Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2018 16:08 - светът се управлява от словото божие
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 882 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
ПРЕДСКАЗАНИЕТО НА АТОНСКИЯ МОНАХ ПАИСИЙ СВЕТОГОРСКИ: Турция ще бъде унищожена и изтрита от картата завинаги

ТУРЦИТЕ НОСЯТ В СЕБЕ СИ ПОГРЕБАЛНО ЖИТО В ПОЯСА СИ. ТЕ ЩЕ ПРЕТЪРПЯТ ПОРАЖЕНИЕ. ЩЕ СТАНЕ СБЛЪСЪК В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ


„Турците, казва Старецът, носят в себе си погребално жито в пояса си. Те ще претърпят поражение. Ще стане сблъсък в Средиземно море. Нас няма да ни зака­чат. Тогава ще се намесят отгоре русна­ците и ще се сбъдне това, което предсказа Свети Козма. Великите ще се погрижат… гърците трябва да запазят Константино­пол. Бог ще ни го подари, той ще ни по­могне, защото ние сме православни“.

НА ДРУГО МЯСТО ТОЙ КАЗВА: „ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕНА ОТ СЪЮЗНИЦИ­ТЕ Й“.

„Ей, ей, аз няма да ви се възхищавам по време на марша, когато гръцката армия ще тръгне към Константинопол“, казва той на един офицер от авиацията през 1992 г. „…значе­нието на шести­милието, за което говори Свети Козма, не е нещо друго, а шест­те мили от морския шелф. Това е въпросът, поради който ние в последните години се гризем с Тур­ция и заради който ние в края на краищата ще се сграбчим. Но те няма да влязат в Елада: те ще напреднат само до тези шест мили и тогава върху тях ще се стовари голямо бедствие от север, както казват писа­нията, и всички техни замисли ще рухнат. Когато турският флот ще тръгне срещу Гърция и достигне шести­милието, той ще бъде унищожен изцяло. Това е Божията воля. „Ексамилията“ ще бъде началото на края. Това ще бъде на­чало на онези събития, които ще доведат до възвръщането на Града (Константино­пол). Градът ще ни бъде даден след война между Русия и Турция. Отначало турците ще помислят, че те печелят, но това за тях ще бъде гибелно (ще им изяде главата). Руснаците в крайна сметка ще спечелят и Константинопол ще падне в ръцете им. Тогава ние ще си го получим обратно, руснаците трябва да ни го дадат“.

Той обяснява на други поклонници: „Турция ще бъде унищожена и изтрита от картата завинаги. Защото това е стра­на, която няма Божието благословение. Турция ще бъде разделена на три-четири части. Започна обратното броене. Ние ще си вземем нашите земи, арменците – тех­ните територии, кюрдите – техните земи.

ПРОБЛЕМЪТ НА КЮРДИТЕ ВЕЧЕ Е НА ПЪТ ДА СЕ РАЗРЕ­ШИ.

Това ще се сбъдне не сега, но много скоро, когато прекрати съществуването си родът, който сега управлява Турция. Ще се появи нов род политици и ще по­еме отговорностите за управлението. То­гава и ще стане разделянето на Турция. Много скоро молитвите, произнесени под земята, ще бъдат чути свише и све­щите, запалени тук, ще бъдат запалени там“ (Старецът говори за гърците – тай­ни християни в Турция).

„Вярата и Надеждата в Бога ги има ви­наги и те винаги ни радват. Всичко това ще стане през тези години. Дойде време­то.

Бог ще помогне: това ще бъде в инте­рес на великите в този свят – Констан­тинопол да стане гръцки. Турците ще предизвикат Гърция, това ще бъде провокация по отношение на морските грани­ци, тъй като тези провокации ще продъл­жат известно време,

НИЕ ЩЕ ГЛАДУВАМЕ С МЕ­СЕЦИ.

И тогава ние ще оценим нашия хляб и ще кажем – не хляб, а хлебец. Вие трябва да имате малки парчета земя и да ги об­работвате, за да помогнете на онези, кои­то няма да имат нищо. Когато чуете по телевизията темата „За милите, за удъл­жаването на милите в зоната на крайбре­жието“ тогава и ще разберете, че войната приближава. След провокациите на тур­ците, руснаците ще се спуснат към Про­ливите (Босфора и Дарданелите), но не за да ни помогнат. Те ще имат свой собствен интерес, но без самите те да го желаят, ще ни помогнат. Турците ще защитават Проливите, защото те имат стратегиче­ско значение и ще изпратят там нови вой­ски. Успоредно с това ще изтег­лят силите си от превзетите те­ритории. Тогава и други държави от Европа – Ан­глия, Франция, Италия и още 6-7 държави от Европейския съюз ще ви­дят, че Русия превзема част от територия­та и ще кажат: „Дали да не отидем и ние там, да вземем някое парче земя?“ Всич­ки ще поискат да вземат лъвския пай.

ТАКА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ ВЪВ ВОЙНАТА.

Гръцкото правителство ще вземе ре­шение да не изпраща там войски. Гръц­ките войски ще охраняват нашите грани­ци. Това ще бъде Божие благословение, че нашите войски няма да участват в тази война. Тъй като всеки, който влезе в тази война, ще загине. Турция ще получи удар от Север. Това ще бъде голяма катастро­фа. Що се отнася до Константинопол, той ще бъде управляван от руснаци, гърци и европейци. Тази буря ще стигне до Изра­ел и тогава евреите ще осъзнаят грешки­те си. Руснаците ще разберат замислите на Турция и Турция като държава ще из­чезне от картата, защото

ЕДНА ТРЕТА ОТ ТУРЦИТЕ ЩЕ СТАНАТ ХРИСТИЯНИ, ЕДНА ТРЕТА – ЩЕ ЗАГИНАТ, И ЕДНА ТРЕТА ЩЕ ОТИДЕ В МЕСОПОТАМИЯ.

Когато чуете, че турците спират води­те на Ефрат в горното течение с язовирна стена и ги използват за напояване, тогава знайте, че ние вече сме започнали подго­товката на онази голяма война. Средният изток (Близкият изток) ще стане арена на войни, в които ще вземат участие руснаци­те. Ще се пролее много кръв и дори китай­ците ще преминат река Ефрат с 200-мили­онна армия и ще стигнат до Йерусалим. Русия ще продължи войната след гибелта на Турция чак до Персийския залив и ще спре войските до Йерусалим. Характерен белег, че тези събития приближават, ще бъде разрушаването на джамията на Омар, тъй като разрушаването й ще означава за­почването на работи по възстановяване на храма на Соломон, който е бил построен именно на това място. Тогава западните държави ще поискат от руснаците да из­теглят войските си от Близкия изток в срок от 6 месеца. Русия обаче няма да изтегли силите си и западните държави ще започ­нат да събират войски, за да нападнат рус­наците. Ще започне световна война, която ще доведе до жертви на руснаците.

Ние ще станем свидетели на кланета. Градовете ще се превърнат в развалини.

Ние, гърците, няма да участваме в тази глобална война. Константинопол от наше име ще управляват воен­ни и политици“, казва старецът през 1991 г.

„Ти като ин­женер ще участ­ваш във възстановяването на Констан­тинопол“, предрича старецът Паисий на един студент от Ксанти, тъй като Констан­тинопол трябва да се строи отново.

„Аз не искам нищо друго, само Бог да ми даде още малко време да поживея, за да видя Родината си по-голяма. Затова наши­те села и свети земи ще бъдат освободени, Константинопол ще бъде освободен и ще стане гръцки завинаги. Свещената служба отново ще се служи в „Света София“.

Огънят, който избухна на Балканите, ще се разгори.

Православните народи на Балканите ще се сблъскат с войските на НАТО на територията на Турция, която ще изчезне от картата на света. Кипър ще получи го­лям „шамар“ от турците, но това ще бъде временно. От нашите корени отново ще се възроди Византия.

СВЕТЪТ ВИНАГИ СЕ УПРА­ВЛЯВА ОТ СЛОВОТО БОЖИЕ,

не го управляват нито американците, нито европейците. Те могат да господ­стват за малко, Бог им разрешава, за да накажат сами себе си. Ще станат съби­тия, които ще разтресат народите. Това още няма да бъде Второ Пришествие, но Божествена намеса. Хората ще се върнат към Вярата, ще молят да им се разкаже за Христос. Ще те дърпат за ръка: „Ела тук, седни, разкажи ми за Христос.“ Ис­тинската власт на времена и епохи е само властта на истинския Бог Исус Христос. Чест и слава Нему! Амин!“

Източник: ВЕСТНИК атака



Гласувай:
6



1. barin - Здравей, bven. Мисля, че масоните и ...
31.03.2018 22:17
Здравей, bven. Мисля, че масоните и илюминатите също са намесени доста на високо ниво в управлението на света. Евреите също играят важна роля, защото държат ключови позиции, но мисля, че времето им изтича. Предсказанията и божието слово са над всичко. Предсказания, направени от истински личности, а не от самозванци, каквито много се навъдиха.
Поздрави!
цитирай
2. radostinalassa - А словото божие
01.04.2018 12:02
Е написано на нашият език. Това означава ли, че е написано за нас.
цитирай
3. predatorkapredatorka - гоолееми глупотевини..
02.04.2018 14:07
никой не знае..кога,какво ще стане..
даже и вашият могъщ бог
Вселената е ментална, и се самоорганизира..
по изкл. фин и сложен алгоритъм..
аз, Юлия
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869167
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава