Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 11:39 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 593 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
В първо ниво на катара се разясняват подробно особеностите на катара мрежата и катара линиите, свързаността на катара центровете с чакрите, както и меркаба полетата и тяхното зараждане и функциониране помежду им.

Следващият фундаментален елемент в катара мрежата са така наречените „кристални печати“. За да бъдат обособени отделните измерения едно от друго и да се поддържат реалности с определен ритъм на пулсиране на партики частиците, в катара мрежата изначално съществуват кристални печати, които са разположени между отделните измерения. Те служат за регулиране на ритъма на редуване на вибрация и излъчване на светлина на партики частиците, както и ъгъла, под който те се въртят. Ролята на кристалните печати е от ключово значение, за да могат да се обособят различни пространствено-времеви реалности. В катара се разяснява, че съществува по един кристален печат между всяко от 15-те измерения във времевата ни матрица.

Освен кристални печати между измеренията, съществуват още и магнитни зони на отблъскване между петте плътностни нива (хармонични вселени). Тези магнитни зони служат за отделянето на хармоничните вселени една от друга и действат по подобие на магнити с еднакви полюси, които поддържат хармоничните вселени разделени. Важно е да се акцентира, че всеки един човек има триизмерно съзнание (обособена личност) на всяко плътностно ниво. Следователно нашите душа, наддуша, аватар и риши са самостоятелни индивиди със своите отличителни черти и характерни особености.

В много религиозни текстове се говори за възнасяне и внезапно появяване на същества „от нищото“. Това явление може да бъде обяснено частично с достиженията на съвременната наука и в катара се акцентира на научния подход към разясняване на тези мистични явления. За да разберем по-добре процеса на внезапно появяване и изчезване от дадена реалност е необходимо да знаем какво е меркаба.

Думата меркаба, също както и катара, произлиза от анухази: „мер“ означава движение; ка е светлина, ба се превежда като тяло. Следователно меркаба означава движение на светлинното тяло. В катара се разяснява, че съществуват два основни потока на енергия, които се наричат меркаба спирали. Единият поток е доминиращо електрически и излъчва енергия, а вторият поток е магнитен и приема енергия. Двете меркаба спирали са спираловидни фунии, които имат форма на тетрахедрон, когато се срещнат. Всичко, което съществува, е съчетание от двата вида меркаба спирали. В първо ниво на катара се разясняват подробно предназначението и естествения начин на функциониране на меркаба. Важно е да се отбележи, че други учения преподават неестествена анти-христова меркаба механика, която уврежда мултиизмерната структура на човек и го ориентира към придвижване към черни дупки, а не към христови системи. Поради тази причина, се окуражава внимателното изучаване на меркаба механиката в катара, сравняването и с други системи и оценяване на базата на вътрешен усет коя е точната система. Основният отличителен белег на кристик меркаба е, че електрическия поток се движи по часовниковата стрелка, съответно пирамидата с върха към главата се движи по часовниковата стрелка, а магнитният поток (пирамидата с връх надолу) се върти обратно на часовниковата стрелка. Двата потока се въртят в две различни посоки, което е белег на нормално „дишане“ на съответния манифестиран обект.

Активирането на меркаба отключва способностите на тялото да повишава и понижава вибрациите си и да се придвижва през хармоничните вселени. Преминаването към дадена хармонична вселена предполага програмиране на завъртането на двете пирамиди с определена скорост, която се измерва в брой завъртания на трилиона на наносекунда.

С развитието на модерната физика и изследването на антиматерията става ясно, че частиците могат да „изчезват и да се появяват отново“, при определени обстоятелства. По същество става въпрос за повишаване на степента на трептене на изследваната частица и след достигане на определена критична точка, тя се слива със своята кореспондираща антиматериална частица и се премества в по-горна хармонична вселена. Съществуването на паралелна вселена, адюгатна вселена, както и антиматерия и антематерия са явления, които също се разясняват в първо ниво на катара.

Кристалните печати на времевата ни матрица могат да бъдат премахвани и определени същества носят отговорност за тези процеси. Когато се премахне кристален печат между измерения, започва процес на тяхното сливане и това води до много съществени промени на живота в съответните измерения. Тези промени се състоят в следното: материята от по-високите измерения задава по-висок ритъм на пулсиране на частиците на материята в по-ниските, което довежда до повишаване на излъчваната светлина на партики частиците в по-ниските измерения и задейства процеса на преминаване в по-горна хармонична вселена, известен още като възнасяне. Поради тази причина премахването на кристални печати дава възможност за възнасяне и преминаване в други нива на съществуване с физическо тяло, а когато то е много увредено и без него, след настъпване на естествената смърт на съществото.

Учението катара е лечебна система, която помага на човек, който приема енергийните честоти, да се свърже по-добре със своя христов аватар.

Абсолютно необходимо е работещият с енергиите да познава много добре фината структура на човек и да знае местоположението и функциите на катара центровете, чакрите, включително и морфогенетичните, хара центровете, аксиатоналните линии, меридианите и т.н. Катара, заедно с тантриара, са лечебните системи с най-висок достъп до измерения и честоти, които съществуват на Земята. Минималното ниво на честоти, от които се черпи енергия при катара лекуване е 12-то измерение, което дава допълнителни гаранции, че енергиите са с естествени христови честоти.

Важна особеност е, че практикуващият подпомага клиента да активира собствените си биополета и махарик щита, в резултат на което се подобрява връзката на човек с христовия му аватар. Следователно лечението в катара се явява подпомогнато самолечение и представлява фасилитиране към личната връзка на клиента с христовото му Аз.
Гласувай:
7
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10598991
Постинги: 2266
Коментари: 12221
Гласове: 32410
Архив
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031