Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2014 09:00 - краят на кармата
Автор: bven Категория: Изкуство   
Прочетен: 3255 Коментари: 6 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КРАЯТ НА КАРМАТА

Всички са слушали за Кармата и мнозина знаят, че това е нещо, свързано с деяния в минали животи, нещо, което определя настоящият ни живот, нашите задачи, планове, черти на характера, привързаности, фобии. Обаче как действа тя знаят само малцина, дори между тези, на които по характера на своята дейност се налага да се сблъскват с това понятия.

... Нека да се спрем малко на теорията, нямате нищо против, нали? Аз не обещавам, че тя ще бъде лесна, но обещавам, че ще бъде точна.

Представете си циферблата на часовник, деленията, които го разделят на часове – това са вашите животи, центъра на часовника – това е вашият Дух, часовата стрелка показва конкретното въплъщение, а стрелката за минутите – текущия живот. Представихте ли си го? Вашият Дух винаги е в центъра, в Сега, часовете са многомерни и на равнището на Духа няма стрелки, той побира в себе си ЦЯЛОТО пространство на вашите въплъщения. Стрелките са нужни на Съзнанието и Душата, за да се фиксират в конкретния момент и да направят процеса на опознаването на реалността постъпателен.

Всъщност, вие съществувате във всяка точка на циферблата, вашите енергии се съхраняват в миналото и се простират в бъдещето. Представете себе си като поток от енергия, да, не като конкретна личност с глава, крака и т.н., а като одушевен поток от енергия. Вие, като че ли сте размазани по целия циферблат, вашите енергии не са си отишли от животите, които сте завършили, те са останали там. Вие можете да се върнете във всеки един момент, във всяка точка и да изживеете всеки епизод отново, вие дори можете да го преиграете! Всичко е възможно.

Полюбувайте се на себе си, като безкрайна лента от енергия, която се лее от миналото в бъдещето и от бъдещето в миналото, затваряйки енергията в сложен и преливащ във всички цветове обръч. Вие можете да изпратите импулс в бъдещето и вашето минало също ще се промени, за да му съответства. Вие можете да промените своето минало и бъдещето ще открие пред вас съвсем други перспективи. Всичко е взаимно свързано, вие сякаш се намирате в средата на стрелките на компаса и ако се промени положението на червената част (миналото), автоматично се променя и положението на синята част (бъдещето) и обратно.

Сега нека се върнем към въпроса за Кармата.
Какво е това и как да я възприемаме?

Нека още веднъж да си представим себе си като поток, безкрайна лента, плъзгаща се по Света и преминаваща от живот в живот. За секунда си представете движението на потока на човека, като река, ето той се движи по едно от въплъщенията си: животът е радостен и прекрасен, сърцето пее, енергопотокът е изпълнен със Сила, Светлина, Любов. Вибрациите на потока са чисти и високи, той е лек и се движи по живота, съхранявайки своята цялостност, оставяйки в изминалите събития само лек шлейф на присъствие.

И ето, че на хоризонта се появява проблемна ситуация, сгъстяват се облаци, човекът прави избор, който го отдалечава от радостта и го потапя в бездната на драмите и трагедиите. Енергиите на неговия поток спадат, стават по-плътни и вместо лек аромат на присъствие, човекът оставя в този участък от живота голямо петно уплътнена енергия от Сила, Светлина и Любов в запечатан неизползван вид – тази енергия остава там, застинала, като бръмбар в кехлибар, част от него, част от неговата Душа, неговата Сила, част от неговото Аз, което се е заплело в жизнената ситуация и не може да излезе от там. Потокът продължава да тече нататък, но той вече не е така пълен, цветовете са потъмнели, радостта е угаснала, животът е престанал да искри.

... Aко човекът разреши ЧИСТО този проблем в текущия живот, той се решава и в миналия, и частта от човека, останала в миналото, се присъединява към него. Ако ситуацията е разрешена погрешно, то присъединяването ще бъде непълно, а ситуацията ще се повтори отново, за да може да се събере и останалото (ако човекът е чист и вътрешно свободен, той като живак слива своите части и ги интегрира моментално, а ако ли не, той ще бъде целият на „фибри“ докато те не се слеят с него).

Ако човекът не разрешава проблема, всичко си остава по старому, ако задълбочава проблема, той губи още части от себе си. Ако в този си живот, където полетът става все по-проблемно състояние, човекът започне да множи проблеми, сривайки се в ниските вибрации, той започва стремително да се размазва по живота, щедро оставяйки части от себе си разхвърляни тук и там, и в следващия живот това вече ще бъде сянка на човек.

В периода между въплъщенията често може да има преиграване на някои моменти, за да събере той свои части, необходими за въплъщението, но ако тези части се окажат недостатъчни, човекът се оказва в т.нар. светове на „възмездието“ – плътни нискочестотни светове, където би могъл да възстанови части от себе си.

Това е базовата концепция за Кармата от гледна точка на енергиите. Надявам се, че е станала по-разбираема за вас. Именно енергийната концепция е най-точната и с нея ще бъде удобно да се работи в рамките на новите енергии.

Какво се е променило сега и как е възможно да се отмени Кармата, ако там са останали части от мен, които са ми нужни? Ако тя ме свързва с други членове на моето Семейство и кармична Група, на която аз бих могъл да помогна? – ще попитате вие и ще бъдете прави. Нека да разгледаме какво се случва сега с Кармата и вашите минали животи.

Сега на планетата идват Нови Енергии, по-високочестотни, носещи повече Светлина и Божествена Любов, с по-високи вибрации и Сила. Ако сте избрали да се настроите на тяхната вълна, вие се превръщате в Маяк на Светлина и Източник на Божествена Любов за… Себе си! Да, на първо място за Себе си!

Тази Светлина, която вие попивате и пропускате през себе си, първо се насочва по лентата на енергийния поток към миналото и бъдещето ви. Тя отмива стари проблеми, тя развързва стари възли, кехлибарът, в който са замръзнали частици от Вас, става мек и податлив, и с времето се топи, освобождавайки частиците от Вас във вашето поле, подсилвайки Ви и изпълвайки Ви със Светлина. Това ви позволява да приемате и транслирате още повече Светлина и Любов, насочвайки я в още по-проблемни периоди от вашите животи, и започвайки да СВЕТИТЕ за другите.

Колкото по-чиста е вашата карма, толкова по-чиста и силна е Вашата Светлина. Ако вие сте изразили Намерение да станете проводник на Светлината и Божествената Любов, вашата Карма ще се топи с такива темпове, че вече я няма, вие търсите своята Цялостност и се Движите към Разкритие и Реализация на Божествеността в Себе си.

... Свободата от Карма в този вид, за който говорят, означава следното. Каквото и да правите и каквото и Намерение да изразявате, вашето вибрационно и енергийно равнище стремително расте заедно с енергиите на планетата. Затова вие, като че разтапяте около себе си пространството на „кехлибара“ и той повече не сковава вашите действия, той повече не направлява и не препятства реализацията на вашите Намерения. Вие придобивате гъвкавост, като стар износен шарнир, който са полирали и смазали, и сега той се движи във всички направления. Оковите на Кармата са отхвърлени!

Но вашето минало си е ваше минало, то пази страниците на вашата Слава, на вашите постижения и Победи, вашия опит и Сила, то ви свързва със Семейството и вашата Кармична Група. Глупаво е да се отказвате от това, нали?Трябва просто да го реинтегрирате в Себе си на ново равнище и да се съедините с тези части от Себе си, които се намират заточени в старите проблеми. Трябва да използвате точките на взаимовръзка с другите хора във вашите животи, за да им предадете Светлина и Любов.


image

Затова хайде да поработим с Кармата, съгласни ли сте?

Седнете в удобна поза. Издигнете се по Спиралите на Възнесението колкото може по-високо. Визуализирайте низходящия поток Божествена Светлина, леещ се върху Нас от Единния Божествен Източник през нашето Висше Аз. Отделете известно време, просто за да се реете в този лъч, издигайки се все по-високо и по-високо към Бога. Изразете Му своята Искрена Благодарност и Любов. Почувствайте как се насищате със светлина, всяка ваша клетка, всяка ваша частичка. Изразете Намерение да очистите себе си и да трансформирате в Себе си всичко, което пречи да пропускате Светлина и Любов, всичко, което ви пречи постоянно да бъдете в резонанс с тях. Изразете Намерение Чисто да пропускате през Себе си Божествената Светлина и Любов за Света.

Кажете: „Аз се очиствам от всичко в моето тяло, съзнание и живот, което ми пречи да резонирам и пропускам през себе си Божествената Светлина и Любов. Аз леко и свободно пропускам Божествената Светлина и Любов, изпълвайки с тях Себе си и Света“. (всички изказани намерения се повтарят по три пъти)

Сега си представете Себе си като ярка Звезда в колелото на потока на вашите Животи, като прекрасен сияещ диамант в наниз от мъниста, вие пропускате Божествената Светлина и Любов през всяко мънисто на вашите минали животи напред в бъдещето и назад в миналото. Следете как Белоснежната Божествена Енергия протича от едно мънисто към друго, напълвайки ги със Светлина и Любов, как се разрешават всички проблеми и противоречия, как се хармонизира пространството на вашите минали животи.

Изразете намерение да очистите и Трансформирате своите минали животи, изразете намерение да присъедините всички свои части, всичко, което ви принадлежи и може да ви помогне в процеса на Духовния Растеж и Възнесение, да се присъедини към вас в божествено най-оптималните конфигурации под ръководството на Висшето ви Аз.

Кажете: „С помощта на моето Висше Аз, аз привнасям поток от Божествена Светлина и Любов в моето минало и бъдеще; Божественият Поток от Светлина и Любов чрез моето Висше Аз трансформира всички мои животи, очиствайки ги и напълвайки ги със Светлина и Любов, и хармонизирайки ги. Аз се съединявам с всички свои частици от всички животи, аз ставам Цялостен(а), аз напълно се съединявам с всички свои частици под ръководството на Висшето Аз. Аз изисквам целият свой Опит, Знания, Мъдрост, Сила, Светлина и Любов от всички свои животи и въплъщения“.

Кажете: „Аз прощавам с Любов на всички, които съм срещнал(а) по своя Път. Аз моля за прошка всички, които съм срещнал(а) по своя Път, за всички мои прегрешения и постъпки. Аз освобождавам всичко, което ме привързва към миналото, пречейки на моята Свобода и добиване на Цялостност, аз съм напълно Свободен(а). Аз искрено Обичам всички, които ме обкръжават и са ме обкръжавали през всички мои животи, и им Благодаря за това, че със своето присъствие те са ми помагали и помагат да изпълня моите задачи и да измина този Път“.
Почувствайте как мънистата на вашите животи едно след друго просветляват и се напълват със Светлина и Любов.

Кажете: „От сега нататък всички мои минали животи стават за мен Източник на Любов, Светлина, Мъдрост, Знания на Опита. Те ми помагат по моя Път на Самоусъвършенстване, помагат ми да нося Светлина на Света. Те стават част от пространството на Хармонията от Любов и Светлина, преминаваща през мен“.

Кажете: „Аз ставам осъзнат и чист източник на Божествена Светлина и Любов за всички, които съм срещал(а) на моя Път, и за всички, които ще срещна“.

За очистване на мънистата на вашите животи ще потрябва не една медитация. Главното е, че от сега нататък вашето просветлено минало започва да служи на вашето текущо просветление и изпълва със Сила вашите Крила.

Летете Ангели, от сега нататък за вас са достъпни нови Висоти!

С Любов, Александър

www.y-kostra.ru



Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. precoria - Хубава практическа част има тази ...
24.06.2014 14:19
Хубава практическа част има тази статия.Надявам се да ни е от полза.
Би трябвало да можем да възприемаме тези силни енергии ,които се спускат от горе сега...
Поздрави!
цитирай
2. bven - На 1: Привет, Петя!
26.06.2014 19:49
Всеки може да опита и да разбере ползата от тази медитация. Нужно е само желание и малко време:)))
Прекрасни летни дни ти желая!
цитирай
3. megg - " мънистата на вашите животи "
27.06.2014 08:50
Хареса ми този израз, носи добронамереност и вяра в доброто, във възможностите човешки... Интересно ми беше да прочета, текстът иска още едно ( поне ) връщане...
Хубав ден, Бвен!
цитирай
4. bven - На 3: Може би, megg , ние трябва да разглеждаме всички животи като една огърлица
27.06.2014 15:32
и всяко мънисто е един живот и блести според това, какво сме направили общо като цяло - светло или тъмно (матово). Тогава ще се стремим не към фалшива показност, а към истинската стойност - на духовното, което винаги е около нас и трябва да се стремим към него. Иначе, за материалното - нагледахме се, начетохме се и се наслушахме на всякакви материалистични теории и практики. Така че - остава Духовното:)))
Винаги, когато можеш, идвай тук..
Намасте!
цитирай
5. palada - Много полезно, дори и само проче...
02.07.2014 10:32
Много полезно, дори и само прочетено и осмислено то пак носи полза, благодаря за това!
цитирай
6. bven - На 5: Благодарност и от мен, че ме посети и прочете, Палада:))
10.07.2014 18:23
Наистина написаното и особено предложената медитация подпомагат израстването и дори само изказването на пожеланието за очистване на всичко вредно в тялото /телата ни е достатъчно, за да започнем нов живот, по нов начин..Аз мисля така и дано повече от читателите да си го пожелаят.
Благодаря ти отново и ти желая нови , светли мигове !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14875046
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава