Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 09:16 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Изкуство   
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Катара мрежата изглежда по следния начин:

Диаграма 1

                                   image

Така, както физическите органи в тялото имат конкретни функции, местоположение и характеристики, такива притежават и различните енергийните центрове.

Всяка от дванадесетте точки на диаграмата се нарича катара център. Всеки катара център представлява специфична кристализация на частици, наречени партики единици и тя се съотнася до съответното измерение. Така например катара център - 1 е обособен с математическа програма, която прави връзка с първо измерение, първа чакра, първо поле на аурата, първа ДНК нишка и първа аксиатонална линия; катара център - 6 - с шесто измерение, шеста чакра, шесто поле на аурата, шеста ДНК нишка и шеста аксиатонална линия и т.н.

Тези програми на катара центровете съдържат матрицата на проявление на биологическата ДНК, включително и на човешката. Нещо повече, енергийните катара центрове са основополагащи за функционирането на енергийните щитове, чакри и физически органи.

Всеки от катара центровете на диаграмата излъчва цвят, който съответства на честотната вълна на даденото измерение и чакра.

Център 1 е червен, 2- оранжев, 3- жълт, 4 - зелен, 5 - син, 6 - индиго, 7 - виолетов, 8 - златен, 9 - сребърен, 10 - синьо-черен, 11 - тъмно сребърен, 12 - бял.

Биополетата на едно същество са добили популярност да се наричат аура. В катара тези биополета са част от анатомията на светлинното тяло на човек. Физическото тяло на човек в първа хармонична вселена произлиза от светлинното му тяло. Душата е малка част от светлинното тяло на човек. То от своя страна произлиза от духовното тяло, което също притежава фина анатомия. Между духовното и светлинното тела се намира раша тяло, което е познато в модерната физика като шаблон на тъмната материя. Нашето атомно физическо тяло в трето измерение е заобиколено от всички тези тела, което означава, че ние сме много по-големи отколкото можем да си представим. Само диаметърът на сравнително малка част на светлинното тяло на човек се простира до няколко стотин хиляди километра. Нашите биополета са огромни и знанието за тях разширява степента ни на овладяване и познаване на себе си. Това означава, че ние не сме прашинки захвърлени някъде, а конкретен фокус на огромно съзнание, което изследва себе си в големи детайли и при определени изначално зададени правила. Това познание и тази нагласа ни действат стимулиращо и вдъхновяващо да опознаваме себе си и да уважаваме както себе си, така и всички останали. Можем да намерим нещо, когато знаем, че то съществува, след това следва да имаме желание да го открием, а после е нужно и да притежаваме средствата и методите да го направим, за да се стигне до момента да извървим още по-големи крачки по пътя на себепознанието си.

Би било неточно твърдението, че в катара се казва, че първо измерение е с червен цвят. По-скоро, честотите на червения цвят резонират с централните честоти на първо измерение и катара разяснява този физичен феномен. Така, както дъгата има своите конкретни цветове и последователност на тяхната подредба, така всички енергии в космоса съответстват на определена честота, която има резонанс с конкретен цвят. Следователно цветът е ключ към достъп до измерението и това обстоятелство е от значение, когато човек извършва визуализации и медитативни пътувания. Така например, за да се осъществи контакт със същества от пето измерение е необходима техника, която включва визуализация на синя платформа и работа с пета чакра и пети катара център. Без да знаем това, няма да можем да управляваме съзнателно процеса на този контакт и да имаме контекст на случващото се с нас.

На диаграма 1 е видно, че катара центровете са свързани помежду си по определен начин чрез линии. Тези линии се наричат катара линии и техният брой в катара мрежата е общо 15.

Катара центровете съдържат програмите за съответните измерения, а катара линиите служат за пренос на честотите между измеренията. Знанието за тези взаимовръзки между центровете и функцията на катара линиите ни помагат да разберем редица въпроси, като например как си взаимодействат нашето ментално и емоционално тяло (трето и второ измерение). Чрез прилагането на катара техники се научаваме да балансираме енергийните потоци в тялото си и да управляваме енергията от катара центровете през чакрите и обратно.

Катара мрежата притежава и макрокосмическа гледна точка, която ни дава информация с кои галактически центрове, съответно измерения, е пряко свързана Земята, която е трети основен галактически портал. Това са центрове 1,2,4,5 и 6. Когато енергия от 12-то измерение следва да достигне до Земята, то тя трябва да бъде изпратена от 12-ти звезден портал(катара център), който се намира в съзвездието Лира и се нарича Араматена до 3-ти звезден портал. Ако по време на преминаването на енергията има блокирани и обърнати центрове, какъвто е настоящият случай, честотите следва да бъде пренасочена през други портали. В случая със Земята, христовата енергия(махарата честотите) стигна до нея през центрове 12,9,6, 3 до 1 катара център. Тази пътека е известна с наименованието „Амореа проход“. Нормалното функциониране на катара центровете и катара линиите в човешкото тяло е от ключово значение за здравето на организма.

Трите вертикални катара линии контролират функционирането на останалите 12 линии. Централната вертикална катара линия управлява ритъма на пулсиране на партики частиците в цялата катара мрежа. Ако тази линия е нарушена, се нарушава функционирането на цялата катара мрежа и всички нейни центрове. Това означава, че се нарушават двата меркаба потока, чакрите, а това води и до нарушения във физическите органи.Гласувай:
5
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10590909
Постинги: 2265
Коментари: 12221
Гласове: 32402
Архив
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031