Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2012 08:23 - Преносимите компютри ще станат безполезни до 2017 година
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1738 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 До 2017 г. преносимите компютри в цял свят ще се окажат напълно безполезни. Това прогнозира Оливър Басмън, директор по информационни технологии на компанията SAP, която е една от най-големите в света за доставки на корпоративен софтуер и програмни решения за управление на бизнеса.

Тази прогноза се основава на идеята за това, че в бъдеще компаниите ще продължават да увеличават броя на работещите за тях мобилни сътрудници, което трябва да бъде взето предвид при проектирането на програмни решения.

„Уверен съм, че традиционните лаптопи в бъдеще ще престанат да съществуват. Това ще се случи в следващите 3-5 години", коментира Оливър Басмън на конференцията SAP Sapphire в Мадрид след презентацията на шест нови приложения за Windows 8.

Той пояснява още - вместо това компаниите ще се концентрират преимуществено върху мобилните устройства. По тази причина SAP вече предлага поддръжка на множество мобилни устройства, с които потребителите могат да работят в корпоративна среда.

 



Тагове:   ново,   мобилен,   работа,   ултрабук,   сап,


Гласувай:
6



1. aidriell - plattton
25.11.2012 10:26
Сап не знаят какво приказват Лаптопа никога няма да умре Има сегменти и сегменти за които сап едва ли са чували изобщо /Десктопа ако не еволюира ще е обречен но лаптопите имат дълъг път от днес гледано в сегменти на високата производителсност и работните станции за научни и пр приложения както и огромен дял в геим индустрията
цитирай
2. minevv - hmm
20.05.2014 09:45
е и???каво е бъдещето....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665484
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив