Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2012 08:00 - промените по света и каква е новата земя
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4830 Коментари: 12 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



« Отговор #20 -: Декември 13, 2009, 22:23:04 »

КАКВА ЩЕ БЪДЕ НОВАТА ЗЕМЯ СЛЕД 2012 Г.?

КОЙ Е ДЕЙВИД УИЛКОК?

Наричат го Новия Кейси

Още на 2-годишна възраст в съня си Дейвид видял плаващи в небето масивни метални цилиндри, а на следващия ден се му се случили странни телепатични неща. На 5 години спонтанно излязъл от тялото си, след което в него изкристализирал стремежът му към истината за екстрасензориката, метафизиката и съзнанието. На 7-годишна възраст прочита първата книга за екстрасензорните възприятия – книгата “Как да изпълняваме екстрасензорната работа” на Харолд Шърман. Като ученик във втори клас Уилкок вече правел успешни телепатични експерименти с приятелите си, демонстрирайки способностите си пред целия клас.

Завършва Нюйоркския университет със специалност “Психология”.

Първият контакт на Дейвид с Висшия Разум е осъществен чрез автоматично писане /ченълинг/, когато той е на 22 години – през ноември 1995 г. По същото време на следващата година Дейвид започва да осъществява ежедневни контакти с Висшия Разум. През септември 1997 г., по време на съзнателно напускане на тялото си, Уилкок “посетил” Вирджиния. По-късно негов приятел му казал, че има физическо сходство с Едгар Кейси. След дълги размисли и разговори с приятели, контактьорът попитал Бог дали е възможно да е бил Едгар Кейси в предишния си живот. Отговорът бил положителен и това напълно променило живота на Дейвид. Било му много трудно да приеме това, но телепатичните четения го убедили.

От юли 1998 г. като професионален консултант Уилкок провежда повече от сто лични телепатични четения. През 1999 г. завършва първата си книга “Сближаване”. Сега има написани повече от 3000 страници със записки на негови сънища и телепатични четения.

С помощта на Дейвид Уилкок сагата на Едгар Кейси сега достига последния си стадий. След окончателното завършване на слънчевия /прецесионния/ галактически цикъл в края на 2012 г. Земята вече няма да бъде планета от трета плътност.

Тя ще завърши своя 75 000-годишен период, състоящ се от три главни 25 000-годишни цикъла в третото измерение и ще се придвижи в четвъртото измерение. Тези, които останат на планетата, ще имат красиви нови четириизмерни тела. В сравнение със сега, четириизмерната Земя ще бъде нещо като утопичен рай. Ние ще имаме всички способности на Христос и дори повече.

Тъй като самата Решетка ще изравни своите вибрации с четвъртото измерение, Земята ще се очисти чрез изместването на магнитните полюси. “Изместването на полюсите” ще изтрие от лицето на Земята много от следите на съвременната цивилизация.

Всички ние ще изчистим, възстановим и обновим Земята с помощта на новите телекинетични способности, които ще придобием. С един замах човешките ръце ще могат да изчистят замърсено езеро или река, или пък ще могат да пречистят отровена и замърсена почва в плодородна земя. Покритите с руини градски небостъргачи ще дадат живот на големи и красиви дървета, а океаните ще изобилстват от риби, делфини и китове.

Всички ще станат телепати и никой няма да може да крие нищо от другите.

Съзнателните телепортации ще бъдат възможни, но в началото няма да развиваме тези способности и няма да осъзнаваме, че ги притежаваме. Хората на новата Земя ще станат братя и сестри на същества от други планети, тъй като днешното състояние показва, че съвременните земляни, които ще се “възнесат”, няма да бъдат чак толкова много.

Освен това ние ще получим членство в Конфедерацията на планетите, служещи на Единствения Безкраен Творец, т.е. ще има наша “местна” група в Галактиката. Това ще ни даде способността да пътешестваме сред звездите и да се срещаме с други планетарни култури.

В качеството си на невидими ангелски същества ние всички ще работим в помощ на другите – на тези, които все още ще са в третото измерение. Работата ни ще включва пилотиране на НЛО, образуване на житни кръгове и мегалитни структури, а също така и различни техники, непосредствено свързани със съзнанието и стимулирането на енергийни способности.


Духовните ни възможности ще се увеличат толкова много, че в момента не бихме могли да си представим как ще се чувстваме, докато не достигнем това състояние. Силата на еуфорията и блаженството на всекидневното съществуване ще бъдат почти непостижими. Само помислете – ще бъдем 100 пъти по-хармонични, отколкото сме сега на Земята.

ЗАЩО Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА НЕ СЕ ВЪЗНЕСАТ?

Според Ра, тази планета е особено уникален случай, защото за да изследват третата плътност на планетата са се събрали няколко различни планетарни раси. Обикновено се възнасят само няколко души след първия главен цикъл, повече души се възнасят след втория главен цикъл и всички останали – в края на третия главен цикъл. Това е така, защото ако цялото население се беше възнесло в края на първия или втория цикъл, планетата щеше да остане ненаселена в останалото време на третото измерение. В нашия случай след първия цикъл не се възнесе никой, след втория се възнесоха само 150 човека. Тези 150 човека решиха да останат до края на третия цикъл, за да помогнат на останалите. Някои ги наричат “старейшини”. Свети Франциск беше един от тях.

В този смисъл, “нееднородността” на планетарните цивилизации на Земята се оказа сериозен проблем, с който трябваше да се оправят висшите сили. Колкото и силно да им се иска да ни помогнат, те не могат да се месят в решенията на нашата свободна воля. Те могат само да се появяват в нашите небеса и да ни указват пътя, но за да дойдат при нас е необходимо колективното желание на всички хора.

В резултат на неспособността ни да живеем в мир един с друг на планетата, ние сме създали невероятно негативни вибрации, с които висшите сили се опитват да работят. Негативните вибрации се провявяват в човешките същества под формата на егоизъм и снизходително отношение към собствените им слабости. Най-великото служение, което висшите сили могат да ни предоставят, за да изчистим негативните вибрации, е въплъщението във физически човешки тела.

И така, въпреки усилията на всички “странници” и ангелски същества, излъчващи Любов и Светлина, по думите на Ра, “броят на тези, които ще бъдат прибрани в четвъртата плътност в резултат на “прибиране на реколтата” няма да бъде голямо”.

Обаче
повечето от тези, които няма да се “възнесат”, ще бъдат прибрани в Конфедерацията и ще бъдат преместени на друга планета, която ще бъде подобна на Земята.

Новата планета ще има 6-милиарда години история, подобно на сегашната ни планета.

Ето още една причина, поради която се твърди, че нашата прословута ДНК молекула е “посята” на Земята отнякъде. Математически е невъзможно нещо толкова сложно и съвършено да е възникнало в резултат на случайна еволюция.

Предварителното формиране е възможно благодарение на това, че членовете на Конфедерацията, създали планетата, са способни да работят извън триизмерното линейно времево пространство. Новата планета ще има всичко, започвайки с “първичната супа”, растенията, рибите и динозаврите и свършвайки с млекопитаeщите и “обикновените човешки същества”. Те също ще имат на разположение 75 000-годишната история на триизмерните човешки цивилизации – цялата информация ще бъде скрита и новите хора ще й се надсмиват в края на цикъла така, както ние сме правили това в своето минало в Атлантида и Лемурия.

Тези, които ще бъдат преселени на новата планета, е възможно никога да не си спомнят, че някога са живели на планетата Земя. В нощното небе ще им светят нови съзвездия, което ще принуди Конфедерацията да преправи Зодиака.

Сега ние можем да видим задкулисната работа по създаването на новата планета в много съобщения за НЛО, които събират проби от вода, растителност /особено дървета/ и животни.

Всичко, което съществува на Земята, се съхранява и събира, включително човешки генетичен материал.

Линейното време не е препятствие за тези, които изпълняват тази работа, ето защо те могат да завършат започнатото в относително кратък промеждутък от “време”. В крайна сметка те нямат намерение да създадат новия свят дотогава, докато не завършат с нашия 75 000-годишен цикъл. Затова по техните стандарти в момента се извършва т. нар. “аврал” – обща работа.

delianaangel.blog.bg/izkustvo/2012/11/21/velikiiat-prehod-izbor-na-scenariia.1022699

превод: Анна Димитрова
Източник: http://indigota.com/index.php?PHPSESSID=f24b3cd291df5347937aae24dc562386&topic=429.msg4140#msg4140#ixzz26qM1XOJc




Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostas - Толкова интересно , че чак невероятно ...
22.11.2012 09:49
ТАКА ДА БЪДЕ .
цитирай
2. born - Имам един приятел, който като ми ...
22.11.2012 11:32
Имам един приятел , който като ми дойде на гости казва, че може да осъществява контакти с извънземен разум. За целта трябвало да се настрои да медитира. Да му вярвам ли ?
цитирай
3. mariniki - при теб научавам такива неща...
22.11.2012 17:48
за които дори и не съм си помисляла...
и винаги нещо светло остава в душата ми...
благодаря ти, мила Татяна...
от сърце...
цитирай
4. bven - На 1: Ники, нали знаеш -
22.11.2012 19:53
колкото е по-неправдоподобно, толкова по-вероятно е да е точно така:)))
Свидетели сме на огромно в космически мащаб събитие - само зрители ли ще останем? Едва ли някой ще ни остави безразлични!
Намасте!
цитирай
5. bven - На 2: Борн, не може да се отговори с Да или Не.
22.11.2012 19:54
Защо не запиташ твоят Висш Аз?:))
Поздрави!
цитирай
6. bven - На 3: mariniki, и аз обичам вълшебните приказки:)))
22.11.2012 19:57
Само че ние в момента сме главни участници в нашата приказка на живота. Отредили сме си хубава роля. Нека играем за себе си!!:))
Хубава вечер!
цитирай
7. diadokolio - Замислящо!
23.11.2012 07:01
Добро да е утрото Ви,
Благодаря Ви, за насочващия материал!
Как и какво точно ще е, нямам представа, но съм сигурен, че нещо предстои.
Логиката ми е страст и не е нормално, цял период да е лято или пролет, щом има въртеливо движение.
Имах щастието да служа, като метео- наблюдател в ВВВУ"Долна Митрополия" през 1977г., когато се загатваше за български космонавт и включеното в подготовката им, необичайни срещи. Беше фантазия за мен, но успяха с обучението да ме научат, да предполагам времето и да чертая карти, защото последната дума имаше метеоролога, дали ще има учебни полети, а полковник Пенчев бе недоверчив и проверяваше, начертаната карта, преди да отиде при генерала. Нямаше повишаване на тон или грубости, имам ли три грешки, колана и в ареста. Случи се веднъж за ден и веднъж за три.
Тези занимания ми останаха и през последните 12-т години има много изненади в атмосферата.
Нямам никакви дарби, а труд и логика, която черпя от растенията, мравките, полските мишки и птиците.
Сега е периода, в който засаждам фиданки. Голяма е разликата в хоризонталните им корени, обикновено са нежни и слаби, а сега силни.
Наивник съм и вярвам в труда!
Често се спират при мен в градинките и споделят, че са забелязали една или друга необичайност в градините си, полето или гората.
Каквато и да е промяната, тя няма да е притеснителна, за готовия да приеме, че нищо не е постоянно.
Отворени ли сме, приемащи ли сме, няма да сме стреснати!
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
8. djani - Ако нищо не стане след сакралната дата,
23.11.2012 08:58
ТОГАВА КАКВО?
цитирай
9. bven - На 7: Николай, промени има за всеки, който наблюдава и се интересува.
23.11.2012 21:12
Не си само ти - много хора наблюдават и коментират промените. Може би има хора, които могат да тълкуват случващото се. Остава ни да бъдем отворени за промените и желаещи положителното в живота ни. Интересни факти ни съобщаваш и сигурно и други ги забелязват. Но приемам, че сме подготвяни отдавна за промените и от нас зависи случващото се в близко време.
Хубава и приятна петъчна вечер!
цитирай
10. bven - На 8: djani, със сигурност се случва нещо..всеки миг.
23.11.2012 21:13
Ами ако нещо стане - тогава какво?!
цитирай
11. veilet - А дали има критерий, по който се определят хората, които могат да се вазнесат? Това против желанието им
26.11.2012 08:28
ли става, в смисъл, те имат данни да се възнесат, но не желаят да се разделят с роднините, приятели и т.н. Благодаря за темата, повече от актуална е!!!
цитирай
12. bven - На 11: veilet, много ясно ни се дава да разберем - нищо не става без наше съгласие и нашата воля.
26.11.2012 19:35
Което означава, че всеки от нас , в зависимост от своята вибрация, от съзнанието и духовността си сам ще определи кога и как ще се възнесе. Аз смятам така и сигурно такава е волята на всички Учители, Ангели и наши духовни наставници, които могат само да ни помагат в трудни моменти. Те са около нас. Решението е на всеки един от нас и ние носим отговорност пред себе си . Има много ченълинги по тази тема, но затова сме тук - сами да носим отговорност за решенията си. Което е най-важно - да бъдем хармонизирани, с висока вибрация на телата и да се научим да обичаме всичко така, както обичаме себе си. Не знам дали това е ясно, но все още много хора не обичат себе си, а за другите - вижда се постоянно. Когато има любов, дори животните се държат различно - привлечени от излъчването. Виж още по темата:

http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-07-24/41-2008-07-27-20-29-45/1267-2008-08-24-21-04-30.html
http://www.svoizbor.com/2012/10/karmic-magagement-enlightment-yasen-nikolov-and-geshe-michael/
Светлина и Любов ти желая!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866726
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава