Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2018 11:25 - ПОКАНА до министър ЦАЧЕВА да изпълни закона с уведомлени ена ЦРУ и Д.ТРЪМП
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1146 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес 11.12.2018г. по-долу описания текст беше вкаран в Министерство на правосъдието  и лично до министър ЦАЧЕВА с покана да изпълни закона  както и уведомление с ПОРЕДНИЯ  опит за убйството , провалил  се отново на  09.12.2018г. към 19,39 часа вечерта.

Явно има засигнати лица от констатациите ми  за измами  в проведения конкурс  за нотариуси на 04 ноември 2018г.

--------------------------------------------------------------------



    До  министър  ЦАЧЕВА  - лично

                          Министерство на правосъдието

 

             До министър – председателя  БОЙКО БОРИСОВ

                     Доказателства за мафията и чадър в Министерство на

                       Правосъдието  над  ЧСИ- та от мафията 

 

                      До президента на  Европейската  Комисия – Ж ан  Клод ЮНКЕР

                                        Копие    До  канцлера  МЕРКЕЛ,

                                         Копие     До  президент Маркон

                       ДО механизма за сътрудничество и проверка на България 

                          към Европейската  КОМИСИЯ  Г-жа  ПАРАСКЕВА МИШУ

                                  ИСКАНЕ за назначаване на НЕПРЕКЪСНАТ

                                     Мониторинг на прокуратурата на Р България

                            ДО президента Р.Радев

                            До омбудсмана на Р България г-жа Мая Манолова

 

                            To the President of the IAP – Mr. Gerhard Jarosh

                            To the secretary-general of IAP – Mr. Han Moraal

                             To the executive Director of IAP – Janne Holst Hubner

                             To the acting general counsel – Mr. Manon Lapointe

                                  

                             To the President of USA–Mr.D.J.Trump Proof of the mafia in the Prosecutor in

                                                  Bulgaria

 

ПОКАНА ДА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗАКОНА  г-жо МИНИСТЪР ЦАЧЕВА

 

 

                         От лорд проф.д-р д-р  Момчил Добрев Добрев

                               София ………………………….  

 

 Уважаема госпожо министър ЦАЧЕВА,

 

  С  настоящото ВИ КАНЯ:

 

  1/. Каня Ви да спазите закона  и да не допускате да бъдете ПОДВЕЖДАНА от ХОРА ОПЪНАЛИ ЧАДЪР И  НЕЗАЧИТАЩИ ЗАКОНА на тази Държава България в повереното Ви министрество и  опънали  чадър над хора на мафията относно:

 

    1.1./. Каня Ви да изпълните закона така както сте направили с Ваша заповед  № СД -04-57/21.05.2018г.  като сте издали заповед за заличаване на ЧСИ  Величко Антонов Апостолов – ОС – Пловдив  на осноание  чл. 31  ал.2  вр. С ал. 1 т.5 вр чл.6 ал.1 т.7 вр чл. 33 арл.3 от ЗСЧИ

 

   И СТОРИТЕ СЪЩОТО КАСАЕЩО  Частен Съдебен Изпълнител СТОЯН БЛЯГОЕВ ЯКИМОВ  и моя сигнал до вас от 30.08.2018г. тъй като са налице безспорни доказателства за извършване на търговска дейност от ЧСИ Якимов,  не така ясно очертана такова нарушение   за ЧСИ Величко АПОСТОЛОВ  - а  лишен от ВАС,  .  ЧСИ Якимовкато собственки на четирети фирми, които закупуват  имоти от други ЧСИ-та е упълномощил за представител на своите фирми  СВОЯТА СЪПРУГА за управител.

 

   ЯВНО  тъй като до момента не СТЕ ИЗДАЛИ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО МУ  както това сте направили за ЧСИ Величко АПОСТОЛОВ на 21.05.2018г. още повече че доказателствата за ЧСИ Величко АПОСТОЛОВ не са ТАКА ДИРЕКТНИ И БЕЗСПОРНИ КАКТО ЗА ЧСИ СТОЯН ЯКИМОВ ,  Вие сте подведена от хората на МАФИЯТА  в повереното Ви министрество.

  ЗАТОВА ПОКАНА МИ Е ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАКОНА и законите на тази държава КАТО МИНИСТЪР.

 

 

     2/. Каня Ви да спазите закона  и да не допускате да бъдете ПОДВЕЖДАНА от ХОРА ОПЪНАЛИ ЧАДЪР И  НЕЗАЧИТАЩИ ЗАКОНА на тази Държава България и  опънали  чадър над хора на мафията относно:

    1.1./. Каня Ви да изпълните закона така както сте направили с Ваша заповед  № СД -04-57/21.05.2018г.  като сте издали заповед за заличаване на ЧСИ  Величко Антонов Апостолов – ОС – Пловдив  на осноание  чл. 31  ал.2  вр. С ал. 1 т.5 вр чл.6 ал.1 т.7 вр чл. 33 арл.3 от ЗСЧИ

 

   И СТОРИТЕ СЪЩОТО КАСАЕЩО  Частен Съдебен Изпълнител МАРИЯ ЦАЧВА и ЧАстен Съдебен Изпълнител ЦАЧЕВ – нейни яспъпруг  и моя сигнал до Вас от 21.09.2018г. тъй като са налице безспорни доказателства за извършване на търговска дейност от ЧСИ Мария Цачева и ЧСИ Цачев, които са апортирали  СВОИ СОБСТВЕНИ ИМОТИ ВЪВ ФИРМА и са назначили тази фирма да се управлява и пердставлява ОТ ТЕХЕН РОДНИНИ- ТОВА СИ Е БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА извършване на търговска дейност.

 

   ЯВНО  тъй като до момента не СТЕ ИЗДАЛИ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО на  ЧСИ Мария Цачева и ЧСИ Цачев, както това сте направили за ЧСИ Величко АПОСТОЛОВ на 21.05.2018г. още повече че доказателствата за ЧСИ Величко АПОСТОЛОВ не са ТАКА ДИРЕКТНИ И БЕЗСПОРНИ КАКТО ЗА ЧСИ Мария ЦАЧЕВА И ЧСИ  ЦАЧЕВ,  Вие сте подведена от хората на МАФИЯТА  в повереното Ви министрество.

  ЗАТОВА ПОКАНА МИ Е ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАКОНА и законите на тази държава КАТО МИНИСТЪР.

 

     3/. КАНЯ Ви  за  ЧЕТВЪРТИ ПОРЕДЕН ПЪТ  да уволните дисциплинарно  Вашия инспектор ГРИГОРО ТОДОРОВ – човек на мафията  в повереното Ви министрество  във връзка с негови писма до мен  от 27.11.2018г. по мои сигнали 94-М-218,  94-Ц-58 и  94-М-193/18.

     3.1./.   По прокурорска преписка  в СГП  при прокурор Дочев   СЪЩИЯТ ДОКАЗА, че  ОТ ПРЕДСТАВЕНИЯ  ПЛАТЕЖЕН ДОКУМЕНТ – ЕЛЕКТРОННО БАНКИРАНЕ от ЧСИ ГЕОРГИ СЪЙКОВ ДИЧЕВ  последният  е „превел“ парите 703  хиляди лева на фирма „Аудио Вега“ ООД НА БАНКОВА СМЕТКА в КТБ,  каквато  банкова сметка не е съществувала  , НО ПАРИТЕ НЕ БИЛИ ПРИСТИГНАЛИ в банконата  по „сметката“ на фирмата – БИЛИ „ ТРЪГНАЛИ“ НО НЕ ПРИСТИГНАЛИ“.

 

    ТОВА ДОКАЗВА ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН,   ЧЕ Е НАЛИЦЕ ПРИСВОЯВАНЕ и даже документна измама от ЧСИ Дичев.  Писаниците на Вашия инспектор  , който е НЕГОВО ПРОТЕЖЕ на ЧСИ ДИЧЕВ,  доказват ЧАДЪР опънат над  ЧСИ Дичев от ПОВЕРЕНОТО ВИ МИНИСТРЕСТВО .

 

       Тъй като е ОЩЕТЕНА АМЕРИКАНСКА ФИРМА която е заявила своите  искания още от  месец  юни 2008г.  до ЧСИ Дичев  и  до момента няма никакво плащане , макар че са представени оригинали от цесионен договор и всички документи,  ВИ УВЕДОМЯВАМ , ЧЕ  ЩЕ УВЕДОМЯ  за  мафията в Повереното  Ви министрество  и това че Ваши хора не искат да изпълнят закона и опъват чадър над ЧСИ Дичев  

      ЩЕ УВЕДОМЯ ЛИЧНО ПРЕЗИДЕНТА  ДОНАЛД ТРЪМП   и  Центаралното  разузнавателно управление- мои близки приятели  за  ГОРНОТО   като  поискам  и изискам да СЕ СНЕМЕ ДОВЕРИЕТО И ПРОТЕКЦИЯТА на български лица и ТЕХНИ РОДНИНИ,  които САЩ и ЦРУ  извършват спрямо тези лица, назначени  на високи държавнически постове  в България С ТЯХНО СЪГЛАСИЕ.

 

    3.2./. Въпреки безспорните доказатерства, че 15 ЧСИ-та СА ОЩЕТИЛИ държавния бъджет с над 18 милиона лева,  инспектор   ГРИГОР  ТОДОРОВ ясно отказва да изпълни закона.

   За горното ще уведомя лично   г-н ЮНКЕР – председателя на ЕВропейската комисия.

 

    4/.  Колкото  до сигналите за нарушения  в конкурса за нотариуси  които направих още на 08 декември 2018г.  и внесени  в повереното Ви министерство   ВИ УВЕДОМЯВАМ,   че на 09 декември  в 19,47 часа  ЧЕШЕ НАПРАВЕН  ОПИТ ЗА МОЕТО УБИЙСТВО – ПОРЕДЕН  - явно и доказано  заради тези сигнали  за нарушения в конкурса за нотариуси.

 

       УВЕДОМЯВАМ ВИ, че подобни действия  биват третирани  от ХОРАТА КОИТО  ПАЗЯТ ЖИВОТА МИ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:

       Преди години когато  един виден бизсенмен  - СВЕТОВЕНс ПАРИ  стотици трилиоти щатски долари ,  беще дал 50 000 евро  на прокурор  да предприеме чмерки, защото бях завел дело срещу БАНКОВИ ИНСТИТУЦИЯ  ЗА ОТКРАДНАТИ МОИ ПАРИ от тази банкова институция.  Подобна сума от 200 000  евро беше дадена и на ръководен кадър от тази банка.

 

    ПОСЛЕДВА  МОМЕНТАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ НА ХОРА ОТ ТРИ СЛУЖБИ  на САЩ,  АНГЛИЯ и ГЕРМАНИЯ  в дома  на  този виден Бизнесмен в АМСТЕРДАМ  и беше посъветван  -  че ако косъм падне от ГЛАВАТА НА МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ   ,  те ще се занимават директно с него и неговите отрочета  - законни и незаконни.

 

    Колкото да прокурора – ТОЙ ВЕЧЕ Е НА УЛИЦАТА  и получи урок от ГОСПОД.

 

    Така, че уверявам Ви, че никой няма да позволи нещо да ми се случи,  и всеки  сам поема отговорността си както това стори 2007 г-н СТОИЛОВ.

  АКО ТОВА СТАНЕ  то мои близки приятели от три служби  ще  отмъстят.

 

Дата  10.12.2018г.    Подпис:                            / лорд проф.д-р  Момчил Добрев Добрев /

  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 982968
Постинги: 1239
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031