Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 09:14 - петте традиции на изобилието
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2569 Коментари: 2 Гласове:
17

Последна промяна: 20.02.2014 10:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Добре дошли в петото измерение. Усещате ли вече процеса на извисяване – както вашето собствено, така и на планетата Земя? Еволюцията на човечеството вече е започнала. Светът, който познавахме, бързо се променя. Животът на нашата планета става все по-непредсказуем, а старите правила вече не действат.
Възхитителните духовни същности, наречени “Групата”, които предават своите послания чрез Стийв Ротър, са тук, за да ни подготвят за това, което е отвъд нашите представи за бъдещето. Според тях промените, които сега се случват, са с много по-големи последици, отколкото можем да си представим.

В тази книга Групата ни предлага ключове, с които да разкрием тайните на развитието на нашия потенциал като съ-създатели и да използваме тези сили в нашия живот още сега.

                                                                 
лии каръл
ПЕТТЕ ТРАДИЦИИ НА ИЗОБИЛИЕТО
(със съкращения)

По-долу ви даваме пет прости предложения за създаване на изобилие във вашия живот. Превърнете тези пет прости идеи в навик и ще усвоите традицията на изобилието.

Първа традиция: Центрирайте своята енергия

На първо място е способността да центрирате собствената си енергия. Това е изкуството да поставяме себе си на първо място, което съответства на естествения поток на енергията във Вселената. Центрирането на енергията е важен урок, който оказва влияние върху редица сфери от живота ви. Този принцип често се бърка с егоизма, но ние ви заявяваме, че между двете неща има голяма разлика. Онзи, който действа егоистично, се нарежда най-отпред в потока на енергията и препречва достъпа до нея на всички останали. Онзи, който центрира своята енергия, се наражда най-отпред в потока на енергията, но само за да получи по-голямо количество от нея, с което може да изпълни своята задача.

Повечето то вас са доста объркани от това понятие, но то е от решаващо значение за създаването на изобилие. Когато започнете да създавате нещо, изходната точка на енергията определя позицията на възприятието, от която ще разглеждате това творение. Когато не се наредите най-отпред в енергийния поток, вашето творение ще бъде обречено на провал още от самото начало.

Хората от авиолиниите знаят от опит, че един човек може да помогне на друг, само ако най-напред се погрижи за себе си. Няма как да помогнете на някой друг, ако чинията ви е празна. Казваме ви, че в по-високите вибрации на новата планета Земя саможертвата не работи по същия начин, по който е работила при по-ниските вибрации. Имайте смелостта да поставите себе си на първо място и след това  наблюдавайте как се настройвате да изпитате истинското изобилие.
  В сферата на изобилието това означава да плащате най-напред на себе си. Актът на изобилието се състои в това, да имате повече от необходимия минимум. Правете нещо за себе си всеки път, когато получите някакъв доход. Способността ви да се отнасяте добре към себе си може да определи степента, в която можете да възприемете традициите на изобилието.

Втора традиция: Създаването на вакуум - Законът на Мерлин

Вакуумът се създава, когато споделяте. Енергията е енергия, когато се движи. Когато се създаде вакуум, вселенската енергия го запълва автоматично. Видът вакуум, който сте създали, ще определи и самото творение. Има два основни вида вакууми, които могат да се използват:

Етерен вакуум - десетократно връщане

 Всеки подарък създава вакуум в етера на времето и пространството. Този вакуум ще се засили, връщайки се към вас. Това е основата на процеса на десетократното усилване.
Когато правите подарък от сърце, той се връща към вас в десеторни размери - свободното даване изчиства етерното пространство за връщането към вас на подобни дарове. Помнете, че парите са отражение, а не форма на енергията. Затова парите принасят най-голяма полза когато представляват в действителност даряване на изобилие. Това е основата на онова, което наричате десятък. Тъй като вакуумът се създава в етера, няма ограничение за това, което ще се върне и ще запълни този вакуум. Делете изобилието с хората около вас или им помагайте за клаузи, които според вас внасят промени в света.

Физически вакуум - връщане едно към едно

Физическият вакуум може да бъде задействан чрез създаването на физическо пространство. Ако искате да привлечете повече нови дрехи - започнете с освобождаване на пространство в гардероба. Ако искатеда имате нова кола - изчистете гаража.
 Освободете пространство в живота ви за нови неща и вие ще се радвате на неочаквано изобилие. Връщането ще бъде едно към едно.

Законът на Мерлин - балансьорът

По времето на Камелот крал Артур сънува сън, че трябва да създаде държава, в която всички трябва да живеят в хармония и да владеят своята сила. Казваме ви, че сега Пазителят сънува същия сън. В средните векове е трябвало да се преодолеят голям брой препятствия. Артур започнал да създава обичаи и закони, които трябвало да променят сърцата и умовете на хората, така че да могат да приемат по-лесно съществуването на изобилието. След време той се обърнал за съвет към своя скъп приятел и покровител Мерлин. Мерлин се засмял: скъпи Артур - твоите действия бяха тези, които създадоха изобилието за теб. Изобилието не е вещ, която можеш да връчиш на някого. То е начин на живот. Можеш само да го създадеш вътре в себе си чрез изразяване на изобилие. След разговора се появил и Законът на Мерлин:
           
Изразяването на изобилието е това, което създава изобилието.

Законът на Мерлин привежда в действие  серия от събития, които създават поток от изобилна енергия. Намерете начин да дадете малко повече при всяка сделка след нейното сключване. Законът е практикуване на истинското изобилие, защото е израз на излишъка в живота на човека. Това е приемане на идеята за истинското изобилие и привеждането й в действие в ежедневния живот. Това автоматично създава вакуум, който води до същия излишък и изобилие във вашата реалност.
                                                                                                                               продължава





Гласувай:
17



1. metlichina - почувствах се добре
25.02.2014 12:56
в петото измерение... и започнах да освобождавам
пространството си... слънчева усмивка, за теб..
от сърце..
цитирай
2. bven - На 1: Радвам се за теб, Метличина/синчец :))
25.02.2014 13:34
Ние можем всичко, което си помислим или пожелаем..Колко обаче ни трябва, за да разберем това? Езотериците са го казали, мъдреците са го доказали, но всеки иска сам да премине през Голгота:) Надявам се, че живеенето по тези пет традиции на изобилието би уверило много от нас в собствените си възможности:) И нека да се увеличава пространството на Любовта!
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14912751
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава