Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 08:08 - БЪЛГ АРИ
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 39333 Коментари: 52 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  Българите
                           Изпратено  на Пет, 2008-03-07 23:34.


Българите стоят в основата на човешката цивилизация”-Франсоа Митеран


I. Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни,

II. Наследници на Българската Арийска държава ИДЕЛ са древните Шумерска, Великата Уйгурска империя (наследници на която са Китайците), Индийска, Критска, Микенска, държавите на Майте, Ацтеките и Инките в Америка, Троянска, Етруска (на основата на която възниква Италианската и Римската цивилизации), Хунска, Дулобска, Дунавска, Киевска-Черна България (бъдеща Украйна и Русия), Волжка-Бяла България, Хазарска, Унгарска държави.

III. Лоян се е наричала столицата на династията Джоу (XI-IIв.пр.Хр.), създадена от източното крило на хунобългарите. Пазач на архивите там бил Лао Дзъ (Стария мъдрец). Китайците нямат Ъ и йероглифът Дзъ е взет от глаголицата. Там го наричат още БО-ЯН(Богар)-име от българския етнос. Той е основател на Таонизма, на Доа и Дъ (Път на вселената и нравствен закон).” Най-великата книга на света ”-казва Толостой. Знакът “Ин и Ян” е български по смисъл на единство. Така светилото на мъдростта на Китай Лао Дзъ е от български произход. Между многото негови ученици е и Конфуций , който по-късно се опитва да въведе в императорския двор синархично управление характерно за българските държави. В Индия наричат Боян Боганатар или Болгар. Между неговите ученици са будителите Буда и Бабаджи… Светското име на Буда Гаотама е принц Сидхарта-княз на скитите сърцевината на които са били българите. Така че Браманските и Будистките учения са преподавани от протобългарски посветени. На 96 години Боян напуска Китай поради упадък на нравите и се отправя към древната Българска държава Шамбала

IV. През V в.пр.н.е браманът Панини, роден в столицата на Бактрия (България) създава на санскрит първата граматика в света и се записва в Махабхарата. Бактрия била населена с бели мъдреци от арийско потекло, доведени от великия Рама, а столицата й се наричала Бълг. Оттам е и етонимът ни Бълг (високо издигнати) и Ари (свободни).От там именно българските брамани носещи ведическото знание, навлизат в Индия и диктуват Свещенните “древноиндийски” книги на Санскрит (съвършен, свещен и скрит), наричани Веди. Евангелието мълчи за живота на Исус от 11 до 30-годишната му възраст. В езотеричните школи обаче се знае, че е бил при арийски просветени Българи в Шамбала. За Шамбала (Бактрия ) индийските епоси “Махабхарата” и “Рамаяна” говорят, че била най-великата страна на мъдреци и учители (Гури) . Ииндийския епос говори че Шамбала (големи, много шамани) била страна на север от Индия с хиляди пещери и тайни. Според географските карти на това място се е намирала древната Бактрия , един от псевдонимите на която е точно “страната на многото пещери”. Според поверието в Българската държава Шамбала живеят господарите на света, от там тръгват световните водачи и учители на човечеството като Лао Дзъ(БО-ЯН), Буда, Христос, Заратустра, Майтрея…,които били но обучение там при безсмъртните български шамани и колобри.

image

  V. Българската мощ достига своя връх при управлението на легендарния вожд КАН Атила (434 - 453 год.) от рода Дуло подчинил под властта си територия от Франция до Китай.Поставил на колене Константинопол и Рим, той остава в историята с прозвището Бич Божий (Flagellum Deum). Заветната цел на Атила била да Унищожи робовладелската Римска империя разсадник на расова разпуснатост, нравствена развала и разврат, да освободи поробените народи и да създаде от Европа и Азия една могъща Арийска Империя, устроена на здравите и високи нравствени принципи на древните българи да построи нова световна държава със справедливо обществено и държавно устройство.При неговото управление Българската империя стига до размери, значително надвишаващи всички други империи в световната история.

VI. Българите създават Богомилството. Основоположник на това учение, в основата на което стои вярата в Христос и християнството, е Боян Мага, по-малкият син на Симеон. През ХI-XII в. "българската ерес" (Bulgarorum haeresis) се разпространява в цяла Европа. На Запад богомилите са известни с различни имена – бугри, катари, албигойци и др. Те създават свои школи, университети, в които преподават българската космогония, Христовото учение, мъдростта на древните народи. Там христовото учение е превърнато в мрачен фанатизъм, жестокост и духовен мрак. От България идва ярък лъч светлина, който събужда европейските народи и запалва факлите на множество хуманистични учения, които довеждат до освобождаване на човешката личност и до реално признаване на нейната духовност. Инквизицията-най-чудовищното и варварско творение в човешката история е основана през 30-те години на ХІІІ век за борба с катарите (западните богомили) и е поверена на Доминиканския орден. Мъченията и издевателствата, на които са подложени богомилите едва ли имат аналог в "християнските църкви". За европейските властници през Средновековието думата “българин” бе синоним на опасна ерес, вещаеща край на тяхното царуване. Така Българският дух, потъпкан в нашата страна, запали на Запад невиждан пожар, който предизвика Хуманизма, Ренесанса, Реформацията и Великата френска революция, които оформиха основите на днешния свят. Лозунгът на тази революция “равенство, братство, свобода” е по същество наш, богомилски.



  Намасте!



Гласувай:
30



1. stela50 - Много хубав постинг ,Бвен ...история с факти ,доказателства .
08.02.2011 09:47
Важна информация ,поднесена със знания и мъдрост .Благодаря ти !
Намасте !
цитирай
2. ferdi - Bven...
08.02.2011 09:50
Направо настръхнах докато четях! :) Чудесна статия!!
цитирай
3. mmmmmmmmm - Благодаря за
08.02.2011 10:14
поста!:)
Поздравления!:))
цитирай
4. vippoker - прекраснен постинг благодар...
08.02.2011 10:20
прекраснен постинг
благодаря
жоро
цитирай
5. magnoliya - Браво!
08.02.2011 10:21
Чела съм отделни откъси от историята на България, но тук това е подредено и добре обяснено. Благодаря, беше ми много интересно и приятно!
цитирай
6. karambol5 - Намасте !
08.02.2011 10:39
Намасте !
цитирай
7. bven - На 1: stela50 - това е нашата история!
08.02.2011 11:14
Трябва да се гордеем, че сме българи!
Хубав ден!
цитирай
8. bven - На 2: Всичко е истина, ferdi!
08.02.2011 11:17
И всички трябва да сме готови да утвърдим тази история СЕГА в нашия живот! Децата ни да знаят ТАЗИ история, не лъжи! Благодаря за оценката.
Намасте!
цитирай
9. bven - На 3: mmmmmmmmm - благодарност и любов!
08.02.2011 11:18
Хубави мигове!
Намасте!
цитирай
10. bven - На 4: Жоро, благодарности!
08.02.2011 11:20
Да бъдем българи!
Намасте!
цитирай
11. bven - На 5: magnoliya, много хора знаят истината и я пръскат сред нас!
08.02.2011 11:22
Нека всички повярваме и се гордеем с миналото си. Да отговаряме и за настоящето - това е задачата ни!
Слънчев ден!
цитирай
12. bven - На 6: Карамбол5, нека бъдем силни и смели за истината...
08.02.2011 11:24
БЪЛГАРИ сме ние!
Намасте!
цитирай
13. aqua2011 - :)) Замислящо е....
08.02.2011 13:11
Вярвам, че сме един от най-древните народи на земята и много малко знаем за историята си отпреди Аспарух.
Но си мисля, защо едва сега, когато останахме без настояще и ни е мъгляво бъдещето, изникват все нови и нови доказателства за мощта, културата, знанията ни от древността? С какво ще спасят затъналата ни държава тези нови знания? Как можем да ги използваме, така че гордо да поканим света при нас, а не лазешком да се кланяме на чуждоземците?
Не ми се иска да копираме еврейската история за "избрания" народ, или германската истерия за "арийския" народ... Само искам да осъзнаем, че можем да стъпим здраво на корените си и че велик народ означава единен народ с ясна визия и роля в бъдещето на Европа (поне)... А ние дори не осъзнаваме как подмолно "великите" сили ни разединиха, разпръснаха по света, унищожиха съзнанието ни, културата ни, стопяват ни като нация, защото са ни стиснали за гушата с парите си, а "който плаща, той поръчва музиката"... Грозно е дори като израз, когато се отнася за цял народ... древен народ...
Един велик народ не се моли като просяк за парите на Световната банка, а си ги изработва сам, не се спасява поединично, а се сплотява от трудностите, не се кланя на никого, не се оставя да го купят, тъпчат и поробват за едните пари.
Какво вършим? Защо го вършим? Къде мислим, че ще стигнем?
Не искам децата ми да се пишат германци с български произход, не искам внуците ми да не знаят родния си език, не искам да мисля, че на тази хубава "земя като една човешка длан" ще се въдят какви ли не други "народности" но няма да се чува чист български майчин език....
Не е трудно... мисля, че никак не е трудно всеки, натрупал милиони в последните години (без значение как), да ги вложи за благото на земята си, да даде хляб на безработните, да осигури домове за бездомните, да финансира нови разкопки, да изгради нови музеи, да изкупи разпръснатите по света български съкровища (а не да ги изнася подло зад граница)...
Не е трудно, но иска голямо сърце...
цитирай
14. bven - Na 13: aqua2011, ако силно желаем това, което ти искаш - не само сърце трябва!
08.02.2011 14:45
Години наред се крият много истини от нас, живеем като в концлагер, промиват ни мозъците - всеки може да добави нещо.
Според мен идва в световен мащаб времето, когато всички истини ще излязат на бял свят! Тогава всички Българи , осъзнати или не, ще трябва да изпълнят ролята, заради която са тук.
Няма място за песимизъм, но е необходимо да се знае. Истината е най-голямата сила! А който търси - намира! Иска се вяра, надежда, любов. Но от всичките, най-важна е Любовта!
Слънце в душата! :)
цитирай
15. анонимен - Древните българи
08.02.2011 15:10
Намасте прави много сериозни грешки, поднася и тълкува тенденциозно фактите и нанася сериозни щети на борбата ни за реабилитиране на българското име. Не познава добре неписаната история , т.е. митологията. Истината не са произволно подбраните факти и тоталната липса на връзка с реално съществуващите доказателства - етнонима, титлите на владетелите, топонимията и отномастиката. Съществуването на толкова много "българи" - хуни, тюрки, славяни, гети и готии др. във всички посоки на стария свят и липсата на такава държава преди Кубрат доказва правотата на всички, които защитават отделните тези , а следователно в началото "българин" не е етноним, не показва принадлежност към определена религия, а принадлежност към определена каста - тази на брахманите. като се разбере това и се стъпи на твърдата и доказана база на ведическата митология , може да се построи цялата пирамида от понятия. Това тук е тюрлю - гювеч, историческа чалга и носи повече вреда. Колко струва една фалшива монета? Толкова струва и една фалшива, неистинска историческа теза.
цитирай
16. mmmmmmmmm - "Намасте прави много сери...
08.02.2011 15:55
"Намасте прави много сериозни грешки" :))))
Сериозно ли?!
Да я намерим тази "Наместе"!!:)))
цитирай
17. raders - Забрави да споменеш, че марсиан...
08.02.2011 17:14
Забрави да споменеш, че марсианците също са българи. Другите извънземни - също. Абе ти наистина ли си толкова вързан, та не можеш да проумееш, че никой не ни бръсне за слива?
цитирай
18. анонимен - do raders
08.02.2011 17:39
PI4 TI SI PRAI6 MAITAP :) NO GOSPOD (SLQZAL OT ZVEZDITE) NAISTINA BYLGARIN :) SAMO SE ZAPITAI ZA6TTO SA SI DEFORMIRALI 4EREPITE UMI6LENO NA6ITE ZA DA PRILI4AT NA GLAVITE NA ``BOGOVETE`` I TE KATO SE VARNAT DA NI POZNAQT ..... PRAVI SI MAITAP .... NO NQKOI 6TE TI POTARSI SMETKA ZA TOVA RANO ILI KASNO
цитирай
19. stoineff - Авитохолъ житъ лѣт. ҃т. рѡд ему Дуло. а лѣт ему дилѡмъ твирем. Ирникъ. житъ лѣт. ҃ри. р&am
08.02.2011 18:13
Декодирането на идеомата „Танг-Ра” се осъществявя чрез нейните субстанции: “Танг” > небе > космос > материя , символ и зирана като свастика; “Ра” > разум > дух , символизирана като сувастика . Следователно « Космическия Разум» съществува чрез неотделимите си субстанции:

«М а т е р и я» - «Д у х»



Ангибу!
цитирай
20. bven - На 15: Славяните не са българи и наистина в българската история цари хаос, но той е умишлен!
08.02.2011 19:34
Доколкото знам БЪЛГАРИН е степен на духовна еволюция, но тази тема е много голяма!
Текстът не е мой и аз давам само едно мнение!
Намасте! ( прочети какво значи!)
цитирай
21. bven - На 17: raders - на който не му допада - няма нужда да се изказва. Явно не е за неговата същност!
08.02.2011 19:37
Българите са първите хора на земята и дават идеята за държава и космически ред!:)
Намасте!
цитирай
22. bven - На 19: stoineff,
08.02.2011 19:45
ИМЕ означава родоначалник на човешкия род, сътворител (а не просто наименование- съществително) ! Според Спас Мавров Тангра е висш Единствен необясним и Безпределен, има безброй Синове:
Т - Божество
Ан - небесен дух
Г- глаголя,слово, Синът
Ра-Звездна енергия (Амон Ра)
или Небесен баща на хората

В същност Тангризмът е част от цялост, известна само на Шумерската и Египетската цивилизации!
Тангра изпраща своите Небесни воини при сина си Амон Ра и българите служат на земните хора (помагат) да еволюират. Българите са мъдрите учители на Небето.
И българи, и траки работят със знания, изразявани чрез символи. Само че траките (вторият конен отряд след българите) имат друга космическа задача в Слънчевата система.
цитирай
23. tryn - Поздравления!
08.02.2011 21:51
Фактите говорят.
А разсъжденията и тълкуванията могат да са различни...
Благодаря, Бвен!
цитирай
24. gadfly - Това да не е случайно блогът на Йоло ...
09.02.2011 01:25
Това да не е случайно блогът на Йоло Денев ? :D
цитирай
25. bizcocho - "Дай ми опорна точка и аз ще ...
09.02.2011 05:15
"Дай ми опорна точка и аз ще повдигна земята" Ако се захванете, на тоз запад ще му объркате цялата подредена представа за света :)))
цитирай
26. bven - На 23: И аз ти благодаря, tryn! В дискусията се открива истината.
09.02.2011 08:13
Едно приятелско рамо значи много!
Намасте!
цитирай
27. bven - На 24: gadfly - аз не съм Йоло Денев.
09.02.2011 08:14
Това е Блога на Татиана :)
цитирай
28. bven - На 25: bizcocho, на някои хора им е трудно да повярват в истините!
09.02.2011 08:19
Но Ватиканът ако проговори, целият свят може да се изуми за нашата истина и за историята на народа ни! Очакват ни големи разкрития - някои вече са факт.
Намасте!
цитирай
29. aqua2011 - :)) Да, а нима знаем кои?
09.02.2011 12:12
bven - Na 13: aqua2011, ако силно желаем това, което ти искаш - не само сърце трябва!
А какво друго трябва, bven?? Ако на всеки му заговори сърцето и съвестта, а не "сметачната машинка", дали би си позволил да върши гадости спрямо народа и земята си?

"Според мен идва в световен мащаб времето, когато всички истини ще излязат на бял свят! Тогава всички Българи , осъзнати или не, ще трябва да изпълнят ролята, заради която са тук."

И каква е тя, ролята ни? Очакванията пак са за "вълшебната пръчица" - хоп и сме станали велики.
Дотук се проявяваме като разрушители, значи можем да очакваме, че ще разрушим представата на света за историята на цивилизацията и какво?
Та това е отговорност - когато рушиш, ще трябва и да строиш, за да опазиш баланса. А какво ще дадем на света - светлина, любов, топлота, подкрепа да премине съзнанието на ново ниво?! Вярвате ли, че в този момент сме способни на това? Колко са готови да го сторят?

Слънце в душата! :)
цитирай
30. bven - Нa 29: aqua2011, необходими са (според мен) осъзнатост за мисията на всеки българин и духовност!
09.02.2011 12:47
Защото досега са ни тъпкали по всевъзможни начини до толкова, че да забравим , да не знаем и да не мислим за нищо, освен за едно физическо оцеляване. Нека се обърнем към историята си , истинската, да погледнем всеки себе си - какво е и да започнем промяната! Всеки да промени отношението към себе си, към другите и към Земята. След това да приказва и да критикува (не да се присмива) другите. Това, за което говоря, вече много българи са го направили - значи и останалите могат. Иска се желание за промяна, истинска, духовна !
Намасте!
цитирай
31. aqua2011 - За това съм напълно съгласна...
11.02.2011 00:18
bven написа:
Защото досега са ни тъпкали по всевъзможни начини до толкова, че да забравим , да не знаем и да не мислим за нищо, освен за едно физическо оцеляване. Нека се обърнем към историята си , истинската, да погледнем всеки себе си - какво е и да започнем промяната! Всеки да промени отношението към себе си, към другите и към Земята. След това да приказва и да критикува (не да се присмива) другите. Това, за което говоря, вече много българи са го направили - значи и останалите могат. Иска се желание за промяна, истинска, духовна !
Намасте!

... подкрепям те изцяло и много искам да го направим...
Но Господ да ни пази от самите нас!
цитирай
32. bven - На 31: aqua2011, затова всеки трябва да започне промяната от себе си!
11.02.2011 08:13
Да се опознае, да се обикне , да обикне другите, Земята и всичко около него! Тогава сам ще се пази и Господ ще го пази!
Хубав , слънчев и мъдър ден! :)))
цитирай
33. анонимен - yVuGjyxVUaWTb
24.05.2011 12:42
Kewl you sohlud come up with that. Excellent!
цитирай
34. анонимен - IYoUtvslod
24.05.2011 12:55
Hey, that's the gretsaet! So with ll this brain power AWHFY?
цитирай
35. анонимен - nPrBBLugSxZY
24.05.2011 13:20
Kudos to you! I hadn't thoguht of that!
цитирай
36. анонимен - tZeoBrHeXU
24.05.2011 13:56
That's really thinking out of the box. Thnkas!
цитирай
37. анонимен - HRBlKXqeD
24.05.2011 15:12
YouВ’re on top of the game. Thanks for sahirng.
цитирай
38. анонимен - ePPFFXIViQKkgWDwpNz
25.05.2011 13:13
ZlGCHa <a href="http://rgauvykvfope.com/">rgauvykvfope</a>
цитирай
39. анонимен - XJKZawwR
25.05.2011 13:30
YRtWnE <a href="http://lmsfwenuycsr.com/">lmsfwenuycsr</a>
цитирай
40. анонимен - dvDrfMRasiVHJ
25.05.2011 13:30
kkz5xC <a href="http://uopxvfkrbnsi.com/">uopxvfkrbnsi</a>
цитирай
41. анонимен - WrOgKKhWGysQx
25.05.2011 13:32
gSAW9B <a href="http://gkjvlcxgzpvs.com/">gkjvlcxgzpvs</a>
цитирай
42. анонимен - qterXWQuTbjQyypS
25.05.2011 13:51
3pzJrW <a href="http://cfnxhsdtzmap.com/">cfnxhsdtzmap</a>
цитирай
43. анонимен - mlNyxfuEYHVZbQyLux
25.05.2011 17:40
4m00Pp , [url=http://gusixfiqoyju.com/]gusixfiqoyju[/url], [link=http://vchjvbwbmfmh.com/]vchjvbwbmfmh[/link], http://gxgmqlfeqzmk.com/
цитирай
44. анонимен - paQevHPBeXudvU
25.05.2011 17:52
E0rpEG , [url=http://lfrpfxuepszm.com/]lfrpfxuepszm[/url], [link=http://pfvwazcxonnh.com/]pfvwazcxonnh[/link], http://yiwvvjwqyubv.com/
цитирай
45. анонимен - FcGusNDLYloZOhzHv
25.05.2011 18:19
h0XnjK , [url=http://jydlirsqlvtl.com/]jydlirsqlvtl[/url], [link=http://ndupgwiieexx.com/]ndupgwiieexx[/link], http://ihdkvkpxhtvh.com/
цитирай
46. анонимен - qSlzisYokcMepGc
25.05.2011 18:25
That's not just the best asnewr. It's the bestest answer!
цитирай
47. анонимен - yCrASLRcV
26.05.2011 13:11
oRWSxS <a href="http://teteteykhiwa.com/">teteteykhiwa</a>
цитирай
48. анонимен - BFaMJKxtcCjlPPs
28.05.2011 13:39
pyPxfy <a href="http://qhcskckzjkvb.com/">qhcskckzjkvb</a>
цитирай
49. анонимен - TeSwJHyaWTvq
28.05.2011 13:54
oiVaiF <a href="http://axeyfsybjdpl.com/">axeyfsybjdpl</a>
цитирай
50. анонимен - cICXeAtl
28.05.2011 13:55
mlczhd <a href="http://ilvxkbjosjdi.com/">ilvxkbjosjdi</a>
цитирай
51. анонимен - cheapest kamagra
17.01.2012 17:12
I think youhave a lot of visitors, as your posts are very entertaining. fast kamagra <a href=http://medsildenafil.com/>erectile disorder</a> kamagra 50 mg
цитирай
52. анонимен - здр
12.07.2012 14:02
Някой чувал ли е за Българския календар?Според ЮНЕСКО, това е най-съвършената система за отброяване на времето.Най-интересното е, че някои летописи споменават, че съществува още през 5505 г. пр. Хр.Правете си изводите колко древен е нашия народец.Също се чудя, защо майка му стара, преименуваха ,,История БОЛГАРСКАЯ'' на Паисий Хилендарски на ,,История СЛАВЯНОболгарская''.Само че българите сме като феникса.Той винаги възкърсва от пепелта.А на тези, които толкова много плюят родината си, смеят се на твърдения, че сме древни и така нататък, ще им кажа само:Вие сте БЪЛГАРИ, ще си умрете БЪЛГАРИ, в кръвта ви тече ХИЛЯДОЛЕТНА кръв.Наследници сте на най-старата страна в ЕВРОПА, а и май на арийската раса, за която всички историци смятат, че е била велика.Та ние си носим в името на народа и държавата, че сме преки наследници на тази раса- БЪЛГ АРИЯ, а видите ли , Хитлер милия си е мислил, че и той бил неин наследник и решил да прави война.А знаете ли колко президенти, не само френски, са казвали, че нашата държава е в основата на световната цивилизация.Затова се кефя, когато дойдат нашите ,,братя руснаци'' и почервеняват от яд като гледат тракийските ни съкровища, или когато слушат, че първия им патриарх е бил БЪЛГАРИН, или когато им кажеш, че говорят на стария книжовен църковен български език.Ето такива моменти те карат да се изкефиш.Вчера бях на спектакъл на държавния ансамбъл на Дагестан- Лезгинка и ми стана много приятно, когато водещият каза, че те са наследници на нашите братя от Волжка България, а около мен имаше толкова много ,,славянски братя руснаци'', които чуха тези думи и останаха с пръст в уста.Пак се разпалих, но така става, когато говоря за моята родина БЪЛГАРИЯ, ако ме караха да избирам къде бих се родила, щях да кажа отново в БЪЛГАРИЯ, защото ми харесва да знам, че в тия вени тече ХИЛЯДОЛЕТНА БЪЛГАРСКА кръв.Много пъти предлагат на Дан Колов да смени гражданството си, а той винаги отговаря така-,,Чувствам се силен, защото съм БЪЛГАРИН''.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866563
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава