Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2020 15:25 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 633 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                        Времето за окончателен избор настъпи!
                      Наръчник за извън-матрично и не-егрегориално
                                  мислене и живот

Преди да прочетете каквото и да било от тези страници, моля, затворете прозореца, намерете тихо и приятно кътче, където да седнете, а после затворете очи и помислете сериозно за себе си, за своите възгледи и убеждения и мястото си в този свят.
Защото всичко, което съм написал на следващите страници, е неизмеримо по-маловажно от времето, което ще отделите за този размисъл. Петнадесет минути самосъзерцание ще ви донесат много по-голяма полза от петнадесет часа четене на моите материали.
Идете и го направете сега. Какво чакате? Вървете!

За състоянието на планетата, методи на манипулация и програмиране.
Как позволихме да се превърнем в раса от биороботи.

“Как мога да знам кой съм аз, когато съм всичко това?!” –
този загадъчен свят, в който от нас зависи да изберем
“чудото да бъдеш човек” пред “ужаса да бъдеш човек”.

Непрекъснато се натрапва едно уверение, че сме казали и научили всичко, след като сме приели натрапената философия за първенството на материята. Концептуалният “напредък” на обществото и човечеството като цяло се пропагандира от редица научно-технологични структури, вдъхващи респект и имплантиращи програми за “не-замисляне” за същността на твърденията си, заради прилежно лепнатия етикет “ОФИЦИАЛНО”. Управляващите обществата структури на властта ненапразно са водили войни срещу окултизма и познанието за фините светове, които например отричат смъртта и я наричат преход. Свободата плаши някои “хора”. Свободата, която би изпитвал всеки, ако наистина е сигурен, че е имал поредица от съществувания и му предстои още по-дълга. Тогава за тези “хора” останала само грижата да поддържат натрапения “нравствен” закон и да пропагандират богатството и материалното проспериране като свръх-задача, служеща за мотивация в създадените човешки общества. Достигнати са високи нива в развитието на технологията, но по-голямата част от тях са веднага насочвани към ограничаване свободата на личността и лишаване от нейните тайни. Всяко откритие има двойно приложение. Първото, външното, изглежда като улеснение и придобивка, а второто винаги е обръщано така или иначе срещу мнозинството. Малцината, които управляват света, са взели всички мерки за двойния модел. Напредването на технологиите няма да доведе до нищо добро, защото още в самото си начало то съдържа всемогъщата формула за власт и надмощие над по-голямата част от света. Това неравновесие винаги се е изразявало в схемата богати-бедни държави, богати-бедни хора, региони на спокойствието и региони, в които вечно избухват безредици и войни.

Настоящото изложение не подлежи на авторски права, тъй като самото то нито ги спазва, нито споделя самата концепция за такива. Текстът е изпълнен както с лични, иновационни идеи, така и с добре известни такива от други изследователи. Начинът на свързване на всичките тези факти е уникален сам по себе си и има претенцията да служи като базов текст за създаване на камбани, които е нужно да започнем да бием незабавно. Изнасянето на тази информация e наложително и е неизменна част от естествения поток на нещата, който доведе до необходимостта от създаването на подобен текст. Разпространява се по желание и абсолютно безвъзмездно, в цялостта си, без да се злоупотребява с отделни части от наръчника, в контекста на определени интереси, които биха могли да изкривят цялостната идея и импулс на писанието. Призовавам да се чете с ясното съзнание, че това не е опит да налагам вменени ценностни модели и убеждения. Текстът би бил ползотворен за вас, единствено ако възприемате и осмисляте безпристрастно изложената информация. Благодаря ви предварително!




Гласувай:
9



1. batogo - !!!:))) Самата Истина, Бвен!
13.01.2020 10:35
Поставянето на каруцата пред коня, сиреч поставянето на материята пред Духа, а от там, като следствие и втълпяването на илюзията като реалност, и превръщането на Духовната Реалност в илюзия, е основната манипулация, извършена от Тъмните сили спрямо Човечеството. На това се дължи застоя в осъзнаването на Човечеството и превръщането му във полу-животински вид с примитивно съзнание.
Светлината на Истината, обаче, неизбежно винаги успява да преодолее мрака и да разкрие реалното положение на нещата според Божият Промисъл на Духа, Висшият Вселенски Разум и Чистото Съзнание, сътворили Вечните Вселенски Принципи на Развитието и Осъзнаването.
Нека Светлината на Истината е винаги с теб!
цитирай
2. bven - batogo, всяко правителство и управление се страхува от думата "свобода"!
15.01.2020 14:40
Човечеството винаги се е стремяло към светлината на Духа и това определя прогреса и развитието му. За съжаление, в момента се намираме в състояние на "застой", но след това винаги следва еволюционен скок. Всичко, казано в тази връзка, подкрепя и засилва действието. Амин!
Благодаря за мнението, batogo и нека Светлината и Любовта са винаги с теб!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14906776
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава