Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2019 18:59 - покаяние и вяра
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.11.2019 06:34


 image
Отново поствам даденото ми,защото нещата се развиват по сценария. Русия има
подобрение в духовно отношение, а Украйна са в застой.България се колебае накъде
да тръгне т.е. чувства се колебание в духа. Има и други изменения, които могат да доведат до непредвидени политически сценарии през 2020г. Очакват се катаклизми
от глобален мащаб. Покаяние и вяра. Да не забравяме,че ни е казано-"ако имаме вяра колкото синапово зърно планини ще преместваме." Да не се намесваме за щяло и нещяло в измененията,които ще настъпят,за да не пострадаме повече,защото не знаем какво Бог знае. Земята се премести,но не само в полюси,както казват учените, а цялата зае друга позиция на друго място във вселената.Това премина нормално, но предстоят изменения в Тихия океан,Южна Америка ,Островите, което при наше неблагоразумие може да се усложни с междуособици. Да внимаваме в това,което ни е дадено, за наше спасение. Да се придържаме в нашето поведение към Нормите, дадени в Библията. Тази черна следа,която се вижда от Хъбъл е основа /подготовка/ за ново раждане.

2019г- изменение в духовно отношение
1.Настъпва време, когато в страните започва изменение в духовно отношение,следствие вярата и действията на хората. Това е необходимо за да се определи влиянието на антихриста и неговото господство. До сега надделяваше Христовата вяра, а сега започва изпитание на водещи политически лидери вярващи. Поставят се под въпрос династиите и монархическото им управление.Предстоят изпитания на лидерите им.Това ясно се очертава за Великобритания.
2.Русия - Многото искания на хората водят до тяхната промяна във вижданията и влиянието,което се оказва на духовното им развитие. Любовта Божия ще се постави на изпитание, с което ще се утвърдят вярващите в Исус Христос и антихристите. Голяма роля ще имат в този процес лидерите,както политически така и духовни. Следете действията на Украйна,опонент и показващ слабите места на Русия.
3.България беше христианска, но се надигат делата на антихристовите деца и ще настъпи битка,духовна. Време за последна евангелизация и определяне на вярващите и децата на антихриста.
Да бдим!!! Всяко действие на политическата сцена води до изменение,окончателно. Покаяние!!!
4. Израел да не се възвисява ,а да повярва ,защото новия месия да не ги изненада. Третия храм е момент на изпитание.Да не забравяме, че израелските племена бяха разпръснати след непослушанието на Соломон, както и Моисей не влезе в обетованата земя. Израел е кантар, а не водеща нация!!!
11:27 ч. 13.1.2019 г.




Тагове:   вяра 019,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1652815
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив