Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2011 08:22 - Инструкция за планетарна еволюция
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3839 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 12.01.2011 09:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ТРАНСМУТАЦИЯТА


Предварително кодиране на активацията
Внедрените същности, които трябва да изпълнят Мисията, са предварително кодирани да се пробудят по това време. Това означава, че тяхната ДНК структура е генетично кодирана да се включи в определено време, подобно на бомба със закъснител, за да може да поеме повече светлина, откол кото обикновеното човешко същество е подготвено да понесе. Времето на генетичната детонация настъпва сега.

    Аномалии на времепространството и техните физически функции

А. Смяна на измеренията: В момента тази планета е подложена на времепространствени аномалии. Повечето хора имат смътното усещане, че времето не им достига. Обикновено то се изразява във фразата: „Абе, времето сякаш лети!” Причината за усещането, че няма време, е в това, че наистина няма време.
За да се извърши смяната на измеренията, времето се свива и създава ново пространствено измерение. Съответно и пространството се свива, за да създаде ново времеизмерение. С други думи, играта на пространството и времето във вашата триизмерна реалност се усеща от всички.
„Сега” е съвсем реално събитие. То не означава само да „живеете в настоящето”, което ви препоръчваме горещо. В момента наистина се наблю дава изкривяване на времето, което ще продължи да нараства, докато напълно достигне „сега” и измеренията накрая ще могат да се доближат едно до друго, подобно на космически кораб, който се приземява на космодрума в предварително уречен момент.
Сега е повече „сега”, отколкото беше само преди няколко месеца, а занапред ни очакват още повече „сега”. Когато Контролният център на Мисията или друг неин член заяви: „Сега му е времето”, с това ви напомняме за генетичното ви споразумение, освен че се изразяваме съвсем буквално.

Б. Промяна на генетичния код: Другият интересен аспект на тази аномалия се състои в това, че вашите ДНК кодове са нагласени да се включат „сега”, преди да сте си отишли. Както мнозина от вас са забеляза- ли,  това не е станало нито при раждането ви, нито по което и да било друго време – до сега. И макар да сте преживели много „сега”, още не сте преминали точно през това. Генетичната трансмутация се задейства от това „сега”, за да се приспособи към следващото „сега” до степента, в която вашето пробуждане започне да се извършва в пряка зависимост от всички „сега”, които преживявате, защото „сега” обуславя това пробуждане.

Забележка: В критични ситуации „сега” може да настъпи мигновено и всички ДНК кодове да се активират едновременно. Препоръчваме ви, ако е възможно, да не използвате този метод, който напомня вдигането под строй на всички резерви. За предпочитане е да се придържате към по-естествен процес. (Моля, направете справка с разделите „Спешни случаи” и „Аварийни ситуации” за повече информация).

Депрограмиране

Докато на планетата тече процес на трансмутация на генетичната структура, вашата предварително кодирана генетична програма ще се активира. С течение на времето вие малко по малко ще започнете процес на депрограмиране на старите системи. Вашата идентичност ще започне да се изтегля от трето измерение, докато личността и егото ще бъдат по-склонни да се вкопчат в потъващия кораб.
Когато старите програми на умиращия свят започнат да се разрушават, вероятно ще усетите лек дискомфорт, сякаш целия ви свят се разпада. Би било полезно в процеса на трансформация да си спомните, че сте многоизмерен майстор-експерт по трансмутиращи и разпадащи се реалности. Правили сте го много пъти досега.

Отчет за работата

Всичко, през което сте преминали по време на престоя си на Планетата Земя, е изключително ценно за Контролния център на Мисията. Онова, което ни интересува, не е информацията за същината и ефектите от нефункционалните действия на човешката раса. Ако ни трябваше само това, щяхме просто да прочетем днешния вестник. Но фактът, че сте преживели човешкия модел на отрицанието – ето това е много важно за нас. Защо? Защото, докато преживявате процеса на трансмутация, всичките нефункционални модели, които сте приели съзнател- но, ще трансмутират заедно с вас.  Може би не си спомняте, но вие се съгласихте да направите това, за да помогнете на Земята да се роди в Светлината. Основният момент в този договор се състои в това, че вие съзнателно ще трансмутирате отрицанието, с което сте се родили, което погрешно са ви приписвали и в чието отражение сте се превърнали като част от човечеството. Вие се съгласихте да трансформирате всичко това, като изтъчете основната тъкан, от която ще бъдат ушити новите одежди на преобразуващия се свят. Затова вашият отчет е много ценен за нас, тъй като представлява свещен акт.

Полезни съвети за Второто пришествие

Второто пришествие е неизбежно, затова по-добре се подгответе. Няма да е лошо, защото всъщност това сте вие. Вие сте Второто Пришествие. Контролният център на Мисията не желае да се спира подробно на тази тема, защото осъзнаваме с какъв емоционален и ментален заряд е натоварена тя поради организираното отрицание, продължаващо вече 2000 години. По тази причина ще ви дадем само един полезен съвет: Станете Месия сам на себе си – защо да чакате?

Това твърдение не само не е еретично – то изразява цялата истина. Точно в това се състои процесът на трансмутация. Контролния център на Мисията няма повече коментари.







Гласувай:
10



1. ferdi - !!
11.01.2011 12:02
Поздравления bven!! :)
Откъде е този откъс?
цитирай
2. bven - На 1: Ферди, взела съм я от библиотека Спиралата, но в момента върви някаква нова версия
11.01.2011 13:06
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4IYCHctPad0J:www.spiralata.net/kratko/index.php%3Flng%3Dbg+спиралата,инструкция+за+планетарна+еволюция
Успешно четене!:)
цитирай
3. ferdi - :)
11.01.2011 13:35
Благодаря ти много!
цитирай
4. universalnite000 - :) Поздрави и от мен ! Изцяло се ст...
11.01.2011 20:26
:) Поздрави и от мен ! Изцяло се стикова с постингите ми за космическите вибрации . Благодаря ти за работата , която вършиш !
цитирай
5. bven - На 4: Удоволствие да се пише, когато знаеш, че ще се чете и мисли после!
11.01.2011 20:33
Благодаря ти, universalnite000, твоето присъствие и подкрепа ми помагат много!:)
цитирай
6. ckarlet - Непознато ми е като материя, но е ...
11.01.2011 21:18
Непознато ми е като материя, но е доста интересно, Вven!
И при Universalnite000, също чета постингите с интерес.
Поздрави!
цитирай
7. bven - На 6: ckarlet, постепенно ще се избистрят нещата!
11.01.2011 22:47
Радвам се, че ти е интересно - това сме ние и това предстои, затова нека сме въоръжения със знания. Хубава вечер и пак ела!:)
цитирай
8. vippoker - мисля че ми отвори очите
12.01.2011 09:48
мисля че ми отвори очите
цитирай
9. bven - На 9: Първо двете, vippoker ,
12.01.2011 20:11
а после и на Третото око! :)
цитирай
10. bven - Да, няма време - промените дишат във врата ни!
13.01.2011 20:11
В момента тази планета е подложена на времепространствени аномалии. Повечето хора имат смътното усещане, че времето не им достига. Обикновено то се изразява във фразата: „Абе, времето сякаш лети!” Причината за усещането, че няма време, е в това, че наистина няма време.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14924742
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава