Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2014 09:00 - холон ( послание от Хаторите чрез Том Кениън)
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 1180 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Холон на Издигане

Хаторите чрез Том Кениън, 28.01.2009 (със съкращения)

… Вашето фино енергийно тяло, известно на древните египтяни като КА и наричано от Йогите етерно тяло, е силно чувствително на и се повлиява от слънчевата плазма. Повишаването на прилива и качеството на слънчевите потоци, повишава степента на вибрация на КА тялото. Това е много благоприятна и полезна възможност за онези от вас, които участват съзнателно в своя процес на издигане. Нека уточним какво имаме предвид под издигане, защото може да има много тълкувания и гледни точки.

Под издигане просто имаме предвид движение нагоре в съзнанието. Не „отивате” никъде. Не „напускате” нищо. Но гледната ви точка и възприятие се променят съществено. Започвате да виждате през майя, или илюзията на този свят, която е създадена посредством танцът на субатомни частици и в конфигурация, която вие наричате материя. Чрез процеса на издигане вие осъзнавате, че сте създател на собственото ви преживяване на онова, което наричате „свят”. Това не означава, че напускате света, а че го надскачате – докато в същото време сте част от него – виждате света през обектива на възприятието, че животът е филм, който вие прожектирате.

Някои биха казали, че сте на кръстопът. С навлизането на слънчевите потоци в магнетосферата на земята, КА телата на всички човеци ще повишат вибрацията си. Но за някои това ще доведе до смущения и разпадане, докато за други ще доведе до издигане – движение нагоре в съзнанието.

Това общуване е специално за онези, които са избрали възходящата спирала. Вашето предизвикателство в тези времена е да позволите активизирането на вашето КА тяло, което да ви издигне нагоре, дори когато изглежда, че мнозина около вас се въртят по спиралата надолу. В основата си това е въпрос на вибрация, заедно с очаквания и вяра. Обединението на трите ражда творческия импулс за една нова съдба.

Какво имаме предвид под това?

Необходимо е огромно количество енергия, за да се надскочи или видоизмени дадено негативно състояние или ограничение, което е било поставено пред някого. Вие сте били колективно хипнотизирани да приемате една реалност, която е фиксирана, ограничена, стеснена и не е нищо друго, освен плен. Когато човек вижда през лъжите и манипулациите, старият свят не изглежда по същия начин, но въпреки това възприемането на лъжите не го освобождават от тях. Те имат свой собствен живот и тенденция да продължават. Необходима е нова енергия – по-висока вибрационна степен – за да се преодолее летаргията и инерцията, които са присъщи за вашите културни ограничения. Това е подаръкът на слънчевите потоци – слънчевата плазма, която протича и ще потече в по-големи количества във вашата магнетосфера – и тя ще повиши вибрационната степен на вашите КА тела.

Но тук е „координатният кръст”, ако можем така да го наречем, в „погледа” на съдбата ви. За онези от вас, които приемат, или поне са започнали да виждат през лъжите и ограниченията, поставяни пред вас, и са направили избор за себе си да продължат нагоре в своя процес на издигане, това активизиране на КА тялото е красиво, фино чудо на проглеждането, защото животът ви ще бъде облагодетелстван със силата да надскочи собствените ви ограничения по начини, които не са били възможни за вас до този момент. Ще бъде сякаш самият космос се присъединява към вас в танца на вашата свобода.

Но за онези, които не избират да издигнат съзнанието си – които избират да останат в плен на ограниченията, които търсят вината в другите за лошия си късмет, които избират да намерят изкупителна жертва за липсата си на щастие, за онези, които настояват да живеят в стария свят на конфликти – тази повишена вибрация в техните КА тела няма да бъде благословение; ще бъде проклятие. Защото ще трябва да работят много упорито, за да запазят нещата такива, каквито са.

Фабриката на старите ви реалности бива разтурена, докато бъдат изтъкани в същото време новите такива. Това несъмнено е странно състояние. И онова, което искаме изключително ясно да предадем е, че вие притежавате вродената сила и способност да изплетете новите реалности за себе си, новите свободи на ума и духа, независимо какво се случва около вас.

От наша гледна точка, тази ситуация ще ескалира през следващите няколко години, и бихме я определили като двойствено състояние, в което мнозина от вас ще се издигнат, т.е. ще се придвижат нагоре, докато други ще преминат към разпадане, ще отпаднат. Това всъщност е въпрос на личен избор.

Това е много важен момент за нас и бихме искали да го предадем колкото е възможно по-ясно. Всеки един от вас има отговорността (способността да отговори) да избере мислите и творенията, които желае. Някои от вас ще изберат свободата, защото не можете повече да търпите оковите – лъжите са просто твърде голям товар, за да бъдат увековечени. Други ще изберат плена – страхът от свободата и последиците от личния избор са твърде голяма отговорност.

Тук се разделят пътищата на еволюцията.

Докато вашите реалности едновременно се разрушават и създават наново, и се изправяте пред икономическите, екологическите и социалните предизвикателства, пред които сте поставени, то някои от вас ще преживеят много трудни времена. Но никога не губете от погледа си факта, че вие сте създатели на вашия живот и можете да го пресътворите във всеки един момент, независимо от обстоятелствата. Онези, които ви манипулират, го правят чрез страха и повтаряемостта на културните ограничения – вярването, че животът ви се определя и зависи от някои външни фактори.

Онова, което ще откриете в процеса на издигане, е, че тези външни фактори всъщност са проекции на вашето собствено най-дълбоко съзнание. Те са мигащите светлинки на кино екрана и можете да ги промените с изумителна бързина, когато го правите от техния източник, а не са ефект от тях – а този източник е самият ви ум. Мистерията, как става това, се разкрива пред вас сама в процеса на издигане така естествено, както разцъфването на орхидея. Запечатано е в самата ви природа и това познание се саморазкрива, докато вървите нагоре по пътя.

В предишни комуникации сме казвали, че един от ключовете за това е, както я наричате, признателността или благодарността. Тези емоционални състояния са подпис и изражение на творческите сили, които притежавате. Онова, което имаме предвид, ще ви стане ясно, като навлезете в процеса на издигане.

… Тук искаме да ви дадем едно средство, което чувстваме, че ще ви помогне в този период през идните няколко години, когато слънчевите потоци ще навлизат в магнетосферата ви и ще започват да стимулират КА телата ви.

Има няколко основни момента, на които искаме да наблегнем, преди да дадем техниката.

Първото е, че трябва да сте направили избора да придвижите нагоре съзнанието си, за да има ефект техниката. Намерението, с което държите вашата КА, придава влияние на крайния резултат.
Втората точка е, че трябва да бъдете в емоционално състояние на признателност, когато прилагате метода, защото признателността е сигнатура за такъв вид създаване.
Третият момент е това, че се базира на връзката между КА – вашето етерно тяло – и по-висшия аспект на аз-а ви, от гледна точка на измеренията, известно на древните египтяни като BA. ВА се намира на място в съзнанието, което е извън времето и пространството, като го изградите. Това е входната точка, която се намира над главата, където ръцете ви биха се срещнали, ако ги вдигнете и докоснете длани една в друга. Този интердименсионален аспект на аз-а ви – ВА, е високо възприемчив на признателността. И именно от ВА получавате енергията, която укрепва КА и я подготвя за проникването на слънчевите потоци.

Наричаме този метод Холон на Издигане. Както двата предходни, Холон на Баланса и Холон на Изцелението, които дадохме, този е на базата на специфична геометрична форма. Геометрията заставя енергията и дадената геометрия заставя енергията да протича по конкретен начин.

Този конкретен Холон се основава на диск (кръг). Много прилича на пумпал, ако сте си играли с такава играчка като деца. Заставате в средата на кръга. Върхът на кръга съответства на разположението на ВА, където двете ви ръце се докосват, когато ги протегнете над главата. Долната част на диска е в основата на гръбнака ви, ако сте седнали с кръстосани крака. Ако го правите в изправено състояние или сте седнали на стол, краката ви трябва да бъдат в основата на диска. Централната линия, която преминава през върха на главата, през тялото ви и през перинеума, е централната ос на диска.

Представете си, че завъртате диска около централната ос. За повечето хора естествената посока би била надясно, но може да бъде и наляво – както на вас ви се струва по-добре. Размерът или диаметърът на диска са без значение. Можете да го направите колкото си искате голям или малък. Цветът на диска също няма значение, но ако сте човек с визуална памет, тогава ви предлагаме да експериментирате и да го направите бял. Движението на диска във въображаемия свят – светът на вашето въображение – създава вихър.

Веднъж щом започнете да въртите диска, насочете вниманието си към ВА над главата и изпратете признателност към ВА – чувството на признателност. Ще има определен вид отговор от страна на божествената душа, ВА.

В този момент вие премествате съзнанието си от основата на гръбнака, до коренната чакра, тъй като това е мястото, от което божествената енергия протича в КА тялото. Тогава, през следващите пет до десет минути, просто бъдете в диска, позволявайки му да се върти, като вниманието ви е насочено към ВА и в основата на гръбначния стълб. На моменти усещанията ще бъдат много леки. Друг път ще бъдат като лазерна светлина или като огнен стълб, или поток. Може да приема различни форми.

Когато енергията започне да се спуска от ВА към основата на гръбнака, тя се излъчва в КА тялото и го енергизира. Можете да правите това колкото пъти искате. Препоръчваме ви да бъде поне веднъж на ден. Но има едно предупреждение: ако го практикувате твърде често или за продължителен период от време, ще наблюдавате реакция на изцеление. Това се дължи на божествените енергии, които протичат от КА във физическите органи на тялото и ги карат да се освобождават от негативността, токсините и други отрицателни материали, които ограничават живителната им сила. Като става все по-енергизирано КА тялото за даден период от време, то ще може да включи слънчевите частици от слънчевия поток и така да ускори вашето издигане.

Това е основният метод. И както препоръчваме, е необходимо да се прави веднъж на ден за пет до десет минути, толкова продължително, колкото е ясно намерението ви да издигнете съзнанието си.

                                                                                           следва..



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14876404
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава