Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2020 14:29 - Пловдив - Бургас
Автор: krasivata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 332 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 23.01.2020 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Двамата се запознават случайно-работели в общ временен проект в Пловдив.
Обстановката в офиса била изключително напрегната, а конкуренцията жестока. В такава токсична среда виреело всичко друго, само не и честност, камо ли наченки на морал. У повечето служители не било останало нищо човешко. Единици били различни и само двама безнадеждно вярващи и търсещи Любовта.
 Той по-добре успял да се впише в колектива, и без много усилия станал любимец на офиса( съставен с малки изключения само от жени ). И как няма - бил изключително чаровен, с неподражаемо чувство за хумор и безупречен стил. 
 Тя била тотален аутсайдер. Само вглъбена, неконтактна, съсредоточена единствено в компютъра - единственият й приятел в службата. 
 Не му отнело много време да я забележи. Повече се затруднил да я опознае, доколкото тя му позволила. Бил категоричен, че била специална. За много кратко успяла да се превърне за него от " не ми е безразлична " до " ТЯ е ". За нея обаче било по трудно да го разгадае. Нещата макар и мноооого бавно и трудно все пак потръгнали. Тайно. На работата се държали доколкото успявали безразлично, докато когато били сами не можели да се наситят на чувствата си. Били денонощно заедно и времето все не им стигало. 
 Проектът бил към своя край и само определени служители щели да запазят позициите си. Било началото на май и двамата правели планове за почивка и сватба. Той получил предложение за работа, която само глупак би отказал. Безкрайно много я обичал и не искал да я лишава от нищо. Искал да й осигури спокойна бременност и безгрижно (финансово) майчинство, доколкото е възможно. Разбира се осъзнавал, че тя няма да разбере правилно намеренията му ( предвид болестната й ревност ). Но в крайна сметка го направил. Приел офертата и заминал за Бургас. Оставил я....
Все пак се върнал за раждането на сина им. За да замине отново за Бургас.
 Няма да се задълбочавам да описвам колко тежко и колко трудно й е било. И точно когато била на ръба на силите си и готова да сложи край на историята, той се появил. В ден Сряда той дошъл да я вземе с чисто новата семейна кола и да я откара до вече готовата им чисто нова двуетажна къща. За да може тя малко да си почине и да се подготви за сватбата им, която била насрочена за Неделя. Тържество, изцяло организирано от него, за Единствената жена, която успяла да му докаже, че Истинската Любов съществува. Въпреки времето, въпреки обстоятелствата, напук на всички те станали семейство. Щастливо семейство с две деца и шест внучета.
 Дори вчера ги видях. Той я държеше за ръка и нито за миг не отместваше погледа си от нея, докато тя обясняваше нещо на морето.


Тагове:   пловдив,   бургас,   Бурса,


Гласувай:
9



1. shtaparov - Много красшва и затрогваща исто...
26.01.2020 08:43
Много красшва и затрогваща история,невероятно добра!
цитирай
2. krasivata - ...
27.01.2020 05:41
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krasivata
Категория: Други
Прочетен: 7986
Постинги: 12
Коментари: 12
Гласове: 273
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930