Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2012 08:00 - Възнесението
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4186 Коментари: 4 Гласове:
18

Последна промяна: 13.08.2012 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://www.spiralata.net/kratko/
Какво представлява Възнесението? ( Сал Ракели и Основателите)



Сега ще разгледаме темата за възнесението, защото то е от първостепенно значение сега за повечето от вас, които четете тази книга.

Повечето от вас, които са привлечени от нашите учения и ученията на арктурианците, Лиа и на този канал, всъщност вече решават, че ще се придвижват по пътя на възнесението. Вие започвате да изграждате светлинното тяло от пета плътност. Сега въпросът е как да стане това по най-приятния и ефективен начин.

Трябва да осъзнаете, че вие можете да живеете по най-добрия начин на Земята. Това означава непрекъснато да забелязвате, че целият живот се развива в съответствие с Божествения План. За повечето от вас възнесението е част от вашия оптимален път.

Определение за Възнесението
Възнесението по определение е преход от физическа форма на трета плътност във физическа форма на четвърта плътност, а след това от физическа форма на четвърта плътност в етерно светлинно тяло от пета плътност. Ако бяхте странични наблюдатели и виждахте как душата се възнася от трета плътност до пета, ще забележите нещо подобно на следното.

Първото, което бихте забелязали при възнасящите се хора от трета плътност, е, че те започват да осъзнават, че са творците на своя индивидуален житейски опит. Те са изследователи или наблюдатели на драмата на своя живот и състоянието на съзнанието им се отразява в преживяванията им в живота. До някаква степен те стават метафизици. Стават съзнателни творци. Учат се да осъзнават, че сами определят своята реалност. Съзнателно създават събитията и ситуациите в своя живот. Живеят, осъзнавайки, че са на контролния пулт или в контролния център на своя земен опит. Знаят, че притежават свободна воля и се учат да я използват. Запознават се с кармата – какво представлява тя, как работи и как се балансира. Разбират какви са различните договори на душата, целта на въплъщенията им и целта на собствения им живот.

На този етап те са станали хора от четвърта плътност. Те ще продължат да очистват и пречистват физическите си носители и ще се научат да изравняват шестте си по-нисши тела, както е посочено в учението на този канал и неговия дух наставник Лиа. Ще се научат да лекуват миналите си животи и целите си времеви линии. Постепенно, докато вървят по пътя, физическите им тела ще се превърнат и преобразуват в т.нар. силициево или кристално тяло на светлината.

Ако наблюдавате преминаването на душата от четвърта в пета плътност, първото, което ще забележите, е, че душата става психологически невидима за онези, които живеят във вибрациите на по-нисшата трета плътност. Това означава, че можете да се разхождате в опасни места на града късно през нощта, дори и да сте в женско тяло, и тези, които обикновено биха искали да ви навредят, ще ви виждат с очите си (с оптическия си нерв), но няма да ви забелязват психологически.

Най-много насилникът или убиецът да види, че се разхождате, да осъзнае, че покрай него е минало човешко същество и толкова. Това се нарича психологическа невидимост. Вие с него не си приличате и затова законът за привличането ви държи на разстояние.

Много от вас искат да станат психологически невидими за правителството и представителите на властта и до известна степен сте успели, живеейки в почти паралелна реалност или в паралелен свят. Вашият живот е много различен от този на повечето хора около вас. Може би вече не сте настроени психологически на т.нар. „масова хипноза“ на вашия свят.

                            
                                 Духовно възнесение

Ако току-що завършилият живот е бил изпълнен с високо духовно осъзнаване, същността на душата, напускаща тялото, отива пряко при родителската част на душата в небесните сфери (плътностите от седма до девета). Този процес често се нарича „духовно възнесение“. Повечето от вас са преминавали през духовно възнесение веднъж или дори няколко пъти в миналото.

Душата, която се възнася духовно, е завършила задоволително кармата си и повече не е обвързана с колелото на превъплъщението, но е избрала да изостави тялото, вместо да го преобразува в светлинна форма, основана на силиций. Причините за такова решение са различни. Често такъв избор се прави тогава, когато сегашното тяло е много старо или много болно и душата чувства, че ще е необходимо много работа, за да възстанови тялото дотолкова, че да бъде способно да се възнесе. Ако душата силно вярва, че тялото трябва да остарее и да умре или че тя трябва да напусне тялото, за да се възнесе, тази вяра може да доведе душата до избора за духовно, а не за физическо възнесение.

           Още за Повелята за масовото възнесение

Има няколко Божествени Повели (описани в Глава втора), включително Повелята, позволяваща на душите да преминат направо на спиралата на възнесението, без да завършат цялата си карма, незавършените дела или неизпълнените си енергийни операции. Сега при новата Повеля вие можете да призовете всичките фрагменти на душата чрез различни процеси, включително дадените от този канал, и да премахнете всички кармични връзки, кармични уроци, кармични отпечатъци и негативни импланти от телата си от трета плътност. Сегашната Повеля не изисква от вас да изчистите 100% от кармичните си проблеми или да си възстановите 100% от фрагментите си, а само по-голямата част.


Из Глава 6 на книгата „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“
 
за клипа натисни тук: www.youtube.com/user/ascensionbulgaria



Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pevetsa - Привет :)
13.08.2012 16:23
Нека бъдем духовно възнесени пирятелко, нека бъдем, духовни!
цитирай
2. bven - На 1: Здравей, приятелю Алекс:)))
13.08.2012 21:18
Нека бъдем в любов и светлина и да пожелаем сами възнесение за себе си!
Намасте!
цитирай
3. mariniki - да... а тази част от текста много ми допадна...
14.08.2012 13:56
Най-много насилникът или убиецът да види, че се разхождате, да осъзнае, че покрай него е минало човешко същество и толкова. Това се нарича психологическа невидимост. Вие с него не си приличате и затова законът за привличането ви държи на разстояние.

след твоите постинги се чувствам по-сигурна и не толкова ранима...
мила Татяна, топла прегръдка за теб... с обич..
цитирай
4. bven - На 3: Привет, Мария!
14.08.2012 21:17
Радвам се,че намираш това, което ти трябва и успокоява:) Това, което предстои и в което много от хората не вярват (или не знаят) , означава много в космически мащаб и ние можем да допринесем с мислите и действията си то да протече без трусове и катаклизми. Основно значение има нашето душевно спокойствие, защото страхът е само храна за тези, които експлоатират от векове човечеството. Нека бъдем весели, щастливи и хармонизирани!
Хубава вечер и нека най-добрите ти желания от тази нощ се сбъднат!:))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868471
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава