Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2010 08:08 - Слава Севрюкова - Прозрения
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 4396 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
              

                Свръхфеноменът Слава Севрюкова

                                           Христо Нанев

                            ВЛАДЕТЕЛКА НА ДУХОВНОСТТА

Бог е безмълвен. Дава знаци. Чрез феномените.
Пътят, по който Слава Севрюкова постига открития, е неразбираем, неприет. По-важно е те да отговарят на истината.
Това несъмнено е така. През уникалния поглед на богобелязаната светът вече не е същият.
Новоизгряваща, психотрониката е лишена от признание. Образите на Слава изглеждат реалистични, но реализмът й се възприема магически. Как да се обоснове научно, като е трудно възпроизводим? Затова ли "титулуваните капацитети" го отхвърлят като непонятен?
Засега. Но Човечеството се развива...
Вълшебното огледало на свръхсетивността. Благодарение "психотропното си око", пророчицата се пренася от своя скромен дом в далечни епохи и пространства. Съзира хора и събития на огромни разстояния. Докосва се до Всемирната душа. С пръст е на "спусъка на Светлината". Тя самата - светлинно същество.
Миражи ли следва? - Реалии. Практиката го потвърждава.
Душата на Слава Севрюкова - свят, събран в капка с цветовете на дъгата. Прозренията й са от "безпристрастните записки на Висшия разум".
Поразени от безграничната й сърдечност, докосналите се до загадъчната жена се изумяват. Развълнувани тръпнат. Отпили виното на Мъдростта, са възвисени. Като след досег с неземно същество.
Предсказания, озарени от мълнии.
Лястовица, предвещаваща изгрева на Новата епоха - това е Слава. Говори за нея с възторг, подготвяйки нелекия й триумф. "Невъзможното" преминава в живота през кристалния мост на една уникална дарба.
Интересът към Ванга и Слава е изключителен. Популярната ясновидка от Петрич обаче е на щат в тамошната община. Решава предимно здравословни, битови и психологически проблеми на търсещите я. По изключение наднича в глобалната неизвестност.
Софийската прорицателка е по-необременена с приема. Рядко развързва възлите в съдбините на съвременника. Това й дава възможност дълбинно да навлиза в обществения, националния, планетарния и вселенския (думата е точна) живот. Прониква в микро и макрокосмоса. Дълбае непроучените корени на еволюцията. Изследвайки минало и настояще, визира Бъдещето на нашата, според някои, "все по-обречена цивилизация".
Споделя: "Ванга съзира проблемите на душите, аз - и на епохата."
Слава и Ванга - неприкосновени велики мъртъвци. Но техните дела и послания са живи. Провокират будност и размисъл.
Пророчицата от "Овча купел" е силно вярваща. В защита на беззащитните, насочва към Бога. Пробужда забравената Доброта. Срещите с нея са отскоци към Светлината. Житейските страдания се стапят в следа от птичи полет.
Невероятно духовно наследство. На явление, за което трябва минута да се помълчи. По-дълго и с респект, когато вече е в Отвъдността.
От кое ли измерение се взира леля Слава над тази книга? Със загадъчна усмивка ли се оглежда в нея? Дали някога е предвидила и това?
Харизматичната психотроничка събираше в мигновение хилядолетията. Разчистени от наносите, блесваха. Поразително автентични. Проникваше в слоевете на Миналото не като археолог - по материални следи, а психотропно - по енергийни отпечатъци. Убедена бе: "С променено отношение към Миналото, Човечеството ще конструира по-добро Бъдеще".
Нека се впуснем с владетелката на духовно зрение из потъналите в многовековен прах следи на историята. Да разгърнем пожълтелите от време¬то страници на Светото писание. И ги осветим.
С безпристрастния взор.
На една богобелязана.

СТРАНИЦИ ОТ АВТЕНТИЧНАТА БИБЛИЯ

Човечеството покори Северния и Южния полюс, изкачи Еверест, стъпи на Луната, а още не е дости¬гнало до съкровеността на Библията. Неразгадана, бди над нас- респектираща, безмълвна, енигматична като небесен свод.
Тя, цялата или на части, се чете на близо 2 200 езика. Посланията й са вгнездени в духовния ни манталитет.
Как да се разкрие закодираното там? Сложна задача. С нея се нагърбва българката Слава Севрюкова. Един феномен заработва с друг. Преодолявайки огромни трудности, пророчицата извлича от Свещеното творение на мъдростта нектара на познанието.
"Всяко слово в "Книгата на книгите" е бисер - споделя. - С мъдрост трябва да се вниква в него.
Истините, които разкрих извън символа, подготвихме с моя сътрудник доцент Иво Лозенски в обемист труд. В него обяснявам реални случки и събития, разчиствайки наслоения прах на годините.
Колко безсънни нощи... Иво чете, аз гледам и тълкувам. Той чете, аз... И ми се "даде" неподправена да я видя ."
Повече от четири години екстраординерният тандем разшифрова Сборника на божествената и човешка мъдрост. И възкресява автентичния епос на древните народи.
Слава извършва скок в съкровените тайни на Познанието.
Стройна система на работа. По думите й два пъти седмично с доцента (и най-близките й съмишленици) се трудят над библейското разкодиране. Преди това дълго са постили. Информацията "се иска" от Висшата сила задължително след молит¬ва. "Получава се" чрез някое от седемте висши същества (израснали духове, които отдавна вече не се прераждат).
"Вие четете, аз виждам - разкрива творческия си подход богонадарената. - Събитията се развиват реално пред мене."
Има качества свободно да прониква във вре¬мето и пространството. Една от малцината високо посветени. С неподражаеми прорицателски способности. Силно вярваща, с висок морал и дух. С изчистен живот - сълза на дете.
Психотроничните и умения са доказани. У нас и в чужбина. Но нима са само нейно завоевание? Не са ли брънка от изгубена в хилядолетията медитативна технология за общуване?...
Поредна загадка. И тя чака решение.
Слава свободно шества в трудно проходими територии на историята. Наднича в митовете - едни от най-трайните завоевания на човешката цивилиза ция. Руши вкостеня лата им неприкосновеност. Прави ни съпричастни с изпитания, съдби и истории на народи, изваждайки ги от тъмните дипли на античността. Разграничава истини от легенди. Дава плът на безплътните скелети. И те оживяват.
С лекота общува с живи и мъртви: "Хората, описани в Библията, не са измислица. Христос дойде на Земята не да изкупи греховете ни, а да покаже как сами да се избавим от порока и световното зло. Бъдете добри! Човек може това, намери ли сили да каже: "Аз искам!" И да го отстои."
"Леля Слава успя да съзре Светото писание във вид на сцени" - споделя доцент Лозенски.
"Библията е история на евреите, но тя е и хроника на Миналото. Символизира еволюцията на човешката душа"- категорична е живата връзка между видимо и невидимо.
Символите в Сборника на мъдростта, според нея, са като послания в бутилка. Убедена е - дешифрирането им разкрива реални исторически събития: "Само така Човечеството ще надмогне вавилонските си рушител ни инстинкти. Ще постигне духовна висота в космически мащаби."
Неуморната труженица извлича информация от нивата на познание на Висшата реалност. Нашият свят е производен на нея. Прониква и в скритата реалност на Миналото. Системно прочиства Стария и Новия завет от патината на митовете.
За да блесне истината. Неподправена.
* * *
Нека поемем с жрицата на Светлината из слабо проучения свят на Духовността. Назад, в зорите на цивилизацията, към древните култури. Слава е пътешествие - от паметта на епохите до хоризонтите на света.

                                   автор Хр.Нанев





Тагове:   христо нанев,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - Поклон пред паметта на тази неве...
17.08.2010 09:10
Поклон пред паметта на тази невероятна жена !
цитирай
2. bven - на 1: Това е велика жена!
17.08.2010 11:43
Жалко, че повечето хора дори не са чували името й. А тя е направило много за България и света!
цитирай
3. анонимен - :)
20.09.2010 12:19
Невероятна жена !
цитирай
4. bven - На 3: анонимен, вярно е!
11.12.2010 16:17
Тя е свръхфеномен, неизвестен все още на всички българи!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874778
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава