Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 11:12 - Балканите - жлеза на времето
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 4504 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                           Спас Мавров


Самият процес има следния общ характер на движение: разпределената от далака Ян енергия, смесена с Ин в триъгълника на енергийния генератор (далак, пъп, слънчев сплит) заставя слънчевия сплит да повиши вибрацията си.     В този момент всички хора чувстват треперене, а по-чувствителните - силни тласъци в слънчевия сплит. Те могат да доведат до повръщане и прилошаване. Ако сърдечният център е развит енергийно и приеме натовар - ването, слънчевият сплит се успокоява. Енергията тръгва нагоре последователно през центровете на сърцето (тимусна жлеза), центъра на гърлото (щитовидна жлеза) и центъра в главата (хипофизата).
Ако енергията не “пробие” нагоре, тя се връща обратно, атакува стомаха, половия център и перинеума. Организмът реагира, като краката внезапно отмаляват, омекват и се разтреперват. Енергиният удар атакува опашния център и по трите канала на гръбначния стълб с огромна сила навлиза в мозъка. Незабавно се получава виене на свят, губене на зрение (фокус), болки в дъната на очите, а в по-тежките случаи и припадъци. По външна проява някои от припадъците ще приличат много на епилептични кризи. Разликата ще бъде само в липсата на треперенето на крайниците – типичен симптом за напущащата тялото вълна, предизвикваща епилептичния срив. Всъщност става въпрос за временен блокаж на дейностите за части от древните дялове на мозъка и особено на Средния мозък, което не е болест, а състояние на претовареност. Появява се краткотрайно до няколкодневно главоболие. Има вероятност да настъпят тежки нервни разстройства в мозъка и да се стигне до прояви на безумие. Характерно за тези процеси е, че нарушаването на хармонията между Ин и Ян води до недостиг на енергия за някои от органите. Те веднага започват да болят или да губят функциите си.
Ако енергията от слънчевия сплит не достига сърдечния център, получава се усещане за недостиг на въздух, виене на свят, задух и леки спазматични свивания вътре в гръдната кухина. Диафрагмата вибрира или подскача нервно.

От 20 март 2001 г. навлязохме в предходния период на най-тежката за това хилядолетие година - годината на Орела, на белите дробове, на небесния Ян, който посещава земята (тялото). От тук чрез белите дробове се получава вторият енергиен поток на космичната прана (енергия на живота). Само от тук тя влиза в кръвта, а чрез нея достига до всяка клетка в организма, където подхранва клетката с енергия (митохондриите) и дава информация на РНК за състоянието на биосферата, в която живее организмът. Така всяка клетка получава два потока енергия - чрез белите дробове и чрез далака.

Белите дробове и сърцето образуват триъгълника на движението на три сходни жизненоважни енергии. Тези три ъгъла на небесната енергия образуват центъра на душата на тялото. Основен елемент в него е тимусната жлеза. На определени интервали от време всеки от дробовете приема (чрез съответната ноздра) прана с енергиен знак Дясно (+) и Ляво (-). Така балансът Ян и Ин се установява в сърцето (камерите) и се контролира от тимусната жлеза. Дробовете имат 12 центъра за информация за състоянието на алвиолите. Те се управляват от 12 гена в ДНК, плюс един главен, който се намира в тимуса. Наричат се кармични атоми. При данни за нарушена енергийна хармония започват: недостиг на въздух, спазми в дроба, нервно напрежение, болки при силно вдишване, болести, включително туберкулоза. Ако 12-те гена подадат информация за тежки поражения в обмяната на прана с кръвта, Тимусът може да вземе решение за самоунищо - жение - така се получава болестта рак на белия дроб. За ДНК тази смърт е нужна, за да се избегне закодирането на мутиралия орган. Казвали сме и друг път, че с изключение на рака , причинен от страх (стрес), всички други видове рак се причиняват от самия организъм. Затова смятаме за изключително наложително да напомним, че след 20 март 2001г. всяка цигара не е вече опасна за здравето, а може да се окаже смъртоносна, защото именно тя може да “претовари” алвиолите в момент на информиране.
Замърсяването на белите дробове е един от основните причинители на болестите в бъбреците, пикочния мехур и далака, защото енергийно тимусът е свързан с тези центрове много тясно.

Всички болести, причинени от аномалии с Ян енергия, имат за основен симптом треската (температурата). На психично ниво те пораждат у човека (преди и по време на болестта) чувство за страх от студ.
При връщане на енергийния поток обратно (към таза), жените получават аномалии в менструалния цикъл, болки и трептене във вътрешните полови органи, а мъжете - реакция на простатата, запушване на каналите и болки.
Най-характерните симптоми за аномалии са следните: излишъкът на Ин води до чувство на постоянен студ. Тогава трябва да се засили приемането на сладки храни и загряващи медикаменти. Излишъкът на Ян води до топли, краткотрайни, внезапни вълни по цялото тяло или около претоварения орган. Да се засилят солените и освежаващи храни.
Общите корекции за хармонизиране на Ян и Ин стават само по време на изгрева на Слънцето. Изключително полезно е поне веднъж седмично да се посреща изгрева сред природата - с лице към Слънцето. Но при условие: с празен стомах, без кафе, кока-кола, цигари и алкохол.
Зачестилите напоследък болести в белодробната система и сърцето са причинени именно от невъзможността при някои хора да “прехвърлят” енергията на слънчевия сплит към сърдечния център, а от него към гърления. Атаката от космоса беше изключително активна през тази подранила пролет. Само след няколко години разликата между сезоните почти ще изчезне. Претоварването с огнени енергии ще застави организма ни да се научи да издържа температура от 42 градуса. Органи, които не могат да издържат, ще бъдат унищожавани. Всички енергийни промени започват от белите дробове и свършват в далака.

За по-голяма яснота ще разгледаме енергийните центрове и най-характерните им промени по отделно и последователно – според реда на тяхното активизиране.






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Много интересно ,bven ...
22.06.2010 20:54
Чакам продължението ...
Поздрави !
цитирай
2. divna8 - Да, всичко това е много важна информация...
23.06.2010 08:24
Устните традиции за предаване на Знанията на Древните Българи бяха заменени с писмени, за да получат популярност жизненоважни за Човечеството сведения, възможно най-голям брой хора...
Който има съзнание, подготвено за информацията - ще я разбере и приложи, останалите... когато прогледнат и започнат да чуват :):):)
Браво, Бвен, така се работи на високите нива на Просвещението! Поздравления :):):)
цитирай
3. bven - Добре сте дошли , приятелки!
23.06.2010 09:40
Помагам с каквото мога на "робите слепи в робската страна" . Любов и благодарност!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866397
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава