Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 08:30 - Вибрационният преход-2
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3763 Коментари: 4 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

                                                  Мария Попова

И така – при ниските нива на съзнание вибрацион- ният преход се преживява много събитийно, защото те не разполагат с достатъчно енергия да преминат хармонично през промяната. Като не разполагат с енергия , не могат да осъзнават ясно случващото се, което налага събитийна проява, чрез която те могат да отработят остатъчна болка, да осъзнаят нефункционален модел, да освободят блокирана енергия и да преминат в нова вибрационна честота. При високите нива на съзнание събитийността е много по-вътрешен процес, тъй като те разполагат с повече енергия и тя им дава възможност да отработват осъзнато съответните неща още на психо-емоционален план, преди да са се материализирали. Това също спестява доста ресурс, тъй като за материализи- рането и отработването на болезнено състояние или блокаж през физическо събитие е нужна доста енергия.

От всичко до тук може да се направи следния извод: по време на вибрационен преход  едно от   най- важните неща е   наличието на достатъчен енергиен ресурс, за да може преходът да се извърши възможно по-безболезнено и хармонично. За това са нужни всякакви подходящи източници на енергия и тук могат да свършат доста добра работа неща като:

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА (звука лесно влиза в резонанс със състояния, или различни честоти в нас и това помага да се доведе процеса до съзнанието, а щом енергията се доведе до състояние на осъзнаване вибрационния преход е завършил).

АРОМАТИ  (може да използвате масла или ароматни пръчици в зависимост от това, кой аромат ви привлича и вдъхновява в момента. Ароматите влияят на нервната система, а ако те са свързани по някакъв начин с нещо в нас извикват на повърхността енергии, които могат да бъдат разпаднати, или интегрирани правилно в последствие. Много е подходящ ароматът на сандалово дърво – сандаловото дърво е вибрация, която разрушава стари структури и по този начин помага да се мине през трансформация на състояние или енергия. Друг подходящ аромат е ароматът на евкалиптовите пръчици –   те помагат за по-лесно изразяване и освобождаване на болезнени емоции) .

ОГЪН (огънят помага за разпадането на стари остатъчни енергийни структури, които са част от предишната ви вибрация и които в момента блокират енергия, от която имате нужда. Когато се освободи остатъчна енергия , блокирана в някакъв болков модел или спомен, тя се присъединява към капацитета , с който работите и се превръща в интегрирано осъзнаване, а това помага да приключите процеса по вибрационното преместване. Тъй като е трудно в домашни условия да си напали човек истински огън и свещите вършат работа и аз никога не оставам без свещи, въпреки че много бих се зарадвала на камина, на пример).

СЪН – ако ви е възможно увеличете времето си за сън, той е най-добрия източник на енергия, тъй като помага на нервната система да се възстанови. Пийте и повече вода и се движете повече, ако ви е възможно – движението помага на новата вибрационна честота да се интегрира и ако имате ресурс би било добре да спортувате или поне да ходите повечко пеша. Това има отношение и към нервната ви система, защото има два дяла в нея – симпатиков и парасимпатиков, които при липса на двигателна активност се разбалансират, а това прави връзката с тялото неясна и става причина и за други болезнени състояния. Много е важно да имате достатъчно енергия за работата на нервната система и е много важно нервната ви система да е в изправност, защото ако не е, при разширение на енергийния потенциал тя ще дава болезнени смущения и няма да ви позволи да продължите нататък, а също и ще поглъща цяла- та   ви налична енергия, за да се справи с проблема си. Използвайте всички други източници на енергия, за които се сетите, като медитация, разходка в природата, правилно хранене, Рейки или други методи за енергийно зареждане и т.н. Лично аз установих, че Бах терапията работи великолеп- но с този процес, защото есенциите сами по себе си са хармоничен енергиен източник, но освен това те и изграждат енергията по начин, който напълно съответства и подкрепя процеса на вибрационния преход. По време на вибрационен преход тялото често се нуждае от повече грижи, не го пренебрег- вайте. Възможно е също да имате потребност да се освободите от старите си вещи или дрехи – това също е нещо, което ако пуснете ще освободи- те енергия за процеса си. Ще се появяват и остатъчни спомени свързани с неприятни, болезнени или тъжни преживявания – те са отиваща си болка и не трябва да правите нищо по въпроса – само да приемете случилото се, да позволите на чувствата си да бъдат каквито са, позволявайки на болката да премине през вас без да й се съпротивлявате, да сте там и да присъст - вате на 100% в любов, разбиране и приемане за себе си, докато това се случва, защото по този начин старата ви болкова емоционална структура се разпада, а освободената енергия става част от новото ви осъзнаване. По време на вибрационния преход има много хаотични състояния и е разумно да не се взимат важни и сериозни решения за бъдещето в такъв момент, тъй като решение ,  взето в такова състояние може да се окаже трудно и нефункционално след това. За това е добре да помните, че щом сте тук , значи е сега и нищо друго няма значение в този момент, защото в този момент и без друго нямате ресурс , за да пред - видите как ще протече живота ви през следващите 10 години.

Един ден ми се обади една приятелка и каза, че сигурно полудява... “Не” – казах й, “във вибрационен преход си”. Исках да я успокоя и заради нея намерих думи да обясня какво се случва по време на този процес. Сега мога да направя това за много други и съм благодарна за този дар. Важно е да се грижим за себе си и да си водим правилно енергийно счетовод ство, това много помага, когато нашия свят се разпада, за да сътворим нов свят, когато сме някъде между реалностите и сме сигурни само и единствено в това, че няма нищо сигурно, но дори и това няма значение в този момент... Съзнанието ни търси разширение, съзнанието е господаря, а личността ни следва неговата воля, за да може после да бъде инструмента на проявление. По време на вибрационния преход съзнанието търси повече свобода, за да може да работи с по-големи потенциали и всеки избор, който ни носи повече свобода , може да стане опорна точка, която да се превърне в център на новата ни реалност. За да стане това, трябва енергията, която поддържа старата реалност и всичките й вече нефункцио- нални модели , да се освободи, а това е един дълбок процес на разпадане и трансформация на структури от всякакъв вид, на представи, илюзии и вярвания.

По начало процесът започва именно защото съзнанието се опитва да се настрои към нова честота и това вкарва цялата система във вибрационен конфликт между новото и старото, в който,  за да можем да се фиксираме в новата реалност, трябва да разпаднем структурите на старата и да освободим енергията си от нейната власт. Когато в процеса се натрупа критична маса освободена енергия, енергия, която е преминала в новата вибрационна честота, моментите на просветляващи осъзнавания стават все по-чести и по-големи и когато това започне да се случва, то е индикация, че процесът  на интегриране е към своя край. Много скоро започва да се усеща нов център, около който се структурира целият ни живот, а тези просветляващи осъзнавания се превръщат в искрата на ново вдъхновение и смисъл, с който битието ни отново придобива привлекателност и светът  започва да изглежда по съвсем различен начин  не защото се е променил, а защото ние вече виждаме всичко от различна честота и с различно съзнание, вече имаме нови цели и ресурс, със който да ги реализираме.

Не знам нужно ли е да споменавам, че вибрацията на планетата се променя много мощно през послед - ните месеци и при това положение, ако ние не променим вибрационната си честота в съответ- ствие със земните промени,  сме във вибрационен конфликт, който ни носи болка. Ето за това грижата за себе си, енергийното счетоводство, отговорността към собственото ни преживяване и живот, поддържането на добро енергийно ниво и като количество, и като качество на енергията, любовта и състраданието към собствения ни процес са едно от най-важните неща в този отрязък от време, за да сме в хармония. Ние сме тук така или иначе. Дошли сме по това време, защото сме решили, че можем да направим този изключително тежък вибрационен преход. А вибрационните преходи стават все по-чести и по-сериозни. Лично за мен, а виждам че и за хората, с които работя , този последен преход беше най- тежък, а като свърши , имах само около седмица почивка до следващия... Вибрационния преход е дар, защото когато сме в никъдето, когато сме неопределени и нефиксирани в новата си честотна реалност , имаме много и големи възможности, стига да имаме енергия да осъзнаем това и да ги изберем осъзнато, като следваща цел на проявление. Това, което най-много ме подкрепи по време на моя процес , бяха духовните ми водачи. Всяка вечер, когато заспивах , ги молех да ме прегърнат и да си почина в тяхната енергия за малко, а на следващата сутрин имах енергия да се събудя и да мина през деня си малко по-балансирано и с много повече приемане, грижа и обич. Не забравяйте този ресурс – всеки от нас може да получи много подкрепа от духовните си водачи, от ангелите пазители, от висшия си Аз и от още много съзнание, което е част от нас на по-висшите нива на проявление и което е тук за нас, когато се нуждаем от допълнителни ресурси, стига да си спомним защо сме тук, че сме едно и че не сме сами. Не забравяйте също, че съзнанието винаги се стреми към свободата и всеки вибрационен преход идва, за да можем да преживеем повече свобода и повече от това, което наистина сме.


image

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1192




Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Невероятна си ,Бвен ...Чудесен постинг !
30.12.2010 09:02
Благодаря ти !
Весело посрещане на Новата година !
цитирай
2. bven - На 1: За приятелите и за всички, които обичат себе си!
30.12.2010 12:54
Весели Новогодишни празници, Танечка! До нови срещи!:)
цитирай
3. mileidi46 - 4udesno si go sistematizirala,mila...
30.12.2010 14:02
izglejda to4no v tozi moment se namiram v takava dupka,jivota mi izgubi smisul,minavaiki prez tazi sistema...na razpadane...!!!
Vsi4ko mi idva v pove4e...:((
цитирай
4. bven - На 4: Приятелко мила, този вибрационен преход се отразява на всички същества -
30.12.2010 14:40
не си единствената, просто не трябва да ги възприемаш така нещата. Опитай с повече внимание към себе си да прескочиш "дупката" и ще се учудиш на какво си способна! Желая ти любов към себе си,защото си богиня, разходки, музика,аромати и много светлина по пътя, който ще извървим заедно!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14899625
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава