Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2017 19:44 - Сорос: Банките Премахване на пари, за да възвести Световното правителство
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1564 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сорос: Банките Премахване на пари, за да възвести Световното правителство
Публикувано на 15 Февруари 2017 от Шон Адл-Табатабай в новини , САЩ 

image



 Вътрешен източник, който е работил с милиардер Джордж Сорос твърди, че Сорос е организирането на премахването на пари в брой, за да възвести на "световно правителство". 

Според бивш колега Сорос Джим Роджърс, много правителства по света са вече поетапно прекратяване на използването на пари в брой, което той казва, че е част от един ход, за да преминете от дневния ред на Новия световен ред е.

Infowars.com доклади:

"Правителствата са винаги търси за себе си на първо място, и това е една и съща възраст, което се случва от стотици години", каза той по време на интервю с MacroVoices Podcast.

"Индианците наскоро направиха същото. Те се оттегля 86 на сто от парите в обращение, и сега те са направили незаконно да харчат повече, отколкото, мисля, че е около $ 4000 в кеш сделка. "

"Във Франция не може да се използва повече от, мисля, че това е € 1,000."




След терор атаката на Charlie Hebdo през 2015 г., френското правителство забранява парични плащания на повече от 1000 €, с тогавашния финансов министър Мишел Сапен твърдейки, че е необходимо да се "бори срещу използването на пари в брой и анонимността във френската икономика."

Индийския премиер Нарендра Моди оттегли удължен на 500 и 1000 рупии сметки като законно платежно средство, премахване на 86 на сто от сметките за валутата на страната от обращение.

Европейската комисия наскоро издаден "пътна карта" за прилагане на строги ограничения и изисквания за докладване относно използването на пари в брой в рамките на Европейския съюз, с крайната цел ликвидиране на използването на пари в брой, всички заедно.

Роджърс предупреди тенденцията от страна на правителствата, за да се премахне използването на парични средства за стопански операции и е част от по-голям опит от тези правителства да приложат състояние на наблюдение чрез пряко наблюдение на разходите навици на своите граждани.

"Много страни вече правят това", каза той. "Някои щати в САЩ, че не могат да направят парични транзакции над определена сума. Правителствата го обичат. "

"След това те могат да ви контролира."

"Ако искате да отидете и да си купи чаша кафе, те знаят колко пиете, когато ги купувате, и т.н., ако всички те могат да го пуснат в електронни формати и те ще", добави той. "Целият свят ще електронен."

Въпреки уверенията от страна на правителствата, че замяната на пари в брой с виртуална валута ще направи икономическите транзакции по-лесно, Роджърс предупреди те са отвличане на вниманието за покриване-нагоре премахването на основните свободи.

"Когато това е направено, правителствата ще бъде много, много щастлив, те ще казват, че го правят за наше добро, това не е тях, това е за наше добро", добави Роджърс. "Това, което правят това, но то идва, и това ще бъде съвсем различен свят, в който живеем."

"Вероятно ние няма да имат колкото се може повече свободи, което имаме сега, въпреки че ние вече губим нашите свободи в значителна крачка."




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. kunkata - Ох, сатанински план, ход към све...
16.02.2017 22:07
Ох, сатанински план, ход към световен комунизъм, заблудени овце..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738480
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031