Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02 08:15 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 156 Коментари: 0 Гласове:
9 

Вече програмирани от лостовете на Матрицата, хората искат да бъдат желани с надеждата, че по този начин ще се повиши сексуалната им привлекателност. Така хората започват да разделят на части погледа си. Вместо да гледат на себе си като на едно ЦЯЛО, което започва отвътре и блести навън, те еднообразно преглеждат част по част тялото си, за да определят какво “не е както трябва” и как могат да го поправят с операция, грим, илюзия, дрехи, диети или с комбинации от тези. Когато хората не харесват телата си, те развиват срам, отвращение и се чувстват неудобно, както и се дистанцират емоционално. И ако някой се чувства по този начин облечен, представете си как човекът се чувства съблечен!!! Това със сигурност изключва възможността човекът да открие истинската същност на сексуалния съюз. С такава нагласа и възприемане на нещата е много по-лесно да се преживее секс “за момента” или защото “е гот”. Да се отиде отвъд това ниво на сексуална активност, означава да се пробият умствени и емоционални блокажи, както и човек да се изправи срещу личните вътрешни огледала. С модел на Съзнанието, при който човек се ненавижда буквално от началото, повечето хора просто не могат да направят това.

Сексът по този начин остава в долните чакри, защото просто е една физическа размяна. Това също подтиска и изкривява Кундалини с всички ефекти, които има върху емоционалното, умственото и духовното развитие на човека. Погрешното използване и манипулацията на секса от тези на пръв поглед коренно различни организации – религиите и медиите – е довело до огромна вина, страх и омраза в нашето отношение към секса и, чрез подтиснатата и дисбалансирана Кундалини, до откъсване от по-висшия умствен и духовен потенциал. С други думи, сексът, използващ само долните чакри, тиражиран от религията и медиите, ще ни държи в умствен и емоционален затвор, докато космическият секс би ни въздигнал до звездите.

Опитите да ни отслабят сексуално дори включват мита и манипулацията, наречени СПИН. Страховитите истории относно СПИН-а са създали огромен страх от секса. Казва ни се, че ХИВ вирусът причинява унищожаването на имунната система, познато като СПИН, и че ХИВ се пренася по полов път. И двете са лъжа!!! ХИВ е слаб вирус и последното нещо, което причинява, е унищожаването на имунната система. Хиляди хора умират от “СПИН”, които нямат вируса ХИВ, а милиони, които имат ХИВ от десет години и повече са си напълно здрави. Всичките данни са измисляни! Ако умрем (не че това е възможно) от да речем туберкулоза и сме имали ХИВ, се казва, че сме умрели от СПИН. Ако умрем от туберкулоза и нямаме ХИВ, се казва, че сме умрели от туберкулоза. Митовете и лъжите продължават даже и в диагнозите. (Естествено нали цялата традиционна медицина служи на Илюминати. Тук не става въпрос за всички лекари, а за замисъла на самата медицина, макар че огромната част са забравили най-важното от Хипократовата клетва: “НЕ ВРЕДИ!” Тогава, като виждат, че лекарствата не помагат защо ги предписват?! По този начин увековечават системата).

Доктор Робърт Гало, човекът който каза, че ХИВ причинява СПИН, оттогава е бил обвинен в научно лошо държане и срещу двама от бившите му асистенти са били повдигнати криминални обвинения. Гало патентова теста за ХИВ антителата. Обаче те не тестват за ХИВ, а само за антителата, които имунната ни система произвежда, за да се бори с вируса. Причините за СПИН са много – но не и ХИВ. Всичко, което разбива имунната система, причинява СПИН и това включва лекарства за отмора и възстановяване като AZT, които се използваха да се “борят” с ХИВ, вирус който НЕ причинява СПИН. Всичко това е една измама и не може да бъде описано какви поражения е нанесло върху нашето отношение към сексуалността.

Друг “парадокс”, режисиран от илюминати, е че медиите целят да възбудят сексуално зрителите си, докато в същото време им казват, че сексът е нещо скандално и пошло. Това е разделянето на съзнанието на две части, за което беше говорено по-горе. “Това или това, това или това?” Страх, объркване – КОНТРОЛ!
Младите момичета нямат ни най-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание.

Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло – до израждане на нацията. Само когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на Майката Земя и планетата и когато осъзнае на кого дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателя и Шестата раса.

И така, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри – муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация. За да се промени това, е нужно да се приложи Законът на Двамата – това е закона за Близостта. Той просто излага, че силата на сътворението може да бъде използвана чрез любовна близост с едно друго същество. Чрез тази близост вие цените дълбоката връзка с друг и минавате от единично себеосъзнаване към по-дълбоко познаване, закрила, като се използва свързването на енергията на любов един с един. Законът на Двамата е основан на прилагане на едно съчетано служене на закрила, чрез партньорство на любов и грижа.
Не позволявайте да фабрикуват съзнанието ви! Инак в резултат ще се чудите защо сте зле, кое не е наред и какво трябва да промените. Не е наред светът – това не е наред! Само че не трябва да се опитваме да изменим него, а себе си!

                                   Самопрограмиране и самокапсулиране

Необходимо е да се отбележи, че няма по-тежка форма на програмиране от тази, която човек може да си създаде сам. Въпреки че по-късно започва да служи на определени егрегориални конструкции или същности, този вид програмиране често държи в основата си именно личния избор, който впоследствие се превръща в база, на която може да стъпи един бъдещ егрегориален градеж. Обикновено това се случва заради липса на езотерично познание за нещата и собствената принципна ограниченост на индивида.

Ще започна с въведението, че човекът е създаден като не-едноканално и не-едноклетъчно, а като многоканално и многоклетъчно същество. Какво имам предвид. Образно казано, ние не сме енергийна артерия, ние сме енергийни капиляри. И изпипан номер на Тъмната ложа е да обработва хора, склонни към проявление на едноканалност (което е анти-природно), които са се забили САМО в една посока на търсене (живот), защото в такъв случай много лесно може да се сложи тапа, която да спомага за захранването на цял енерго-информационен паразит. Какво имам предвид, може да се види на долния чертеж.

Да си представим човека (засега) като една тръба без разклонения, по която минава енерго-информационният поток. В един такъв модел всеки лесно може да открие слабостта. Това е тръбата и ако един егрегор, който иска енергия, сложи тапа - това ще е единственият поток, от който егрегорът ще има нужда в живота си, защото му е даден шанс за донорство. Какво в същността си Е и за какво служи знанието за тръбата, тапата и едноканалната “доктрина”:
Вие имате духовни търсения. Все още не знаете точно какви, но досегашният модел на знание, който ви е предлаган, вече не задоволява вашата потребност за Истина. Прочитате няколко книги, докато най-накрая стигате до даден (не дай си Боже) авторитет (с огромно и внушително творчество), който ви привлича неудържимо и отговаря на душевността ви почти на 100%. Постепенно толкова се привързвате към въпросния автор/учение, че ставате напълно сляп за другите теории и информация по същите теми. Нещо повече – вие сте склонни да се отнасяте с (меко казано) пренебрежение към алтернативните източници, противоречащи на вашия (вече) идол. Минава време и вие не възприемате и нямате абсолютно никакво желание за нищо друго, освен за поредната порция от Ошо, да речем. Ако съществуват няколко книги за астрално пътуване, вие дори няма да погледнете другите, а ще протегнете ръката си тъкмо към вашия идол. В последствие, колкото и авторитетен и истинен да е източникът ви и колкото и знания да трупате, те по природа ще са ограничени, тъй като няма да сте се възползвали от целия енерго-информационен спектър, който е в наличност по въпроса на духовността.

В случая човекът и неговите търсения са тръбата, по която минава енерго-информационният поток. Създавайки и укрепвайки даден интерес, без каквото и да е отклонение, вие превръщате себе си в затворена, едноканална система, което дава възможност за подхранване на даден егрегор. Егрегорите се контролират от нисшия астрал, най-вече от различни астрални същности или форми на извън земния разум, който е настроен негативно към хората в лицето на рептилиите например. Вие създавате условия за самокапсулиране и в резултат, слагайки тапа в същия този канал, започвате да подхранвате егрегора, който служи за целите на тези същества. Целта обикновено е енергийно донорство и... робство, разбира се.
Оттук нататък вие се превръщате в една затворена система, която е неспособна да приеме чужда енергия, освен тази, която обменяте със своя егрегор, към когото сте свързан безвъзвратно. Тя циркулира само между вас и егрегора и това ви се струва напълно самодостатъчно, защото то е такова – вие сте си самодостатъчни със своя егрегор. Това е форма на симбиоза. Никакво отклонение.

Този процес протича като по учебник и може да бъде наблюдаван най-често при твърде религиозните християни и фанатизираните мюсюлмани – въобще при хората, отдали живота и вярванията си изцяло на религията. Всеки ден чувате за случаи на религиозен фанатизъм. Това е и честотен контрол, защото обикновено няма да ви бъде позволено да вибрирате енергийно на по-висока честота. Единственият ви “шанс” е да се свържете към по-висш и по-енергетичен егрегор, при когото ситуацията ще бъде горе-долу същата – само вижданията ще са относително (!) различни. Наблягам на относително, защото не може да се прескачат стъпала. Този, който е събирал марки цял живот и е превърнал това в своя свръх-задача, няма да започне  изведнъж да практикува скално катерене. Преходът е плавен, защото честотата се покачва постепенно. Обратното води до загуба на жизнена енергия и протичането на депресия. Изключение правят тези, които правят скок, защото техният Висш Аз чрез кармичния си егрегор иска това от тях като преживяване и трупане на опит в конкретната инкарнация. По естест вен път това НЕ СТАВА, защото то не се отразява добре на цялостната мисия на човека в дадения живот. Колкото до духовните търсения, никога не може да стане просто от първия път и от прочитането на първия автор (освен ако нямате точно тази мисия в този си живот)! Кой е прочел само един автор през живота си, който да е ТОЧНИЯТ, поднасящ искрящата 100%-ва истина върху кадифена възглав ничка в сребърен поднос? Има изключения и се вижда резултатът – говоря за същите религиозни фундаменталисти, които са капсулирани енергийно доживотно. Въпросът е в това, че ще прочетеш и минеш през 1000 учения – но, да – всяка книга е важна и е част от пътя, който ти ще извървиш и чрез който ще разшириш всеки милиметър от енергийните си капиляри. Защото, ако кръвта циркулира само в/през един орган от организма, тялото умира! Капилярите снабдяват с кислород всички клетки – затова не изгниваме! Може накрая да откриете загубеното си копче, но преди това сте обработили два самосвала пръст с лопатата!

И така! Човекът е създаден като многоканално същество!  Той е спуснат и проектиран като организъм, подобен на горния – такъв с много капиляри, много пътища, много версии на случване, съществуване в множество паралелни реалности – това е изначалната идея на Създателя! Тук вече дори да се сложи тапа не може да се постигне някакъв съществен резултат, който да повлияе върху цялостното развитие на организма/съзнанието. Ако единият канал е запушен, енергията ще потече през съседния.

Един се интересува само от НЛО, друг – само от езотерика, трети – само от радиестезия. Защо, след като всичко е свързано? Разширявайте каналите си и осмисляйте свързаността на нещата в света! Тази информация е важна за тези, които ще открият себе си в представения модел. Много е важно да се вслушате в сърцето си (вашия Висш Аз), когато осмисляте този принципен капан. Всеки един от нас е на различно ниво на развитие и с настоящата си инкарнация усвоява определена опитност. В този контекст капсулирането и специфичното програми ране може са формата на блокаж, което именно вие сте избрали, преди да се въплътите. Най-вече – вие ТРЯБВА да минете през това, за да израснете и повечето от нас вече са го правили! Но има и такива, които просто са попаднали под егрегориално въздействие в резултат от самокапсулиране. Именно на тях тази информация ще е полезна, защото те все още могат да направят крачката и да разширят мисловните/енергийните си модели. Важно е да е се разбере, че тук откачването от един егрегор и закачването към друг няма да ви помогне.

Изходът е във възвръщането към изначалната многоканална функция на човешкото съзнание и енергетика! Само така вие ще сте в баланс и с мисловните си модели, и с егрегорите си, и с енергията и информацията, които протичат през вас. Още един капан е сътрудничеството на няколко (тук отварям една скоба. Може да са много – не ви подтиквам да имате много егрегори/интереси, защото това е многоканална версия на батерия – същото е като при едноканалния модел, но с много канали! Тук говоря за това да не се капсулирате и да затворите очите си за другите неща в света! На егрегори така или иначе служим винаги! Просто се следете да не кривнете от баланса си!) ваши егрегора, подчинени на една цел – целта отново е капсулация и насочено използване на енергията ви – разбира се, не във ваш интерес. Ще дам пример отново със следването на дадена доктрина. Четете Ошо и понеже той казва, че може, започвате да се интересувате от будизъм. Или стигате до будизма по независим път (което означава, че егрегориалната ви примка не е много затегната и имате известна свобода) и виждате сходните твърдения с тези на Ошо. В случая двата егрегора си сътрудничат за общата цел – вашето впрягане. Те не са в конфликт – в симбиоза са.

В никакъв случай не твърдя, че застъпването на информацията е признак за робство! Дори напротив – колкото повече четете, толкова повече ще ви се застъпва информацията и това ще ви показва, че сте на прав път. Просто казвам, че тази връзка я има и трябва да бъдете нащрек за нея, защото манипулацията е много фина и изисква висш пилотаж на разбиране и самоанализа! Защото, не забравяйте, че ние чуваме командите на егрегора като своя собствена мисъл в главите си. Колко от мислите ви смятате, че са наистина ваши? Егрегорът се захранва с енергия чрез ритуалите. Колкото повече ритуали има в едно общество или семейство, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен, по-силен. Затова избягвайте ритуалността и шаблона – проявле нието на егрегора и програмата, която носи той. Избягвайте да сте еднакви – да влизате в стадото, като в същото време се пазете да не влезете в крайността на позьорския стремеж към различност. Бъдете себе си – като сте наясно кога сте себе си и кога сте това, което егрегорът ви казва да бъдете. Бъдете будни и не спирайте, защото забиването в нечия доктрина винаги води до застой и енергийна леност. В началото егрегорът ще ви снабдява с енергия, но с времето ще става все по-капризен и ще се чувствате все по-слаби. Така или иначе през целия си живот ние робуваме на дадени егрегори, създаваме образи в астралния свят и обслуж ваме нечии интереси поради незнание. Това, което можем да постигнем, е да изчистим максимално енергийните си канали и евентуално да се откъснем от инволюционните си егрегори. Да се депрограмираме, за да започнем да усещаме истинските закономерности в живота. Защото, както е възможно да се програми раме сами, така можем и да се де-програмираме. Разбира се вторият процес е много по-бавен и мъчителен и трае в повечето случаи години. Депрограмирайки се, вие ще започнете да виждате капаните сами и да ги заобикаляте без усилите.

Ще съзирате безпроблемно чуждото програмиране и ще го класифицирате. Например човек, който е твърдо убеден в нещо и не търпи критика, е 100%-ово програмиран! Типична фраза за тези хора е: “Аз съм открил своята истина в този живот и ще я следвам докрай. Не искам да те слушам! Не ти вярвам! Нямам нужда да чета повече по този въпрос! Дори не желая да говоря за това!”. Несъмнено имате в своя живот поне един-двама такива познати.
Гласувай:
9
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10751523
Постинги: 2296
Коментари: 12305
Гласове: 32780
Архив
Календар
«  Март, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031