Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2018 09:15 - новите деца
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1268 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                 звездни деца

През ноември 1992 г. интервюирах човек, на име Брад Стийгър, на изложението за цял живот в Ню Йорк, за шоуто ми "Метафизичният опит". Брад и аз говорихме за една от многото му книги, които бяха пробуждане за много хора, наречени "Звездни хора", в които се споменават Star Children. Книгата е публикувана през 1982 г. и позволява на много хора да открият, че техните души идват от произход извън физическата Земя.

В книгата имаше тест, който позволи на човек да види дали са различни от повечето хора. Светът се събуди до една концепция, наречена The Star Children. Хората отговориха на въпросника (вижте файла), за да установят дали Star Child или Star Seed. Ако те постигнаха достатъчно висока оценка, тя ги накара да се чувстват важни и част от избрана група от еволюирали същества. Тя отне много от усещането за изолация, което много изгубени души имат, докато се опитват да се справят с човешкия опит. Ние сме искри на светлина, душевно съзнание, чуждо на тази действителност и очакваме да се върнем в душевната искра на творението, за да се почувстваме цели.

Аз срещнах много хора, които твърдят, че са деца на звездите. Повечето не работят. Те се занимават със сериозни проблеми, проблеми с егото, копнеж да се върнат на планетата, където чувстват, че принадлежат, същите чувства на изолация търсят и други звездни деца, които просто искат да се приберат вкъщи. Това е едно и също нещо, нови етикети за това чувство на прекъсване, което се проявява на всеки няколко години, докато търсим някакво значение за съществуването ни тук. След като се впуснем в по-висша мисъл, трябва да намерим други, с които да споделяме, с тези, които разбират и са подобни на нашата честотата. Ние сме честотата на мисълта, която преживяваме тук като прогнози.

В крайна сметка всички ние сме звездни семена, посяти като част от биогенен генетичен експеримент във времето и емоцията, който предстои да завърши, като по този начин доведе до нашето настоящо изцеление и  пробуждане //http://www.crystalinks.com/startraveler.jpg


                                                         индиго


Ние обичаме да поставяме етикети върху нещо, което да ни помогне да ги дефинираме и да ги категоризираме. Родителите често обичат да усещат, че децата им са специални. Винаги са имали психически надарени деца и тези, които изглежда имат някаква сила да лекуват. В тази епоха, Лий Карол създава термина "индиго деца", позволявайки на родителите на деца с емоционални проблеми и умствени увреждания да се чувстват специални, когато не могат да се впишат в основния поток.

Сега разпознаваме ADD, дислексия и други разстройства, които могат да бъдат лекувани. Възрастните, които съм срещала  и които са израснали с тези проблеми, ми казват, че искат да бъдат разбрани като деца и да бъдат преподавани в специални програми, поставени върху правилното хранене и необходимите медикаменти. Депресираното дете и възрастен чува гласове в главата си, не може да се фокусира върху ученето и се нуждае от разбиране, често ставайки летаргично с мисли за самоубийство. Тези "деца-индиго" бяха оспорени на много нива и сега трябва да се докажат, когато достигнат зряла възраст.

Син:
- Индиго
- Синьо, цветът на електричеството, реалността се състои от електромагнитни енергийни решетки през съзнанието
- Сириус - Изида
- Синя като по-висока честота на светлината в цветовия спектър ROYGBIV
 /http://www.crystalinks.com/childrenportalbl.jpg/

                                                 кристални деца

Следващият етикет е Crystal Children, книга на Дориин Върчу. Това е същото описание, по-актуализирано име. Това са деца,за  които се предполага, че са много психически чувствителни. Тези деца ще бъдат многофункционални и  трябва да играят и да намерят пътя си в 3D, за да не станат изолирани и сами. Те също ще имат проблеми.

Като родител и учител съм бил в най-голямата част от живота си около децата.

Както споменах в предишните данни, хората идват със заглавия за това, което винаги е било там. От позитивната страна тя ни позволява да се фокусираме върху деца, които показват силни психически способности, за да ни помогнат да ги разберем, като им позволим да бъдат признати за техните дарове и да разберат, че те имат нещо прекрасно и специално, което повечето други деца нямат.

Да бъдеш психически в детска възраст или да имаш специални способности, които възрастните около теб не разбират, може да накара детето да се чувства изолирано и само. Едва когато децата са достатъчно възрастни, за да намерят информация в книгите и в Интернет, те осъзнават, че другите споделят своите способности. По това време мнозина имат земята в 3D. Получих безкрайни имейли от тези деца, които сега са млади възрастни. Децата трябва да се чувстват специални и обичани. Похвала и разбиране вървят в дълъг път.

Не забравяйте, че когато човек старее,  трябва да се съсредоточи върху 3D среда, забавяйки по-високото си честотно съзнание.

Малките деца обикновено са психични, но се намират в 3D съзнание до 5-годишна възраст, когато трябва да ходят на училище и да използват левия мозък и затова забравят ... Какво забравят? Кои са те, кои сме ние, че всеки може да бъде психичен и като повишава честотата си, че може да развие и да използва уменията си ... че ние не спираме дотук.

Има деца, които остават в съзнание за това кои са и защо са тук, че имат духовна мисия и фокус и че времето е СЕГА. Те поддържат връзка с по-високите аспекти на душевното си преживяване. Не всички от тях водят  дисфункционален живот. Много от тях са щастливи и разбираеми.

Те може да нямат дати за преход на съзнанието, но могат  да знаят, че това ще се случи.
Тези събития са прояви на програмата, а не затваряне, въпреки че ми е показано, че има пъти спирания на действителността ни и  ... ще кажем ... рестартирани ... поради липса на по-добра дума .... с нови сценарии. Много хора изпитват изтичане на време и осъзнават тези временни аномалии ....

Опитът тук е да се събудите, да помните и да повишите честотата си. За някои това идва автоматично, за другите става въпрос за медитация, изцеление, задействане, като цифрови кодове, наркотици и други пътища, които душата поема по пътя си, за да си спомни кой е.

Това е пътуването, за да си спомните кой сте в играта.

Не го усложнявайте.

Винаги е имало "психични наясно" деца, които винаги ще имат етикет, тъй като това е това, което правим в 3D, за да ни помогне даги  разберем и реагираме.

Да кажем, че децата, родени сега, са с по-висока честота, тъй като изглежда, че планетата се премества на по-висока честота, не е така.

Планетарната честота се измества леко, но обикновено е същата като физическата Земя. Мрежите, които създават програмата, променят честотата и ние започваме да поставяме нашето съзнание в по-висша мисъл. Точно в този момент се разбира триизмерното изживяване и отрицателните, по-ниски нива на емоциите се освобождават.

За да се развие, трябва да се отстрани негативността.

Децата често "напускат" и пренебрегват обкръжението си и се преместват в собствената си реалност или в игрището на опита. Природата на душата е да търси равновесие,  а несъвършените възрастни често провалят това. Когато погледнете програмата на нашата реалност, нищо не е ново, всичко е рециклирано. Моделите се повтарят и ние им даваме нови етикети, докато се борим да ги разберем.

Винаги има някой, който идва , който е насочен да развива собствената си техника, за да придвижи съзнанието чрез изцеление. Повечето са искрени, други го правят за парите. Хората създават техники, написват кратка книга, дават уебсайт, понякога канализират ръководство , правят семинари, дискусии, пътуват и там го има
Изцелението,  е за привеждане на баланса на всички нива на вашето същество. Не го усложнявайте. Нека никой да не  ви каже, че това, което знаете в душата ви, е грешно за вас. Отидете там, където сте щастливи и се смеете.

Децата се нуждаят от признание и насърчаване, но обръщат внимание на натиска, който им оказвате върху психическата информация. Те нямат способността да разбират общата картина и често се отдалечават от подаръците си в пубертета, или по това време  попадат в телекинеза и телепатия и ми пращат имейли.

Психично талантливото дете, както и всички деца, трябва да се развива в любяща, разбираема среда или със сигурност ще се разстрои по-късно.

Израснал ли си като дете на звезда, чакащ да се събере отново с вашето семейство? Индиго дете , което се нуждае от помощ? Кристално дете с психически подаръци? Това е една и съща, по-висока честота .
.http://www.crystalinks.com/indigochildren.jpg

                                       посетители


Искам да спомена още две "групи с етикети".

"Гостите и скитниците", за които се твърди, че идват от други места, за да помогнат на човечеството. Твърди се, че те са високо развити души, които сякаш "влизат "в нечий човек, за да помогнат на човечеството да се развива. Първата душа се движи "на пътя", както се предполага, че иска да напусне тялото така или иначе. Това, което имаме тук, е същата душа с по-висока честота, която идва, за да помогне на нефункциониращия си колега, който е психически болен или на многобройни личностни разстройства и двете от които се нуждаят от професионална помощ.

Ние всички сме гости, тъй като никой от нас не принадлежи тук. Всички се разхождаме като изгубени деца, тъй като всички сме на пътя, пътуванията и мисиите си. Много от нас помагат на другите по пътя , когато се опитваме да разберем съвкупността от всичко, тоталното съзнание. Докато повишавате честотата си, информацията ще влезе в сила, като фокусиране на размазан обектив или премахване на воал.

Изживейте ума си, разширявайки се в съзнанието си, докато парчетата на пъзела се събират. Вече не разглеждате всяко парче сам, но вие започвате да виждате изображението на завършения пъзел. Това се случва. Всички метафизични етикети, поставени върху психически надарени деца  и курсове за обучение и лечение, са еднакви. Вие сте свикнали с усложнения и объркване и виждате нещата като отделни ..... Оставете ги прости.
/http://www.crystalinks.com/creationblearthsky.jpg
копие от http://www.crystalinks.com/childrensic.html



Гласувай:
7



1. troina - що се друсаш пак...
03.06.2018 19:57
бе, нагла измама..
не те ли хвана малко срама..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14873420
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава