Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2010 08:17 - Балканите - жлеза на времето
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1908 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 31.05.2012 12:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Третата фаза на задълбочаването на пренастройката се извършва на клетъчно ниво - най-дълбоката фаза на физиологичното преструктуриране, което ще стане постоянен носител на енергиите. На това ниво боли много и дълбоко. Усещането е отвратително - до гадене и губене на цялостна чувствителност към света и себе си. Очите болят, кожата боли, костите болят. Центровете на главата парят при допир с длан. Най- същественото се извършва на ниво неврони и по-точно невронна сетивност. Процесът може да е започнал първо от тялото (боли цялото тяло - всичко в него) и да премине към главата (шести център) или по обратния път - от него към тялото.

                                        image

Какво всъщност става в това разбито от тиха, дълбока, всепроникваща болка тяло?! Най-просто казано, изграждат се нови невронни полета на чувствителност, осигуряващи друго ниво на отношения между невроните.

Ще разгледаме този център в слепоочните зони. В междуклетъчното пространство на нашия мозък (и на тялото) живеят клетките на нервните пътища. Те реагират на всички промени в средата си и внасят информация от мозъка, осигуряваща видовете ре-
акции на които сме способни - от автоматичните до психичните. Всеки неврон покрива пространството между съседните му събратя. (виж рис 8). Те реагират заедно като система със строго определена чувствителност. Така мозъкът ни работи с ограничен брой системи от неврони в различни ситуации.
В новата епоха съзнанието ни трябва да се разшири. Интелектуалната еволюция на човечеството в тази Коренна раса вече приключва, затова подготовката за следващата изисква разширяване на взаимовръз- ките между определени мозъчни центрове. Казахме, че едно от тези разширения ще осигури чувствител- ност на слепоочните и зрителни центрове, за виждане на Тънкия свят. Затова сега цели съзвездия от неврони трябва да разширят взаимовръзките си с повишена мощност. Всеки неврон е обвит с електромагнитно поле, което осигурява неговата чувствителност. (виж рис 9-А).

                                      image

Рис. 8. Нарастване на неврон в полето на надиса

Както около електричния проводник, тук има електромагнитно излъчване, влияещо се от честотата и мощността на тока. Това поле, тези зони на енергия са от Етерното ни тяло. Наричат го още Жизненото. Енергията на Виталното (Астралното) да- ва качеството на тази енергия. В езотериката енергийните полета на Етерното тяло се наричат надиси. Невроните не могат да се развиват в междуклетъчното пространство, ако енергията на надисите не “пробие” пространството и не осигури полето, в което пипалата на нервната клетка да нарастват - да се развиват. В прехода към новата епоха става именно това: мощна енергия “разбутва клетките” и освобождава място за нарастването. (Рис.8-Б)
 
Процесът създава зона на “шок” за другите клетки. Мястото боли вътре, на дълбоко, а кожата пари силно. В този седемдневен период боли мозъкът и цялото тяло. Изпитваме пълна непоноси- мост към шумове и екранни трептения (телевизор, компютър и т.н.). Музиката, особено активната, каквато са примерно диско и метъл, са смърт за то- зи процес. На физическо ниво се отделят много газове от клетките, развиват се абцеси, пъпки, сърбежи и т.н. Кожата става болезнено чувствителна при натиск. Лигавиците са много чувствителни и боледуват непрекъснато. Температурното ни тяло вибрира, вслед- ствие на което температурата 37 - 38°С е почти постоянна, а на моменти може да стигне и 41°С без човек да изпадне в шок.

Ако в четвърти и пети център подчертавахме, че цигарите вече са смъртоносни, то сега прибавяме и алкохола от какъвто и да е вид и качество. Включително и (Книгата е предоставена от автора на Спиралата18) бирата.Често болят и бъбреците – особено при пушачите и любителите на бирата.

Упояването на мозъчните неврони (50 гр. алкохол в организма) разрушава надисите и етерната енергия. Физическата болка може и да спадне, но само след няколко дни всичко ще се повтори. Ако организмът не преодолее този енергиен праг, ДНК може да приеме упойването за мутационни изменения в мозъка и да създаде програма за самоунищожение.

Нека си припомним, че от ІV Коренна раса оцеляха само осем души. Или само четири от дванадесетте колена на Адамовия род. Сега реално такава опасност грози 1/3 от човечеството, което пие и пуши ежедневно, а това са 2 милиарда души.
Една от проявите, ширещи се вече и сред децата, е епилепсията, която не е болест, а състояние на мозъка, когато е енергийно претоварен.

Електронните игри, компютрите и телевизорите унищожават тотално тези вибрации. Трябва да се знае, че мозък, който не е усвоил тези промени и ДНК не ги е приела за стабилни и еволюционни - няма да оцелее в новата ера. Eдинственият изход тогава е смъртта и организмът сам я реализира, спасявайки останалите органи от деградацията.
Ключов момент в този процес има дейността на Средния мозък, която изисква: чист организъм (без месо, алкохол и цигари), чист ум (без токовите удари на злоба- та и яростта) и чиста енергийна чувствителност на сърдечния център, за който вече говорихме.
Профилактичните мерки, за да понесем по-леко натоварването през прехода, са следните:

1. Спиране на всички видове храни и питиета, водещи до системно понижа- ване на вибрациите. Особено опасни са: алкохола, цигарите, всички видове опиати, включително и кафето, което може да пренапрегне невроните в момент, когато вълната навлиза в организма.
За мозъка токсините от месото, особено свинското и всички видове вътрешни органи, са с опасната субстанция на смъртта, която сега се възбужда. В момент на описаното състояние целият животински аспект на изяденото животно се “събужда” и влияе на психосъстоянието на човека. Не бива да се прекалява и с лютивата храна, защото тя влияе пряко на енергийните центрове на клетката (митохондриите) и вместо клетката на мозъка да се успокои и настрои на новата вълна, изпада в агресивно пренатоварване.

2. Да се прекрати гледането на телевизия, работа с компютър и други видове трептящи екрани, докато отминат болките в главата. Трептенето на тези екрани се пре- дава чрез очите на мозъка и усложнява обстановката в системите му. Този проблем в редица страни като Англия, САЩ, Япония и т.н. доведе до забрана на компютрите и елект- ронните игри за децата поради нарасналите случаи на епилепсия и смърт.

3. Особено вредна е всякакъв вид музика, чийто ритъм е много динамичен и агресивен. Такива са дискомузиката, метъл, рап и т. н. Профилактично влияе много добре родопската народна музика и всичко, което е написал Моцарт.

                           



                              image




Тагове:   музика,   алкохол,   надиси,   неврон,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14900243
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава