Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 08:58 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 35 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3147 Коментари: 6 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Основният проблем обаче е нарастването на населението до 2012 г. От една страна, всичко ще е по-скъпо, а в същото време хората с работа ще са все по-малко.
Сметката не излиза. Още през 80-те години на правителствата, предимно в Африка и в мюсюлманските държави, бе заявено, че „трябва да решат проблема си с раждаемостта. Те не го направиха. Сега ние ще го направим вместо тях. Разработили сме оръжия, т. нар. „етнически оръжия", които отключват генетични проблеми и така улесняват премахването само на определени части от населението, т.е. раси". В техните очи народите на Африка например са само „безполезни лапачи", които не произвеждат нищо, а само вземат, и при това продължават „да се множат като зайци" (изразът е на илюмината).
Той разглеждаше народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябвало да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо. „А какво се прави с добитъка?", ме попита той. „Маркира се!" Затова хората в бъдеще ще носят подкожен чип - такава бе неговата аргументация.
Освен това има и други „компоненти в играта", а именно голямото въздействие на интелигентни форми на живот извън Слънчевата система, които не оставят избор на самите  илюминати. Спомнете си за съществата, които тук, на Земята, добиват това, от което спешно се нуждаят.

Ако нормалният гражданин знаеше какво наистина се случва на тази планета, той щеше да гледа на нещата по съвсем друг начин. Фантастичните филми на Холивуд се опитват бавно да накарат масите да свикнат с реалността.
От диалога ми с господина стана ясно и друго.
Макар че не записах разговора на място, след срещата го резюмирах на ръка и ми се иска да го цитирам. На въпроса ми защо се стремят към Нов световен ред, той ми отвърна, смеейки се:

„Господин Холай, Вие сам виждате, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него.
Той идва и не може да бъде отменен. Както самият Вие описвате в книгите си - които ние впрочем добре познаваме - съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планета ни и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което нашата планета притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50 - те години насам тече техническа революция...

Това обаче не може да се заяви пред обществото - още не. И с кого да общуват тези високоинте -лигентни същества тук, на Земята? Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от. Алпите?
Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори и в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство - чрез ООН.
Средствата, които използваме, за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопос- тави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.

Обявили сме намеренията си пред всички световни правителства; казали сме, че има два начина те да бъдат постигнати - или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически.



Тагове:   космос,   революция,   ООН,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ferdi - ..уви..
30.07.2010 09:22
Движат се по план.. бързат осезаемо..
Поздрави за постинга! :)
цитирай
2. stela50 - Поздравления ,Бвен...
30.07.2010 09:48
Хааресвам тази книга ,а при теб ми е много приятно да си я припомням.
Много ясно и хубаво поднасяш информацията .
Благодаря ти с пожелание за хубав ден !
цитирай
3. bven - Благодаря, ferdi -
30.07.2010 11:38
всичко е по плана и ние сме основните играчи. Добре е всички да го знаят! :):)
цитирай
4. bven - На 2: Мила приятелко ,
30.07.2010 11:39
всяка вест е добра, споделена с приятел! Лек и хубав петък :):):)
цитирай
5. анонимен - Човек предполага, Господ разполага!
30.07.2010 12:32
Май фразата важеше за всички имащи пъп и не се влияе от чувството им за значимост. Без изключение! А и доколкото си спомням, нямаше значение и колко насериозно се вземат в личен план. Човекът е смъртно същество и колкото и да не му се иска, идва време когато трябва да отстъпи мястото си на следващото поколение. Прикалъмичкването към разни тайни общества и притежаването на артефакти със странна и богата история, не го прави нито по-безсмъртен, нито му дава в бонус живот повече. Имаме си повече от достатъчно сериозни проблеми: пренаселение; глобално замърсяване; все по-голям недостиг на питейна вода; изхранване; рязко изменение в климата; нарастващ риск от смъртоноси пандемии; предстоящ срив на базираната на изкопаемите горива световна икономика, поради тяхното изчерпване и съзнателното подтискане на техническия прогрес от големите в бизнеса.

Доскоро робувахме на представата си, че светът в който живеем е място здраво, твърдо, сигурно и непроменимо за вечни времена. Да, ама... нещо напоследък това схващане се отмива като ланския сняг през пролетта. И с тревога и лек уплах установяваме, че именно част от онези, с които "тези представителите на високоинтелигентите същества" не биха си и помисли да общуват, имат по-вярна представа за Земята - тя е динамична и жива! Непрекъснато се променя и следвайки свои, неразбираеми за самовлюбения и надут съвременен човек закони, се обновява и кара живота да прави същото. Да не говорим за перфектния механизъм, чрез които грубо казано се гарантира на всеки до няколкостотин милиона години всичко по-големичко от 20 кг доброназорно да стане геология. Без право на избор, след като не може да го предотврати! По-скептично настроените, но неотказващи посещенията на място, може да се поразходят из местата осеяни със скали от кредата, юрата и триаса. В БГ бол, особено варовици. И да гледат внимателно с какво са осеяни. По-мързеливите - да ровят и четат в интернет за mass extintion.

А броящите себе си за богоизбрани... да му мислят!
цитирай
6. bven - На анонимен 5:
30.07.2010 13:41
Радвам се за хубавото становище. Нещата вървят по своя еволюционен път и всичко е по Божия промисъл. Остава само да останем хора и да не се поддаваме на провокации, т.е. да съхраним енергията си и да изживеем миговете си по човешки!
Благодарност и любов!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868192
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава