търсещите вечен живот е да построят на земята съвършени копия на небето, на скрития кръг на Дуат в тялото на Нут " ( Небето). Който направи точно копие на тази форма и го познае, ще стане добре подготвен дух, както на небето, така и на земята."

Земното щастие и безсмъртието могат да се постигнат чрез изучаването на звездите и прехвърлянето на тези, магическо изобразени съответствия, върху земята. Това обаче не се дава на непосветения и на този, който не търси извисяване. Но точно ние българите сме винаги в това търсене и винаги се намират хората, които да поддържат интереса и любопитството ни. Според мен ние винаги търсим и ще търсим, макар и да ни пречат определени структури, организации -  ние ще стигнем до истината и отново ще бъдем духовният център на света. Ванга е казала:  земята ще се разтвори и тогава всички ще разберат кои са българите.

Скорошни открития хвърлят светлина върху нашата история и са във връзка със знанието, оставено върху розетата от Плиска. Две хиляди години преди ,, Египетската книга на мъртвите",  в България са намерени и разчетени нейни образци, които потвърждават тезата за черноморският регион като люлката на цивилизацията. Робърт Темпъл свързва корена „арк“ със Сириус. Арка на санскрит означава слънце. Свещеният древен град на българите се нарича Аркаим. Той е основан в третото хилядолетие пр.н.е. и се намира в Югоизточен Урал. Аркам на санскрит означава „далеч, колкото слънцето, дори до слънцето включително“. Можем да хвърлим малко светлина кой е свещения град на българите Аркаим.

Руски учени откриват чрез спътникови снимки в района на Южен Урал и Западен Сибир цяла протоцивилизация, която е разположена на площ с размери 150 на 400 км. В периода 1965-1998 г. са открити 17 града с 21 крепости, както и много неукрепени селища. Най-древните селища са с овална форма – Алданско, Исиней-1, Берсаут, Кизилско, а по-късните са кръгли. Това са Аркаим, Исиней-2, Синташта, Саръм-сакла. В “страната на градовете”, която има монументални отбранителни съоръжения с комуникативни системи и изключителна планировка, най-интересен е тайнственият град Аркаим.

Отговаряйки на официални запитвания от американска страна, руският археолог Г. Б. Зданович признава, че това е свещеният град на Тангра и древните българи. Обектите са засекретени и въпреки, че волжките българи знаят за тях и искат да ги изследват, руските власти и досега не дават разрешение за това. Следователно предците ни, свързани с черното слънце или Сириус, са имали дълбоки познания за Веселената, небесните тела в нея и са изграждали градове далеч преди която и да е друга цивилизация.Кое предполага, че Розетата от Плиска се е използвала и върху тялото?

Думата чакра според някои е санскритска, но според други произлиза от български корен и съществителното „чекрък”, което означава колело. Ако се вгледаме в реда на изображение на планетите върху розетата, ще видим, че те не са в правилна поредица. За да бъдат в естествения си порядък, розетата трябва да се завърти. Това е още едно скрито послание в седемлъчната звезда от Плиска. Наричам това българската 4 и 5D анимация. С други думи, този артефакт е нужно да завърти нашата генетика в правилен порядък. Известно е от новите открития на квантовата физика, че водата в нашето тяло помни. Не случайно нашите баби са наричали водата или са пели над гозбите. Така знакът, който указва нашия произход, допрян до правилни точки от тялото ни, въздейства върху водата, физиката и химията вътре в нас. Той задейства т.нар. меркаба или пространст-вената фигура, която се образува от засичането на енергиите на горните и долните, свързани със Земята, чакри. Интересно е, че това има съвсем логическо обяснение. Нашето тяло следва същата конструкция, както всички химични елементи във Вселената.

През 1906 г. шведският учен Ю. Ридберг публикувал статията „Електронът, първият елемент“, а през 1913 г. представил периодична система на елементите във вид на концентрични окръжности. Преходът от една окръжност към друга се осъществявал със скок, с ъгъл на завоя до 360 градуса. По такъв начин, тази периодична система образувала нещо като спирала. Всички атомни номера, започвайки от хелия, се различават с постоянна разлика, равна на две. Така цялата Менделеева таблица се завърта като спирала, конструктивна форма на всички същества на Земята, указваща и т.нар. златно сечение, чието физическо място в тялото ни е мястото на чакрата – щерна или сърдечната чакра. Формата на спирала има и нашето ДНК. Един от първите български календари е също под формата на спирала – конструктивната матрица за микро и макро ниво на Вселената. Затова принципът" това, което е горе, е това, което е долу,"  идващ от древността  е съвсем логичен и ясен. Предците ни са смятали, че пътят към безсмъртието минава през това „сваляне” на великите тайни долу на Земята, но това не е всичко.

Всяка следваща стъпка на познанието е по-висша отговорност, отговорността и привилегията да си българин. Това са ни завещали нашите предци. По необясним за момента начин, въпреки че има научни доказателства за това, но в розетата е закодирана и великата формула на Айнщайн Е = m.C2.

Друмвало Мелхиседек обяснява как формулата на Айнщайн е пряко свързана с управлението на времето и възвратната серия Фибоначи. Последното е цифрова поредица, означаваща основния принцип на всяка конструкция в природата или архитектурата, и се свързва с т.нар. „златна среда” . В човешкото тяло златната среда е откриваема като съотношение на различните му части и фактически се намира на мястото на щерната или сърдечната чакра. По отношение на енерге-тиката на тялото, тя указва начина на задействане на вътрешните, скрити сили в организма. Долните три чакри, свързани със Земята, имат по-проста енергийна форма и функция. От четвърта нагоре, енергията се движи по сложна парабола, която е подобна на завихрянето на циклоните, спиралата на звездните системи, спина на електроните и се превръща в „змията” на основните енергии в човека, които се оплитат в една хармонична форма само ако волята, чрез словото и знанието, придобият плътност. Така че знаци, които нашата вътрешна матрица разпознава чрез водата в тялото, която също се завихря, могат да окажат незримо, но неподозирано силно въздействие. Ако българинът осъзнае тази велика отговорност и чест, би могъл да повдигне планини. Така че Розетата от Плиска е кодът за древното знание, касаещо мощния ни космически източник, скрит маркер в нашата кръв и история. Петър Осоговец - за българите се казва, че ще изчезнат много народи, но те - ние, ще пребъдем през времената. Посланието е като вечен печат и код за нещо по-висше. В азбуката ни е закодирано, освен нашето собствено битие, и съществуването на общността ни през времето

копие от http://xcombg.net/i
ndex.php?topic=2577.0



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - Благодарим за тези припомняния bven
07.01.2019 13:20
Тези факти и размисли са добро начало за тази седмица, за осмисляне подсъзнателно на истинския духовен смисъл на някои изопачени истини .
Честит празник на св. Йоан Кръстител и именниците около тебе.
цитирай
2. bven - на 1: и аз ти благодаря, lexparsy:)))
07.01.2019 13:29
Да са честити и именниците, и другите около тях и дано се сбъдват многократно хубавите мисли и пожелания на всички. Без истината за миналото не може да се върви напред.
Хубави мигове!
цитирай
3. batogo - !!!:))) Благодаря ти, че подпомагаш събуждането на българския духовен потенциал, Бвен!
07.01.2019 14:06
Предизвикването на осъзнаване сред българите е най-верния път за възраждането на България посредством възраждането и обединяването на носителите на нейната вродената духовна сила!
Чест и почитания!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Таня!
07.01.2019 14:15
Чудесен и поучителен едновременно мотериал!
Показващ,че не сме примитивен народ, както се мъчат да ни изкарат , а водещ в цивилизацията!
За да заемем полагащото ни се място, което сме отстъпили, причината е в липсата на самочувствие!....

Хубав ден!
цитирай
5. lexparsy - https://cloud.mail.ru/public/GEFE/ZqYRGoJu2
07.01.2019 14:16
Извини за натрапването, но понеже и аз от много години не само чета, но изследвам тези уж езотерични учения…, във връзка с написаното се сетих за една GIF-анимация, която отдавна направих. Нарекох я Пътя в лабиринта, или Лечебната спирала или вие си намислете. Предоставям я във вариант на горния линк.
И продължавам да се учудвам че на десетки места по планетата са открити такива спирали (направо копия), които археолози ни обясняват че са лабиринти или концентрични окръжности. Те са един ритуален път в светилище. Там са знаели как се задейства „генетичния код“. Поне според мене.
А стотици хиляди такива находки даже са укривани като артефакти, камо ли информацията за тях, защото е изгорена заедно с хората.
И това е сторено за няколко стотин години… Не хиляди.
цитирай
6. bven - на 3: благодаря за оценката, batogo.
07.01.2019 18:28
Бих искала думите ти да са верни, но процесът върви мудно, а другите, които не са българи, веднага се променят и използват всяка ситуация против българите. Примери - безброй. Не зная вече дали и Светлите сили не се измориха да гледат и да чакат нашето осъзнаване. Нужно е много голямо желание, за да видиш, че само мечтите ти не са достатъчни , за да има резултат!
Поздрави и хубава вечер!
цитирай
7. bven - на 4: leonе, на нас не ни достигат действия.
07.01.2019 18:34
Иначе всяка минута виждам огромно самочувствие у много хора, дори не покриваща се с действителността. Потъпкването и скриването на нашата история, промяната на отчетите от правителствата, апатията на народните избраници, пошлата действителност - всичко влияе много зле и хората не вярват в нищо.
Нужни са действия и то адекватни!
Хубава вечер!
цитирай
8. bven - на 5: много се радвам на твоето участие в диалога,lexparsy:)))
07.01.2019 18:42
Не знам защо не намерих дадения линк - но фактът, че са скривани много артефакти или се разкриват на много духовни хора означава, че нашето ниво не е достатъчно високо. А начинът да научим нещо скрито е чрез развитие и духовност.
Специално за българите има твърде много нации и държави, заинтересовани това да не се случва и работещи усърдно в тази посока. Изводите трябва всеки да направи сам!
Винаги си добре дошъл!
Поздрави!
цитирай
9. lexparsy - Благодаря за отговора Татяна.
07.01.2019 19:20
Иска ми се и аз да напиша много неща по темата, но няма да са цитирани статии, а размисли, които да сглобят контекст и смисъл за дебат и разбиране.
Ще пробвам плахо само със спонтанни изявления.
Езотериката, която ни измислиха за да замени по примитивен начин мистериите на живота, и уж канонично научните теории, които изучаваме от малки, са достатъчни воали и стени на клетка за ума ни.
А Истината е преоблечена смешно като мистерия, магия, фантастика и конспирации на които гледаме с неверие, защото са примесени със нелепи и явни лъжи.
Даже и формулата на Айнщайн (която цитираш) е прагматично вярна толкова, колкото че успоредни прави не се пресичат. Тя е само следващото приближение до разбирането ни за енергията, но и следващ воал за него. Същия човек, който ни открехна за относителността на Нещата ни забрани Ефира, за по-нататъшно разбиране.
Когато човек си освободи ума от наложеното му мислене може да види абсолютно очевидни противоречия и неоспорими факти за простите НЕ ЗАКОНИ, а ПРИНЦИПИ на които се подчинява Творението. И основният е че Нищо не е спряно от движение. А щом е Закон за спазване, значи е приближение.
Хиляди мислители, които даже цитираме са го казали…
Просто трябва да се научим да „мислим“ естествено просто за да следваме и естествения си път и разбиране.
Но първо нека да открием КОЙ го забранява и ни вменява обратното!

П. Линка се отваря с копиране. Сигурно от който трябва :-)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866308
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава