Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2010 09:10 - Балканите - жлеза на времето
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2934 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Енергетизирането на земята след 20 март 2001 година носи в себе си специфична йонна вълна, която атакува и активизира слепоочните дялове. Костите, мускулите и въ- обще клетъчната ни система на главата ще трябва да понесе тази вибрационна вълна и да се научи да я понася за в бъдеще без сътресения. Нарастващата вибрация поражда реакции, най-честата форма на които е болката, защото невроните не понасят напреже- ние по-високо от 40 миливолта, след което изпадат в шок. Сега те трябва да заработят на честота и мощност по-висока от досегашната, без да “колабират” и да губят сетивността си. По каналите, осигуряващи пренасяне на потоци от енергия от една структура до друга, внезапно, с голяма мощ потичат енергии, които ги разтърсват. Затова често пъти някой от центровете вътре в главата болят силно. Необяснимо, внезапно ще започват и спират болките. Голямата теменна фонтанела често пъти ще извършва и съвсем осезателно загряване на главата до парене. Двата ушни центъра, свързани и с Пети център, който ви описахме, ще резонират до глъхнене или пищене на ушите. Ушите често ще пламват целите и дълго ще “горят” от вътрешна топлина.
Активизацията на Седемте центъра, плюс дванадесетте вторични, ще води често до “виене на свят”, гадене, обща отпадналост и “пустота в ума и чувствата”. От състоянието на празнота до виене на свят, гадене и непоносима болка – причина за появата им е един и същ процес - мощна енергийна вибрация, на която са подложени всички клетки и клетъчни структури, вместени в черепната ни кутия. Костните клетки ще трябва да се преструктурират за окончателната промяна на слепоочната люспа (фонтанела), а мозъчните ще се приучат да работят при непознати до сега напрежения. Мощта им подобно кълна на семето ще трябва “да пробие” старите състояния, за да излезе на светлина крехкото стебло на целия качествено нов потенциал от чувствителност и връзки, развитието и усъвършенствува- нето на които ще продължи близо 2600 години. Сега се осъществява онзи качествен скок в нашето умствено тяло (мозъка), който трябва да осъществи способност за нови невронни дейности, чрез система от полеви енергийни връзки. Това е именно главният причинител на болестните състояния на нашия мозък.

Магистралните нервно-електрични проводи на сетивните ни органи, пренасящи информацията до мозъчните клетки са първите, които ще понесат натоварването. Цели зони от мозъка ни тогава са в състояние на неразположеност и вялост или стабилни дълготрайни болки, но не на определено място, а на цели области от главата. Болката може да се пренася от едно място на друго, да се движи и променя силата си. В такива моменти може да се получи временна загуба на чувствителността на органа (губене на слух, зрение), дори обща неспособност за концентрация и действия. Човекът се чувствува вял, отпаднал, неспособен да върши каквото и да е. Състоянията могат да траят от няколко минути до няколко дни, но не повече от седем дни.
Второто, по-дълбоко и по-съществено ниво на това преустройване на системите става, когато нервните проводи започнат системно да доставят свръхдози информация в зоната на мозъчната кора. Тогава настъпва серия от болестни симптоми, добре имитиращи главоболие то при стресове, настинки и мигрени. В зоните на слепоочията всички симптоми отговарят точно на мигренните. За съжаление лекарствата, успокояващи миг- рената, сега са напълно безполезни. Те потискат чувствителността на зоната, с което влизат в противоречие с основната цел на енергетизирането - усвояването на новите мощности и изграждането на стабилна възприемчивост, която ще бъде запаметена от ДНК, за да могат сегашните промени у нас да се предадат на поколенията и да станат  трайно качество. Когато тези зони изпаднат в криза, се получават “парализи” на различни функции на тялото или психосъстоянието. Губенето на слух, разфокусирано зрение, губене на говорните функции, чувствително занижение на реакциите, изпадане в неадек- ватно състояние, дори неспособност за движение - са част от многото прояви на кризата. Преодоляването започва с начална фаза на кризата, винаги съпроводено с болка или изтръпване на зоната. Боли “вътре в мозъка”, а кожата на повърхността на главата може да се окаже от парещо нагрята до безчувствена. Отново срокът за окончателното преодоляване е седем дни. Фазите се контролират от лунните цикли и нашата лична чувствителност към тях.
Тази фаза, понеже е свързана пряко с Гърления енергиен център, а той - с половата система, при жените много често ще води до резки и неочаквани нарушения на менст- руалния цикъл. В така наречената “критична възраст” могат да се получат усложнения.
При мъжете ще се проявява с кризи в простатата. Един от ранните симптоми за такъв период е честото уриниране, което е следствие от активността на надбъбречните жлези, контролиращи един от най-важните енергийни триъгълници в организма.



Тагове:   кръвно налягане,


Гласувай:
5



1. анонимен - Интересни неща!
16.07.2010 09:15
И повечето от описаните симптоми се срещат. Благодаря за информацията!
цитирай
2. stela50 - Много интересно ,Бвен...
16.07.2010 17:21
Чакам с нетърпение да се освободя малко и да чета бавно и спокойно ...
Поздрави !
цитирай
3. bven - На 1: времето не спира
16.07.2010 19:03
и ни остава само да се стараем, доколкото желаем , да се грижим за здравето си и за съзнателните действия! Лека вечер!
цитирай
4. bven - Благодаря ти, приятелко
16.07.2010 19:03
за редовните посещения. Лека вечер :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868732
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава