Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 09:07 - Променете вашата съдба - Апостол Апостолов
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3820 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 Предлагам на вниманието на всички, които се интересуват от здравословния начин на живот, откъси от книгата "Променете вашата съдба или технология на успеха - станете по-силни, по-здрави, по-богати"  с автор Апостол Апостолов. Можете да я четете и от библиотека Спиралата:

         http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=40&LangID=0&Letter=*



    Този мой труд има за цел да ви запознае с някои изпитани в практиката (а и лично от мен) методи и системи, които ще ви дадат възможност по - бързо, по - лесно и по- ефикасно да стигнете до големи професионални успехи, а оттам и до пълна ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ. Защото, ако на този свят съществува истинска свобода, то в основата и със сигурност лежи ФИНАНСОВАТА НЕЗАВИСИМОСТ. Пък и всички проучвания стигат до едни и същи заключения: всеки, който работи за друг, т. е. за заплата, в края на краищата остава с празни ръце.

   Тази книга има, както вече загатнах, автобиографичен характер. Прочетете я и ще се убедите, че е възможно човек  да преуспее и тук, в България. Той може да бъде yuppie в родината си - за целта не е нужно да се цани за брокер, измекяр или метач на Лондонската борса.

   Няма значение с какво се занимавате - убеден съм, че долуизложената “система Апостолов” може да даде изключителни резултати във всяка една област на живота.

  Искам още в началото да разсея някои опасни заблуди. Този, който очаква да узнае от мен някакви хитроумни трикове за бързо и лесно забогатяване, не би трябвало да чете тази книга. Дългогодишните ми наблюдения и проучвания са ме научили на едно:

   Като изключим някои сензационни методи на забогатяване, повечето големи състояния са ЗАРАБОТЕНИ. По правило от няколко поколения наред.

   Досещам се, какво си мислят вече някои от вас. И аз съм чувал глуповатата поговорка: "От работа не се забогатява, от работа човек се сдобива с гърбица." Фактите обаче говорят за друго...

  Kласациите на списание "Форбс", което определя  най- богатите хора в света, години наред се оглавяват от Бил Гейтс. Всеки знае как е натрупал той своите 100 милиарда долара...

   Един от най-богатите хора във Великобритания е Пол Маккартни. Източниците на неговите доходи са също така известни на всички. Какво да кажем за един от бащите на индустриалната ера Хенри Форд? Нима той е спечелил състоянието си в игралния дом?...

   Обратно - от най - новата история на България знаем, че повечето наши крупни авантюристи, опитали се да забогатеят бързо (и незаконно), без време се озоваха под земята...

   Налага се единственият верен извод: ЧОВЕК ДОКАЗВА И УТВЪРЖДАВА СЕБЕ СИ НАЙ - ВЕЧЕ ЧРЕЗ СВОЯ ТРУД. Само чрез дейността си всеки един от нас може да остави трайна следа на този свят.

   Медалът има и една обратна страна:

   НАЙ - ГОЛЕМИЯТ РИСК В ЖИВОТА ПОЕМА ВСЪЩНОСТ ТОЗИ, КОЙТО НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО!

   Като съм заговорил за риска... Всичко говори за това, че колкото по - големи рискове поемаш, толкова повече можеш да спечелиш. Не мога да не призная също така, че има някои изключения от това правило, които само потвърждават това правило.

   Присъщата на повечето от нас духовна леност, съчетана с инерцията на ежедневието, представлява един  истински вълчи капан, погубил милиони човешки същества. Природата на човека не може да бъде променена -  това не успяха да сторят нито комунистите, нито фашистите. Може да бъде променено обаче човешкото ПОВЕДЕНИЕ и точно за това става дума в тази книга.

   Започнах с една латинска поговорка и ми се ще да ви припомня и друга:    LABOR OMNIA VINCIT, т.е. ТРУДЪТ ВСИЧКО ПОБЕЖДАВА !








Тагове:   съдба,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Здравей, bven ,малко подминавам тези книги ,
08.07.2010 16:39
но това ,което прочетох тук ,ме впечатли...
Вярна е обратната страна на медала - най- големият риск поема всъщност този,
който нищо не предприема ...
Поздравления !
цитирай
2. bven - Не отминавай книга, без да я разлистиш!
08.07.2010 19:48
Понякога заглавието не показва точно какво пише........Благодаря, че се отби при мен!
цитирай
3. apostapostoloff - Благодаря
13.07.2010 15:32
Благодаря ви, че по такъв цивилизован начин популяризирате моето творчество. За тези, които се вълнуват от въпросите, които разглежда книгата, ще съобщя, че в онлайн кножарницата на Хеликон все още има няколко екзмпляра от нея.
цитирай
4. bven - На 3: apostapostoloff , с голяма благодарност за вашата книга, която помогна в труден момент
03.11.2010 19:30
- да започна промяна, която продължава и до днес, искам да ви благодаря от сърце! Много бих се радвала, ако с тези постинги мога да насоча вниманието на читателите към самите себе си и събуждането им, за да разберат че те са Творци! Благодаря ви.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866475
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава