Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2012 08:00 - България е един от трите основни енергийни центъра на планетата
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 20705 Коментари: 25 Гласове:
35

Последна промяна: 03.05.2012 08:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg  БЪЛГАРИЯ – НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ПОСРЕЩАНЕ     НА    2012 ГОДИНАimage
Варненската ясновидка Гергана Герасимова нашумя с поредицата от Книги „Тайните подземия на България" на писателя Милан А. Миланов. Поредицата поднася неочаквани разкрития за вековни тайни, които пази земята ни. Духовният учител - игуменът на манастира „Св. Троица", притежаващ екстрасензорни способности и в тази пета част на книгата разкрива на своя ученик лабиринт от тайни. За разкриването на тези тайни помага ясновидката, получаваща послания от Информационната Космична Банка /АКАША/.

Ето и нейните разкрития за България и защо е най-доброто място за 2012-а година. Статията е направена по поръчка на едно от най-големите британски издания, но българските читатели ще могат да я прочетат преди британците. Преди дни тя се завърна от експедиция до част от енергийните центрове в България, заедно със съвета на учредителите на сдружение ВЕЛИКА БОЛГАРИА – проф. Сашо Драганов, доц. Красимир Коев, журналистката и ПР Патриция Кирилова, Давид Леви и Даниел Делчев.България е един от трите основни енергийни центъра на планетата Земя. Единият е Тибет, където в продължение на хилядолетия пребиваваше Земната кундалини. Вторият е в района на Чили и Перу, където тази земна кундалини се премести и който ще бъде неин дом през следващите хилядолетия. Третият – България, е все още неоповестен и „неоткрит” за широката общественост на планетата. Много хора от различните краища на земята, дори не са чували за България, други – не знаят къде точно се намира, но времето за реализация на тази малка територия от планетата, върху която е разположена държавата България, настъпва. Потенциалите, заложени тук са необятни и неизчерпаеми.Тук е директната връзка със земното ядро, което е от изключително значение не само за Галактиката, но и за тази Вселена. Защо ядрото е толкова важно?

Земното ядро е концентрирана енергийно-плазмена структура, съдържаща в себе си всички валидни за Вселената енергийни стойности. Поради тази причина то е от особено важно значение, както за галактиката, така и за цялата Вселена, като източник на информационни и балансиращи енергийни потенциали.

Съществата от Плеадите, Фаетон, Сириус и др. създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на различни технологии тези стойности се смесват с други енергийни потенциали и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. Освен това Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка. Пребивавайки тук се спестява време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

Земята е създадена в следствие еволюцията на Вселената. Тя е един от трите центъра, които я обслужват и има директна връзка с Акаша. Не ползва ретранслатори и междинни центрове. От Земята се приемат, предават, пренасочват и контролират всички информационни, енергийни и симптоматични потоци, стойности, параметри, полета на излъчване и т.н.

В ядрото на Земята са концентрирани стойностите и характеристиките на всички енергии, валидни за цялата Вселена. Именно затова планетата е от изключително важно значение за всички общества и цивилизации, обитаващи Вселената. Това е причината за изградените подземни лаборатории, в които се извършват непрекъснати измервания, изчисления, корекции и проучвания на земното ядро.

България е родината на Учителя Дънов, а в по-древни времена – на Орфей. Орфей е роден в началото на 6 432 година пр.н.е. и умира в средата на 6 366 година пр.н.е. той е познавал Висшата вселенска философия, тълкувал е мъдростта и ученията на атлантите. Бил е с изключително високо духовно ниво на развитие, което го е правело търсен духовен учител не само от тракийските племена в района. Името на Орфей може да се преведе по-скоро като „Магична светлина”. Влиянието на Орфей е било силно не само по българските земи, но и по земите на днешна Гърция и Мала Азия.

Българският език е също носител на високи и чисти енергийни вибрации. Първите заселници по тези земи – араните или траките, са говорили и пишели на отдавна изчезнал вече език с космически произход. Част от писмените знаци на този език се намират в древните египетски текстове. Те са били използвани от вече обособилите се като отделен народ египтяни. Древният арански или тракийски език е космически език. На него се говори на различни места във Вселената, но с различни фонетични и диалектни особености. След време, когато започнат да се разкриват древните подземия и книгите и ръкописите в тях, написани на тракийски, езикът ще бъде открит и разчетен отново. Езикът и писмеността на араните или първотраките е загубена. С течение на времето само определени посветени са ги знаели и съхранявали.

Един от тези посветени е бил Орфей, чиито ръкописи в по-голямата си част са на древния език. Древният арански език е известен още и като арамейски език. На този език те написват първата, оригиналната Библия, която се съхранява заедно с няколко копия, преписани от нея в последствие, в подземията на остров св. Иван, в специални златни сандъчета със специални обкови и инкрустации. Те се намират в помещението, където се съхраняват и скрижалите на Мойсей. Има специална въздушно – енергийна защита. Времето за изваждането им наближава, но това няма да стане преди отварянето на Голямата врата.

В съвременния си вид, българската азбука е основен ключ към отварянето на Вселенските тайни. Разкодирайки тази система ще се отвори вратата към Новото време. И така:А – изходна позиция за градивен растеж

Б – всеобхватна реална хармонизация

В – придобиване на висша обединителна роля

Г – развитие на генетичната познавателна мисъл

Д – обхващане на енергийните потенциални двойници

Е – отразяване на горните входни нива на пространството

Ж – развитие на високочестотните сигнали

З – кармиране на всички видове индивиди

И – обобщаване на законовите реалистични стойности

Й – прехвърляне на триизмерните общества в горен квадрант

К – развитие на мисловни потенциали в реални функции

Л – преминаване в отвъдните реалности

М – отваряне на неоткритите действителности

Н – обхващане на енергийните двумерни центрове

О – прегрупиране на висшите познавателни системи

П – отваряне на всички кристални излъчватели

Р – свързване на двойниците в обща единица

С – развити на всички стойности на вечността

Т – вграждане в обединената система на новата геноформула

У – изграждане на всички линейни връзки в пространството

Ф – свързване във вечно цяло на космическите двойки

Х – отваряне на всички канали-проводници на вечната любов

Ц – оформяне на новите структурни единици

Ч – изграждане на реалните времена в бъдещето

Ш – стартиране на личните програми на индивидите

Щ – отваряне на космическите идентификации

Ъ – свързване във вечни общности на реалните същества

Ь – изграждане на новите ембрионални формули

Ю – отваряне на висшите познавателни центрове

Я – развитие на новата кристална общност

ЙО – коренуване на детеродните енергийни канали

ЬО – развитие на извънпланетарните реалности

ДЖ – отваряне на новите светове извън Всезира

ДЗ – власт над всичко съществуващо във времената и пространствата.

С активирането на всички енергийни центрове на територията на България, тук ще се формира енергийно поле, което ще създаде най-добрите условия за плавен преход към Новото време. Това е основателна причина да се твърди, че България е най-доброто място за посрещане на 2012 година.


26.06.2011. Получено чрез Габи

dreamland-bg.com/index.php
Гласувай:
36
11. balgarski7vinarki - Interesni neshta
03.05.2012 08:42
Da, energien zentrum i kakto se e o4ertalo mai i na veshterstvo-ja vij prostazite otgore i zatritite jivoti v miseria i stradania-vsichko tova invokira razni energii.
Sledvashtite pokolenia shte sa v resultatite ot prostotiite na segashnite,dano se opravjat njakak si.
цитирай
2. анонимен - Четох до "учителя Дънов&q...
03.05.2012 10:43
Четох до "учителя Дънов" и се отказах - явно авторът или не е въобще в час, а само повтаря папагалския хор, или е от другата страна на борбата светло-тъмно!
цитирай
3. анонимен - кантарион
03.05.2012 13:46
Дрън,дрън ярина!Позната,коята също проповядваше лечение с енергия,която ходеше в Австралия и събираше енергия от някакви планини, се разболя от рак на гърдата и скоропостижно отиде в небитието!
цитирай
4. stela50 - Привет , Бвен ...
03.05.2012 14:20
За това , че България е един от трите основни енергийни центъра на планетата
има сведения от различни източници и изследвания . А и защо ще се обсъждат
факти и доказателства по темата и България ще представлява интерес ,
ако нямаше сериозна причина да се смята,че това място на света е специално...
Нищо не е случайно , а и бъдещето ще покаже .
Поздрави за интересния постинг !
Хубав ден и сърдечни поздрави !
цитирай
5. анонимен - кантарион за стела 50
03.05.2012 14:36
Кое бъдеще ще покаже?Че България съществува тук от над 1300 год.,многооооо преди тях тук са живели траки,унгури,а сега и чукундури и чудото с енергията?не се е случило....Статия наистина за чукундури!
цитирай
6. ramus - Има си цяла плеяда вярващи в "специалностите"...
03.05.2012 16:06
... - едни специалности - според раса, други - според територия или държава, трети - според национална или религиозна принадлежност. Просто ми е чудно какво се натискате да им намирате кусура - визирам кантарион и разни анонимници. Изглежда вярващите в едно дразнят вярващите в друго. А това не ги прави различни - а напротив - точно еднакви сте.
Множеството вярващи в тяхната си представа за енергиите не са с нищо по-различни от които и да са група вярващи - имат си идеали, имат си идеи, имат си и идоли. Имат си и образните приказки за тяхното си обяснение на света. И както всяка друга вяра - тяхната им служи за запълване отвътре. Както всяка друга вяра и тяхната се използва от нейните потребители за вдъхновение. Имат си съответните канони, за да се равняват по тях кое е правилно, погрешно, истинно или заблуда. Това им трябва - това си правят. Нищо че всяка вяра е такава, защото е подкрепяна от вярващи на които именно това и така им е потребна. Принципа е - след като има "заявка" от потребители, то ще си намерят да си я сътворят. Това се отнася за вярването и верите по всички линии - включително и ония дето се пишат "неверници" или пък се кичат с маските на "АТЕИСТИ".
Човечеството открай време се е определяло от вярата и вярванията си. Съвсем очевидно е и това се наблюдава, дори използва, от хора, които забелязват тия особености. Но са малцина тия, които надхвърлят и израстват този си етап и самата потребност от вяра и конструиране на реалността, си самоотпада.
Вярването е типичен човешки психичен феномен. Той се определя от етапа в който е човешките елементи в човечеството - груповата си форма на съществуване. Като вътрешно-психичен комплекс от процеси, ВЯРВАНЕТО преминава и в груповата си форма в която се наблюдава днес във всички социални процеси, във всички култури и епохи.
Така, че "друговерци" - не се дуйте толкова че сте много начетени - всеки за вярата си използва аргументи, които са интерпретирани за да паснат на вярванията му. Така само приличат на истина. Именно това е потребността - да приличат и да придават изживяване за истинност. Така се получава и конструирането на реалността - чрез изживяването за нея. На спящите и сънуващите в съня им - това е напълно достатъчно. И много внимават да не вземат да разклатят виртуалните си устои на които се крепи самомагията им.
И накрая - модерната дума за вярване е понятието УБЕЖДЕНИЕ и неговите производни. Тук е и изключителността на вътрешно-психичните процеси - създават условие за изживяване на РЕАЛНОСТ, която е вътрешно генерирана заради потребности. А се ПРОЕКТИРА ПСИХИЧНО "ОТВЪН" - все едно че е обективна. На тази огледална игра се крепи цялото групово битие вече хилядолетия наред. И това сякаш няма край - все едно и също.
Колкото до вярващите - в сила е принципа на "компенсиране на недостатъчност". С други думи - човек търси, стреми, желае или иска онова, което "отвътре" не му достига - и така да го компенсира.
И конкретно - щом някой или някои вярват в приказката за "ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ" - значи в тях е налице "незначителност". Щом някой стреми, прокламира ЛЮБОВ - значи вътре в него я няма и другото му е компенсацията. Толкова е просто - по това какво се стреми, постига, прицелва, иска или търси, си личи толкова ясно КОЕ ОТВЪТРЕ НЕ ДОСТИГА...
И понеже това е принципен вътрешно-психичен принцип - той е толкова фундаментален, че чрез него с лекота могат да се изведат които и да са психични особености на който и да е човек. Най-вече защото ТОЙ СИ ГИ ПОКАЗВА и ЗАЯВЯВА САМ - достатъчно е просто да се чете или слуша и гледа внимателно.
цитирай
7. анонимен - Всичко това е много хубаво,
03.05.2012 17:04
ама защо българите са такива тъпанари
цитирай
8. ramus - Ето така се "пишат" хората:
03.05.2012 17:31
анонимен написа:
ама защо българите са такива тъпанари

------
Когато някой нарича образ на "другите" с нарицателното "ТЪПАНАРИ" - това какво точно отразява - според горния принцип - за "компенсирането" и "огледалата на проекциите"?
Както вече написах в края на номер 6, достатъчно е просто да се чете слуша и гледа внимателно. Понякога дори не толкова внимателно - хората просто сами се "диагностицират" пишейки се в самопортретите си.
Когато се вижда напомпен от мускули мъжага да вози в скъпата си кола поредната "жена-играчка" - за показ са ланците, мобилния му телефон, дрехите, прическа, обувки, колата, направената като кукла жена - всичко е за показ - недоосъзнал елементарността да търси от околните одобрение чрез вниманието им и чрез тях да се "оглежда" кой е той. Това дори не е нужно да си психоаналитик за да се изведе - различните социални категории се делят от социалните игри според които се играят. И зад всички тях стои невъзможността масовата средностатистическа човешка личност да долови колко много неща се случват, но са "НЕВИДИМИ ЗА НЕЯ" - затова се използва понятието НЕ-ОСЪЗНАТ. И това, което вие наричате "видимо" е не заради света - това виждате, това интерпретирате. А другото - сякаш го няма. Някъде там - зоната на здрача!!!

Всъщност е толкова просто... само е неудобно да се проумее, защото влиза в рязък разрез с групово насадените и разпространявани представи и легенди за човека, живота и вселената... А иначе всеки претендира за "ИСТИНА" - а тая версия на "истината" в която всяка вярваща група вярва е наречена просто "КОНСЕНСУСНА ИСТИНА". И смисъла й е да консолидира вярващите елементи в съответната формирана по вяра група. САМО ТОВА... НЕ ПОВЕЧЕ... В никакъв случай не повече. Трябва да се завоалират предварително "питанията" да се прикрият всички опити за 'въпроси' чрез внимателен подбор на "правилните отговори и насоките им. И това е достатъчно - навсякъде, във всички групи...

Всъщност е толкова просто... !

Примера чудесно онагледява колко е "малка" вътрешната вселена на повечето хора. Затова им служи толкова добре вярата.


цитирай
9. анонимен - ramus
03.05.2012 18:22
ти според мен си учил психология в НБУ, но така и не си успял да я завършиш!
цитирай
10. ramus - водя само интелигентни и смислени разговори...
03.05.2012 19:48
"Другото" дори не го забелязвам.
цитирай
11. bven - На 1. balgarski7vinarki.
03.05.2012 20:05
Аз мисля, че всеки човек (Дух) си е избрал в оредното въплъщение какво и как ще научи. Да не роним сълзи - всяка душа върви по своя път и не е редно да коментираме дали е добър или не. Важното е да се еволюира, без да се създава отрицателна карма (досега), а отсега нататък - кой каквото мисли, това ще се сбъдва.
Благодаря ти за коментара - беше много важно мнението ти и пак се отбивай.
Лека вечер!
цитирай
12. bven - На 2. анонимен - радвам се за прочетеното.
03.05.2012 20:06
Винаги си добре дошъл.
цитирай
13. bven - На 3. анонимен - кантарион:
03.05.2012 20:11
Твоята позната е направила това, което е искала и не е редно да коментираш начина й на отиването й от този свят. Има много енергийни лечения , но човек започва да се занимава с тях, когато му е дошло времето. В интерес на истината ще кажа само , че с едно от тези лечения - рейки, много хора по света (вече милиони) са постигнали подобряване на тонуса, добър имунитет в каквото и здравословно състояние да са били и изглеждат младолики, хармонизирани и щастливи. Енергийното балансиране е предпоставка за добър и щастлив живот и любов и благодарност към всичко, което те заобикаля.
Хубава вечер и нека радостта бъде твой спътник.
цитирай
14. bven - На 4. stela50 - Таня, ти знаеш много добре за специалната роля на България и българите.
03.05.2012 20:14
За съжаление постоянно се прикрива и омаловажава историята, културата и бита ни, единствено с цел да забравим защо сме тук. Затова и толкова е специално това, което ни предават контактьорите ! Нека да знаем какво се съобщава, пък всеки да решава и да се вслушва в интуицията си. Оттук нататък тя ще играе решаваща роля в живота ни.
Много се радвам на твоя коментар.
Благодаря от сърце и хубава вечер на всички ви!
цитирай
15. bven - На 6. ramus, блогът е именно затова - всеки да изкаже свое виждане, мнение или верую по интелигентен начин.
03.05.2012 20:24
Нека да има повече мнения, за да може всеки човек да прецени какво му допада и е близко до него. В това е и смисълът на тези форуми. А този, който е поел по своя път, да продължи и се развива, нека да пръска знания и светлина . Винаги има кой да търси своя истина и кой да покаже верния път:)
По- точно казано, когато ученикът е готов, Учителят идва. Енергията следва мисълта. Каквото мислиш - това се случва!
Радвам се на присъствието ти и благодаря за анализа. Който чел - чел!
Лека и светла вечер.
цитирай
16. анонимен - За инфо.
03.05.2012 20:30
Куандалини чи и земно,глупости.Такъв дзер на земята няма,има ма не от нашата вселена.В момента се разгражда.Има и още един паразит,който също се разгражда.Той се намира в мозъка ни,справка стар Гейтс.Който са сеща,сеща.Наглеждайте си имунната система,със земни билки.И ще ви светне ,щот тя вече ги разгражда.Радвайте се че имаме бит и култура,те са нашата религия!!!
цитирай
17. mariniki - вярвам, че е така...
03.05.2012 21:27
от първата до последната дума...
сърдечен поздрав за теб..
цитирай
18. bven - На 17: Добре си дошла, Мариники.
03.05.2012 21:34
Всеки има право да вярва:)))
Светлина и Любов!
цитирай
19. ckarlet - Далечна ми е тази материя, но със ...
03.05.2012 22:40
Далечна ми е тази материя, но със сигурност ще кажа, че България е едно Райско кътче, което може да въздейства само положително...
Поздрави за интересния постинг!
цитирай
20. diadokolio - Вярно, чудесно и е свободен избор!
04.05.2012 06:18
Добро да е утрото Ви,
Благодаря Ви, за позитивната и подтикваща към свобода тема!
Няма по- ценна дума от Свободата!
Всеки има Свободна Воля, за да повярва в предоставената му възможност, да живее в невероятното място- България!
Да, трудно е да се повярва, когато се отмива пяната, че ще бъдем огряти от невероятна светлина и топлина.
Дори и да не се ровите в книгите, достатъчна е физическата карта на Балканите, буквата "S", която се образува между Карпатите и Стара планина. това е малко допълнение към предстоящото място на планетата ни Земя, след протеклите 11987 години. Предстоят изненади.
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
21. inel379 - Убедена съм, че това е така!
04.05.2012 15:52
Въпрос на личен избор е да вярваш или не!
България е райско кътче в много отношения!
Позитивната енергия е сила!
Когато се използува правомерно,
чудеса се случват!
Духовният усет се буди вече у много хора
и в това няма нищо случайно!
Добрите мисли и дела се множат!
Хубава вечер, скъпа Bven!
цитирай
22. bven - На 19,20,21 - ckarlet, diadokolio и inel379 - добре дошли!
04.05.2012 19:42
Хубавите и положителни мисли, думи и действия се множат и увеличават, за да може отрицателното, което ни обгражда , да бъде намалено или неутрализирано.
За да свети Земята , хората и природата и да увеличава своите вибрации! Така, както всеки човек в своето развитие расте и усъвършенства способностите, така и всичко се подготвя за усъвършенстването. Порталът е отворен и всеки може да вземе решение - накъде и с кого.
Именно затова в България винаги е имало хора с паранормални способности (както и да ги наричат някои) и винаги в центъра на промени (материални или духовни) е стоял Българин!
Нека бъдем достойни и помогнем в тези моменти на страната си и Земята.
Светли мисли и много Любов да излъчваме винаги.
Хубави и спокойни почивни и празнични дни!:)))))))))))(
цитирай
23. starotomagare - Хубаво е човек да вярва
06.05.2012 17:47
в нещо по -висше ,по хармонично и по справедливо.Тогава нищожеството което те е настъпило в автобуса а след това за капак те и псува няма да успее да те разтрои нито ще скочиш и ще го сбухаш за да го научиш на уважение.Просто ще си преставиш неговата нищожност на фона на вселенските и общоземни енергии и свръг общества.и ще усетиш ,че вече е изчезнало на следващата спирка.Все пак това нещожество от автобуса което използвах за пример е само лек намек за несправедливостите предателствата , изневерите и планините от злоба и най-честа проба зло с които трябва да се справяш ако искаш да продължаваш да живееш, да се бориш за хляба си ,да защитаваш потомството си ,покрива над главата си и капчицата ти останало човеческо достойнство.Всеки има нужда и от лъч светлина дори и другите да не вярват в нея.
цитирай
24. bven - На 23: starotomagare, така се усеща човек - ощетен , обиден и нещастен.
06.05.2012 20:16
Но когато си спомниш мъдростта, че човек трябва да се уважава за това, което е, а не за това, което не е, всичко става светло и обективно. Никой не се ражда с характеристика като другия на тази планета - всеки има своя вибрация и тя е уникална. Затова и всеки възприема действителността по свой начин (ти можеш да дадеш примери, нали?). Просто няма нищожество, а човек, който е на даден етап в своята еволюция. Както казва Тот: няма зло, има нееволюирало добро! И всеки върви по собствения си път. Днес например, видях един сервитьор от гръцки ресторант да бере от градинските рози на булеварда и на забележката ми отговори усмихнато, че е за "някои".
Хубавото е, че всички българи сме навсякъде по земята и се познаваме. Затова нека светът върви към еволюция и ние към своята!
Честит наш български Гергьовден и хубава вечер ти желая!
цитирай
25. bven - На 25: Анонимен, винаги е имало бяло - черно, добро - лошо, Ин - Ян!
07.05.2012 21:23
Важното е ние къде сме и какво мислим! Нека всеки си решава въпросите, но с добър тон, без да се интересува от другите. Това е начин за хармония на всичко и води до подобряване на аурата и на Земята. Защото тя влияе на другите планети и т.н. на всичко...А майката и женското начало е в основата на Мирозданието.
Радвам се на позитивното мислене и ти желая прекрасна вечер!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10598105
Постинги: 2266
Коментари: 12221
Гласове: 32407
Архив
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031