Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2019 09:00 - мисията на планетата Земя(продължение)
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 2155 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Виж­да­те, че зем­но­то чо­ве­чес­т­во е във фа­за, ко­га­то мно­го хо­ра имат по-раз­ши­ре­но съз­на­ние – т.е. те мо­гат да из­пол­з­ват по-го­ля­ма част от ка­па­ци­те­та си. То­ва е ес­тес­т­ве­но да се слу­чи пос­те­пен­но на всич­ки зем­ни хо­ра. Тя­ло­то ви (осо­бе­но нер­в­на­та сис­те­ма) тряб­ва да има под­го­тов­ка да по­не­се енер­ги­и­те, ко­и­то пре­диз­вик­ват от­ва­ря­не­то на съз­на­ни­е­то. То­ва не ста­ва без­кон­т­рол­но. Все­ки от вас ид­ва с прог­ра­ма и не­го­ви­те ду­хов­ни во­да­чи неп­ре­къс­на­то зна­ят как­во се случ­ва и са го­то­ви да се на­ме­сят, ако то­ва се на­ла­га.

Нап­ра­вих­ме то­ва прос­т­ран­но обяс­не­ние, за­що­то то да­ва из­вес­т­на яс­но­та за ос­нов­ни ха­рак­те­рис­ти­ки, ко­и­то се от­на­сят и до Зе­мя­та. То­ва, ко­е­то от­ли­ча­ва ва­ша­та пла­не­та и ще да­ва оп­ре­де­ле­на ро­ля във ва­ша­та Слън­че­ва сис­те­ма, са кон­к­рет­ни­те ус­ло­вия, ко­и­то тя съз­да­ва за ци­ви­ли­за­ци­и­те, ко­и­то жи­ве­ят на нея. На­ли­чи­е­то на ат­мос­фе­ра с оп­ре­де­лен със­тав, на оп­ре­де­ле­на гра­ви­та­ция, от­с­то­я­ни­е­то от Слън­це­то и съ­сед­ни­те пла­не­ти, пе­ри­о­ди­те на вър­те­не око­ло ос­та и око­ло Слън­це­то, при­със­т­ви­е­то на го­ля­мо ко­ли­чес­т­во во­да, рас­ти­тел­ни и жи­во­тин­с­ки ви­до­ве, раз­но­об­ра­зен ска­лен със­тав и т.н. са пред­пос­тав­ки да бъ­де съз­да­ден имен­но ва­ши­ят чо­веш­ки вид.

Те­зи ус­ло­вия пре­доп­ре­де­лят как­ви сис­те­ми да при­със­т­ват в те­ла­та ви и как­ви про­це­си да се из­вър­ш­ват в тях. Вие сте в плът­на сим­би­о­за с всич­ко на ва­ша­та пла­не­та – въз­дух, во­да, енер­гии, рас­те­ния и жи­вот­ни. Лип­са­та на кой­то и да би­ло ком­по­нент, би се от­ра­зи­ла на жи­во­та.

Всич­ки въз­душ­ни и енер­гий­ни сло­е­ве око­ло Зе­мя­та са мно­го точ­но съ­об­ра­зе­ни с чо­веш­кия вид, кой­то ще я на­се­ля­ва. Тя е нап­ра­ве­на кон­к­рет­но за ва­шия вид и дру­ги ви­до­ве с фи­зи­чес­ки те­ла не би­ха се чув­с­т­ва­ли доб­ре тук (как­то и вие без спе­ци­ал­ни ска­фан­д­ри не мо­же­те да пре­би­ва­ва­те на дру­ги­те пла­не­ти).

Как­то мно­го пъ­ти сме ви каз­ва­ли, Зе­мя­та е жи­во съ­щес­т­во, мо­гъ­що съ­щес­т­во, съз­да­де­но от ма­те­рия, дух и раз­лич­ни ви­до­ве енер­гии. Тя при­те­жа­ва съз­на­ние и Ду­ша, при­те­жа­ва па­мет и чув­с­т­ва. Вие в то­зи си вид не мо­же­те да съ­щес­т­ву­ва­те без та­зи пла­не­та, но и ней­но­то съ­щес­т­ву­ва­не се обез­с­мис­ля, ако хо­ра­та не жи­ве­ят на Зе­мя­та.

Бо­го­ве­те-стро­и­те­ли са съз­да­ли ед­на из­к­лю­чи­тел­но кра­си­ва и фун­к­ци­о­нал­на пла­не­та. Зе­мя­та е жи­ва в пре­кия сми­съл на ду­ма­та, за­що­то в нея, как­то и във вас, при­със­т­ва Бо­жес­т­ве­на­та енер­гия, ко­я­то тво­ри жи­во­та. Тя съ­що има въз­мож­нос­ти да се са­мо­реп­ро­ду­ци­ра и да се са­мо­въз­с­та­но­вя­ва, как­то и всич­ко, ко­е­то жи­вее на нея. Че вие не мо­же­те да съ­щес­т­ву­ва­те без Зе­мя­та, то­ва е оче­вид­но , но тя съ­що не мо­же дъл­го да съ­щес­т­ву­ва без при­със­т­ви­е­то на ци­ви­ли­за­ция. Хо­ра­та чрез мис­ли­те, чув­с­т­ва­та и дейс­т­ви­я­та си из­лъч­ват енер­гии, ко­и­то са не­об­хо­ди­ми на Зе­мя­та. Без лю­бов­та и гри­жи­те на хо­ра­та за нея, тя би за­ги­на­ла.

Ве­че го­во­рих­ме, че в Ми­роз­да­ни­е­то всич­ки проце­си съ­щес­т­ву­ват въз ос­но­ва на вза­им­ния об­мен. Вие по­лу­ча­ва­те ус­ло­вия (и то как­ви) за жи­вот от Зе­мя­та, по­лу­ча­ва­те лю­бов, гри­жа и вни­ма­ние (в пре­кия сми­съл на те­зи ду­ми), но тя съ­що тряб­ва да по­лу­чи любов, гри­жа и вни­ма­ние. Съ­щес­т­ву­ва­не­то на пла­не­та­та и на хо­ра­та е прог­ра­ми­ра­но да се под­дър­жа чрез вза­и­мен об­мен. Ако той се на­ру­ши, за­поч­ват ка­так­лиз­ми, бо­лес­ти, за­мър­се­ност (тя е па­губ­на за Зе­мя­та) и нас­тъп­ва дис­хар­мо­ния в енер­гий­ния ба­ланс. Мно­го ци­ви­ли­ за­ции са из­чез­ва­ли, за да не за­ги­не пла­не­та­та.

Вся­ка пла­не­та е точ­но и кон­к­рет­но кон­с­т­ру­и­ра­на, за да бъ­де вклю­че­на в оп­ре­де­лен тип слън­че­ва сис­те­ма и доп­ри­на­ся за под­дър­жа­не­то на хар­мо­ни­я­та и енер­гий­ния ба­ланс на слън­че­ва­та си сис­те­ма и чрез сво­и­те спе­ци­фич­ни ка­чес­т­ва. Зе­мя­та е но­си­тел­ка, ге­не­ра­тор на енер­гии, ко­и­то са не­об­хо­ди­ми за Слън­че­ва­та сис­те­ма. Тях­на­та спе­ци­фи­ка ид­ва имен­но от сим­би­о­за­та меж­ду пла­не­та­та и хо­ра­та. Фор­ми­рат се енер­гии, ко­и­то са не­об­хо­ди­ми за Зе­мя­та и ней­ни­те хо­ра, но те са не­об­хо­ди­ми на Слън­че­ва­та сис­те­ма и на всич­ки ос­та­на­ли све­то­ве, на ця­лос­т­но­то Ми­роз­да­ние.




Гласувай:
13



1. batogo - !!!:))) Благодаря ти, че подпомагаш събуждането на българския духовен потенциал, Бвен!
10.04.2019 15:59
Тези две твои послания, подпомагащи осъзнаването на Процесите и взаимовръзките в Целостта и в частност – на Земята, ми доставиха духовно удовлетворение и радост.
Да си пожелаем просветление и благодат тук, на чудесната ни планета – Земята, за да изпълним Божествената си мисия като човешка цивилизация!
цитирай
2. bven - Надявам се всички да осъзнаем значимостта на нашето време, batogo:)))
11.04.2019 12:41
Ние сме важни и за себе си, и за Космоса - с всички други обитатели и по-големи братя, които с трепет очакват събуждането ни и големите крачки, които правим в своя вселенски път. Най-доброто е да правим добри неща и да благодарим във всеки миг на нашата планета-майка, за живота и красотата, с която ни обгражда. И да изпълним своите задачи като етнос- български и космичен, като гости на земята и като космически същества, каквите всъщност сме!
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14904155
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава